עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר). נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה). שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  2. נמאס לי לחפש קומבינות טעינה במילואים, והחלטתי לקנות את הטלפון הכי זול ופשוט שאפשר למצואף כאשר הדרישה היחידה היא שהסוללה תחזיק חמישה ימים ברציפות (השימוש יהיה שיחות של כ-10 עד 20 דקות ביום). אפשר למצוא (וגם לקנות) כזה דבר בימינו?

3. Started by Access Denied,

אני אשמח לקבל את העזרה והעצות של הפורום בנושא בחירת טלפון חדש לשנים הקרובות. נכון להיום יש לי נקסוס 5 שעושה עבודה לא רעה אבל מתחיל להראות סימני התעייפות, ובעיקר סובל ממצלמה גרועה וסוללה חלשה. לאור יציאת מכשירים חדשים בזמן האחרון קבלתי את הרושם שזה כנראה הזמן לקפוץ קדימה למכשיר עדכני. הדרישות המינימליות - מכשיר חזק, עם סוללה מספקת ומצלמה טובה. אני מעדיף מאוד גם מכשיר קטן באופן יחסי (G5 נראה קצת גדול לפי מפרט יבש) יתרונות - מכשיר שמאפשר פריצה או החלפת רומים וקל לפיתוח מחיר (איך לא) טעינה אלחוטית (יתרון בלבד, אבל לא חובה) גודל - שוב מהווה יתרון בולט עבורי ולכן צויין גם בדרישות אני מתלבט מאוד אם mi5 החדש ש…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ofer_r,

שלום רב, קניתי בחנות פרטית מכשיר סלולר חדש LG, נפח אחסון ברוטו 4 GB. הזיכרון הזמין הוא 1.5GB. בפורום אחר נאמר לי שמערכת ההפעלה צורכת כ 1.5GB , ולכן אם נשאר לי פחות מ 2.5 ( כאמור יש 1.5 זמין) יתכן וזה סימן לטלפון משופץ ולא חדש. כמו כן , כשפותחים אותו יש על המסך לוגו של חברת הסלולאר האיטלקית TIM. האם אלה אינדיקציות שמה שנמכר לי הוא טלפון מחודש ולא חדש ? הטלפון הגיע באריזה של LG , נראה בהחלט חדש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by naamani3,

שלום לכולם,אני מחפש טלפון עד 1500 שקל ( אם יש שדרוג משמעותי אפשר לעגל ב-100-200 כלפי מעלה).הכי חשוב לי שיהיה אמין ולא יתקלקל, לא מחפש את הטלפון עם הביצועים הכי טובים (כמובן שלא נכנס בטווח מחיר) סך הכל רוב השימוש הוא סטנדרטי - מצלמה, וואטסאפ אפליקציות רגילות לא משהו שדורש טלפון חזק במיוחד.שיכיל את הטגנולוגיות החדשות (טביעת אצבע, דור 4 וכ'ו...), עמידות במים ואבק יכול להיות נחמד, ומערכת הפעלה אנדרואיד.חשבתי על ה-A5 אבל קראתי קצת ביקורות ובחלק מהמקומות אומרים שיש לו בעיות ולא ממש נותן תמורה מלאה למחיר (בחלק אומרים שכן).אשמח לשמוע המלצות על הטלפון הזה או\ו המלצות על טלפונים דומים לו במחיר הזהתודה רבה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  6. היי, השימושים של אבא שלי בטלפון הם וואטסאפ ווייז. ההבדל במחיר בין השניים הוא 500 שח. אבא שלי מעדיף כמה שיותר קטן אבל ההבדל בין הגודל הפיזי שלהם הוא זניח. האם שווה להוסיף 500 שח בשביל ה G2 או שלשימושים של אבא שלי אפשר לחסוך אותם? תודה, אור

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by פולי הקנטאור,

סבתי רוצה להחליף לטלפון חדש מהנקסוס 4 שיש לה כרגע והעדיפות מספר אחת היא שהמערכת תהיה כמה שיותר דומה למה שיש לה כרגע (כלומר אנדרואיד נקי ככל האפשר) ולאחר מכן דברים כמו סוללה וגודל (עדיף שיהיה דיי קטן כלומר לא מעל ל5.2 אינץ') ושהמחיר ישאר נמוך. הטלפונים שחשבתי עליהם הם- מוטו G5 או מוטו E4 או הנוקיה 5, הבעיה הגדולה היא שקשה עד בלתי אפשרי למצוא אותם בארץ ובמשלוח מאמזון זה יוצא יקר למדי. תודה מראש על כל העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dante123,

אהלן, מחפש המלצות לסמארטפון חדש עד 1500 ש''ח, ייתכן חריגה קטנה אם שווה את זה. הדרישה העיקרית היא מצלמה מצלמה מצלמה. כרגע יש לי שיאומי רדמי נוט 4 עם איכות על הפנים. עדיפות לאנדרואיד. קנייה בימים הקרובים אלא אם כן דגם חדש עומד לצאת בזמן הקרוב שיפיל את המחירים. קניה באילת לא אפשרית כרגע. נפח אחסון ומהירות מעבד בחשיבות משנית, עמידות (כללית, לא ספציפית נגד מים או אבק) חשוב למדי. הבנתי שהפוקופון F1 והoneplus 6 הם המתמודדים המרכזיים בקטגוריה, יש המלצות לכאן או לכאן או בכלל משהו אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by samitc,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין עד 800 ש''ח (אפשר עד 1000 אם ממש שווה את זה) לא משתמש כבד מדי בטלפון (לא משחקים ולא אפליקציות כבדות אחרות). שימוש עיקרי לשמוע מוזיקה, ווטסאפ, שיחות (כמובן) וגלישה בדפדפן. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה באוזניות למוזיקה. תודה רבה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by neo690,

גודל עד 4 אינץ (לא אוהב ללכת מכות עם הטלפון שיכנס לכיס של ג'ינס סקיני) מצלמה סבבה 5 מגה פיקסל זמן הטענה קצר יחסית (עד שעה וחצי מ0 ל 100) סוללה חזקה מעדיף מכשיר קל יחסית השימושים הם: שיחות, הודעות, וואטסאפ, פייסבוק ומוזיקה מה לגבי המכשירים הסינים של chinaBuy ? שווה? תודה לעונים!

• 36 תגובות
    • 7.2k צפיות
  11. Started by Dror Arasheven,

קיבלתי טלפון חדש לפני שבוע ומשום מה הוא דווח שחזר למחסנים . החברה זיכתה אותי על המכשיר . אני יודע שהטלפון נחסם לשימוש ברגע שדווח על גניבה . השאלה היא האם יכולים לדעת אם קיבלתי את הטלפון אם אני מכניס את הסים ? אני צריך להחליף את הסים ב1 דוכני שירות לקוחות ....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yigael_o,

אני רוצה להחליף את הגלקסי שלי. יש שני דברים שאני רוצה, הראשון הוא מערכת הפעלה WIN והשני היא יכולת טובה של מערכת הניווט עם עדיפות למכשיר שקולט גם את הרשת הרוסית (GLONNAS או משהו כזה) . האם קיים כזה מכשיר והאם ניתן להשיג אותו בארץ? עכשיו מצאתי את זה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_GLONASS_Navigation יש למישהו המלצה על טלפון עם WIN8 מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by FARKASH7,

קניה מאמזון. לא צריך להתחשב במחיר שילוח ומיסים.דרישות:1. שיריץ וואטסאפ2. שיריץ אפליקציית ג'ימייל3. שיריץ וויז4. איכות שיחה טובה.אם לא כמה צריך להוסיף בשביל מכשיר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות פלאפון ליום הולדת של אמא שלי. אני מתמקד בשיאומי, ורוצה לקנות POCOPHONE F1 לא של המילטון (זול משמעותית), אבל אני עדיין מהסס כי יש לי ניסיון מר מאוד עם שני פלאפונים של סמסונג (גלקסי 3 + 5), וגם לדוד שלי שקנה סמסונג לפני קצת יותר משנה ( A5 2017 לא של סאני) והתבשר לפני כמה שבועות כי הטלפון שלו גוסס. האם אני צודק לגבי "מובייל ישראל" (היבואן החליפי של שיאומי)? האם מצפה מפלאפון כזה תקלות חומרה קשות כמו אצל סמסונג ? חיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Pr0Xy,

אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן (בן 10). שימושים: שיחות, אינטרנט, משחקים קלים (BOSS וכו') וקצת מוזיקה פה ושם. חשוב שאיכות השיחה תהיה טובה ושיהיה עמיד לנפילות (לא צריך משהו בומבסטי סטייל DEFY, רק שלא יהיה שברירי ויישרט בשנייה). גודל מסך 3" ומעלה. המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by geigera,

שלום אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית. חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי? עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע …

17. Started by yambtz,

שלום, אני התחדשתי בעצתכם האדיבה במוטו G לאחרונה ובהחלט מבסוט. עכשיו אני צריך המלצה לטלפון שכל ייעודו יהיה וואטסאפ וווייז. שיהיה במינימום מחיר. לא משחקים לא כלום. הסמרטפון הכי פשוט שמספיק לווייז וואוטספ בשנה הקרובה בלי למות בדרך. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Moon-Mage,

אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by simla101,

שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by card,

שלום נתקלתי בטלפון, שאני חושב שהוא הכי יפה שראיתי אי פעם, מהסיניים. להלן תמונות שלו: הבעיה, המעבד שלו הוא MTK6577, שהוא מעבד יחסית ישן, עם כמה חסרונות: להלן כמה דברים שכתבו לי על MTK6577, בקשר לטלפון אחר: עקב כך, חשבתי אולי לנסות ללכת לאתר היצרן של הטלפון הזה, ולחפש שם עוד דגמים, יותר חדשים, כך המעבד יהיה חדש יותר, ואולי עם עיצוב דומה או זהה. הבעיה.. לא מצוין היצרן שלו.. הטלפון קיבל את השם הממותג "HDMIDroid", אבל יכול להיות ששם הדגם האמיתי שלו הוא סתם אותיות ומספרים. מישהו יודע מי היצרן של הטלפון הנ"ל? להלן לינק אליו: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/4.3_Inch_Dual_Core_Android_4.0_Phone_HDMIDroid_…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lampit,

מחפש טלפון לשימוש די מינורי (קצת גלישה, ווטסאפ, ווייז). המטרה שישרוד כמה שיותר שנים מבחינת חומרה/תוכנה. עדיף שיהיה אנדרואיד. ראיתי באתר פה קישור למכשיר של שיומי ב-600 שח: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563922.html?lkid=10191677&utm_source=YouTube&utm_medium=ARHZ&utm_campaign=gearbest למישהו יש המלצות/דיס על המכשיר? יודעים להציע המלצה מוצלחת יותר במחירים דומים? האם הוא תומך בכל הרשתות בארץ (אני בגולן). האם הטלפונים הסינים תומכים בעברית/וויז וכו' ? האם יש אחריות על מכשיר מסין? איך עובד הסיפור עם המכס ? בקיצור, האם לא כדאי כבר לקנות בארץ, להוסיף 200 שח, אבל לקבל אחריות בארץ/ בלי ענייני…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. דרישות: 1. קטן יחסית אבל לא מיניאטורה. 2. תומך בלוטות' לסינכרון עם המחשב. 3. לא יקר (עד 1500 ש"ח אני מניח) 4. רצוי בעל מצלמה טובה - 2MP לפחות. 5. עמיד יחסית 6. פשוט להפעלה וזריז בלי יותר מדי תחכום (לא סימביאן). 7. ספיקר טוב. 8. רצוי לא דור 3, אלא אם אין ברירה. אשמח לחוות דעת על ה-Z610 או על מכשירים אחרים שיתאימו כאן. האם המעבר מנוקיה (כבר 7 שנים) ל-SE כל כך קריטי? מתרגלים בקלות? רוב תודות גונן. http://www.mobilegyan.com/images/sonyericssonz610.jpg

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, בחודשים האחרונים השימוש שלי בטלפון הפך יותר משיחות להתכתבויות. כיום אני עם טלפון ללא מקלדת מלאה ומסך יחסית קטן (Nokia 6500 Slide) וזה מגביל אותי. לכן חשבתי שאולי כדאי לעבור לטלפון בעל מקלדת מלאה. האמת שאני ממש לא מעודכן ובקיא בשוק הטלפונים אז בשבועות האחרונים חיפשתי וקראתי פה בפורום וברשת כדי לאסוף קצת מידע. הדרישות שלי מהמכשיר: 1. מקלדת מלאה (וגם רצוי שתהיה נוחה). 2. מסך שיאפשר לקרוא דוא"ל בצורה סבירה (כלומר שלא כל שלוש-ארבע מילים יהיה מעבר לשורה חדשה) 3. שיהיה בעל יכולת חיבור לרשת אלחוטית. 4. שיהיה בעל יכולת GPS סבירה - זאת לא בדיוק דרישה, אבל נחמד אם יהיה. 5. אם ניתן, שיהיה בעל זמן סוללה סביר. 6. אם ניתן שיהיה בעל רמת קרינה נמוכה - אם כי הבנתי שבטלפונים האל…

24. שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. שלום רב, היום קיבלתי SGS מפלאפון. אני מעוניין להשאר עם הנוקיה E72 שלי (ולצורך העניין, להביא אותו לאבא שלי). ניסיתי להשתמש ב SIM של אמא שלי במכשיר, אך מרגע זה והלאה המכשיר לא מוכן להוציא שיחות והוא במצב "שיחות חירום בלבד". המצב ממשיך גם כאשר אני מחזיר את הסים שלי. מה קרה ואיך ניתן לתקן המצב? תודה רבה *יש לציין שכל המשפחה שלי בפלאפון

• 2 תגובות
    • 15.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.