גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר עבור מחשב כף היד הזה שמתאים לWindows 7 64Bit. למישהו יש רעיון איפה (אם בכלל) אפשר למצוא כזה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד). בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברה אני מחפש נגן MP3 עד 500 אפשר חריגה קלה בעיקר למטרות ריצה ולנסיעות חשבתי על משהו בכיוון של 1 ג'יגה הכי חשוב אבל לא של סאנסה והאם יש לא שלהם עם אפשרות לכרטיס הרחבה? תודה על כל עזרה מראש
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא של חברה שלי רוצה לקנות סמרטפון. לא יודע למה אל תשאלו, מפה לשם הוא ממש רוצה סמרטפון עם מסך מגע. אין לו חוש טכנולוגי או משהו ולכן כל סמרטפון (מבחינת נתונים) יהיה לו מספיק. כמה דברים אבל שכן חשובים- 1. שיהיה מסך מגע 3.5 אינצ' לפחות. 2. שיהיה כמה שיותר פשוט וידידותי. 3. שיעבוד בהוט מובייל. 4. זול!! כמה זול? כמה שיותר.. בכל אופן לא מעל 1000 ש"ח.. עזרה, עצות מישהו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה שמשום מה אינני מצליח לפתור כבר יותר משבוע. נושא החיפוש הקולי יש לי SAMSUNG GALAXY S I9000 המכשיר/גרסת המערכת תומכ/ת כמובן בחיפוש קולי אבל לא מצאתי אפשרות כזו במכשיר. התקנתי לדעתי את רוב התוספים שצריך בשביל זה, , כלום לא עובד, אין לי אפשרות לחפש קולית. התוכנות צד שלישי לחיפוש קולי שהתקנתי אומרות לי שאני צריך "google voice searh" אבל לא מצאתי תוכנה כזו להתקנה. יותר מזה, חבר שלי הזמין את אותו המכשיר מחול וקיבל אותו אתמול, אצלו מנוע החיפוש של גוגל בעמוד הראשי מגיע כבר עם המיקרופון כברירת מחדל. אני די בטוח שאני מפספס פה משהו מאוד בסיסי. אולי ניטרלתי משהו בהגדרות כשקיבלתי את המכשיר.... אשמח לעזרה כלשהי בנושא. הרבה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מכשיר SE W995, בזמנו שמעתי על תוכנה שמתקינים מראש והיא שולחת לפי פרק זמן מסוים את נתוני המיקום של המכשיר בעזרת הGPS לאתר התוכנה, משם אתה כיול בעצם לבצע מעקב היכן היה המכשיר. מכיוון שכבר ננשכתי בעבר מהסיטואציה שהמכשיר הלך לאיבוד באמצע ואדי (ברוך ה' הוא נמצא אחרי יום וחצי של חיפושים בשטח של 3X4 ק"מ, חוויה לא נעימה), אני רוצה להתקין את התכונה אבל אני לא מוצא אותה שוב. מצאתי את האתר הזהhttp://www.buddyway.com/home/ אך הוא דורש להפעיל את התוכנה ידנית כל הדלקה מראש. ולכן שאלתי אליכם היא: האם ידוע לכם על תוכנה נוספת דומה? יום טוב ואחלה שבוע!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו התנסה במכשירים שמחקים תאייפון כמו meizu,sciphone,hiphone,f003,i9 ? מאוד מושכת אותי האופציה של המכשירים לצפייה בשידורי טלויזיה אנלוגיים ותמיכה בWIFI,BT וכרטיסי זכרון האם הם שווים את המחיר הלא רב שלהם? אולי רק כנגנים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחי יש בר מצווה וההורים שלי רוצים לקנות לו אייפון. הבנו שפלאפון אין תיקונים על האיפון, אין אחריות. (לפי מה ששמעתי אין באמת מעבדות איפון בארץ) בנדם יחסית אמין מוכר אייפון חיקוי מיסין במחיר של 500 שקל. אמא שלי עובדת איתו ואסור להכניס מצלמות לעבודה אז זו הסיבה (לטענתו) שהוא מוכר. השאלה אם מישהו שמע על זיופים יפנים. אם גם ככה בפלאפון אין אחריות אז אולי עדיף ליקנות זיוף. למישהו יש ניסיון? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן MP3/MP4 עם מסך מגע כדוגמת IPOD TOUCH, אך מפאתי תקציב, הבנתי שאין לי סיכוי לקנות IPOD TOUCH. ראיתי חיקויים זולים שלו, כדוגמת CLUBIN ITOUCH ו-QTEC T169. השאלה שאלה היא, האם החיקויים האלה שווים משהו מבחינת האיכות? האם היא מתקרבת לאיכותו של ה-IPOD TOUCH או שמא היא נופלת ממנה בהרבה? בנוסף, האם יש הבדל בין החברות המייצרות את החיקויים?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נינטנדו חושפת את הצעד הגדול הראשון שלה בעולם המכשירים החכמים: Pokemon Go, שיאפשר לכם לתפוס ולאסוף את מפלצות הכיס בעולם האמיתי שסביבכם לכתבה: http://hwzone.co.il/חלום-הילדות-מתגשם-בקרוב-נוכל-לתפוס-פוק/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשת מעריכים כי היצרנית האמריקאית מעוניינת לחזור ולמכור מחשבים ניידים בתג מחיר תלת-ספרתי במטרה להגדיל את נתח השוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים הפופולרי של שיאומי עובר מתיחת פנים והופך למשתלם ביותר בעולם כולו, ללא שום ספקות לכתבה
-
- 18 תגובות
- 6.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שמועה חדשה מדברת על כך שהיצרנית הסינית עשויה להפתיע את השוק עם מכשיר מיני עוצמתי במיוחד מכשיר הדגל העדכני של שיאומי (Xiaomi), ה-Mi 5, מהווה כבר היום את אחד מהקומפקטיים ביותר אשר מבוססים על שבב ה-Snapdragon 820 העדכני מבית קוואלקום – אך נראה שביצרנית לא מסתפקים בכך, ומתכננים להשיק גם גירסת מיני קטנה הרבה יותר עבורו מבלי להתפשר על כח העיבוד. לפי השמועות ברשת החברתית הסינית weibo, בשיאומי מכינים עתה את ה-Xiaomi Mini Mi 5, שיכלול מסך 4.3 אינץ' בלבד ברזולוציה של 720p, זכרון RAM בנפח 3GB ונפח אחסון מבוסס טכנולוגיית eMMC של 32GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית – וגם שבב Snapdragon 820, בדיוק כמו זה שיש בדגמי ה-Mi 5 וברוב מכשירי הדגל המודרניים האחרים. אחרי שהעניקה …
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מעוניינים לשדרג את הבית במחשב זעיר עם מעבד מבית אינטל? הכתבה הזו היא בשבילכם לכתבה
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהצהירה החברה כי היא תשחרר גרסה מוקדמת לניסיון של מערכת ההפעלה חלונות 10 לסמארטפונים, מאפשרת החברה למשתמשים סקרנים לנסות את העתיד של מובייל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת החדשה של מיקרוסופט עשויה להפיח חיים חדשים בטאבלטים צנועים המבוססים על שבבי אטום, וה-Chuwi Vi10 הוא דוגמה טובה לכך לכתבה: http://hwzone.co.il/חלונות-10-כבר-כאן-זה-הזמן-לרכוש-טאבלט-מוז/
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הסמארטפונים, כי למי יש זמן. בכל מקרה, היה לי HTC Desire ממנו התאכזבתי והחלפתי לאייפון 4S. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא זורם ולא נתקע ולא מרגיש כמו משחק עם 15 FPS בדומה ל Galaxy Nexus שיצא לי לעבוד איתו ול Desire שהיה לי, ואני אוהב את הטון הטבעי של המסך. הדבר היחיד שמאוד מפריע לי ויכול להיות שהוא דיל ברייקר זה הקטע שלהיות עם טלפון של אפל זה בערך כמו להיות כלוא. אני משועבד ל iTunes המטופש הזה, ובגלל שאני על מק, גם ל iPhoto למשל. הגלקסי S III פשוט ענקי מדי, וממש לא בא לי להחזיק טלפון עם שתי ידיים. גם צבעי המסך שלו לדעתי מזעזעים, אבל ניחא. איזה עוד חלופות יש? הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אות…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וברכה לאחרונה קניתי מכשיר גלקסי S21 אולטרה חדש מיבואן מורשה\מקביל. כשהוצאתי את המכשיר מהקופסה - אני מרגיש שחלק פנימי זז בתוך המכשיר. מיד חששתי שהמכשיר עבר איזה פירוק\החלפת חלקים פנימיים (כידוע שהרבה פעמים נתקלים בזה במכשירים מיבואנים מקבילים) המוכר של המכשיר טוען שככה סמסונג עשו בכל דגמי האולטרה שיש חלק במצלמה שזז וככה זה צריך להיות מובנה במכשיר. האם זה נכון? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
כתב האנדרואיד הקבוע שלנו מוצא סיבות לפזול לכיוון של אפל - הנה כמה מהן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%93%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9-%d7%9c%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%93%d7%a2/
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קו מכשירי המולטימדיה החדש של נוקיה שיוצג מחר לציבור כולל כמה מכשירים שקיבלו מתיחת פנים, וכמה מכשירים חדשים לחלוטין שנראים לא פחות טוב. הראשון והמעניין הוא הN95 המשופר עם 8 ג'יגה זכרון. מבחינת המראה הוא שומר על הופעה דומה עם כמה שינויים קטנים. - מסך גדול יותר - 2.8 אינץ' -כפתורים בעיצוב שונה -כפתורי מוזיקה מובלטים -צבע שחור לכל המכשיר השינויים יכולים להיות שימושיים מאוד למכשיר, שכן המסך גדול שלו משמעותית גדול יותר מזה של ה-IPOD VIDEO, אך לא מתקרב לזה של הIPHONE. הסליידר N81 החדש, למרבה הפליאה, יישווק על ידי נוקיה כמכשיר לגיימרים. המכשיר יגיע עם מסך גדול יותר וכפתורי מגע, שלא מובן איך הם יתרמו לגיימרים. המסך ב-N81 הוא מסך QVGA בגודל 2.4 אינצ' שמסוגלים להציג 16 …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תערוכת CES נגמרה לה, ואנחנו מתפנים לסכם את אירוע הטכנולוגיה הגדול בעולם ולספר לכם על המכשירים החכמים הכי מרשימים אשר הוצגו בה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%a6%d7%92/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב טלפון מארה"ב. דודה שלי מגיע לארץ בעוד כשבועיים, ואני מתכנן לקנות טלפון מאתר אמריקאי, שיישלח את הטלפון לבית שלה והיא תביא לי אותו. בדקתי את המחירים לגבי כמה דגמים שאני מתעניין בהם באתר Yahoo Shopping, שהוא מעין זאפ אמריקאי, מצאתי 2 חנויות שמציעות מחירים ממש מגוכחים עבור הטלפונים - http://www.electroforless.com ו- http://spice-electronics.com/. שתי החנויות אינן מדורגות ביאהו, מה שכבר קצת מחשיד. ניתן לכם דוגמאות - באלקטרו-פור-לס E65 עולה 280$, לעומת בערך 400$ בשאר החנויות באתר. מצד אחד אם זו רמאות מפליא שאתר כמו וואלה יכניס את החנות הזו לאתר השוואת המחירים שלו. מצד שני המחירים פשוט לא הגיוניים. בחנות השניה שהבאתי, N73, למשל, עולה 230$, לעומת 330$ בערך ב…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-