עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ichigo,

בינואר 2014 רכשתי מכשיר Galaxy S4 I9500 מרשת ELINE. כחצי שנה לאחר מכן התחילה להופיע בעיה במכשיר ולא היה ניתן להטעין אותו. הבעיה נעלמה באופן זמני, אך הופיעה שוב לסירוגין. הבאתי את המכשיר לסניף ת"א, והם החליטו לשלוח את המכשיר לתיקון במעבדה. לאחר 10 ימים התקשרו אליי והודיעו לי שישנה קורוזיה על שקע הטעינה, ושהתיקון יעלה 300 ש"ח. בנוסף לכך, הודיעו לי מהחנות שאין אחריות על קורוזיה, למרות שהאחריות עדיין הייתה תקפה. בעל החנות התנער מהאחריות והטיל את האשמה עליי בטענה שהרטבתי את המכשיר במכוון. כמובן שלהיות מואשם במשהו שכלל לא עשיתי היה מאוד מתסכל. הסברתי לבעל החנות שהמכשיר לעולם לא בא במגע עם מים או כל סוג של רטיבות. לא אישרתי את התיקון, וביקשתי לשלוח את המכשיר חזרה לסניף ע…

2. Started by eliezer,

מעוניין לרכוש מודל כל שהוא של GPS בלי להבין כל כך בנושא. ראשית תודה לכותבים בפורום - אני קורא כל post ומחכים יותר כל יום שוקל לרכוש 255W של נובי מאמזון ארה"ב ב- $200, פלוס כמה גרושים נוספים עבור כרטיס SD שני גיגה. מישהו מכיר NUVI ויכול לתת המלצות/אזהרות? האם ניתן להשיג בארץ מפות למודל זה? האם קיימות מפות IGO8 עבורו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חבר שלי הזמין מאיביי סוני אריקסון k850 ב 511 שקל. השאלה מה דעתכם על הפלאפון? והאם הסכום שווה את הפלאפון? הפלאפון באנגלית יש אפשרות לצרוב עליו עברית? סים של הארץ יעבוד בו. הסים הוא של סוני אריקסון w 995? תודה מראש לכל העוזרים. הפלאפון פתוח לכל הרשתות.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by zglazer,

שלום לכולם לאחר שרכשתי טאבלט סיני וראיתי שהשד לא נורא כל כך קניתי Cube U30GT תועלת מול מחיר עכשיו אני מעוניין לרכוש סמארטפון סיני כאשר השם החם שבא מאתר זה הוא ה Xiaomi-X2 יש לי מספר שאלות עקרוניות טרם הרכישה 1- איך אני אוכל לדעת שזה לא זיוף רצות שמועות שכבר מזייפים את הדגם הזה 2- כפי שבררתי דרך האתר שבלינק הבא המכשיר אינו תומך בעברית מה עושים??? האם תהיה תמיכה עתידית מישהוא יודע?? 3- מה יהיה העלויות לייבוא כזה 369$ עלות המכשיר נא עזרתכם http://www.fastcardtech.com/goods-7502-Xiaomi-X2aaa-Quad-Core-15GHz-43inch-IPS-Screen-2G-Ram-16GB- Rom-Support-GSM-3GWCDMA-8MP-Camera-720p-90ftps-Record.html

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. צמד מכשירי הביניים החדשים והמבטיחים מבית Xiaomi חוזרים לשימוש בשבביה של קוואלקום, לאחר רומן קצרצר עם המתחרה מהמזרח Mediatek לכתבה

6. הגלגול החדש של מכשיר הביניים הפופולרי עתיד להציע חיישן צילום של 64 מגה-פיקסל, שבב גיימינג עדכני מהמתחרה העיקרית של קוואלקום וסוללה גדולה מבעבר לכתבה

7. חודשים של טיזרים ללא הפסקה מגיעים לסיומם עם הכרזה רשמית - דגם הביניים החדש של המותג הסיני המצליח מותיר רושם ראשוני חיובי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. Started by mute,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5775 איזה מגניב זה! בסוף זה גם יהיה כמו מסך טלויזיה ניהיה כמו הטלטביז

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אחרי שהשיקה מחשב נייד אמיתי ראשון מתוצרתה, החברה הסינית עשויה לנצל את הנסיון שצברה בכדי לספק לנו טאבלט חלונות 10 מתקדם לכתבה

10. המותג הטרי מבית לנובו חושף את הסמארטפון השני שלו, שמרשים הרבה יותר מהדגם הקודם ואמור להוות יריב משמעותי מאוד ל-Mi 5 הנהדר של Xioami לנובו היא לא השם הראשון (או השני) שקופץ לראש כשמדברים על היצרניות של הסמארטפונים המתקדמים והעוצמתיים ביותר בשוק – אך כל זה עשוי להשתנות בקרוב מאוד, באופן עקיף, עם השקתו של ה-Zuk Z2 Pro, אשר נשמע כמו אחד מהמכשירים החכמים המרשימים ביותר לשנת 2016. למבולבלים, נזכיר כי Zuk היא חברת ספין-אוף שיצרה לנובו בשנה שעברה, במטרה לספק תחרות ישירה למתחרות צעירות דוגמת שיאומי ו-OnePlus עם סמארטפונים מתקדמים, משתלמים ובינלאומיים. הדגם הראשון היה ה-Zuk Z1 והיה אלטרנטיבה מעניינת עם סוללה נדיבה מאוד, נפח אחסון פנימי גדול ושבב Snapdragon 801 מעט …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hardgore1,

מה מומלץ? זה כבר בלתי נסבל הפרסומות האלה.. תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אהלן חברים, הייתי השבוע אצל חברת הסלולר שלי וקיבלתי מהם הצעה טוב למדי שבה אני גם יכול לקחת כל מכשיר שארצה. כמובן שהנציג התפלא שלא רציתי אייפון והתעקשתי על גלקסי. לצערי, אין להם אותו כרגע במלאי והצפי הוא שיהיה רק בשבוע הבא או אפילו רק יותר מאוחר. העניין? לא בטוח שהנציג יוכל לתת לי את אותו דיל החל משבוע הבא, אני יודע שזה משהו שהם תמיד אומרים, אבל במקרה הזה זה כנראה גם תקף למדי כי הוא באמת בא לקראתי בתנאים שלה. ניתנה לי האפשרות לקחת את מוטורולה Defy שאומנם על הנייר נראה מכשיר די טוב (ואני בכלל לא מתייחס לעניין העמידות שלו לכאורה) אך מכיוון שאין לי שום היכרות איתו אני מאוד מהסס עליו. לא מכיר אף-אחד בעל המכשיר הזה ולכן פה זה נראה כמו מקום טוב לשאול. איך החומרה שלו לעומת גלקסי?…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. התקנתי 2 משחקים מסדרת prince of persia. המשחקים האלה שוקלים כל אחד הרבה בערך ג'יגה או קרוב לזה. וזה לא נותן לי לשמור את ההתקדמות שלי במשחק. זה רושם לי באנגלית שאין יכולת לשמור כי אין מספיק מקום בדיסק. התקנתי את המשחקים בגלקסי s7 שהוא 32g, ואחר כך העברתי אותם לכרטיס זיכרון החיצוני שלי שהוא 120g. למרות זאת זה לא עזר וזה לא נותן לי לשמור במשחק. למה ומה ניתן לעשות? שאלה נוספת בגלקסי s7 ניתן להתקין ישירות אפליקציות לכרטיס זיכרון החיצוני, ולא להתקין בטלפון ורק אחר כך להעביר לכרטיס? ואם כן זה מחייב דרך אפליקצייה מסויימת ? אין דרך פשוטה יותר דרך ההגדרות בגלקסי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by computers-man,

רכשתי מאדם בארץ שקנה איפון 4 מEBAY והמכשיר נעול לAT&T (כמובן שידעתי שהמכשיר נעול ) אני כבר 6 ימים נכנס בכל מיני שעות שונות(כולל שעות מאוחרות של הלילה) לצאט התמיכה שלהם וההודעה שאני מקבל היא " קראתי באינטרנט שעוד אנשים מנסים להשיג אותם ולא מצליחים, שלחתי להם מייל לכתובת שמצאתי באינטרנט ולא קיבלתי מהם מענה מה עוד ניתן לעשות על מנת לשחרר את המכשיר?

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. היי אני עורך סקר שוק כבר המון זמן לגבי נגן אודיו\וידאו. הפיצ'ר העיקרי בzen שמושך אותי אליו הוא יכולת ניגון divx וכדומה. היום הגיע לידי zen של חברי, ומאוד מאוד מאוד התקשתי לתפעל אותו, הוא לא נוח בשיט לעומת האיפוד שמאוד קל לתפעלו. גם שמתי לב שהוא מאוד שמן, עוד משהו שגורם לי לחשוב שוב לפני שאני קונה אותו. בנתיים אני חוזר שוב לחשוב על ipod 80gb, הרבה בגלל נוחות השימוש, משקל, ושטח איחסון. - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בחוסר נוחות בתפעול הZEN, ואם זה דבר שמתרגלים אליו? - ובכלל, אם למישהו יש מידע לגבי ipod שיתמוך שפורמטי וידאו שונים? תודה מראש Install

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. בשל עצלנות והשעה, אני מצטט מכאן: http://sn.im/1wavul אנסה לסדר את הפוסט הזה מאוחר יותר... מידע מהימן וחוויות של משתמשים בנושא יתקבלו בברכה! ומאותה סיבה בדיוק - ציטוט של שני פוסטים מדיוון אחר כדי להניע את התהליך:

• 218 תגובות
    • 53.6k צפיות
  17. היי. אני יודע שיש חוק שמאפשר להחזיר מכשיר סלולרי (וכל מכשיר אחר) למפעילה גם אם נעשה בו שימוש. ובלבד שיהיה עד 14 יום ממועד הקנייה. בפועל- סלקום מסרבים לקבל את המכשיר בטענה שנעשה בו שימוש. מה אפשר לעשות? אילו טענות אפשר להציג? ואיך נלחצים מהסירוב? בפועל מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את המכשיר בחוץ ולקבל ניתוק זיקה אצלם. אבל זה לא אמור לעניין אותם מה ענייני בעניין זה.

• 58 תגובות
    • 57.5k צפיות
  18. Started by tzilber,

בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dreamlogic,

אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם אני חושב לקנות גלקסי נקסוס יד שניה. איזה דברים עלי לבדוק לפני הרכישה? הבנתי שיש מספק גרסאות למכשיר, אירופאי, אמריקאי ולשוק האסיאתי. (כרגע אני לקוח של גולן טלקום). אשמח לקבל כמה טיפים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TripMan,

חשבתי לקנות אחד בגודל 10.1'' אבל כשחשבתי על זה אני חושב שזה די גדול ולא נוח כ"כ. הייתי סגור כבר על ה WINDOW N101. כרגע אני חושב לקנות אולי בגודל 7'' - הדגמים המובילים בעיני הם : ainol-novo-7-aurora-ii http://www.aliexpress.com/store/product/2012-Newest-ainol-novo-7-aurora-ii-Android-4-0-Capacitive-1GB-DDR3-Ram-16GB-Storage/100712_534052879.html או את דגם המיני של טאבלט ה10'' של CUBE Cube MINI U30GT http://www.pandawill.com/oem-cube-mini-u30gt-tablet-pc-rk3066-70-inch-android-40-8gb-1g-ram-white-p65154.html מתמודד נוסף , PRESELL של דגם חדש WINDOW N70 -- נראה ממש טוב בשביל המחיר ! Window (YuanDao) N70 http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70-dual-core-tablet-pc-rk3066-ip…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, ראיתי שיצא לאחרונה המכשיר החדש מבית Google עם מערכת הפעלה מעודכנת cupcake 1.5 האמת שהוא נראה דיי טוב, לאחרונה מכרתי את ה iPhone למטרת שידרוג ל 3GS , היה ממש שווה (עשיתי רווח טוב) אני בנתיים עם Classic 6120 של NOKIA אז מה אתם אומרים ? G2 או 3GS ? אני לא חושב שהם מתחרים ראש בראש, 2 נישות שונות. אבל אני מתעניין ב G2 , משהו התנסה עם האנדרואיד או עם ה G1 ? ויכול לתת חוו"ד?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. סמארטפון הדגל החדש של היצרנית הסינית המשתדרגת Meizu מציע גוף מתכתי ומפרט יוקרתי, בפחות ממחצית המחיר של מתחרותיה הבינלאומיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94/

25. אירוע ההכרזה המהודר של ענקית הטכנולוגיה סיפק לנו אישור למרבית ההבטחות של המדליפים הבולטים ברשתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.