עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הכירו את המכשיר החדש-ישן של LG, שינסה לשדרג את מעמדו של ה-V30 בין ספינות הדגל המודרניות לכתבה

2. בשוק בו אפילו ב-100 דולר ניתן למצוא סמארטפונים סיניים לא רעים בכלל, לנובו וחברת הבת שלה ינסו לבלוט למרות הכל באמצעות איכות צילום ומעבר לשבבי Snapdragon בכל המוצרים לכתבה

3. הסמארטפון הבא של המותג הפיני ישא את השם X6, ממש כמו דגם חכם קלאסי שהושק אי שם בשנת 2009 לכתבה

4. שלום חברים, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאפליקציה שתוכל לעשות את החיים שלי קלים יותר. אני מארגן לא מעט נסיעות, הדבר יכול להיות מסובך. אני צריך אפליקציה שתשאל את המשתמש אם יש לו רכב, מאיפה הוא יוצא, עם כמה מקום. ושתיתן אפשרות לאנשים אחרים להירשם לרכבים הללו. בקיצור לארגן נסיעה ברכבים למקום אחד ל20 איש הרכבים שונים שיוצאים ממקומות שונים. תודה רבה על העזרה מראש! טל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אזכורים לדגם ה-Lite של ספינת הדגל משנה שעברה מתחילים להופיע במרשתת לכתבה

6. Started by Pilp3l,

היי חברים מתלבט בין 3 מכשירים ואני באמת מתקשה להגיע להחלטה huawei honor 7x huawei honor 9 xiaomi mi6 הם סביב אותו סדר גודל של מחיר ואני לא מצליח להגיע להחלטה איזה אחד עדיף על השני .. ברור לי שהhonor9 טוב יותר מ7x אבל האם ההבדל שווה את המחיר? האם יש לכם רעיונות אחרים? או עזרה בהכרעה? תודה מראש!

7. חברי הפורום שלום, כרגע יש לי טלפון נייד מדגם Nexus 4 משנת 2013, שעלה בזמנו כ-1700 ש"ח. מבחינתי הוא מספק אותי, אולם בזמן האחרון הוא כבה למרות שהסוללה שלו עדיין טעונה, מבצע איתחולים ואיטי בפעולות שבעבר היו מהירות. חבר הציע לי לחשוב על ה Xiaomi Mi A1 ועל ה Xiaomi Mi Note 3. היות וה Mi A1 זול יותר הוא כרגע האפשרות העדיפה. הנה השוואה בין תכונות ה Mi A1 וה Nexus 4: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=5048 לפי ההשוואה הנ"ל אני חושב שאפשר לומר שה Mi A1 עדיף בכל הפרמטרים על הטלפון הנוכחי שלי. אני רואה שהמכשיר הזה נמכר בארץ בטווח מחירים של 700-1200 ש"ח. כמו כן אני רואה שניתן לרכוש אותו מאתר כמו LightInTheBox עם הבט…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מוצר הדגל של היצרנית הטאיוואנית כולל הרבה מאפיינים מעניינים ומתקדמים, אך במקביל מסמל עוד צעד בכיוון בעייתי בכל הנוגע לתמיכה באוזניות לכתבה

9. למרות הטרנד בשוק שמכתיב שימוש בשתיים, או אפילו שלוש, מצלמות במערך משולב - נראה כי גוגל תמשיך ללכת בדרך הייחודית שלה לכתבה

10. עדיין לא הספקנו להסדיר את הנשימה מרגע השקתו של ה-Vivo NEX, והנה מגיע מכשיר חכם נוסף מהמזרח הרחוק שמאתגר את המושגים הטכנולוגיים אליהם התרגלנו לכתבה

11. בוקר טוב שימוש עיקרי יהיה למשחקים . לא בקיא בטאבלטים בכלל ולכן מתלבט אם כדאי לקנות מסך גדול יותר או ש 8 יספיק. אני מניח שצריך גם WIFI כדי להוריד משחקים מהחנות . יש לשים דגש על מעבד או זיכרון ? והאם למישהו יש ניסיון בקניה בALI EXPRESS או GEARBEST או לקנות בחנות בארץ כמו KSP ? אם מהרשת אז מה לבחור ? הזמנה מהפדרציה הרוסית או מארה"ב או מסין ? יש עדיפות מבחינת זמני משלוח ? תקציב סביב 400-500 שקל ראיתי את המוצר הזה (אולי מישהו מכיר) https://www.aliexpress.com/item/4-3-Inch-KIDS-Android-Tablets-PC-WiFi-Dual-camera-tab-gift-for-baby-and-kids/32719790879.html?shortkey=vaaeuEZ7&addresstype=600 תודה לעוז…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך לרכוש טלפון לאישתי. צריך שיהיה אנדרואיד, מסך גדול יחסית. מכשיר טוב אבל לא חייב להיות מהיקרים. בעוד חודש אהיה בארה"ב אז לרכוש שם זו אופציה טובה. אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. דגמי ביניים טריים לשנת 2018 מבית המותג הפיני מציעים בחירה בין שבבי Snapdragon לשבבים של Mediatek ומערכות Android One נטולות שינויים ותוספות מיותרות לכתבה

14. האם ה-Mi 8 וה-Mi Mix 2s יקבלו בקרוב חבר נוסף ממותג חדש לגמרי של היצרנית הסינית המשתפרת? לכתבה

15. Started by coch,

בוקר טוב אני מחפש המלצה למכשיר פונקצוניאלי, כלומר שיהיה - רמקול נורמלי, אופציה לצלצולים שונים, בלוטות' וכו'. שמסך האנשי קשר יהיה מודרני, שתהיה אופציה למחיקת הודעות\שיחות בצורה מרוכזת, מסך ברור וגדול ומקשים יחסית גדולים\בינוניים ( לא קטנים זה מה שחשוב ). חשוב שיהיה פלאפון שימושי כמו שפירטתי ולא "מכשיר מבוגרים טיפוסי" שכזה שאין לו שום פונקציות. כמובן לא טאץ' \ לא סמארטפון. יש חיות כאלה בימינו ? אני מחפש אפילו משהו של נוקיה\סמסונג לרכישה בארץ ולא מכשיר שעלול לשבוק חיים אחרי שנה, אלא לשימוש לטווח ארוך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הכירו את דקות התנועה ונקודות הלב - הנתונים החדשים שיוכלו לסייע לכם להיות בריאים ובטוחים יותר לכתבה

17. מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה

18. Started by jackhammer,

שלום לכולם. כשהדור השלישי של השעון של אפל יצא דיברו על זה שהוא בא עם כרטיס סים "וירטואלי" שלא כל חברה יודעת עדיין לתמוך בו... איפה זה עומד עכשיו? מה לגבי תאימות בארץ? יש מפעילות שיודעות לתמוך בשעונים האלה? אני יודע שהדור הרביעי עומד לצאת עוד כמה ימים וחשבתי לקנות אותו או את הדור השלישי...

19. דגם הביניים הטרי ביותר של היצרנית הסינית המפורסמת מזכיר כמה וכמה מכשירים אחרים שכבר הוצגו בעבר - אבל זה ממש לא אומר שהוא אינו משתלם ביותר לכל אלו שמחפשים מקסימום תמורה בפחות מ-200 דולר לכתבה

20. Started by Myrath,

היי, מחפש מכשיר סלולרי זול לאמא שלי. דרישות: 1. אנדרואיד... 2. ידידותי למשתמש 3. עמיד וחזק ביחס למחיר 4. כמובן תכונות בסיסיות שיש בכל אנדרואיד - יוטיוב, וכו' - שייפעלו בצורה סבירה. 5. מסך בגודל סטנדרטי עדיף. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zoyaniv,

בינתיים היחידי שראיתי זה שיואמי פרו, שלא נמכר בארץ. יש משהו שכן נמכר בארץ? משהו מומלץ? הכוונה גם להטעין אותו וגם ממנו עם usb c יש לי מכשיר וואן פלוס 5

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הכירו את ה-Galaxy A9 2018, דגם הביניים המעניין ביותר של חברת הענק הקוריאנית עם מספר שיא של חיישני צילום בחלקו האחורי לכתבה

23. Started by KobyC92,

אשמח לעזרה בבחירת מכשיר. כרגע אני עם HTC ONE M7 כבר מעל ל4 שנים.. אם הוא לא היה מתחיל ממש לזייף אז כנראה שלא הייתי מחליף אותו. השימושים שלי הם לא כבדים במיוחד. גלישה באינטרנט, וויז, ווטסאפ ומוביט. הייתי רוצה שתהיה לו מצלמה סבירה, סוללה טובה ושיהיה אמין. אישתי קנתה לא מזמן את ה redmi 4a והוא ממש לא משהו.. עושה לה מלא בעיות. מבחינת תקציב חשבתי להשקיע עד 800 שקל מעדיף בפחות. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  24. מכשיר הדגל החדש מכיל אך ורק מסך בחלקו הקדמי - ויוצע גם בגרסת דור חמישי בתחילת השנה הבאה לכתבה

25. נייד ה-m15 החדש והקומפקטי מבית דל יזכה לגרסה עם מעבד Core i5 מרובע ליבות, שיאפשר לו להיות נגיש קצת יותר מכל שאר מוצרי מותג הגיימינג לכתבה

דיונים חדשים בפורומים