עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום. האם ניתן לקנות את האייפון 4S ישירות מהאתר של אפל? ואם לא אז איזו דרך אחרת יש? והאם הוא יעבוד בארץ? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. Started by גיל בייטס,

במשך 4 שנים הנוקיה e51 שירת אותי נאמנה והייתי מבסוט לגמרי ממנו עד שהלך קאפוט באופן סופי בהחלט, לפני חודש בערך השתדרגתי לנוקיה c7 שזה פשוט מכשיר גרוע ומלא תקלות, המעבד איטי בצורה נוראית וגורם לי להתגעגע למכשיר הישן שלי.. בכל מקרה צריך לזרום עם הקדמה, השאלה שלי היא מה עדיף לי מבין מוטרולה דיפיי למוטורולה רייזר? (בבקשה לא להמליץ לי על אייפון או גלקסי זה לא בתקציב שלי) הדברים החשובים לי במכשיר הם: 1. נוחות שימוש 2. מעבד חזק ומהיר 3. אמינות ועמידות 4. איכות סאונד טובה תודה למייעצים.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Stingray,

האם כבר יצאה הפריצה הנ"ל???? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omrij,

בקרוב נוסע ללונדון מעוניין לקנות SIM מקומי לתקופה עם חבילת DATA נורמלית יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי סמסונג גלקסי 2 שקניתי בחנות פרטית, לא באחת הרשתות הסלולריות. בחנות הדגישו שיש תמיכה מלאה בעברית, ובאמת אין בעיה בכתיבת עברית, וההודעות שאני שולח בעברית מתקבלות בלי בעיה. הבעיה היחידה שנתקלתי בה הוא בפתיחת קבצי PDF בעברית, כאשר גם POLARIS (התכנה המובנית בגלקסי), וגם ADOBE READER לא מצליחים לפתוח את הקבצים ואומרים שהם פגומים. גם שמות הקבצים שבעברית מופיעים בפונטים של סינית או יפנית. אני בטוח שזה כבר נושא שדובר עליו באינטרנט אבל באמת שניסיתי לחפש על זה משהו ולא מצאתי כלום. אני ממש שמח לעזרה כי בתור סטודנט הבעיה מאד מפריעה לי בצורה יום יומית. תודה רבה על כל עזרה. יואב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי מחפש סלולר יחסית פשוט (עדיפות לסליידר או צדפה) עם קליטה טובה וזמן סוללה טוב. אם יש מצלמה טובה אז עדיף כמובן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו יודע מה איכות הגלישה או מדי פעם יש ניתוקים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אני עובד במוקד. ויש לי "מדונה" שזה כמובן אוזניה עם מיקרופון, חיבור RJ של טלפון אמריקאי.. הייתי מעוניין להפוך אותה לאלחוטית או לרכוש אפילו אחת שהיא אלחוטית....היש מתאם כזה או אוזניה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by miz,

האם זה פתוח לכל הרשתות? איך אפשר לדעת אם זה פתוח לכל אם אני קונה בחנות פרטית, המוכר בעצמו לא ברור לו? מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כנסו לאתר GetJar תורידו את ה"מארקט" שלהם ותתחילו להוריד אפליקציות שוות בחינם http://www.getjar.com/ המבצע עד סוף החודש. שתפו אפליקציות מעניינות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן! איך אני יודע מאיזו סדרה האייפד שלי, איזו גרסה הוא והאם ניתן לפרוץ אותו? ומה לגבי האחריות, מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לשמור עליה? פשוט לא נגעתי בו עדיין, כי אני רוצה לשמור את זכות ההחזרה... תודה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by com,

היי. רצה העולם, ואני סטודנט למשפטים, שקורא הרבה, מהמחשב. והתחילו לכתוב לי העיינים, אני חושד שזה מהמחשב. האם הספרים האלקטרונים לא מאמצים את העיניים? האם הקריאה הרבה יותר בריאה איתם? ואיזה ספרים אלקטרונים זמינים בארץ? (או שכדאי להזמין מאיבי?) אשמח לקבל אינפורמציה על המוצרים.. על המחירים... וכאלה וכאלה. אני כבר לא יכול לקרוא מהמסך של הלפטופ... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ערב טוב! ברצוני לקנות סמסונג גלקסי S2 מחנות פרטית.נמאס לי לשלם יקר לחברות הסלולריות. האם אפשר לקבל בבקשה המלצה על חנות אמינה וגם עם מחיר סביר? תודה רבה, ליאור

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. אהלן אנשים. עברתי לחברת רמי לוי, ואין לי קליטה בבית עקב הכיסוי הגרוע של חברת פלאפון אני מניח. המכשיר שיש לי הוא SONY ERRICSON C510, לא דגם A. הבנתי שברשת פלאפון יש כיסוי טוב יותר בתדר 850, האם זה נכון? מה שמדאיג אותי, זה שאיך שאני יוצא מהדלת של הבית, יש קליטה 100%, וכשאני בצד השני של הדלת לא ניתן למצוא את הרשת אפילו. אם אני שם את הנייד ליד החלון, יש לי אולי פס אחד של קליטה. איך אני יוצא מהבררה הזה? אגב, גם בסלקום ואורנג' בקושי הייתה לי קליטה, כך שעקב הפרשי המחירים אני לא שוקל אפילו לחזור אליהם. אשמח לחוות דעת בעניין, האם מעבר למכשיר שתומך בתדר 850 יכול לעזור לי, כמו שאשמח להמלצמה על מכשירים, עדיפות ל SMARTPHONE, עד 1000 ש"ח. אפשר גם הצעות מחו"ל אבל עדיף שלא. מה לגבי ה XPE…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. חג שמח לכולם, בימים האלה אני מחכה שיגיע מכשיר SG2 סגור הרמטית מחנות אנדרואיד סטור בת"א לאחר שהמוכר אמר לי כי כל המכשירים נפתחים בשביל להכין אותם ללקוחות אם זה צריבת עברית וכו'. היום ששאלתי את המוכר מה קורה עם המלאי החדש,הוא אמר שמלאי חדש של מכשירים הגיע אך כולם נפתחו במכס בשביל להחליף את המטענים. מה אומרים על זה? זה אמיתי? האם אני יכול להיות בטוח שאני קונה מכשיר באמת חדש מחנות פרטית,מכשיר אשר נפתח רק בשביל עברית ו/או החלפת מטען? תודה לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shabis,

קניתי HP TOUCHPAD עם דואל בוט WEBOS ואנדרואיד הייתי ב WEBOS ונשאלתי אם לבצע עידכון למערכת ועניתי בחיוב לאחר העידכון נעלם מהמסך הדואל בוט ועולה רק מערכת ההפעלה WEBOS אשמח לעזרה איך להחזיר את האנדרואיד

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. Started by liran324,

במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בחודשים האחרונים אני מקבל מדי פעם הודעת טקסט ריקה ממספר חסוי. סהכ קיבלתי עד עכשיו 5 הודעות כאלה בערך. אני לא יודע אם זה בעיה בטלפון (SGS2), בעיה ברשת סלולר, מישהו ששולח לי את זה או משהו אחר.. מישהו אולי יודע מה זה או נתקל במשהו דומה אי פעם ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by KingYes,

שלום לכם. ראיתי בהוראות של הנגן, שהכי מומלץ זה לעדכן לגירסה הכי אחרונה. השאלה שלי, האם ישאר לי תמיכה בעברית בתיקיות? ומה בקשר לשפה? האם גם ישאר עברית? ובמידה ולא מתאים לי.. האם יש דרך לחזור להגדרות הראשונות ולעדכון הקודם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iakovl,

טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by Googleness,

אני די מתלבט בין ה HTC Sensation XE ל HTC EVO 3d שניהם נראים לי מצוינים ומבחינת מפרט אני מרוצה משניהם אבל אני מתלבט. הצילום תלת מימד שווה משהו? על מה אתם ממליצים? ומישהו מכיר חנות מומלצת באיזור חיפה והקריות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ofeky1,

משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. כמה שאלות. 1) אני מעוניין לקנות לאחותי הקטנה Tablet ליום הולדת. שימוש די בסיסי - סרטים, מוזיקה, אינטרנט ואולי קצת ללימודים... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח. מה הTablet הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה, בתקווה שלא מדובר בזבל סיני. * מה בדבר קנייה באיביי או ייבוא מחו"ל. האם יש אחריות בארץ? 2) קניית פלאפון חדש. כרגע אני תקוע עם קרש בשם NOKIA N97. אני מתלבט בין : Iphone 4 Iphone 4S Galaxy S2 * הבנתי שלאייפון 4S יש המון תקלות ולא כדאי להתקרב. * לגאלקסי יש ביטוח לעומת האייפון.. די קריטי, לא? תודה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום, ברשותי Samsung galaxy 2 - i9100 Android 2.3.4 Ver I9100XXKG6 לאחרונה - נראה לי שביומיים האחרונים - הטלפון נכנס למצב USB Connected MTP-Connected ללא חיבור USB וללא WiFi או BlueTooth פועלים. היום הגעתי למצב שהמכשיר נכנס למצב כמו בתמונה למטה ופשוט היה תקוע שם עד שכיביתי אותו. זה קרה בבוקר והעיר אותי בגלל צפצופים של נכנס ל-MTP ויוצא מ-MTP. ואז שמתי לב שה-Wifi פתוח. הרצתי סרטים שזאת השתלטות עוינת וניסיתי לכבות את ה-Wifi. זה הראה שנכבה ואז נכנס למצב הנ"ל. היות וכתוב לא לכבות אז לא כיביתי :-X אך לאחר זמן רב (יותר מחצי שעה) החלטתי לכבות אותו. המכשיר נכבה ונדלק ומייד מפעיל את האייקון USB Connected MTP-Connected למרות שכלום לא מחובר. חיבור למטען המקורי במצב כזה ל…

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים