עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AC/DC,

אין מה לעשות פלאפון זה פלאפון ולי אין ברירה אז מה שווה ליקנות שם ? אני מחפש מצלמה טובה, נגן ,רמקול , BT , GPS, זיכררון עם הרחבה ועוד אגב אם אני יביא פלאפון מחנות אז אני יכל לחבר אותו לפאלפון בלי בעיות מיוחדות ? מה כרוך בכך 2 מהאחים שלי הביאו LG 8300 שהוא די סבבה GPS ,BT ,MP3, STREO SPEAKERS וכו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ערב טוב בשעה טובה הגיע אליי הנגן הזה אני רוצה לקנות מטען USB לנגן משום שהוא מגיע רק עם כבל USB למחשב קראתי באינטרנט שמועות \ היערות שלפיהן מטען USB רגיל לא מתאים לנגן. מישהו יודע משהו לגביי הנושא ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  3. שמעתי שיש ל v6- בלוטוס סטריופוני, ואם למשל אני רוצה להעביר שירים מחבר שיש לו בלוטוס רגיל אז אני לא יוכל? ביום חמישי אני מקבל את הפלאפון אז אני רוצה לדעת ,תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני מעונין בהמלצה לבחירת מכשיר שירכש מארה"ב (יתכן אפילו מאי ביי), די הלכתי לאיבוד. הדרישות שלי הן שהוא קודם כל יהיה טלפון טוב ואינטאיטיבי שזה אומר מבחינתי: ספיקר חזק וברור, צלצול ורטט בו זמנית, שעון מעורר שעובד גם כשהטלפון כבוי, יומן נוח ושלא יהיה ענק וכבד - שיחקתי קצת עם נקסוס 1 וזה הגודל המקסימלי מבחינתי. מבלי לוותר על כל השאר:מצלמה טובה, רדיו, GPS, WI-FI, יהיה נחמד אם תהיה מצלמה נוספת לצורך שיחות וידאו. התקציב הוא בסביבות 550 דולר, (ניתן גם להכליל מכשיר יד שניה אך במחיר של עד 400 דולר). * אני לא רוצה אייפון. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by QkSr756,

אהלן... אני מחפש MP3 או MP4 טוב (מאלה שבאים עם מסך קטן)... עד 400 ש"ח.... עדיפות להצגת שמות של שירים בעברית...(תפריט לא חובה)... השימוש הוא לנסיעות ולספורט... וגם המלצה לאוזניות איכותיות עד 120 ש"ח (אלה שמתלבשים על האוזן שיהיה נוח לספורט)... תודה רבה לכל המגיבים............. =)

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by es88,

קיבלתי הצעה זהה לכל המכשירים הנל: איזה מכשיר עדיף יותר? (לי באופן אישי אין שימושים מיוחדים או העדפות, סתם לשמוע את דעתכם מניסיון) E72, Milestone, N86, W995

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by ofir667,

אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by roeesnir,

יש את האופציה הזו בסימביאן. עברתי לאנדרואיד, ואני משתגע להסתכל בטלפון כל פעם שמישהו מתקשר. יש דבר כזה לאנדרואיד? אם כן - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dans41,

היי יש לי את המכשיר בערך מאז שיצא והרבה זמן לא השתמשתי בו, חשבתי להתחיל להשתמש בו שוב אבל הוא די מיושן. עשיתי רוט והתקנתי TRWP אבל אני לא מצליח לצרוב את הרום שאני רוצה, הוא נותן לי שגיאה בטקסט אדום ומחזיר אותי למערכת הקיימת https://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development/9-0-resurrection-remix-v7-0-t3905857 ניסיתי לעקוב אחרי המדריך אבל נראה לי שאני מפספס משהו, אם מישהו יכול לכוון אותי אני אשמח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. אני עומד למכור את המכשיר וחשוב לי שכל הנתונים עליו יימחקו בלי אפשרות שחזור. האם factory reset יעשה את העבודה או שעלי להשתמש במשהו אחר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TripMan,

אני מתכוון לרכוש HTC SENSATION וראיתי שאצלם המחיר הכי נמוך בארץ, ובנוסף כל התגובות עליהם בZAP חיוביות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שבב הדור הבא של קוואלקום תועד, לכאורה, כשהוא מביא סמארטפון לתוצאת שיא של 83,000 נקודות במבחן ה-Antutu הפופולרי לכתבה: http://hwzone.co.il/שיבת-המלך-שבב-ה-snapdragon-820-חורך-את-מבחן-הביצועי/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bar Sherer,

שלום לכולם אני לא מבין גדול בסמארטפונים וכשנכנסתי לפה ראיתי מלא דיונים עם מלא סוגים של פלאפונים ומלא חברות ומפרטים וזה כמו סינית. אני מעוניין לשדרג את הפלאפון כיום אני עם סמסונג גלאקסי 4S. אבל בתקופה האחרונה הפלאפון מתחמם מהר חיי סוללה קצרים מאוד גם לאחר שקניתי סוללה חדשה אינטרנט איטי בקושי מריץ אפליקציות בקיצור עבר זמנו. אני מעוניין בפלאפון לצרכים של מוזיקה משחקים סרטים וסדרות בצפיה ישירה כמו יס GO וכל מיני כאלה כדי להעביר נסיעות ברכבת. כמו כן חשוב שעם אני כבר קונה טלפון אז עם החמורה כמה שיותר מתקדמת וטובה שתחזיק כמה שנים אפשר להציע לי הכל חוץ מאייפונים למינהם לא סובל אותם מה שרץ על אנדרואיד בכיף כמובן עדיף שיהיה זול אבל כרגע המחיר זה הדבר הא…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by shaks,

היי, אשמח להמלצות לרום עדכני לGALAXY S5 עדיפות לאחד שמבוסס על הרומים של סמסונג אלא אם יש אחד ממש טוב שלא מבוסס על הרומים של סמסונג. כרגע משתמש בOMEGA ROM כבר יותר משנה וחצי. אשמח להמלצות, בתרד של רומים מומלצים אין יותר מדי דברים מעניינים. תודה על ההמלצות מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה קורה ?? יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי אס 2 I9100 , בדקתי את המודם שלו ומתברר שזה מודם של אורנג ... האם כדאי לשנות את המודם לזה של סלקום ?? האם זה ישפר את הקליטה ואת האינטרנט ?? ואיזה מודם מומלץ ?? יש פה רשימה של המודמים של החברות

16. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי פלאפון נוקיה מדגם 3100 ואני רוצה לפתוח אותו שיהיה sim free (אני יודע שהמכשיר ישן וכל זה...) יש איפשהו מדריך לאיך עושים את זה? או שמישהו מפה יכול לעזור לי למצוא את הקודים שאני צריך? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 7k צפיות
  17. .

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום אני מחפש מדפסת משולבת : מכונת צילום ,סורק ,ומדפסת ,עם פקס עצמאי , עם חיבור אלחוטי לשימוש ביתי בלבד אני אצטרך להדפיס שם גם תמונות , התקציב הוא 1000 ש"ח מינוס פלוס, אם מישהו מכיר משהו מומלץ אני אשמח לשמוע ? תודה על ההענות

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היום התקשרו אלינו מסלקום ורוצים שנעבור אליהם (מפלאפון), ואבא שלי קבע איתם פגישה היום. רוב הסיכויים שנעבור, אם המחיר יהיה משתלם יותר, וכמו כן, יש גם מבחר פלאפונים נורמלי, בניגוד לפלאפון. אני לא יודע אילו פלאפונים יציעו לי, אבל אני רוצה לדעת על מה כדאי לי לשים לב מתוך מבחר הפלאפונים שלהם. חשוב לי הגודל, אני לא יודע עם הN95 ישב לי בנוחות בכיס. סוללה, כל עוד תחזיק יום שלם (אפילו אחד) עם דיבורים אינטנסיביים וכו', מספיק. מצלמה, עדיפות לאיכותית. פחות חשוב לי עניין הרמקול. גם אינטרנט אינו קורץ לי. חשוב שהטלפון יהיה עם כמה שפחות תקלות ידועות וממשק נוח. מקווה לתשובות זריזות, תודה, סטס.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585927,00.html אני אומר, כל הכבוד להם, ראש עסקי עד הסוף. אני מאשים את הלקוחות - צרכנים גרועים, עושים את הארץ גן עדן לחברות גדולות שרוצות להרוויח מקסימום במינימום זמן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אם קיים לאנדרואיד 2 מעולה אם לא אני אחליף את הסלולרי למשהו חדיש יותר. הדרישות: 1) אפשר להקליט בלי קול. 2) מצלם לאורך כל הזמן ומאפשר להשתמש בפלאפון כרגיל לדברים אחרים. 3) רצוי שהיה אפשר להפעיל את התוכנה בלחיצה אחת דרך widget ממסך הבית. עד עכשיו מצאתי הרבה תוכנות, ברובם היה תקלות ובאלה שלא היה תקלות אי אפשר היה להשתמש בטלפון כרגיל בזמן שהתוכנה עבדה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם יש סלולת גיבוי שיכולה להטעין בטריה של מחשב נייד? כמו הסלולות גיבוי שמטעינים מכשירים סלולריים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by stojakovic,

יש לי סמסונג גלקסי אס 2, והמסך שלו נסדק לאחר שהוא נפל מגובה של 20 סנטימטר.. מפה לשם אין לי ביטוח, רק אחריות יצרן.. יש למישהו מושג או הערכה כמה עולה לתקן כזה נזק? התיקון הוא החלפה של הזכוכית לא?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Proww,

אני לא בטוח אם זה כל-כך קשור לכאן, אך בכל זאת אשאל. לא מזמן יצא עידכון סקייפ למכשירי האנדרואיד. כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט (סלולרי או WIFI) הסקייפ אוטומטי מתחבר. איך אני מבטל את זה? (ההפעלה האוטומטית במכשיר, יש לי גלאקסי). עריכה:הסתדרתי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.