עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by b-nary,

הוא יוצא לי באורנג' במבצע ממש טוב, אבל אני יכול להוסיף ולקחת מכשיר אחר. בכל מקרה, לפי המפרט שלו הוא נראה מעולה, אבל ראיתי כמה חסרונות שלו: מצלמה, מסך וסוללה. איך הוא בכללי? יש המלצות? המלצות על מכשירים אחרים אולי? תודה. ד"א - אני רוצה רק סימביאנים

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by kdani,

כפתור ה-MENU בנגן הכי מוצלח להיה לי עד היום - -NANO 5th של אפל הפסיק לעבוד.. אני אשמח לשמוע אם משהו פה פירק כזה מכשיר בהצלחה והרכיב אותו מחדש, אני מניח שהתקלה היא מכנית/חומרה. בכל מקרה - רציתי לקנות את החדש (דור 6) ומהתחלה הוא לא נראה לי. בדיקה קצרה באתרי ביקורות בחו"ל והוא נקטל ללא רחם.. בטריה קצרת חיים, מסך TOUCH לא נוח, קליטת רדיו גרועה, בקיצור- לא מתאים. (אני בעיקר רץ איתו עם מוזיקה/רדיו). מחפש המלצה ליורש... עם תכונות דומות מבחינת איכות, גודל (אני אתפשר אם לא תהיה מצלמה, ב-6 הם גם הורידו את זה, וחבל) תודה דני

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, הדרישות הם: *קל לנשיאה *לא תופס הרבה נפח *שומעים שירים באיכות גבוהה *עיצוב נחמד תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 22:41:36 קניתי את הנגן של Sandisk sansa c240, עכשיו על צג הנגן אני רואה את המילים בג'יבריש או משהו כזה..... מישהו יודע איך אני משנה את זה לאנגלית?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by sapits1,

היי, רציתי לפנק את עצמי בנגן חדש ליום הולדת והתקציב שלי לא ממש גבוה. ראיתי את הנגן הזה והוא יחסית חדש, לא מצאתי עליו הרבה ביקורות וכו'... למישהו יש ניסיון איתו? יתרונות, חסרונות? אני מחפש נגן בתקציב של סביבות 500, רצוי שיהיה קל ואם אפשר אז גם קטן, ואפשרויות וידאו לא הכי מעניינות אותי. אני גם נוטה שלא להעדיף מסך מגע, ובגלל זה ירדתי מה D2... תדוה מראש לכולם

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והסתכלתי על הLG G3. אפשר לקבל המלצה לחנות טובה ואמינה (במיוחד בתחום האחריות ותיקונים, לאור הבעיות שלפעמים צצות עם המכשיר הזה) באזור חיפה והקריות. בהתחלה חשבתי לקנות מ-ELINE אבל ככל שקוראים עליהם יותר רואים דפוס שבו נראה כאילו הם מנסים להתנער מאחריות בכל מחיר. מה דעתכם על Pelecom? למישהו יש נסיון איתם? תודה אנשים.

7. Started by guyk,

אני לא מצליח למצוא את האפשרות לגיבוי השירים באייפוד. או שלפחות מישהוא יוכל לעזור לי להעביר את כל השירים לאייפוד החדש... (שזו הייתה המטרה הראשונה...) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  8. Started by בני סלע,

היי,התחדשתי לא מזמן במכשיר חדש, 6120C. אני מאוד מרוצה מהפלאפון,במיוחד מאפשרות להתקין בו כל מיני שטויות (סימביאן). המכשיר נקנה בארצות הברית,לכן לא תומך בעברית,וגם על המקשים אין אותיות בעברית אבל אם זה אני עוד מסתדר. אתמול הלכתי לחנות פלאפונים בסוקולוב(חולון)ואמרו לי שם שהתקנת שפה עולה בסביבות 100ש"ח והוסיף בגלל שהמכשיר חדש יחסית יהיה יותר קשה למצוא שפה עברית ולכן יש מצב שהמחיר יקפוץ ל150 ש''ח. אמרתי שאני אבדוק את זה בבית ואני אחזור מחר,הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי אפשרות לצרוב שפה עברית מהמחשב בלי לשלם אפילו שקל. האם כדי לצרוב את זה לבד? זה מסוכן? אם כן במה זה יכול לפגוע? ואיך צורבים את שפת ארצינו היפה למכשיר? המכשיר בגרסת : 03.83 תודה רבה לכל מי שמגיב ועוזר לי

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  9. אני רוצה לשמוע שמע מהטלפון כשאני מחובר לדיבורית BT ברכב (תכלס כדי לשמוע את WAZE). השמע עובר בזמן שיחה (כלומר כל השמע, לא רק השיחה מן הסתם) ואני מעוניין שהוא יישמע מהדיבורית כל הזמן. יש לי SGS. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  10. אני לא יודע עם צריך תוכנה או משהו תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בגלקסי 4 איך מעבירים תמונה מה gmail לגלריה ?

12. Started by digitalseeker,

היי, יש לGALAXY NOTE עט מעולה ! הוא דק, והוא קשיח. יש עט כזה שיכול להתאים לTABLETים כמו סטיילוס ? אשמח ללינק !

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי, יש לי טאבלט LG G PAD 8.3 ואין בוא אפשרות לשנות את בהירות המסך דרך ה- notification center אלא רק דרך הגדרות שזה לא נוח לי. אני אשמח לקבל המלצה לאפליקציה/ווידג'ט שיאפשר לי בקלות לשנות את בהירות המסך מבלי להיכנס להגדרות. תודה !

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. הקרב מתחיל: מכשיר הדגל של HTC זמין לרכישה בארה\"ב החל מהיום בתג מחיר התחלתי של 650 דולר, ואילו המכשירים המובילים החדשים של סמסונג יושקו בעוד כשבועיים מהיום - במחיר התחלתי זול עוד יותר, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הסמארטפון העמיד החדש עבר סדרת עינויים מידיו של קונה פעלתן, ושרד את הכל ללא קושי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%95/

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  16. שלום אבא שלי עד עכשיו שקל לעבור לאורנג' ובחבילה נכלל המכשיר K800i. לאחר שיחה עם פלאפון הוא החליט שאנחנו כנראה נעבור אליהם, אבל המכשירים שלהם משמעותית פחות טובים. רציתי לדעת איך המכשיר CHOCOLATE של LG או לקבל המצלה על המכשיר הטוב ביותר שיש להם, למרות שעושה רושם שהם לא מתקרבים ל- SE אם תוכלו גם לתת לי תמונה שצולמה עם ה- CHOCOLATE אני אודה לכם מאוד..

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. המכשיר הוא mio 168 RS איך אני מסדר ?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  18. סמארטפון האנדרואיד השאפתני של היצרנית הקנדית זמין באופן רשמי לקראת הנחיתה בחנויות בחודש הבא, עם תג מחיר מאתגר במיוחד שמתחרה ישירות במיטב מאפל, סמסונג, LG וכל השאר לכתבה: http://hwzone.co.il/שיהיה-בהצלחה-ה-blackberry-priv-זמין-להזמנה-מוקדמת-ב/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yaloner,

מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?

20. עד סכום של 250 יורו ראיתי את HTC ONE V בסכום הזה האם כדאי? המלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  21. הטאבלט המצויין של PIPO, דגם הM1 יימכר במחיר של 184$ סה"כ . מחיר פשוט נפלא לטאבלט מצויין שכזה. http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday

22. ברשת מתרבים הדיווחים אודות מכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית, אשר עשוי להיות אחד ממכשיר ה-Snapdragon 820 הזולים ביותר בשוק כולו רק לאחרונה התחלנו לשמוע ליחשושים ראשוניים אודות הסמארטפון המרכזי הבא של OnePlus, והנה נראה שהשמועות וההצהרות האלו מתגברות עם כל יום שעובר, ומעידות על כך שההשקה עשויה להגיע בקרוב. האם הטכנולוגיה הזו תהיה האס של ה-OnePlus החדש אל מול מתחריו הרבים? להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-oneplus-3-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%91%D7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בלנובו החליטו להרחיב את תת-מותג ה-Play של מוטורולה בעזרת דגם חדש שינסה להיות יותר מסך החלקים שלו בצילם של ה-Moto G הרביעי וה-Moto G Plus, חשפו לנובו ומוטורולה גם את קיומו של דגם ביניים שלישי וחדש שלא הכרנו מבעוד מועד – ה-Moto G Play, שיהיה דגם מוקטן ומוזל עוד יותר. הדגם האחרון, החביב והזול ביותר בחבורה, שככל הנראה מהווה יורש ומחליף ל-Moto E, יגיע עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410 מרובע ליבות וותיק, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב, מצלמת 8 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד בודד ותמיכה ב-HDR, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו 6.0.1 עדכנית עם שינויים מינימליים לעומת גירסת המקור של גוגל וסוללת 2,800mAh, שאמו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Demagh,

התחדשתי לי ב-HTC Desire ואני קצת אבוד, למעט האמת. המכשיר כרגע עם ROOT ורום של LEEDROID (לא אני עשיתי את זה, אני רק מתחיל לקבל מושג איך זה נעשה). שמתי לב לכמה דברים שהדאיגו אותי מעט - חיי הסוללה של המכשיר לא בשמיים. אמנם יותר טובים מהאייפון שהיה לי, אבל עדיין לא משהו. יש לי סביבות 150-200 ראם פנויים בכל רגע נתון, גם לאחר שאני "הורג" את כל האפליקציות. האם אלה בעיות של הרום? ראיתי הרבה המלצות לרום של CYANOGEN, האם כדאי להחליף? בקשר להחלפת רום, אני פשוט נכנס לרום מנג'ר, מוריד את הרום לכרטיס ה-SD ואז בוחר ב"להתקין רום מכרטיס ה-SD"? עד כדי כך פשוט? האם אחרי שאני אעשה את זה - המכשיר שלי ישאר ROOTED? האם יש בכלל הבדלים משמעותיים בין כל הרומים? בנוסף, האם יש צורך לעדכן לגירסא 2.2…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by swisaman,

היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.