גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שימושים מהמכשיר: משחקים (שיוכל להריץ בצורה חלקה עד כמה שאפשר) מסך יחסית גדול, ממשק נוח ואיכות שיחה טובה. התקציב שלי הוא 1800 שקל ורק אם זה מאוד הכרחי יש אפשרות לחריגה קטנה. אם אתם ממליצים לחכות ליציאת מכשירים חדשים לשוק / ירידת מחירים של מכשירים קיימים אז אני אשקול את זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
באיזה מכשרי HTC יש 4 ice cream sandwich ? אני רוצה לשדרג את ה mytouch 4G
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט נוח שיריץ מערכת של ווינדוס עד מחיר של 3500 שקל. אני צריך שמעבר לויפי תהיה לו אפשרות לאינטרנט 3G. יש חיה כזאת? תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני מחפש אנדרויד שיחליף את 8300U הזקן שלי וחשבתי בטווח המחירים של עד איזה 1800 שקל ובטווח הזה אין הרבה מציאות אני יודע בכל מיקרה יש לי בישן כרטיס מיקרו SD 16 גיגה ככה ששטח איכסון פחות מדאיג אותי כי אני יעביר אותו לחדש בכל מיקרה השאלות הן כאלו 1-העם מתוכנן רישמית לאקספריה פלאי אנדרואיד 4 ? עם כן מתי יצא ? 2-יש תמיכה בפלאש בדפדפן ? או שאפשר להוריד דפדפן שכן תומך ? 3-המכשיר עובד בתדרים של כל החברות בארץ ? 4-יש חריץ מיקרו SD ? ושאלה אחרונה למי שיש את המכשיר מרוצים לא מרוצים ? בתודה לתשובות
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התעניינתי ברכישת המכשיר ולפי מה שכתוב שם אם אתה קונה אייפד באתר של אפל הוא יהיה נעול לאחת משתי חברות ATT ועוד אחת. למה אין אופציה לקנות מכשיר פתוח? הרי גם ככה משלמים עליו מחיר מלא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המכשיר יוזמן מאמזון, ראיתי שם דגמים של חברת גרמין באזור ה90$ מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי ממש לא מזמן את הנגן הנ"ל ונדמה לי שהנגן משמיע מוזיקה בווליום נמוך. האוזניות שהגיעו עם הנגן תקינות - דרך הפלאפון אני שומע די חזק, ואילו מהנגן אני שומע חלש יותר. לדעתי הספק המוצא של הנגן נמוך יותר משל הנגן הקודם שהיה לי (clip+) מה שיכול להסביר את עניין הווליום הנמוך. השאלה היא האם ככה זה כלךל הנגנים הללו או שמא קיבלתי אחד פגום ועלי לממש אחריות ולהחליפו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במכשיר עוד 500 מגה פנויים, אבל גם כשאני מנסה להוריד משהו ששוקל 10 מגה זה אומר לי שאין מספיק שטח אחסון זמין. יש איזה דרך לסדר את זה שאני אוכל לנצל הכל? ואם כבר שטח אחסון, למה כתוב שהמכשיר מגיע עם 16 ג'יגה אם אצלי כתוב 13.33 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עובד אצלי קשה משום מה לא רץ חלק על Sg1s plus
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מכשיר סלולרי לאבא שלי. המכשיר צריך להיות מאוד פשוט - בעצם אין צורך בשום דבר חוץ מדברים בסיסיים כמו שיחות ו SMS. המכשיר חייב להיות דור 3. אין צורך גם בתפריטים בעברית. אני אהיה בארה"ב בחול המועד פסח. ראיתי ברשת מידע על Nokia Lumia 900 שאמור להיות פשוט ולעלות 90$ בלבד. מישהו שמע\מכיר את המכשיר הזה? אשמח לתגובות על המכשיר הזה או המלצות למכשירים אחרים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל באייפוד 4 טאצ' בין הגרסה ios 5.1 לבין 4.3.3 כי אני רוצה לקנות אייפוד ואני לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות כדי לראות איזה כדאי לי לקנות
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, למישהו יש את המכשיר? מישהו יכול לחוות עליו דעה? דבר שני, כשיציא WP8 האם אני יוכל לעדכן או שזה יהיה בלאגן\בלתי אפשרי? 3. למישהו יש מושג אם כאשר יצאו מקשים בעברית אני יוכל להתקין אותם? ראיתי את המכשיר פה בכמה מקומות בקצת מעל 300 אירו והוא ניראה ממש נחמד ולא יקר, די בא לי עליו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין מספר טלפונים רגילים מחו'ל (לא סמארטפונים) והייתי מבקש לדעת האם יתאימו לעבודה ברשת אורנג' ובסלקום. להלן נתוני התדרים והרשת שלהם: 1. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 800 / 1900 2. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - CDMA 2000 1X 1900 / 800 3. דור - 3G טכנולוגיה - CDMA / EVDO REV.A תדר - GSM 850/900/1800/1900 (Quadband) CDMA 800/1900 תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דרוש מכשיר שישמש בין היתר לקריאת PDF (ומצגות) לפחות כחצי שעה ביום. 1. מה ההמלצות לגבי גודל מסך, PPI, (משהו נוסף שלא חשבתי עליו ?) כדי למלא את הדרישה הנ"ל בנוחות ? האם מכשיר כמו ONE X יספיק או שצריך משהו קיצוני יותר כמו Galaxy Note ? 2. אולי נטבוק/טבלט + סלולרי פשוט עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לי כרטיס מיקרו SD 32 ג'יגה קלאס 10 ל-DHD שלי. המחירים באיביי סובבים את ה-45 דולר למגוון חברות שונות. כעת אני מתבלט מאוד לאור העובדה שבאיביי יש מכת זיופים מאוד גדולה ואני לא ממש יודע מה כרגע הוא "הטרנד" של מותג שאותו הזייפנים מאוד אוהבים לזייף. שקלתי לקחת כרטיס של סמסונג שעל פי מידע טכני מסתמן כהכי מהיר בקריאה וכתיבה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-Class-10-microSDHC-Essential-32GB-Memory-Card-micro-SD-HC-/260969849398?pt=PDA_Accessories&hash=item3cc303e236 בנוסף יש גם ל-LEXAR כרטיס שנראה לא רע: http://www.ebay.com/itm/Lexar-32GB-32G-micro-SD-microSDHC-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class10-/130587975904?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1e67a660e0 והכרט…
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב, כבר שבוע שאני בלבטים לפני רכישת טאבלט וצמצמתי לשתי מתמודדים GALXYTAB 10.1 או IPAD2. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפוך אור בנושא על מנת למקד את ההחלטה. בגדול עיקר השימושים יהיו כאלה: 1)קריאת ספרים/מגזינים אלקטרונים. 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים 4) מוזיקה וסרטים. כמובן שהמשקל והעובי מאד קורצים לי לכן ננעלתי על שתיהם. חשוב לי אורך חיי הסוללה (בשניהם כמעט אותו דבר) חשוב לי המבחר הזמין של האפלקציות להורדה (מה שמטה את הכף לכיוון ה-IPAD) הדילמה בין תצורות המסך 4:3 של האייפד וה-16:9 של הגלקסי (בסרטים אני בטוח שבגלקסי יהיה עדיף, אבל מצד שני בגלישה האייפד יהיה בטח נוח יותר) שפע האביזרים/חלפים שיש לאייפד באיביי לעומת הגקסי גם משחק תפקיד לדעתי. האם לגלקסי תצא בוודאות גרסת ICS4? וה…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אחרי 10 חודשים שאני סובל עם הקליטה הלא משהו שיש לי עם האייפון 4(זה לא רק אצלי יש לנו עוד מכשיר אייפון שנקנה כחצי שנה אחרי וגם הוא סובל מבעיות קליטה באזור שלנו) החלטתי ליצור הגברה לאייפון שלי, הזמנתי אנטנה מחו"ל עכשיו ממה שאני יודע אלומיניום זה החלק שיש באנטנה? זאת אומרת שאם אני מוסיף עוד כמה חתיכות אלומיניום אז האייפון יקלוט יותר טוב לא? איך האלומיניום יגיב עם הלחמה של בדיל הוא מסוגל לשבש לגמרי את הקליטה או שאינו מזיק?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בסמארטפונים/טאבלטים ולכן צריך את עזרתכם. מה דעתכם על הטאבלט הזה? האם יש לו את היכולות הבאות: 1. הצגת קבצי PDF- בעברית ובאנגלית (עיקר השימוש שלי יהיה לקרוא מסמכים על קבצי PDF) 2. הצגת קבצי אופיס (אין צורך בעריכה) 3. גלישה באינטרנט 4. השמעת מוזיקה 5. הצגת סרטים איך הוא לדעתכם ביחס למחיר (שעל פניו נראה ממש זול)? איזה עוד יכולות יש לו? חסרונות? תודה רבה! אסף
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה מכשיר עם: מסך איכותי מאוד איכות צליל גבוהה ליציאת אוזניות (לשימוש למוזיקה) מצלמה כמה שיותר טובה מכשיר עם ביצועיי גרפיקה כמה שיותר טובים למשחקים מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה שפועלת טוב בלי בעיות שימוש עיקרי אפליקציות אינטרנט ומשחקים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! רכשתי Motorola Defy כפי שהמליצו לי בפורם זה. חזרתי מארה"ב, משם רכשתי ת'מכשיר, והגעתי לאחת החנויות המוכרות להתקנת רום CM7. הבעיה המוזרה והמאוד נוראית היא, שברגע שאני שם מישהו בספיקר בזמן שיחה- אז אותו בנאדם שומע את עצמו כפול ולכן פשוט אי אפשר לנהל שיחה במצב הזה! ואני חייב את הפיצ'ר הזה! רק כשאני מנמיך לווליום הכי הכי נמוך-אז כנראה זה בסדר..אבל אז אני לא שומע דבר! אינני יודע אם זהו משהו חומרתי או תוכנתי, אשר קשור לפריצה? אינני יודע אם זה פשוט Design Epic-Fail? משום שהמיקרופון לדיבור והספיקר עצמו די סמוכים אחד לשני בתחתית המכשיר. אחד מקדימה והשני מאחורה. מישהו יכול לעזור בבקשה!? אולי שווה להחזיר ת'מכשיר כי אין פתרון לזה? חבל לי כי זה נראה לי מכשיר מדליק לאללה ומתאים לד…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הדרישות, לפי סדר העדיפות, הן: טוב לשמיעת מוסיקה(יציאה סטנדרטית לאוזניות). זמן סוללה. גודל מסך(גדול יותר טוב יותר, ברור לי שזה יוצר סתירה עם הקודם אבל מה לעשות :\). בעל חריץ הרחבה(האמת שזו דרישה מוקדמת, כל מה שבלי חריץ הרחבה לא מעניין אותי). עמידות. זמן הקניה גמיש מאד ז"א אם ידוע על יציאה של מכשירים חדשים\ הורדת מחירים או דברים דומים בחודשיים הקרובים אני יכול לחכות. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-