עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן חברים, הייתי השבוע אצל חברת הסלולר שלי וקיבלתי מהם הצעה טוב למדי שבה אני גם יכול לקחת כל מכשיר שארצה. כמובן שהנציג התפלא שלא רציתי אייפון והתעקשתי על גלקסי. לצערי, אין להם אותו כרגע במלאי והצפי הוא שיהיה רק בשבוע הבא או אפילו רק יותר מאוחר. העניין? לא בטוח שהנציג יוכל לתת לי את אותו דיל החל משבוע הבא, אני יודע שזה משהו שהם תמיד אומרים, אבל במקרה הזה זה כנראה גם תקף למדי כי הוא באמת בא לקראתי בתנאים שלה. ניתנה לי האפשרות לקחת את מוטורולה Defy שאומנם על הנייר נראה מכשיר די טוב (ואני בכלל לא מתייחס לעניין העמידות שלו לכאורה) אך מכיוון שאין לי שום היכרות איתו אני מאוד מהסס עליו. לא מכיר אף-אחד בעל המכשיר הזה ולכן פה זה נראה כמו מקום טוב לשאול. איך החומרה שלו לעומת גלקסי?…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. התקנתי 2 משחקים מסדרת prince of persia. המשחקים האלה שוקלים כל אחד הרבה בערך ג'יגה או קרוב לזה. וזה לא נותן לי לשמור את ההתקדמות שלי במשחק. זה רושם לי באנגלית שאין יכולת לשמור כי אין מספיק מקום בדיסק. התקנתי את המשחקים בגלקסי s7 שהוא 32g, ואחר כך העברתי אותם לכרטיס זיכרון החיצוני שלי שהוא 120g. למרות זאת זה לא עזר וזה לא נותן לי לשמור במשחק. למה ומה ניתן לעשות? שאלה נוספת בגלקסי s7 ניתן להתקין ישירות אפליקציות לכרטיס זיכרון החיצוני, ולא להתקין בטלפון ורק אחר כך להעביר לכרטיס? ואם כן זה מחייב דרך אפליקצייה מסויימת ? אין דרך פשוטה יותר דרך ההגדרות בגלקסי?

3. Started by computers-man,

רכשתי מאדם בארץ שקנה איפון 4 מEBAY והמכשיר נעול לAT&T (כמובן שידעתי שהמכשיר נעול ) אני כבר 6 ימים נכנס בכל מיני שעות שונות(כולל שעות מאוחרות של הלילה) לצאט התמיכה שלהם וההודעה שאני מקבל היא " קראתי באינטרנט שעוד אנשים מנסים להשיג אותם ולא מצליחים, שלחתי להם מייל לכתובת שמצאתי באינטרנט ולא קיבלתי מהם מענה מה עוד ניתן לעשות על מנת לשחרר את המכשיר?

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. היי אני עורך סקר שוק כבר המון זמן לגבי נגן אודיו\וידאו. הפיצ'ר העיקרי בzen שמושך אותי אליו הוא יכולת ניגון divx וכדומה. היום הגיע לידי zen של חברי, ומאוד מאוד מאוד התקשתי לתפעל אותו, הוא לא נוח בשיט לעומת האיפוד שמאוד קל לתפעלו. גם שמתי לב שהוא מאוד שמן, עוד משהו שגורם לי לחשוב שוב לפני שאני קונה אותו. בנתיים אני חוזר שוב לחשוב על ipod 80gb, הרבה בגלל נוחות השימוש, משקל, ושטח איחסון. - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בחוסר נוחות בתפעול הZEN, ואם זה דבר שמתרגלים אליו? - ובכלל, אם למישהו יש מידע לגבי ipod שיתמוך שפורמטי וידאו שונים? תודה מראש Install

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בשל עצלנות והשעה, אני מצטט מכאן: http://sn.im/1wavul אנסה לסדר את הפוסט הזה מאוחר יותר... מידע מהימן וחוויות של משתמשים בנושא יתקבלו בברכה! ומאותה סיבה בדיוק - ציטוט של שני פוסטים מדיוון אחר כדי להניע את התהליך:

• 218 תגובות
    • 53.1k צפיות
  6. היי. אני יודע שיש חוק שמאפשר להחזיר מכשיר סלולרי (וכל מכשיר אחר) למפעילה גם אם נעשה בו שימוש. ובלבד שיהיה עד 14 יום ממועד הקנייה. בפועל- סלקום מסרבים לקבל את המכשיר בטענה שנעשה בו שימוש. מה אפשר לעשות? אילו טענות אפשר להציג? ואיך נלחצים מהסירוב? בפועל מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את המכשיר בחוץ ולקבל ניתוק זיקה אצלם. אבל זה לא אמור לעניין אותם מה ענייני בעניין זה.

• 58 תגובות
    • 57.3k צפיות
  7. Started by tzilber,

בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dreamlogic,

אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.

9. שלום לכולם אני חושב לקנות גלקסי נקסוס יד שניה. איזה דברים עלי לבדוק לפני הרכישה? הבנתי שיש מספק גרסאות למכשיר, אירופאי, אמריקאי ולשוק האסיאתי. (כרגע אני לקוח של גולן טלקום). אשמח לקבל כמה טיפים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TripMan,

חשבתי לקנות אחד בגודל 10.1'' אבל כשחשבתי על זה אני חושב שזה די גדול ולא נוח כ"כ. הייתי סגור כבר על ה WINDOW N101. כרגע אני חושב לקנות אולי בגודל 7'' - הדגמים המובילים בעיני הם : ainol-novo-7-aurora-ii http://www.aliexpress.com/store/product/2012-Newest-ainol-novo-7-aurora-ii-Android-4-0-Capacitive-1GB-DDR3-Ram-16GB-Storage/100712_534052879.html או את דגם המיני של טאבלט ה10'' של CUBE Cube MINI U30GT http://www.pandawill.com/oem-cube-mini-u30gt-tablet-pc-rk3066-70-inch-android-40-8gb-1g-ram-white-p65154.html מתמודד נוסף , PRESELL של דגם חדש WINDOW N70 -- נראה ממש טוב בשביל המחיר ! Window (YuanDao) N70 http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70-dual-core-tablet-pc-rk3066-ip…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, ראיתי שיצא לאחרונה המכשיר החדש מבית Google עם מערכת הפעלה מעודכנת cupcake 1.5 האמת שהוא נראה דיי טוב, לאחרונה מכרתי את ה iPhone למטרת שידרוג ל 3GS , היה ממש שווה (עשיתי רווח טוב) אני בנתיים עם Classic 6120 של NOKIA אז מה אתם אומרים ? G2 או 3GS ? אני לא חושב שהם מתחרים ראש בראש, 2 נישות שונות. אבל אני מתעניין ב G2 , משהו התנסה עם האנדרואיד או עם ה G1 ? ויכול לתת חוו"ד?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. סמארטפון הדגל החדש של היצרנית הסינית המשתדרגת Meizu מציע גוף מתכתי ומפרט יוקרתי, בפחות ממחצית המחיר של מתחרותיה הבינלאומיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94/

14. אירוע ההכרזה המהודר של ענקית הטכנולוגיה סיפק לנו אישור למרבית ההבטחות של המדליפים הבולטים ברשתלכתבה

15. שבב הדגל החדש מבית MediaTek נראה לא רע בכלל ב-Vivo X90 Pro - אך לא מצליח למצוא את ההובלה על פני המתחרה הפופולרי יותר מבית קוואלקום כמעט באף בחינהלכתבה

16. Started by DrDeath,

שלום, אני רוצה להתקין ל-Android ICS 4.0.4 על ה-Samsung Galaxy S3 שברשותי (קיבלתי אותו עם JB 4.1.1 משום מה..).איך אני יודע באיזה גירסה של build להתקין את ה-ICS 4.0.4? ראיתי שיש קיצורים של מדינות בכל build. האם זה משנה בכלל או שאם אני אתקין את הגירסה הלא נכונה המכשיר לא יתחבר לרשת הסלולרית?מצאתי כאן רשימה של גירסאות שונות של Android: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 בבקשה אני חדש בענייני סמארטפונים וממש כבר לא יודע מה לעשות עם הדבר הזה, עשיתי כבר 20 פעם ריסטרט למכשיר אחרי שהתקנתי את הרוט ועדיין כל פעם יש בעיה אחרת, ואני חושב שזה בגלל שמותקן JB 4.1.1.. בנוסף פתאום יש רק 3 מסכי home במקום 5 או 6 אם אני לא טועה, שהיו קודם לכן.. אני אובד עצות ומנסה לדלות מידע ממ…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nirsul,

שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הדור השני של מקלדת Clicks מגיע עם שיפורים משמעותיים, אך האם הוא מצליח להתגבר על המגבלות?לכתבה

20. Started by FireFlash,

היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Matrix^Tank,

רציתי לדעת איך אני מחבר בין החיבור AUX ברכב לMILESTONE שלי?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. האם זה אפשרי ואם כן איך? ברשותי מחשב כף יד ASUS 696, החיבור בשני הצדדים הוא מיניUSB האם ישנו כבל מתאים?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by J S Bach,

היי, אני מעוניין לחבר את הגלקסי S לטלוייזיה בעלת כניסות HDMI ו-USB. אני מעוניין שהתוכן יוקרן ב-HD, מה הדרך הזולה והמומלצת ביותר? בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by jungle-man,

שלום מה צריך לדעת בקנייה של הS3 במידה ורוצים לחבר אותו לכל מפעיל סלולרי בארץ? האם זה שהוא SIM FREE מספיק או שישנם דברים נוספים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ittayd,

שלום, רכשתי טלפון htc evo בארה"ב. זהו טלפון אנדרואיד cdma. לפלאפון לא היתה התנגדות לקשר המכשיר לחשבון הקיים שלי. כשהגעתי למרכז השירות, המערכת שלהם לא הכירה את דגם המכשיר ולכן לא יכלו להמשיך בתהליך. הטלפון מסוגל לחייג במצב "roaming". יש רעיונות מה לעשות? נ

• 3 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.