גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
בדקנו את מחשב ה-AERO X16 החדש של GIGABYTE עם כרטיס מסך RTX 5070 בשביל לנסות ולהבין למי המחשב הזה מיועד ומי המשמעות של הגבלת צריכת חשמל עבור רכיבים מתקדמים - כדאי לקרוא את האותיות הקטנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקבל שגיאה 1418 כשאני מנסה לעשות שיחזור לאייפוד ועכשיו המכשיר נעול ניסיתי לעשות את מה שהסבירו באתר של apple- הקובץ bat עכשיו אני תקוע עם אייפוד שלא עובד בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חברה אני משתדרג בשבוע הבא מה3100 שלי (יברך שמו, שירת אותי כמו גדול שנה, ושרד את הצבא והטירונות שלי איתי, אני אזכור אותו עד יומו האחרון) עכשיו עם הקולקציה של 2007 אין לי מושג מה לבחור, קשה לי במיוחד שתקציבית זה הגזמה רציתי ללכת על הN73 החדש אבל זה מחיר מטורף יחסית אני מחפש משהו שיוכל לשמש גם כMP3 נורמלי (לא נורמלי אבל סביר) מצלמה זה בונוס מבורך אני חושב על ה6280 או על 3VX למרות שאני חסיד של נוקיה תעזרו לי... אני חייב לבחור
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי samsung galaxy young והתקנתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'גה הבעיה שאני מקבל הודעה בפלאפון internal phone storage getting low ואח"כ phone memory is full שאני בודק יש בזיכרון הטלפון 2 מגה ואילו בכרטיס זיכרון נשאר 6 גיגה השאלה שלי איך אני יכול להגדיר כברירת מחדל שכל ההורדות, אפליקציות, תמונות ועוד יישמר ישר לתוך כרטיס הזיכרון? והשאלה הנוספת היא איך יודע מה להעביר והיכן זה נמצא מהטלפון לכרטיס הזיכרון?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין בפלאפון תוכנה חינמית שלא עברה החתמה של SIS ע''י האיגוד המזוין של הSYMBIAN ואני פשוט ישבתי ושברתי את הראש 4 שעות!!! רצוף ניסיתי כבר כל דרך שרק יכולה להיות ופשוט אי אפשר להחתים את החרא הזה!!!!!! יש מיליון מדריכים איך עושים את זה ואף אחד מהם לא עדכני, זה כאילו שבאתר של הSYMBIAN הם הפסיקו לתת אישורים לאנשים אלא אם כן תשלם להם. חייב עזרה דחוץ אני הולך להתחרפן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השעון המעורר הדיפולטיבי נהדר לטעמי, אבל עד כמה שידוע לי לא נותן לשנות את המנגינות - ניסיתי את כולן, ובכל יום התעוררתי מחדש בחרדה למשמע הצלצולים המחרידים (חלקן אף מבהילים לצפוני שלפני כמה שנים עבר חודש וחצי של מלחמה וצפירות). אשמח לישום שפשוט מאפשר לשנות מנגינות או להכניס שירים משלי, אני לא צריך משהו מפוצץ ואין לי שום דרישות "מיוחדות" - רק שיעבוד (וחלילה לא יקרוס, אין לי כוונה לאחר לעבודה) וזהו
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היייי, יש לי Game Boy Color, ונשבר לי המסך שלו ..... תאונה מעוד מוזרה האם מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות מסך כזה....
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מטען חשמלי לאייפוד שלי... עכשיו ראיתי כזה מטען בזאפ ורציתי לשאול עם הוא מספיק טוב ואיכותי לאייפוד http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipodcharger&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=4851&aff=Zap〈=he# ויש לי שאלה קטנה...נגיד וקניתי את המטען עכשיו כשהוא בהטענה אני יכול צפות בסרט בזמן שהוא מטעין? ככה שאני יוכל לראות כמה סרטים רצוף(כאילו ישר דרך חשמל ולא על בטריה)? תודה לכול העוזר!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קנו לי אמ פי 4 של קרייטיב מחו"ל- הזגם נקרא zen v plus ולא הכי הצלחתי להסתדר איתו והוא קצת נהרס אני חושב... הלכתי לכמה חנויות ואמרו לי שזה אחריות בינלאומית ושזה קשור איכשהו לאסטרוניקס... מישהו יודע איפה אני יכול לנצל תאחריות הזאת ולתקן את הכשיר (אפילו אם זה בתשלום)? או אתר אינטרנט שעוסק בדברים האלה??? תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חברת הצילום שחזרה מן המתים תנסה להמציא את עצמה מחדש עם מכשיר ה-Ektra לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה מראש על הבורות. מחפש חיישן שאותו אני יוכל להציב על שולחן, על השולחן יהיו 4 "נקודות" והחיישן יעבור מנקודה לנקודה בדרך/תנועה שאותה אני אתכנת ובלי לצאת מהמסגרת הזאת. איזה חיישן אני צריך? (הבנתי שתנועה, אבל אשמח להסבר קצת יותר מקיף) מה השם המקצועי של ה"נקודות"? מה הם? אשמח להסבר כיצד ניתן לעשות זאת או כל דרך אחרת לקבוע גבולות עצירה במשטחים פתוחים (המקומות וגודלם משתנים אז זה צריך להילקח בחשבון). חשוב- שהכל יהיה קטן וזול ככל הניתן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל קוואלקום מכריזה על הזמינות המיועדת למאפיין המתקדם החדש שלה, באמצעות אב-טיפוס של Vivo הסינית אשר מקדים את המהלך החזוי של אפל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר החכם עם אחד מחיישני הצילום הכי גדולים בקטגוריה מאז ומעולם יצליח להחזיר את החברה היפנית אל המירוץ הטכנולוגי?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
המתחרה הגדולה של סוני בעולם חיישני הצילום למכשירים חכמים מקווה לפרוץ קדימה עם צמד מוצרים חדשים בטכנולוגיה מרשימה לכתבה: http://hwzone.co.il/חיישני-המצלמות-החדשים-של-omnivision-יציעו-הרבה/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי, קראתי היום את הביקורת שפורסמה על ה-Desire S, ואני דיי מבסוט ממנו. הייתי מעדיף שהוא יהיה אפילו יותר דק וקל, אבל כנראה שזה as good as it gets. מעבדי דואל קור וכרטיסי גרפיקה שמפעילים את Far Cry 2 לא מעניינים אותי כהו-זה. מבחינתי המכשירים הנוכחיים (ברמת החומרה של האייפון 4 וה-SGS) הם מעל ומעבר. http://www.gsmarena.com/htc_desire_s-review-590.php מה שלא ראיתי בביקורת הזאת, וכן ראיתי בביקורת המקבילה שהם עשו ל-Incredible S, זה ציון כל מיני חיישנים שהיו במכשיר (ב-Incredible S) שאיפשרו לו למשל לזהות אוטומטית שהוא נמצא בתוך הכיס/תיק ולכן לצלצל חזק יותר (ולחזור לעוצמה הרגילה ברגע שמוציאים אותו), או למשל שברגע שהוא על השולחן ומצלצל אז אפשר להפוך אותו והוא משתתק... הפיצ'רים האלה …
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ברשותי lg g2. המסך שלו נשבר ולא עובד. הפלאפון עצמו עדיין עובד, נדלק, חוץ ממסך המגע הוא תקין בעקרון. אני רוצה לחלץ את כל המידע שיש על הפלאפון, מדיה ואנשי קשר בעיקר למחשב. איך אני מצליח לעשות זאת אם אני לא יכול לאשר בפלאפון את ההתחברות שלו למחשב וסנכרון של קבצים ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בזאפ ראיתי שכמה כותבים ע"ז האם באמת המכשיר הנ"ל יש בו קרינה יתר ממכשיר רגיל, זה פשוט מדהים שלאחר 3 4 דקות שיחה המסך מתחמם מפחיד כמעט ועושה טוסט מהפנים. סתם כך במכשיר יש תוכנות מעולות לדור 3.5. שאין למשל ב6288. גם המהירות שבו שאני מבצע שיחות וידאו עם אימא שלי שיש לה E770 של מוטורולה, אני שומע אותה מיד אך היא כל שיחה שלי היא שואלת מה מה אמרת..... המהירות של הדור הקודם קטן יחסית לדור 3.5.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=963697
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טכנולוגיית העקיבה החדשנית שפיתחה Valve מוצעת למפתחי חומרה ללא צורך בתשלום, עם כוכבית אחת קטנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קורנינג משיקה את ה-Gorilla Glass SR Plus שמכוונת למכשירים לבישים, ונועדה להילחם בשריטות ללא פשרות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אפליקציה שמנטרת אחרי מקשים שנלחצים ופעולות שנעשות דרך האייפון ואני מתקשה למצוא.., האם יש לכם המלצה לדבר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנת אוטומציה שתאפשר לי להשתמש בפעולות macro, קבצי bat וכדומה ע"י שימוש במכשיר אנדרואיד. אשמח לקבל כל פתרון אפילו חלקי. ואם אפשר אני אהיה שמח כפליים אם ישנה תוכנה שיכולה להיות באינטגרציה עם tasker.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, גלקסי S2 מהקופסה. העברתי את אנשי הקשר מה-OUTLOOK למכשיר, אבל סרגל החיפוש באנשי הקשר מכיל רק אותיות אנגליות. יש אפשרות להוסיף לשם אותיות עבריות ? כיצד ?
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-