גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אז... כמו שכתבתי, יש לי אפשרות לקנות או בהונג קונג, או בטאיוואן או בסין (ביג'ינג). אני מתלבט בין ה-S3 ל-OneX, אבל זה שאלה אחרת. למישהו יש ניסיון עם הנושא? איפה אפשר להשוות מחירים, איפה לקנות, מה לקחת וכו'? יש הבדלי מחיר גדולים בין המדינות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי אייפון 4, ולפעמים אני נתקל בבעיה שאני צופה בסרטון ביוטיוב, ואז פתאום מופיע לי מסך ירוק, ואז אני צריך לחזור לחזרה לתפריט הראשי להיפטר ממנו. בנוסף גם לפעמים באפליקציה מסויימת אין לי סאונד, ועל מנת לפתור זאת, עלי לכבות ולהדליק חזרה. מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 49 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
כרגע מתלבט בין 2 רשתות: ELINE ו PELECOM מישהו קנה ועכול לכתוב חוות דעת על החנויות הללו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כשאני באקליפס ועורך את האפליקציה עם האמולטור, אני רואה ג'יבריש במקום עברית. כשאני מפעיל את האימולטור לראות האפליקציה אני רואה עברית, אבל בעריכה- לא. איך אני מסדר את זה שאראה עברית גם בעריכה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. הטאבלט שלי (לא מהמוכרים) אין בו BT מובנה. הוא בגרסה 4.0.3 אגב. יש לי בבית מתאם OTG ופלאג BT בחיבור USB. יש דרך כלשהי להפעיל אותו בצורה כזו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי Nokia E71, והתקנתי עליו Google Maps שגם יודע למצוא אותי, מה שנחמד. יש בעיה קצת מעצבנת עם זה שהעברית הפוכה, אבל לא נורא. בשביל התמצאות כללית זה עדיין כלי לא רע בכלל. השאלה היא - איך הוא יודע איפה אני? כל אפשרויות הGPS במכשיר שלי מבוטלות, וWAZE למשל לא מצליח למצוא אותי, אז השאלה פשוטה: איך גוגל מפס יודע?!#
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט חנויות בארץ שמוכרות את הסמארטפון החדש HTC One S אולם לא מצאתי אפילו אחת. יש לא מעט חנויות שמוכרות את ה-X (הדגם היוקרתי יותר). מישהו יודע מה הסיבה לכך? ואם יש חנות שכן מוכרת ופספסתי אותה, אשמח לקבל קישור. אם זה רלוונטי, אני מעוניין דווקא ב-S משום שהוא קטן יותר מבחינת מימדים. הגודל של ה-X (או של גלקסי S3 לצורך העניין) קצת מרתיע אותי. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, הבעייה היא כזו- מדי פעם, בזמנים לא מוגדרים ובלי עקביות (אבל לא בשכיחות גבוהה, עכשיו זה קרה בפעם השלישית, כשבפעם הקודמת זה קרה לפני כמה חודשים והראשונה חודש קודם) אני לא יכול לקבל הודעות SMS. שליחת SMS מתבצעת בצורה תקינה. יש מספיק מקום פנוי במכשיר, כך שלא זו הבעייה. מה שמעניין אותי אם זה באמת 'מצב נדיר' כמו שהנציגים אומרים לי פעם אחר פעם, (יחד עם הבטחה שזה לא יקרה שוב אחרי שהם איפסו משהו במערכת שלהם) או שזה קורה פה לעוד משתמשים. בנוסף, הודעות שנשלחו אלי בזמן התקלה הולכות לאיבוד בנבכי רשת סלקום. אין אפשרות לשחזר אותן. עדכון קטן- הנציג שדיברתי איתו עכשיו (שהיה נחמד דווקא) טען שיש בעייה ברשת ואני לא היחיד שחווה את התקלה כרגע, ואין זמן מוגדר לפתרון התקלה. "עובדים על ז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בישביל אבא בסביבות ה-1500 ש"ח (כמובן שיש עדיפות לכמה שפחות כסף). כיום יש לו Galaxy Ace שהוא די איטי, לא נתקע בשום מצב יותר מדי, אבל בהחלט איטי, אני מניח שזה בין היתר בגלל מעבד יחסית חלש ומעט זיכרון (נדמה לי 278M או משהו קרוב לכך). נפלה ההחלטה לקנות מכשיר חדש עם מעבד מודרני יותר, יותר זיכרון וכיו"ב. אין דרישות יוצאות דופן מלבד טלפון אול-אראונד איכותי ככל שניתן הן מבחינת הספיקר, המסך, הנתונים הטכניים, איכות השמע וכו'. אין שום דרישה ליכולת גרפית מבחינת משחקים או שום דבר כזה, כאמור המכשיר הולך לשמש כטלפון בלבד ומקס' קריאת מיילים מהג'ימייל. אני מתלבט בין שלושת הנ"ל כשאני מניח שהעדיף הוא ה-W שיצא אחרון ויש לו מעבד חזק משל כולם, אך גם המחיר שלו לא נמוך מהצד השני. …
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הדיל היומי הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f האם מומלץ לקנייה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהוא זמין לרכישה ב400$ בארה"ב ישירות מגוגל. 400 דולר זה קצת פחות מ1600 ש"ח שזה כ1000 ש"ח פחות מהמחיר שלו בארץ. מה שמטריד אותי קצת זה שבמבחני הביצועים הוא נופל מהGALAXY S2. מהמפרט הטכני נראה שהCPU דומה לזה של הGALAXYS S2 ואילו הGPU דומה לזה שבGALAXY S. בהנחה שהמתמטיקה הישנה של - רזולוציה גבוהה יותר מצריכה יותר כוח עיבוד, זה לא מוציא את הNEXUS טוב. לי יש כרגע GALAXY S עם ICS, שעובד יפה, ובכל זאת בגלל שאני מבלה הרבה באוניברסיטה ובתחבורה ציבורית הלוך ושוב ממנה, אני משתמש במכשיר הרבה מאד, ומסך גדול יותר וקצב עבודה קצת גבוה יותר, כן היו מתקבלים בברכה. מעבר לזה, המצלמה של הGALAXY S נטולת FLASH, וזה אומר שבעוד שבאור ניתן לקבל ממנו וידאו באיכות מעולה ותמונות סטילס באיכות סבי…
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר (או שניים) לבני משפחתי והוא עונה על כל הדרישות של מכשיר קומפקטי יחסית, זיכרון סביר (512M) ומעבד שאמור להיות מהיר. העניין היחידי הוא שאנחנו ברשת פלאפון ובמקום עבודתי של אבי אין כיסוי טוב למכשיר שתומך בתדר אחד ואילו כשיש כיסוי בשני התדרים הכל בסדר (בדקנו היום). בכל אופן, באתר הרשמי של סמסונג ישראל/סאני מצויין כי המכשיר תומך בתדרים של דור שלישי המתאימים לפלאפון בין היתר : 850 ו-2100 כפי שניתן לראות כאן מהצד השני יש לנו אתר מאוד מכובד, GSMArena שלפי רשימת התדרים שם "נעלם" לו התדר הנוסף, 850, מהטבלה כפי שניתן לראות כאן כדי לתמוך בעובדה שהמכשיר תומך בשני התדרים אפשר אולי רק לראות כי חברת פלאפון מוכרת אותו דרכה אך גם פה יש "אבל" כי גם שם יש גלקסי מיני ו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היייי נגנב לי הנגן ( )(sansa fuze+) ואני רוצה לקנות חדש (לשמיעת מוזיקה). אני רוצה נגן איכותי (בינתיים אני שומע בנקסוס, אבל זה לא מספיק) לפחות כמו הקודם, אבל בלי כפתורי טאצ'. זיכרון של 8 ג'יגה ומעלה (ועם אפשרות לכרטיס הרחבה) ויכולת לנגן קבצי flac אני משתמש באוזניות clipsch s4 התקציב הוא 100$ בערך, אני יכול להזמין גם מארה"ב. שבוע טוב עריכה: בינתיים לקחתי לאחי את הנגן עד שאקנה חדש (אותו דבר כמו שלי)...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש ויש לי תקציב של 900 שקלים... חשוב לי שהמכשיר יאפשר לי גלישה באינטרנט ובעל מסך בינוניי...(יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה אז רוצה לנצל את זה..) ויספק לי את הצרכים הבסיסיים כמו מוסיקה מצלמה וכו'... ראיתי שממליצים על SAMSUNG GIO... זקוק לחוות דעת ועוד המלצות...תודה !
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב סמארטפון חדש. וכרגע מסתמן שאני אקנה את הגלקסי 2 (הגלקסי 3 גדול מידי ומן סתם יקר מידי ומציע יותר ממה שאני צריך.) בין החיפושים ובדיקת המחירים והידיעה על "מלחמת הרומים" שהיה לסאני והחנויות הפרטיות עלו לי מספר שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות. סאני תקשורת מוכרת את המכשירים הגלקסי 2 ב3300 כשבזאפ אפשר למצוא אותו ב2400. אם אני קונה את המכשיר מהחנות בזאפ. 1.) איזה רום אני אקבל? האם יש תמיכה מלאה בעברית (גם בתפריטים)? האם הרום הזה רשמי מהחברה? (אני לא רוצה רום לא רישמי) האם הוא חוקי? 2.) חוץ מהבדלי המחירים- יש עוד הבדל שקיים ואני לא מודע אליו? 3.) האם אני יוכל לשדרג את המערכת דרך FOTA או KIES (אני עדיין לא סגור על מה זה KIES)? 4.)האם אני יוכל לגשת לחברת סאני ול…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצה לטבלט בתקציב של עד 450$. אנדרואיד או IOS אין לי שום דבר נגד אף אחד מהם. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר יגיע עם מקלט GPS, כלומר שיוכל לשמש גם בתור GPS לרכב לא על גבי רשת סלולארית אלה כמו מכשיר GPS יעודי. כמובן שיהיה גם מכשיר טוב. מחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמוטורולה XOOM מגיע עם מקלט GPS וגם ACER ICONIA A510 החדש. האייסר עושה רושם של מכשיר מצויין. אופציה נוספת היא קניית GPS reciver ושידוך שלו לטאבלט, כנראה יהיה פחות איכותי. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי נאבד האייפון 4S. אז היא הלכה ותבעה מכשיר חדש מהביטוח (שעליו היא משלמת כל חודש כמובן) בקיצור לבסוף היא קיבלה מכשיר חדש עם ההשתתפות עצמית של 1000 ש"ח (!) (עזבוו שלדעתי זה לא שווה והביטוח סתם חרטא) בקיצור לבסוף היא מצאה את המכשיר המקורי שלה. שכאמור ננעל ע"י המפעילה עצמה. (פלאפון) כאשר היא בקשה לפתוח אותו שוב הם לא הסכימו, אלא בתנאי שתחזיר את המכשיר החדש שקיבלה. היא מצידה הסכימה בתנאי שיחזירו לה את דמי ההשתתפות העצמית. והם מוכנים להחזיר רק 50% . בקיצור היא לא הסכימה וכרגע יש לה אייפון S נעול לשיחות. האם יש מה לעשות בעניין? (לפתוח בדרך עצמאית איכשהו, או דרך אחרת)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לבקש את העזרה שלכם מכיוון שאף אחד לא יודע איך המצב הזה הגיוני.. לפני כחודש נגנב לי האייפון 4,התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם ישר לבטל את ה סים וכך הם עשו. בינתיים הגנב הזה משתמש לי ב Whatsapp ,שולח הודעות לאנשי קשר לי בלי בושה. התקשרתי לסלקום לשאול כיצד הוא משתמש לי בוואטסאפ למרות שהם ביטלו את הסים ,אין להם תשובה על זה. השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאתר את הטלפון\המספר שבו משתמשים בו ע"י הWhatsapp ? או במקרה הכי גרוע לבטל אותו . תודה רבה רבה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר ההצלחה של קבוצת הרכישה הקודמת שלנו עבור גלאקסי אס 2 החלטנו לפתוח קבוצה עבור המכשיר החדש גלאקסי אס 3. המכשיר הוכרז ואנחנו יצאנו לדרך. מטרת הקבוצה היא לרכוש את המכשיר במחיר הכי זול בארץ ובמהירות. כמו כן אנו מתחייבים לספק מכשיר במחיר מוזל לכל האנשים שיצטרפו לרכישה הקבוצתית. במסגרת הרכישה תינתן 12 חודשי אחריות חומרתית (יצרן) ,כמו כן אנו חותרים לאפשרות להקנות אופציה לשדרג את האחריות באופן פרטני עבור קורוזיה/פלסטיקה/אובדן. להצטרפות לקבוצה: קבוצת רכישה Galaxy S III צבע המכשיר ייקבע ע"י כל לקוח באופן פרטני. ניתן לרכוש יותר ממכשיר אחד. עדכון אחרון 31.5.2012 שאלות ותשובות כותבים עלינו אנא שתפו את חבריכם. הצטרפות לקבוצה אינה מחייבת רכישה. בהצלחה לנו.
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-