גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מפתחת המקלדת הוירטואלית הפופולרית החליטה להפתיע את משתמשיה אשר מחפשים שינוי מרענן עבור המכשיר החכם שלהם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר האנדרואיד הבא של החברה הקנדית בעידן החדש שלה עונה לשם הקוד Mercury, ועשוי להיות האחרון בהחלט שיציע מקלדת פיזית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכם מכשיר חכם בן ארבע או בן חמש? יש סיכוי לא רע שהוא כבר לא יוכל להפעיל את אפליקציית המסרים הנודעת ביותר בחודש הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהציגה גירסאות מתחרות משלה לרוב המכשירים החכמים החדשים של שיאומי, Meizu יוצאת לקרב מול בת ארצה גם בתחום המחשבים הלבישים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מגיע הזמן בו אדם מעוניין להלביש את מכשירו. הוא עושה חיפוש בפורום, ולא מוצא כלום. הוא עושה חיפוש בגוגל, אך מוצא מעט מאוד. מה קניתם? למה? כמה הוא עלה? מאיפה הזמנתם? האם אתם מרוצים? למה אתם לא מעלים תמונה? איך זה הרגיש בכיס/ביד? מה היתה השפעתו על החום? מאיזה סוג החומר? מתי החומר התחיל להתפורר? ועוד... בתקווה שדיון זה יהפוך למגדלור שיכוון ספיונת בדרכם למחוזות חדשים.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי שהשיקה מחשב נייד אמיתי ראשון מתוצרתה, החברה הסינית עשויה לנצל את הנסיון שצברה בכדי לספק לנו טאבלט חלונות 10 מתקדם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב. לפני שנה קניתי טלפון CAT S30 (חברת קאטרפילר) וסנכרנתי אותו עם טאבלט Asus KooF אבל השתמשתי בסמארטפון הזה לתקופה קצרה כי קיבלתי במתנה אייפון 5. לפני יומיים אבד לי האייפון והחלטתי לחזור ל-CAT S30 וקיבלתי סים חדש על אותו מספר שאבד לי באייפון. הצלחתי לבצע שיחת טלפון אחת מהטלפון ובגלל שהסוללה הייתה חלשה רציתי לכבות אותו, אבל כנראה לחצתי על האפשרות שמתחת ל "כיבוי" ומאז אני לא יכולה להיכנס לטלפון. ומתברר שאחד האחיינים שלי שיחק בטאבלט ואיך שהוא גרם לנעילה שלו. עשיתי חשבון ג'ימייל חדש וזה מפנה אותי לגלישה ב-WI FI ובפעמים אחרות כתוב לי "בטל את הנעילה של Asus KooF. יש פעמים שעולה לי מסך "Android is Starting" "Optimizing App x of xxx" ואחרי כמה …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרון זול לריצה ללא טלפון. כיום אני רץ עם טלפון סלולרי כדי להיות זמין וכדי שיהיה לי מעקב אחר הריצות. ועם שעון דופק בכדי לרוץ בדופק מטרה. חשבתי לרכוש שעון ANDROID זול ופשוט נגד מים (זיעה) עם GPS ועם BT על מנת לחבר אליו רצועת דופק BT. מהנסיון שלי, רק רצועות דופק אמינות מבחינת ניתור דופק. חשבתי על KingWear GV08 GT08 KW18 KW88 שלמעשה מכיל את הכל אך אינני יודע אם הוא באמת יכול להתחבר לרצועת דופק BT פשוטה כלשהי... אשמח להמלצה לשעון כזה...
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש המלצה לאפליקציית מקלדת בפריסה העברית הישנה ללא הפסיק והנקודה בצד שמאל למעלה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הלהיט (החלקי) של נינטנדו למובייל יושק בקרוב גם למערכת ההפעלה הפופולרית והנפוצה ביותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעונין לעדכן את הנקסוס 5 שלי למרשמלו 7.1 אנני מכיר את כל הנושא אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות נכון וטוב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את ה3t ואני רוצה לדעת האם הגרסה האמריקאית (שנמכרת בחנות Oneplus באמריקה) תעבוד בארץ מבחינת הרשתות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה הקוריאנית מתיימרת לכופף את חוקי הפיזיקה באמצעות ניידי ה-Gram החדשים שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכם מושג איך מבטלים את זה שאתה מוחק אפליקציה בLG G5 ובמקום למחוק אותה הוא שם אותה במקום אחר שאתה צריך להיכנס עליו בשביל ממש למחוק אותה? חיפשתי בSETTINGS ולא מצאתי איך לבטל. זה ממש איום ונורא למי שמפתח אפליקציות כי לא מספיק שהאנדרויד רנדומלית לא תמיד מצליח להתקין גירסה חדשה מבלי שתצטרך למחוק את האפליקצייה הקיימית, עכשיו גם אני צריך איזה חמש צעדים בשביל למחוק אפליקציה...
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היצרנית היפנית מאותתת לנו שהיא עדיין כאן עם דגמים בעלי מסך 13 אינץ׳ ומשקלים שלא מגיע אפילו ל-800 גרם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התניידתי היום להוט מובייל לקראת נסיעה לחו״ל, יש להם חבילות סבירות לעומת המתחרים. מרכזי התמיכה הטכנית שלהם לא עובדים בסופ״ש. אני לא מצליח לגלוש מהנייד בלי וויי פיי. יש לי אנדרויד 6. ניסיתי לקבל את הגדרות הרשת שלהם באופן אוטומטי, ניסיתי לקנפג ידנית לפי ההוראות בקידור הבא, אתחלתי את הטלפון, כלום לא עובד. לעזרתכם אודה. https://www.hotmobile.co.il/Documents/שירות ותמיכה/הגדרת APN/מערכת הפעלה אנדרואיד.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדמי 3S גירסת 32 גיגה.אני מנסה להבין מה שווה האחריות של המילטון.זה 5 שנים אחריות מלאה?אם עושים רוט האחריות יורדת?מה בדיוק הולך שם?תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כעת תוכלו להנות מ-Shadowrun ומ-Knights of the Old Republic בכל מקום, ובפחות מ-24 שקלים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
נייד הגיימינג הנהדר (והיקר) של החברה האמריקאית מתעדכן ומרחיב את ההיצע שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חודש הבא אני טס לארה"ב, אני מעוניין בטלפון חזק שיתמך באופן מלא בארץ חשוב לי נתוני מצלמה וסוללה טובים. (כמובן שיחד עם מעבד, זיכרון וכל היוצא בזה) להשתדל שלא יעבור את ה-5.5 אינצ' מבחינת תקציב אין תקציב, אני פשוט רוצה טלפון טוב שיחזיק מעמד :] אשמח להמלצה, תודה! נ.ב אני יהיה שם עד ה-17/4 אז אם יש גם משהו עתידי שצריך לצאת זה גם אופציה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב שעשוי להוות מתחרה ל-Razer Blade Pro מקבל תוספת כוח משמעותית בגלגול השני שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הסינית המוכרת מציגה עוד שלב בהתפתחות שלה, אבל לא כזה שיפיל אתכם מהכיסא, בינתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שה-Galaxy S8 עתיד למתוח באופן מקסימלית את מה שאפשר להשיג בתצורה הבסיסית הנהוגה לסמארטפונים, נראה שהשלב הבא יהיה מעבר בלתי נמנע למסכים גמישים באמת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
- 1 follower
-