עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kfirbep,

התקנתי רום שתומך בdeodox (או מה שזה לא יהיה) הבעיה היא שהשמות של האפליקציות בעברית הפוכים. איך אני מתקן את זה?קראתי באינטרנט שיש איזה פאץ' שמתקן את זה.הבעיה שאני לא מוצא הורדה ומדריך נורמלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי אני יושב על זה כבר כמה ימים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pavelr,

יש דבר כזה בשוק הישראלי? ובנוסף, יש חברות סלולר שמציעות חבילות אינטרנט ללא דקות וסמסים? הסיבה שאני שואל היא, כי אני לא זקוק לסלולר, ו WIFI אין בכל מקום (עדיין). אפשר כמובן להשתמש בנייד+נטסטיק, אבל זה גדול מדי.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by ablabl,

שלום לכם! המכשיר שלי (נוקיה N86) מתחיל להראות סימני דעיכה (כבר שנתיים וחצי איתי) והגיע הזמן להחליפו שמתי את עיני על הדיפיי והוא נראה לי המכשיר בשבילי...בלי יותר מידי פונקציות בלי מחיר יקר מידי (מה שחשוב זה אנדרואיד...למרות שעדיין אין לי ניסיון במערכת) בגלל עמידותו של המכשיר אני מעדיף אותו על פני שאר המכשירים(אלא אם כן יש עליונות רצינית באיכות מסך וכאלה) בקיצור ביד שניה ראיתי אותו ב700-900 שקלים לעומת אחיו החדש (הפלוס) ביד ראשונה ב1500. מבירור קצר שמתי לב שהמעבד הוא אותו מעבד ורק המהירות שלו שונה (cortexA-8) השאלות הן כאלה: האם מוטורולה הגבילו את המעבד?(כמו ATI עם ה6950 ופשוט צריך "לפתוח" אותו או שזה מעבדים שונים) האם השוני במערכת ההפעלה מצדיק את ההפרש ולקנות חדש? האם בהפ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by jetman,

מה המצב אנשים? אני כננרה חודש הבה קונה את ה NEXUS, בארץ אין מצב שאני קונה כי יקר פה, אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל, חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה? הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה, אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן, תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB י…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  5. אני מקבל בשבוע הבא היישר מאמריקה את ה-galaxy nexus שהזמנתי לי וה-nexus s לזוגתי. עיינתי כבר באשכול התוכנות המומלצות לאנדרואיד לשני המכשירים. רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על מקלדת עברית מסויימת שכדאי להוריד? ומעבר למה שמצויין באשכול תוכנות מומלצות למתחיל בעולם האנדרואיד באופן כללי. תודה למייעצים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כל היום חיפשתי איך לשים את המוזיקה שלי על המכשיר לאחר נסיונות רבים הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות USB לזכרון הנייד במקום האופציה SAMSUNG KEIS כי התוכנה הזאת תוקעת לי את המחשב לאחר שהעברתי את כל המוזיקה שיש לי על המחשב נדהמתי לגלות שכמעט 70% מהשירים שהעברתי לא נתמכים בסאמסונג גלקסי כלומר אי אפשר לנגן אותם משהו בבקשה יכול לעזור לי עם העברת שירים לטלפון תודה רבה! דרך אגב התוכנה סאמסונג קייס תוקעת לי את העברת השירים באמצע אז מחקתי אותה. תגובות יתקבלו בברכה תודה לכל המגיבים מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. עריכה נוספת (בהקשר לשאלה שנשאלה) - את המכשיר אני מתכוון לקנות בחנות פרטית בארץ. שלום חברים, אשמח לעזרה מהחברים המבינים פה בבחירת מכשיר לאשתי. רקע - גם לי וגם לאשתי אין מכשיר "מתקדם", ולכן איני מבין בזה כל כך. כן יש לי חיבור למחשבים וטכנולוגיה במידה וצריך לשדרג\להתקין וכ"ד. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה. אבל בחלט אעדיף גם זול יותר. אשתי לא משתשמשת הארדקור, זהו המכשיר הראשון שלה. בכל אופן אני מאמין שהיא תשתמש באפלקציות פשוטות יחסית, ואולי לשמוע מוסיקה. חשוב לי שהמכשיר שאני קונה יהיה בעל שדרוג עתידי מבחינת מערכת ההפעלה, עדכונים וכ"ו. (אנדרואיד 4 ? יש חיה כזו ? חח ) כמו כן מדובר על מכשיר שיפעל ברשת של רמי לוי ( כלומר פאלפון ?) ולהבנתי יש מכשירים שטיפה ב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by HairyAss,

אהלן מעוניין במכשיר חדש, ב1500 שקל בערך. למשחקים/אפליקציות/GPS ושטויות של סמארטפון מה אתם אומרים על הNEO? שווה? יש משהו יותר טוב במחיר?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Iraqinator82,

ובכן. אפשר לקרוא לזה "צרות של עשירים". אני יכול לקבל מהעבודה את אחד מהשניים. המפרט של הנוט קצת יותר טוב מהגלקסי נקסוס במעבד(1400 לעומת 1200) ומצלמה(8מ"פ לעומת 5, לא קריטי בשבילי) הנקסוס כבר מגיע עם ICS לעומת Gingerbread בנוט (למרות שבקרוב גם לנוט אפשר יהיה לעדכן). עד לפני כמה ימים היתי נעול על הנוט......עד שראיתי מישהוא הולך איתו בקניון ומדבר וזה אשכרה נראה מגוחך. אפילו עצרתי אותו לשאול אם זה הנוט והוא אמר שכן............. מה אומרים?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. יש לי כבר מהעבודה את הסנסיישן,ומציעים לי להחליף לנקסוס ללא תשלום בכלל... לא יודע מה לעשות מצד אחד אני עכשיו עם הסנסיישן - מכשיר מצויין וחזק מאוד,התרגלתי אליו, קניתי בטריה חדשה,התקנתי ICS והוא עובד מצויין,הGPU שלו עדיף על זה של הנקסוס מצד שני יש את הגלקסי נקסוס - שהוא מגניב ומדהים אבל לא חזק למשחקים למשל מציעים לי גם את הגלקסי נוט אבל לא נראה לי שאני אקח אותו... גדול מדי מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by dwking3,

שלום אני שוקל אם לקנות פלאפון מחו"ל ויש לי שאלה האם כרטיס סים של פלאפון דור שלישי מהארץ יתאים לסמארטפון כמו הdefy plus מארה"ב? בנוסף יש דרך להפוך את הממשק שלו לעברית? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ערב טוב לכולם, אני מעוניין להצטרף לרשת של רמי לוי, ומאחר שכך אני אצטרך לרכוש פלאפון דור 3 (יש לי נוקיה 3100 שאני מאוד אוהב ואפרד ממנו בצער). רציתי לקבל המלצה למכשיר באמת הכי פשוט שיש ברמת דור 3: לא צריך מצלמה משוכללת או נגן מוזיקה מתקדם, העיקר שיהיה: נוח מבחינת תפעול, סוללה טובה, עמיד וכמובן שיעבוד ברשת של רמי לוי (אז שיהיה תואם לרשת פלאפון, אחרת הבנתי יש בעיות קליטה באזורים מסוימים). תקציב- כמה שפחות, עד 400 ש"ח. יש מכשיר יותר מתאים מאשר הנוקיה C2-01? איך המכשיר הזה, למי שמכיר? תודה מראש לעוזרים!

• 33 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. היי! מחפש טלפון שדומה לזה: http://www.amazon.com/Unlocked-Samsung-Touchscreen-Android-International/dp/B004XRJELW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1329473819&sr=8-3 באותם מימדי גודל דומים [=קומפקטי], אבל בלי כל הבעיות של זמן סוללה גרוע וכו'. האם המודל הבא הינו המכשיר הבא מעליו? http://www.amazon.com/Samsung-S5830L-Galaxy-Ace-Unlocked/dp/B004XIE6WI/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1329473795&sr=8-4 או האם יש משהו אחר של סמסונג חוץ מאלה ובטווח המחירים הזה? תודה!

• 46 תגובות
    • 10.3k צפיות
  15. Started by Mr.positive,

שלום לכולם,ידוע לי שהנושא חרוש אבל יש לי שאלה מאוד ספציפית ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, אני חייב לקנות מכשיר חדש עד ה22 במרץ ורציתי לדעת אם יש השקה של מכשיר חדש בפרק זמן זה ? אם לא אז השאלה היא כזאת, יש לי חבר שיש לו iphone 4s והוא התקין עליו מערכת android במקום IOS במידה והוא יעשה את זה גם לי ,איזה מכשיר יהיה עדיף הSGS2 או iphone 4s כששניהם עובדים על מערכת android ?

• 35 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. שלום, קבלתי GALAXY - Y GT-S5360, ואין לי חבילת גלישה. המכשיר מחול והוא סים פרי. אז הורדתי את AKPS FILES ואני מעוניינת להתקין אותם. התקנתי את KIES והעברתי סרטים תמונות וזה היה די קל, אבל כשרציתי לפתוח (להתקין) APK, נידרשתי לתוכנה. הבנתי שאני צריכה תוכנה כגון APP-INSTALLER. האם אני חייבת להוריד את התוכנה מהחנות שלהם? האם אני יכולה להתקין את התוכנה מהמחשב למכשיר? - תראו הורדתי את זה, אבל מה אני עושה איתו? הורדתי מכאן: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/APKInstaller-82955.shtml

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום למומחים הילדים שיחקו עם הטלפון, סידרו נעילה עם קוד, שכחו את הקוד ניסו וניסו ובסוף הטלפון ננעל במענה של סלקום אמרו שחייבים להגיע למרכז שירות יש דרך אחרת לאיפוס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ccc,

היי לכולם ! אני מחפש 2-3 מצלמות אבטחה טובות שיתנו תמונה טובה בלילה מחוץ לבית ועוד אחת בתוך הבית. האם יש המלצות למשהו מאיביי ?כמובן המלצה לכרטיס גם תתקבל. המחיר צריך להיות מינימלי עם הקריטריונים הנ"ל. אני מבצע התקנה. כמו כן, כמה עולה צילינדר תביעת אצבע לדלת הראשית בבית ?

19. בהמשך לכתבה שקראנו כאן באתר - יבואני הסמארטפונים המקבילים בארץ תחת חקירה עכשיו סאני תובעת את כל רק מי שהיא רואה לנכון בגין הפצת תוכנה פיראטית (עברית צד ג' למכשירי סמסונג ורומים מקוסטמים עם עברית) - סאני תובעת חנויות סלולר על הפצת גרסאות אנדרואיד פיראטיות

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום קבלתי את ה SAMSUNG GALAXY Y GT-S5360 יחד איתו הגיעו 2 כרטיסי זכרון, אחד קטן ואחד גדול. את הקטן הכנסתי למקומו בתוך הטלפון (בצד), אבל את הגדול לא מצאתי שום מקום שמתאים לו. האם הוא בכלל שייך לטלפון או שזה כרטיס שאמור להתחבר למצלמה (או משהו כזה?) הנה זה הכרטיס:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ערב טוב, בסוף החודש אני אמורים לקבל פלאפון מהחברה בה אבא שלי עובד. ושתי האפשרויות הן: 1. Samsung galaxy ace 2. Motorola defy. הדגשים שלי בפלאפון הם: משחקים, מוזיקה, סרטים, אפליקציות, תוכנות ומצלמה. וגם מי פחות יתקע. לפי המפרטים שאני קראתי ל-defy יש מפרט יותר טוב. אבל רציתי לראות מה יש לכם לכתוב על המכשירים. מה עדיף לקחת..? תודה רבה לעוזרים...=]

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כמה ימים אבד לי הפלאפון , יש אפלקציה לאיתור הפלאפון ? סוג הטלפון גלאקסי 1 מערכת הפעלה אנדרואיד תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by jackok111,

הי,מעוניין לחבר את הגלקסי 2 שלי לטלוויזיה.מבין שנדרש מתאם מיוחד בתקן החדש של סמסונג.מצאתי ב- ebay את המוצר הבא:http://www.ebay.com/itm/MHL-Adapter-Micro-USB-HDMI-Galaxy-S2-i9100-G14-Flyer-/110722008457?pt=PDA_Accessories&hash=item19c78bc589#ht_4649wt_1031א. האם המוצר הזה נותן מענה מלא ? האם המחיר והתנאים סבירים (חדש באיביי...) ? ב. האם בעת החיבור רואים תמונה של 1 ל- 1 מהפלאפון בטלוויזיה ? האם אפשר לשחק על הטלוויזיה ?ג. האם המתאם חייב חיבור לחשמל ?תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום רב. מכר טס בחודש בקרוב לברצלונה (מרץ), לא מצאתי בגוגל מחירים של המכשיר בעיר הנ"ל. אפשר עזרה, האם כדאי? מה המחירים שם? חיפשתי בארץ את המכשיר ואין לו מלאי, ובתגובה גוררת לכך המחיר שלו הרקיע שחקים ! תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shifmoney,

סבתא שלי מבוגרת וקצת מתקשה עם המחשב שלה, אז חשבנו לרכוש לה טאבלט מכיוון שזה מכשיר נייד וקל לתפעול. רציתי לשאול אתכם- תוכלו לעזור לי להחליט איזה טאבלט כדאי לי לרכוש? המאפיינים העיקריים שאני מחפש בו הן- שיהיה לו מסך בוהק שקל לקרוא בו (יש לה קצת בעיות ראייה, לא משהו קריטי), שיהיה נוח לתפעול, שלא יהיה נעול להורדת אפליקציות (כמו הIPAD למשל, שבו אני לא מעוניין, כי צריך לפרוץ אותו כדי להוריד כל מיני אפליקציות) ושהמחיר שלו יהיה סביר (נדמה לי שעד 2,500 ש"ח ככה, אני לא ממש מבין במחירים של המכשירים האלה). לפני שנכנסתי לכאן נכנסתי לזאב וראיתי טאבלט של Archos שהיו עליו המלצות חמות, אך אמרו שהמכשיר נעול מבחינת אפליקציות. הבנתי גם שהטאבלטים של סאמסונג הם פשוטים ונוחים לתפעול. אז אם תוכל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים