עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תקנו נקסוס הם אמרו.. תקבלו עדכונים לפני כולם הם אמרו!

2. Started by שימי71,

שלום לכולם יש לי טלפון סלולרי E325 עם מצלמה מובנית.צילמתי מספר תמונות שלא ניתן לשמור על כרטיס זיכרון,רק על הזיכרון של המצלמה,בנוסף לא ניתן להעביר את התמונות למחשב. התקנתי את התוכנה של מוטורולה,מתקבלת תשובה על שגיאה. התקשרתי למוטורולה ושם צחקו ממני "כאילו איזה פרייר" המכשיר עלה לי בסביבות 700 ש"ח, לטענת החברה ממוטורולה לא ניתן בשום אופן לשמור תמונות בכרטיס זכרון. שאלתי היא האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שתאפשר לשמור את התמונות בכרטיס הזכרון ולהעביר למחשב כמו כל טלפון נורמלי.אגב המכשיר אצלי כבר למעלה משנתיים.יצויין כי שירים כן ניתן לשמור בכרטיס הזכרון תודה לכל המשיבים וחג פסח שמח שימי71

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by MODI,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך קניתי את גלאקסי 4 I9500 שמריץ את גירסאת 4.2.2, וביצעתי לו רוט כדאי שיהיה לו עברית. הכל עבד טוב, עד שאתמול בצהריים חזרתי מהעבודה חיברתי את הטלפון לחשמל, והוא פשוט לא נטען. ניסיתי כבל שונה, מתאם חשמל שונה, ושקע קיר שונה והוא פשוט לא נטען. אחר כך חיברתי אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו. בכל זאת השארתי אותו מחובר לחשמל, ואז שמתי לב שהאחוזים של הבטריה עולים אבל לא רשום שהוא נטען, אפילו לא בהגדרות סוללה. יצאתי בערב עם חברים ושחזרתי חיברתי את הטלפון לחשמל הלכתי לישון, מאז הטלפון בכלל לא נטען לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מאיזו שהיא מפעילה סלולרית בארץ ? ד"א, יש אמת בטענה (של נציגת סלקום) שSIM דור ראשון במכשיר דור שלישי גורם בעיות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן, אני צריך המלצה לסלולרי עבור אמא שלי, היא אישה מבוגרת לכן צריך כפתורים גדולים וברורים (עדיף עם הפרדה פיזית בינהם) מסך גדול בהיר וברור (נראה לי שעדיף רזולוציה נמוכה) BT/WIFI/3G לא נחוצים כמובן שעדיף שיעלה כמה שפחות... חשבתי על נוקיה 2760, מה דעתכם? תודה

6. Started by azr_nec,

היי. התקנתי את תוכנת Sygic DRIVE גירסה 7.50408 התוכנה ללא מפות! יש למישהו מושג איך ומהיכן מורידים מפות, או את התוכנה כולל מפות של ישראל? אשמח לכול רעיון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by LaHaV1,

שלום! אני מחפש כבר כמה ימים תוכנה לפלאפון נוקיה 6600 שהוא יתמוך ב mp3 ראיתי שיש כזאת תוכנה ואני לא מוצא אותה מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  8. אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. שלום. האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת? יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה. האם ישנה דרך? כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by ronbubl,

איזה מגן מסך כדאי לקנות והיכן יש את החנות הכי זולה - אם יש משהו בחיפה ויכולים להתקין במקום - עדיף.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by moldovani man,

יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Singularity,

האם אפשר לשלוח איימייל למשל מGMAIL ולצרף תמונה מהפלאפון? אם אני אתקין ערכת מפות עם מפות של חו"ל אני אוכל לעבוד עם זה בחו"ל בלי השירות GPS של סלקום או אורנג?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון. אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב... הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שיאומי מגייסת את מעבדי הדור השמיני החדשים של אינטל בכדי ליצור את משפחת ניידי ה-Mi Notebook Pro שלה לכתבה

17. אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. הדגמים המעודכנים בגודל 14 אינץ׳ ו-16 אינץ׳ יהנו מהשבבים העוצמתיים ביותר שפותחו בחברה עד היום - אך יעלו לא מעט כסף, במיוחד אם תאמצו את כל השדרוגים המוצעים לכתבה

19. Started by Warped,

טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. אהלן! לחבר שלי יש נוקיה די ישנה לא זוכר בדיוק דגם, והרמקול שם נדפק. הטלפון לא מצליח להשמיע כלום ברמקול (לא הפומית של השיחות)- לא מוזיקה, לא צילצולים, כלום. סלקום רוצים לקחת על תיקון 600 שקל! שבמחיר כזה אפשר לקנות היום אחלה טלפון חדש. אני מחפש בשבילו מעבדה ברעננה, הרצליה, והאזור במחירים סבירים. מי שמכיר שירגיש חופשי לפרסם, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי. המכשיר עושה בעיות לאחר שנפל כמה פעמים. הדרישות שלי מהמכשיר. מצלמה טובה יהיה אחלה, wifi גם, נגן מוזיקה, אנדרואיד (כי כולם משתמשים בה), מסך מגע אם זה אפשרי, אפשרות לכרטיס הרחבה אני בגולן טלקום. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת? rom, root, מע' הפעלה, זה נוגע לי? או רק למכשירם היקרים יותר. מה החשיבות של עדכונים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 00Amir,

יש לי טבלט TEAC TC-8030 , שהוא בגרסה 2.3.1 , גם אחרי שנכנסתי לכל תפריט בטבלט לא מצאתי שום אפשרות לעידכון.. רציתי לשאול אם יש דרך להוריד גרסה מהאינטרנט ידני ולהתקין על המכשיר בכוח?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, אני מחפש מכשיר שיתן לי מענה לצרכים הבאים: (אני לא יודע אם זה אמור להיות Mobile internet device, מחשב כף יד, נגן מתוחכם או לא יודע מה) - לא גדול - חשבתי על מסך של 5 אינצ' לכל יותר - מסך מגע - נגן סרטים \ מוזיקה - בתקווה שיהיה טוב מספיק לחווית צפייה בסרטים -אפשרות להתקנת pdf reader - חשוב מאוד. - אפשרות ל wifi - עם גלישה באתרים וכו'. בימים האחרונים עברתי על הרבה ביקורות בהרבה מקומות, וזה רק בלבל אותי יותר ??? ראיתי את ה smartq 5 שהוא ממש לא יקר, אבל אני לא יודע איך הוא יתמודד עם סרטים (הביקורות בעניין הזה לא כל כך בעדו) וראיתי עוד הרבה מאוד מכשירים נוספים - ולי נוצרה ההרגשה שאין מכשיר שיאחד את כל התכונות.. אשמח להמלצות... (כולל גם באיזה קטגוריות כדאי לי לחפש - האם מכשי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. המכשיר תומך כרטיס M2 עד 2GB. חבר אמר לי שאם אני אשים כרטיס של 2GB, הפלאפון יעבוד ממש לאט ולפעמים אף יתקע... האם זה ריאלי או שאני יכול לקנות את הכרטיס בלי חששות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by esaly,

שלום! למישהו יש מושג עם איזו תוכנה ניתן לנווט במפות המזרח הרחוק ע"י GPS במכשיר POCKET PC? כידוע לארץ ולאירופה אפשר להשתמש בIGO ואילו לארה"ב בDESTINATOR... אשמח על כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.