עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Elite_Sniper,

שתהיה בו גישה למרקט ואפשרות להעלות גיבוי של אנשי קשר דרך הKIES למישהו יש? ניסיתי את http://www.cyanogenmod.com/

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. בימים האחרונים אני מתעדכן במחירי HTC One X בחנויות הפרטיות בארץ, דרך האתר zap. היום, כשרציתי לבדוק את המחירים המעודכנים, גיליתי שחנויות רבות הסירו את ה-X מהאתרים שלהם. הקישורים מזאפ מביאים לדפים שגויים. מישהו יודע אולי מה הסיבה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818727

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. לפי מה שהבנתי זו רשת פלסטינית. איזור ת"א. (שי, אל תרצח אותי אם זה לא מתאים, פשוט תעביר לכללי). ;D

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני לא מבין כלום בנושא; מישהו יכול ליעץ בבקשה? התייר ישהה 3 שבועות עם המכשיר הפרטי שלו. הוא מעוניין לרכוש מאחד המפעילים הישראליים חבילה סלולרית שכוללת הרבה שעות אינטרנט...

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. יש אימולטור שיכול להפעיל אפליקציות לאיפון\איפאד על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי. אני מנסה להגיע ל API KEY שלי ולא מצליח. בכל פעם אני מקבל הודעה: 'keytool' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  7. הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  9. מאיזה אני משיג FIRMWARE מקורי של סמסונג\אורנג' הכי חדש? אני צריך לדגם Samsung S8300 בגדול יש לי של סלקום "S8300JIIE1" מצאתי את זה בנוסף:S8300XXJA1 שזה "הכי חדש" אבל אני לא יודע אם יש עברית ואם זה יעבוד. רעיונות? בגדול אני רוצה את הכי חדש, בלי כל "הזבל" של סלקום בפלאפון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. מישהו ניסה? המהירות באמת צונחת ככ?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  11. סאני פרסמה בעמוד הפייסבוק שלה שמחר יוכלו בעלי הגלקסי 2 להגיע ולשדרג את מערכת ההפעלה שלהם לICS אצלם בפתח תקווה ובימים הקרובים דרך FOTA או KIES: http://www.facebook.com/SamsungMobile.IL לידיעתכם ועוד שאלה קטנה על הדרך: בפעם האחרונה שעדכנתי FOTA לא נמחק לי שום דבר מהמכשיר, אפשר להניח שגם הפעם לא ימחק נכון?

• 41 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Started by MatiKipod,

שלום חברים! אני רוצה להפוך את הסלון כולו לנשלט עי שלט חכם . על המכשירים הרגילים כגון טלוויזיה, ממיר, רסיבר אפשר לשולוט בלי בעיה. אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום מפסקים ושקעים ( בשביל תאורה, טריסים, וילון.....) הנשלטים עיי שלט חכם. אם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג כאלו, או המלצה על שלט חכם בסביבות 1000 שח אשמח לשמוע. בתודה מראש מתי

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  14. שלום, אני מתעתד לקנות את הטאבלט הבא מסין http://www.amazon.com/Ainol-NOVO-Elf-Multi-touch-Capacitive/dp/B006WOJZ68 אני מבקש לדעת האם יש תמיכה בכתיבה בעברית ובצפייה בעברית לכל מה שמבוסס אנדרואיד ICS (שאלת תם...) כמו כן עד כמה שהבנתי מירב התמיכה באפליקציות היא למעבדי ARM (כגון פלאש וכיוב') - האם הנחה זו מבוססת או לא שאלה אחרונה אם בטווח מחירים זה (תוספת של עד 25 אחוז) ישנו טאבלט 10 אינטש או טאבלט עם אופציה לכרטיס 3G ובלוטות' - אשמח לדעת (והאם אפשרי להשתמש ב-3G בדונגל) תודה רבה, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yarin153,

אני מעוניין לסיים את העסקה עם פלאפון ולעבור לאחת החברות הללו שמעתי שהוט מובייל אומנם לא כותבים באתר אבל אני חייב לדבר 500 דק' כדי לקבל את החבילה של ה89 שקל האם זה נכון ? אם כן האם הדבר דומה גם אצל גולן טלקום ?? למרות שאני ישאל את הסוכנת בטלפון אני מעדיף לשאול גם צרכנים במידה וינסו "לערבב" אותי חח תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by yuvalm2,

אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  17. אהלן חברים, יש לי גלקסי נקסוס ואני בהוט מובייל, הגדרתי APN בשביל ה MMS לפי האתר של הוט וזה עדיין לא עובד לי (תקוע פשוט על SENDING) יש פה מישהוא עם נקסוס שמחובר להוט מובייל ויכול לרשום לי את ההגדרות APN שלו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שמתי לב שאין בסטיקי את הנושא הזה, ולדעתי צריך להיות... לא כי אני צריך כרגע, אלא כדי שתהיה מודעות לבעיה. נכון להיום אם רוצים לקנות סוללה תחליפית, יש 2 אופציות, OEM ו-non OEM. לרוב זה מה שזה אומר: OEM - סוללה של היצרן המקורי, במילים אחרות זהה לזו שבמכשיר שלכם. non OEM - סוללה תחליפית, לרוב מדובר בסוללות של יצרני צד 3 והן בעלות עוצמה חלשה או סוללות מקוריות פגומות (נפלו בבדיקות). בארץ לרוב מוכרים סוללות non OEM במחירים של סוללות OEM (שעולים מן הסתם יותר), זו ממש גניבה(!). ב-eBay הבעיה זהה, רוב הסוללות הן מהסוג השני והן לא שוות את הכסף שלכם (גם אם הם עלו דולר). בד"כ הישר מהקופסה תרגישו שהן מספיקות למעט זמן, או שהן יפעילו בסדר שבועיים שלוש ואז תרגישו כאילו הסוללה בת שנתיים שלוש…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by felakat,

היי, בגלל שלא בא לי להשקיע עכשיו יותר מ3000 ש"ח על סמארטפון, הטלפון הזה צד את עיניי. מההשוואות שראיתי ברשת הוא לא נופל בהרבה מסמארטפונים יקרים בהרבה (HTC ONE X, SGS3) ובכלל הביקורות עליו די טובים. האם מישהו מכיר את איכות הבניה של החברה/השתמש במכשירים של החברה/שמע על הסמארטפון הזה ויכול לחוות דיעה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Inzagi,

מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  21. אבא שלי לקוח עסקי ויש לו 3 קווים, החשבונית שלנו מגיעה ל500 ש"ח, אנחנו לא משלמים על מכשירים, הבעיה היא שהוא עשה חבילה עסקית לפני פחות משנה. מישהו יודע האם עדיין יש התחייבות וקנסות? אני זוכר שזה היה 8% מהממוצע של החשבוניות כפול כמות החודשים שנשאר לתוכנית, ואז שמעתי שזה מוגבל רק לחצי שנה. ואז שמעתי שביטלו את זה לגמריי, האם אני מחוייב לתוכנית או לחברה? מישהו יכול לחדד את כל הבלבול הזה? אנחנו מאוד רוצים לעבור לגולן. תודה לכל העונים , מרט.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

http://androidcommunity.com/samsung-galaxy-beam-eyes-on-20120226/

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  23. היי, אני אשמח להמלצה לפלאפון בעד 500 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) כאשר הדרישות הן איכות שיחה טובה וסוללה שתחזיק לאורך זמן ללא צורך בטעינה תכופה. פיצ'רים נוספים יתקבלו בברכה אך אינם נחוצים. עדכון: הרשת היא אורנג' בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nexson568,

אז ככה אתמול נידו אותי מחברת ORANGE (אחרי המתנה של שבועיים) לחברת HOT MOBILE הניוד בוצע ב-5 מספרי טלפון ומתוכם רק 2 עובדים כראוי (NOKIA N97 ו-SAMSUNG GALAXY S) ובשאר הבעיות הם כאלו: 1 לא ניתן לבצע או לקבל שיחה (NOKIA 5310) 2 ניתן לבצע שיחה איך אין שיחות נכנסות + אין קבלת SMS. (GALAXY NOTE ו-MOTOROLA MILESTONE) מה ניתן לעשות בנידון מישהו יודע ממה נובעת הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. יעניין את בעלי המכשיר. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404946,00.asp

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים