עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by orjerby2013,

אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אוקיי אז ההתלבטות היא כזאת : Apple Ipod Classic (רגיל) ---------- Sony - Sony Walkman A Series (NWZ A865 Black) - http://ii.alatest.com/product/full/f/c/Sony-NWZ-A865-0.jpg או לחכות לגירסא החדשה שיצאה רק ביפן. - Sony Walkman Z Series (NWZ Z1000 Black) - http://www.f1cd.ru/d/9/65/19437/103/37913.jpg ---------- Creative Zen X-fi - http://connect.creativelabs.com/marcom/MP3%20Players/ZEN%20X-Fi/Product%20Images/ZEN%20X-Fi_TopRight.jpg או Creative Zen X-fi3 - http://images.pricerunner.com/product/1295x1242/304960531/Creative-Zen-X-Fi3-8GB.jpg מה שמעניין אותי זה האיכות שמע. מה כדאי לי לבחור ? אם יש לכם המלצות אחרות לנגנים טובים אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, לאחר תקופה לא קצרה של שימוש במכשיר ללא מצלמה ולמען האמת ללא שום קשר לשנת 2010,החלטתי שהגיע הזמן להתחדש והחלטתי להשקיע סכום קטן של 600 שח מקסימום ולראות מה אוכל לדוג . לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי בערך מה המכשירים של היום מציעים ואלו הדרישות שלי : מצלמה איכותית (דגש),זמן סוללה סביר,נוחות שימוש (הקלדת הודעות,ניווט בתפריטים וכ"ו... הדילמה שלי היא בין לרכוש מכשיר חדש מאחת הרשתות (ללא התחייבות,סיבות משלי) או מחנות פרטית,או בכלל לפנות לשוק היד השניה . ואם כן לפנות לשוק היד שניה,חבר הציג בפני את מכשיר ה-N85 שברשותו ומוכן למכור לי אותו תמורת 450 שח (המכשיר בעל פאנל מקורי וסוללה חדשים) הנייד הנ"ל עונה על כל הדרישות אך רציתי בכל מקרה להתיעץ קודם כאן ולראות אולי אני הולך לכיוון…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות HTC HD2 מיד שנייה ומאתרים דומים לפעמים גם פורמים מישהו יצא לו לקנות וחווה התנסות רעה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הפרוייקט השאפתני של גוגל לשליטה על-קולית במכשירים חכמים עדיין לא נראה באופק, אך יש מי שהצליחו ליצור לו מתחרה כבר עכשיו, באמצעות שעון חכם סטנדרטי לכתבה

6. Started by 125,

אני עומד לקנות אייפון , כרגע אני ברשת פלאפון וההורים שלי לא הולכים לעבור רשת רק בגלל שיהיה לי אייפון , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות שהמספר שלי של רשת פלאפון שיש לי כרגע יהיה באייפון ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. האם יש מגבלה בשימוש בטאבלט של אייפד אייר או אייפד אייר 2 כמכשיר ניווט offline? האם ישבהם את רכיב מקלט ה-GPS? לא ראיתי במפרטים

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by dsane,

אני יכול לקנות כל אחד משלושת המכשירים הללו באותו המכיר. מה מהם כדי לי? הכי חשוב לי עמידות, זמן סוללה ואיכות שיחה אח"כ מכשיר אמ פי שלוש נורמלי ומצלמה סבירה בסוף הגודל והמשקל לא פקטור בכלל. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by d30DK,

שלום, אני צריך לזהות בבקשה איזה דגם המכשיר הבא, כתוב שהוא של סמסונג ויש לי רק תמונה אחת. מצד אחד הכפתור מזכיר את SGS3, אבל הוא לא מעוגל מספיק אז זה מוזר. אני בטוח שיש כאן מומחים שיוכלו לזהות אותו יחסית בקלות אני יכול להגיד שהרוחב של המכשיר הוא כ-7 ס"מ (בערך 2.7-2.75 אינץ'). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iem,

ברשותי נגן ZVM חיברתי לו את כבל הוידיאו ול-TV ולפני זה גם בחרתי באופציה שלו של PAL אוטו', הכוונה לא PAL ואוטו כשתי אופציות נפרדות אלא זה מופיע כאופצ' אחת באותה שורה. בכל אופן שמתי סתם וידאו שהיה על הנגן והוא לא מראה לי אותו בטלויזיה, אני רואה קפיצות ומבעדם מופיע מאוד גרוע ולסירוגין מה שאני אמור לראות. מה הבעיה ? החלפתי לכבל אחר והבעיה בעינה עומדת, מה עושים ? אני נואש... תודה !

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by KobyC92,

אשמח לעזרה בבחירת מכשיר. כרגע אני עם HTC ONE M7 כבר מעל ל4 שנים.. אם הוא לא היה מתחיל ממש לזייף אז כנראה שלא הייתי מחליף אותו. השימושים שלי הם לא כבדים במיוחד. גלישה באינטרנט, וויז, ווטסאפ ומוביט. הייתי רוצה שתהיה לו מצלמה סבירה, סוללה טובה ושיהיה אמין. אישתי קנתה לא מזמן את ה redmi 4a והוא ממש לא משהו.. עושה לה מלא בעיות. מבחינת תקציב חשבתי להשקיע עד 800 שקל מעדיף בפחות. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  12. טוב, יש לי iRiver H10 כבר כמה זמן. בדרך כלל, כשאני עושה pause למוסיקה ולוחץ ארוך על לחצן הכיבוי, הוא נכבה, ואז כשאני מדליק לוקח לו איזה חצי שנייה לחזור לשיר שניגנתי מקודם, באותו התקדמות בשיר רק על פאוס, והבטרייה נגמרה קצת. כאילו רק כיביתי את המסך אבל המשיך לעבוד. אבל מידי פעם כשאני מדליק לוקח לו איזה 10-15 שניות, כמו שצריך, בלי שום שיר והבטריה נשארה אותו דבר. איך אני שולט על זה? כלומר כל פעם שאני מכבה אני רוצה שיתכבה לגמרי, כי הבטריה נגמרת די מהר ככה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, לפני יומיים התחדשתי במכשיר הנ"ל, והבנתי שיש אתר מיוחד של משחקים רק בשביל מעבדי TEGRA למכשירים עם מעבדים כאלו. האם האפליקציה להורדה אמורה להיות מותקנת לי במכשיר? כמו הטאבלט של סמסונג כי שם יש אפליקציה כזו, אצלי אני לא מוצא שום דבר מעבר ל GOOGLE PLAY. תודה!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  14. נתוני שוק הסמארטפונים עבור המחצית השנייה של שנת 2016 מציגים צמצום פערים משמעותי בין סמסונג, אפל - והיצרניות הסיניות שנושפות בעורפן ומאיימות לעקוף אותן ביום מן הימים לכתבה

15. Started by חיים משה נחמן,

שלום לכם, אני מחפש לקנות את הסמארטפון הראשון שלי התקציב שלי הוא 200 עד 250 דולר. והדרישות העיקריות שלי מהמכשיר הם גלישה בפייסבוק וב whatsapp שימוש יחסית אינטנסיבי בGPS ומצלמה קידמת באיכות יחסית טובה. אני כרגע מתלבט בין Newman N1 ל Sony Xperia sola את שניהם אני יכול לקנות פחות או יותר באותו מחיר. התלבטות שלי הוא עם המסך של הסוני לא יהיה קטן מדי עבורי? למי בין שני המכשירים יהיה עדכוני תוכנה עתידים ותמיכה יותר טובה מהקהילה? והאם יש לכם הצעות אחרות לפלאפונים ? תודה רבה מראש חיים

16. אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת.. בקשר לנגן חשבתי על sansa clip, יש המלצות אחרות? בקשר לאוזניות.. כרגע יש לי razer moray.. זה סבבה והכול אבל נופל מהאוזן.. ובכן, המלצות? תקציב.. בין 300-1000שח.. בטח אזמין מEBAY.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by Nakion,

שלום לכולם לא מזמן שידרגתי את המכשיר סמסונג גלאקסי אס שלי לגירסא 2.33 האם טעיתי בזאת שלא רוקנתי את הסוללה עד הסוף והטענתי אותה שהפלאפון היה כבוי עד שהסוללה התמלאה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  18. הסמארטפון המדובר מיישר קו עם היצרניות המובילות בשוק ויכלול את שכבת ההגנה הנוספת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a8%d7%a7-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485310.msg4164113#msg4164113 כל עזרה או בעיקר עצה ממי שעבר את העניין בעצמו תתקבלנה בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shlomom,

שלום, יש לי i9100 בן שנתיים וחצי. הסוללה משתגעת ולא מחזיקה. ניסיתי כמה סוללות מקוריות וזה כנראה לא הבעיה. מתחמם מאוד באיזור המצלמה (זה כנראה נורמלי לדגם) אבל מתרוקן תוך שעות בודדות. כולל לעיתים אתחולים לא מוזמנים. כרגע ב-CM-10.2 אבל ניסיתי גם גרסאות אחרות של CM, עד לפני שבועיים הייתי עם 10.1 stable. בכל אופן רעיונות יתקבלו בברכה, נא להסתכל בתמונה לפני שמגיבים. הרעיון להחליף סוללה (שוב) בביצוע. סוללה צריכה להגיע בקרוב אבל היות ויש לי 4 סוללות למכשיר כולל שתיים שלא עבדו הרבה הסיכוי שזאת הסוללה נמוך מאוד.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by optimizeR,

אמא שלי מחפשת לקנות סמארטפון, לא משהו משוגע מפלצתי ~ משהו די זול וחשוב לה שתהיה אפשרות לפרוס לכמה שיותר תשלומים. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. האם אפשר למצוא משהו סבבה ? מסך בערך בגודל של Galaxy S2- S3 כזה.. מצלמה עם איכות טובה, וזהו זה מה שהיא צריכה בגדול. הדבר הזה מצא חן בעיניה : http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7760477 מישהו מכיר או שזה איזה חרטא של חברה מונפצת ? אשמח להצעות חברים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by hercutrek,

אז ככה - אבא שלי נוסע לטאיוון ורציתי לשאול מה אפשר לקנות לשם ? מדבר חולה גאג'טים

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  23. שלום רב ותודה על הקליק על השאלה אני עם S3. עשיתי ROOT למכשיר בעזרת המדריך הנפלא הזה: http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root אתמול הגיעה לי לטלפון הודעה על עדכון תוכנה של סמסונג. לאחר עדכון התוכנה (ב-KIES) נעלם ה-ROOT. והמכשיר הוא UNROOTED שוב. האם אפשר לבצע בדיוק את אותו מדריך שוב? האם הקבצים שונים? האם זה לא יפגע לי במכשיר? תודה רבה למומחים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by efiphi,

אני מאוד מתלבט בין כל המכשירים. לפי מה שהבנתי האקספיריה הכי טוב בינהם, אבל לא מצאתי ביקורת או סיקור עליו. יש למישהו המלצה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. סדרה חדשה של כרטיסי מסך מתקדמים במיוחד ללפטופים יוצאת רשמית אל אוויר העולם - ואנחנו קיבלנו לבחינה דגם טרי של AORUS המכיל את RTX 3070 בכדי להבין כמה כח גראפי אפשר לדחוס באריזה קומפקטיתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.