גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הדגמים המעודכנים בגודל 14 אינץ׳ ו-16 אינץ׳ יהנו מהשבבים העוצמתיים ביותר שפותחו בחברה עד היום - אך יעלו לא מעט כסף, במיוחד אם תאמצו את כל השדרוגים המוצעים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
- 3 followers
-
-
אחרי שנוצר בלבול גדול בנוגע למאפיינים של מכשיר הדגל (שזמין לרכישה רשמית גם כאן בישראל) בכל הנוגע להגנה מפגעי הטבה בגרסאות שלו עבור המדינות השונות ברחבי העולם - היצרנית מכריזה עם יישור קו מבורך בכל מקוםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
- 2 followers
-
-
באנדרואיד: 20 גיגה של דאטה ווטאספ, אבל RAM רק 8. נשאר המון שטח דיסק. תוצאה: הווטסאפ רועד. העברת הודעות לוקחת לפחות 10 שניות. פתרונות? הסרתי והתקנתי הווטאסאפ. עשיתי ריסט לטלפון, כולל מחיקת דאטה ושחזורו דרך גוגל, אך ללא הועיל. לפיכך: שוקל S22 אולטרא אך שוב, רק עם 8GB RAM וגם ככה המקסימום הוא 12. השאלה שלי אם יש מצב שזה יפתור את הבעיה.
-
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות מטען שיהיה ל Iphone 15pro , Apple Watch SE 2, AirPods Pro 2 (כדי לא לחבר מיליון כבלים) ראיתי אחד שמוצא חן בעיני מ Aliexpress, אבל אני מפחד שהמוצר יזיק לסוללה או שיהיו אתו בעיות, ואם רוצים לקנות משהו טוב שתומך ב MagSafe ויכול לקנות 3 מוצרים זה מגיע ל 800 ש"ח למשל מ KSP(שמאושר מ apple), אשמח לעצות, האם שווה להשקיע הרבה בשביל מטען מאושר ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, לאמא שלי שבק הטלפון הישן (galaxy s9) ואני מחפש המלצה למחליף. אשמח לקבל המלצה לטלפון מומלץ עד 1500 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
- 1 follower
-
-
הלכתי למעבדות והם לא הצליחו וגם סמסונג לא יודעים, האם יש דרך כלשהי לעקוף את הקוד פין או למחוק אותו מהמכשיר מבלי לאבד את הנתונים ומבלי לעשות Factory reset? תודה
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
- 4 followers
-
-
היי מחפש לאחיינית שלי המלצה לסמארטפון עד 1000 ש"ח. לממליצים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יום הרווקים שובר השיאים כבר חלף לו, אך בחנויות המקוונות מהמזרח הרחוק המבצעים המעניינים לא נפסקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הגלקסי 3 שלי ושל חברה שלי. אני מחפש מכשיר שיעבוד היטב ובלי לגמגם תחת ביצוע פעולות רבות ומעבר בין אפליקציות, תוכנה יציבה ככל האפשר או לפחות חברה שידוע שמעדכנת את המכשירים שלה לאורך זמן. אני לא מעוניין להתפשר יותר מידי על איכות הממשק או התוכנה, שכן זה מה שבעיקר מפריע לי בגלקסי 3. סמסונג הפסיקה לשחרר עדכונים מוקדם מאוד לטעמי. אני נמצא רוב השנה ברומניה, לכן חשוב שתדרי העבודה יתמכו ברשתות המקומיות. בעיקרון ביצעתי חיפושים ומצאתי את המאפיינים הבאים שיתאימו לי: מעבד Snapdragon 820/821 עבור חברה שלי מסך 5" או ממש מעט יותר. עבורי מסך 5-6" בעל בהירות חזקה לשימוש רב באור השמש. מצלמה איכותית. G.P.S יציב ומדויק. …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
נתוני שוק הסמארטפונים עבור המחצית השנייה של שנת 2016 מציגים צמצום פערים משמעותי בין סמסונג, אפל - והיצרניות הסיניות שנושפות בעורפן ומאיימות לעקוף אותן ביום מן הימים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות שיומי, מה ההבדל בין יבואן רשמי ליבואן פרללי או מקביל איך שלא קוראים לזה, חוץ מהחיר כמובן, מה ההבדל במכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשירים החכמים הראשונים שיזכו לתמוך בפלטפורמת ה-Daydream פרט לאלו החדשים של גוגל עצמה הם ה-Moto Z וה-Moto Z Force לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שמתי עין על redmi 4 prime. בסין בעקרון הוא נמכר ב130 דולר, ובארץ בערך ב900 שקל. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אתר או חנות אינטרנטית להזמין את המכשיר מחו"ל? ודבר נוסף אם למישהו יש המלצה על מכשיר אחר באזור המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש טלפון לשימוש די מינורי (קצת גלישה, ווטסאפ, ווייז). המטרה שישרוד כמה שיותר שנים מבחינת חומרה/תוכנה. עדיף שיהיה אנדרואיד. ראיתי באתר פה קישור למכשיר של שיומי ב-600 שח: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563922.html?lkid=10191677&utm_source=YouTube&utm_medium=ARHZ&utm_campaign=gearbest למישהו יש המלצות/דיס על המכשיר? יודעים להציע המלצה מוצלחת יותר במחירים דומים? האם הוא תומך בכל הרשתות בארץ (אני בגולן). האם הטלפונים הסינים תומכים בעברית/וויז וכו' ? האם יש אחריות על מכשיר מסין? איך עובד הסיפור עם המכס ? בקיצור, האם לא כדאי כבר לקנות בארץ, להוסיף 200 שח, אבל לקבל אחריות בארץ/ בלי ענייני…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברת הצילום שחזרה מן המתים תנסה להמציא את עצמה מחדש עם מכשיר ה-Ektra לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא על זה מידע באינטרנט אז אני שואל כאן. במידה ויש לי מכשיר עם אפשרות לשני כרטיסי SIM, האם אני יכול לעשות שימוש בשניהם בו זמנית או שצריך כל פעם להגדיר אחר? האם אפשר לקבל ולהוציא שיחות משניהם ללא שינוי הגדרות כאלה ואחרות כאילו יש במכשיר רק סים אחד? תודה איתי נ.ב מישהו יודע מה קרה לאתר gsm-israel? כבר הרבה זמן שאני לא מצליח להיכנס אליו ואני נתקל בהודעה: לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של gsm-israel.co.il.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחשב ה-Yoga Book בעל משטח הענק יזכה לווריאציה שלישית בקטגוריית מערכות ההפעלה בקרוב לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
גם אם יש לכם פחות מ-100 דולר להשקיע במכשיר חכם חדש, ליצרנית הסינית יש משהו שיקרוץ לכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תקנו נקסוס הם אמרו.. תקבלו עדכונים לפני כולם הם אמרו!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי חצי שנה של הצבעות קהילתיות וטיזינג, מכשיר ה-Hawkeye הייחודי של ZTE נוחת בקיקסטארטר ונתקל בכתף קרה מצידו של העולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המאפיין המעניין ביותר של מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל מקבל זריקת מרץ משמעותית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי - Samsung galaxy s4, אני מעוניין בהמלצה על-מנת לקנות טלפון נייד חדש. בהתחלה שקלתי על הגלקסי 7, אבל בגלל שהיו הרבה כתבות על סוללות שהתפוצצו ובנוסף הסוללה לא נשלפת החלטתי שזה כנראה לא הטלפון בשבילי. אני מחפש טלפון שיהווה לפחות שדרוג מבחינת הטלפון שיש לי כרגע, טווח מחיר בסביבות 2700 שקל (כמובן שאם אפשר פחות אז עדיף). עדיפות לאנדרואיד (התרגלתי לזה מאוד ואני מעדיף את זה), אך זה לא חובה. עדיפות לסוללה נשלפת, אך גם זה לא תנאי חובה. מעדיף משהו עם מצלמה נורמלית, סאונד טוב ומספיק זיכרון. הטלפון הראשון ששמתי לב אליו כמובן הוא הLG G5 שמהווה שדרוג מבחינתי, יש לו סוללה נשלפת, פי 2 זיכרון ממה שיש…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי רענון מינימלי לפני כמה חודשים, שנת 2017 אמורה להביא לנו דגמי Snapdragon מסדרה 600 עם בשורה ממשית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לחברי הפורום שלום רב,אני מעוניין בשבוע הקרוב לרכוש סמארטפון חדש, ויש לי את האפשרות לרכוש ולאסוף אותו בארה"ב. האפשרויות שנראות לי הכי טוב בשלב זה הן ה Samsung s7 וה s7 edge.מה שאני לא מצליח להבין זה למה בדיוק באתר של סמסונג ארה"ב ה s7 הרגיל למשל עולה 670$, ולעומת זאת באמאזון גרסה אחרת (international version) עולה 200$ פחות למשל פה:https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S7-Unlocked-Phone/dp/B01CZ41QZG/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1488297591&sr=1-1&keywords=Samsung+Galaxy+S7אז השאלות שלי הן מה ההבדלים בין הגרסאת international באמאזון לגרסה שנמצאת באתר האמריקאי. האם זה מצדיק תוספת של 200$ לדעתכם?מאיפה אתם ממליצים לרכוש כרגע את הפלאפון?והאם יש סיבה לרכוש את…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום חשבתי לקנות את הטאבלט P80H של Teclast בתור טאבלט בסיסי שישמש לגלישה באינטרנט ואולי גם כמתנה לילד בן 6, מה שאומר שהוא יצטרך להריץ גם משחקים בסיסיים. העניין הוא המחיר - ניתן למצוא את הטאבלט הזה בכ-60 דולר. לדוגמא: https://m.aliexpress.com/s/item/32720732681.html#autostay http://m.banggood.com/New-Version-Teclast-P80H-8GB-MT8163-Quad-Core-1_3GHz-8-Inch-Android-5_1-Tablet-p-1067539.html אני יודע שהחומרה והתוכנה שלו קצת מיושנים, אבל לשימושים בסיסיים זה נראה לי מספיק. מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו או שיש משהו משתלם יותר? תודה על התגובות
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-