גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, רציתי להתייעץ אתכם האם יש אפשרות להתקין על מכשיר Xaomi M1 MIUI רום אחר? הפלאפון עם הרום שתורגם לעברית מסינית נתקע כמה פעמים ביום ורק הוצאת הסוללה מאתחלת אותו. הבטרייה נגמרת מהר ואי אפשר לענות תמיד לשיחות. הייתי רוצה את עזרתכם במציאת רום אמין ונוח, לא בהכרח הכי מטריף, אבל אחד שייתן למכשיר הבאמת חזק לתת עבודה טובה. בתודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טאבלטים הם מחשבים ניידים לכל דבר. העובדה שהמקלדת שלהם היא וירטואלית ולא מכנית לא משנה את העובדה הזו. לכן הייתי מצפה שטאבלטים יהיו בפורום מחשבים ניידים. אז מה ההגיון שהם יהיו כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, צריך את עזרתכם בבחירת טאבלט מבין ה-3 , שלושתם באותו מחיר בערך בסביבות ה-1900-2000 ש"ח: Motorola Xoom , Galaxy Tab , Asus Eee Pad Transformer TF300T יש העדפה מסויימת לאחד מהם? משהו שהוא פחות טוב אצל אחד ויותר טוב בשני? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8367 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6393 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6401 תודה
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים@! הקפטיבייט שלי עושה צרות בזמן האחרון כל לילה שאני שם אותו בטעינה בבוקר הוא כבוי ולא טעון בכלל! במהלך היום הוא נכבה לבד אם אני לא מדליק אותו שעה רצוף בערך... ניסיתי SET CPU וכדו בכדי לשים אותו על 200-1000 מנוחה-עבודה,וגם את הKEEP קפטיבייט אלייב ועדיין אותם בעיות. האם אני צריך להחליף לסוללה חדשה? פתרון אחר? תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע עברתי מפלאפון להוט מובייל ,יש לי דיברות ברכב של פלאפון .בגלל המעבר היא לא עובדת איך אפשר לגרום לה לעבוד? (נשארתי עם אותו מספר, והדיבורית ללא סים) תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את המכשיר שלי, NOKIA 5230. בעבר רציתי לרכוש את ה- DEFY, ועכשיו ראיתי שיצא DEFY PLUS והוא במחיר סביר ועם מפרט מרשים למדי, אז זו אופציה; מה שכן אני בפלאפון, והבנתי שהמשכשיר לא תומך לגמרי בכל התדרים אבל אפשר לצרוב ROM או משהו כזה ולהוריד תוכנה שמסדרת את זה. נשמע מוכר? אשמח לשמוע על זה עוד. אני רוצה בתכל'ס מכשיר אנדרואיד לא יקר, הגג של הגג זה 1K שקל, בדגש על מצלמה כמה שיותר איכותית, ומסך טוב בשביל סרטים (כמו כן רזולוציה טובה גם כן) יותר מזה לא הכי איכפת לי, אני חושב שכל מכשיר יישרת אותי בצורה דומה (מעט גלישה, שירים, משחקים אולי גם קצת). מה שכן גם לא הבנתי איך הקטע של העברית במכשיר הולך עם חברות פרטיות. הם לא מספקים את זה? זה כאילו אקסטרה? (אם כן זה עצו…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף? חווית שימוש? מישהו שיצא לו לגעת בהם? ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח לא כזה רציני.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני זקוק ל kernel של הגרסה הזאת אני ישמח עם תוכלו לעזור לי kenel לגרסת מכשיר 2.6.35.7-i900tjikj1
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. הפכתי את הרשת ולא מצאתי פתרון לבעיה הזאת שמסתבר שהיא דיי נפוצה. המכשיר לא מצליח להתחבר לשום רשת סלולרית, ניסיתי רומים שונים (CM7, DARKY, ICS) ניסיתי לעדכן מודמים ב CM7, כלום לא עוזר. ה IMEI שלי לא נמחק והוא זהה למדבקה. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על רקע תקלות הניוד הרבות והקושי בהשגת מוקדי השירות של גולן טלקום ו-HOT מובייל, זה היה רק עניין של זמן עד שתוגשנה התביעות היצוגיות הראשונות כנגד שתי החברות. את דעתי על הנושא כתבתי כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2293. מעניין לשמוע מה דעתכם.
-
- 33 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר כמה ניסיונות של הגדרות שונות ובראשן הגדרת APN כפי שמופיע באתר שלהם internet.golantelecom.net.il אני עדיין לא מצליח לגלוש דרך הסלולר יש לי כרגע מכשיר HTC HD2 עם רום של אנדרויד באורנג הייתי צריך להגדיר ב APN שדות נוספים מה שבגולן טלקום לא מפרסמים אשמח לעזרה עריכה הצלחתי למצוא קובץ אינטרנט להגדרות באתר של גולן טלקום אך אני לא מבין איך מתקינים אותו http://www.golantelecom.co.il/web/GTelAPN.mobileconfig
-
- 6 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון פשוט בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה בנסיעות לעבודה אני גם שוקל להזמין דרך EBAY התקציב +/- 1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי ברצוני לדעת אם וכיצד ניתן לחסום אינטרנט שעולה כסף, [ לא WI-FI ] דרך המכשיר או באמצעות תוכנה מסויימת שניתן להוריד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה דקות דיברתי עד כה כמה SMS וכו' כדי לדעת אם יש חריגה מהחבילה, או לצורך חישוב. חיפשתי לא מעט ולא מצאתי תשובה. שירות הלקוחות שלהם לא מי יודע כמה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום פתחתי את העיתון, איתו הגיעה חוברת של באג ושם ראיתי שללקוחות גולן טלקום "מגיע" גלקסי S2 ב-72 ש"ח לחודש ל-36 תש'. מייד חיפשתי אותיות קטנות וכו' אבל עד כמה שזכור לי לא היו כאלו. אני מניח שאף אחד לא מכיר עוד פרטים מדויקים אבל יהיה מעניין לדעת האם מספיק מסלול של 9.90 בגולן כדי להנות מההטבה? מה קורה אחרי שמתנתקים מגולן, המחיר נשאר אותו דבר? בכל מקרה, החידוש בעניין הזה הוא מכשיר מרשת חנויות מוכרת וגדולה וכזה שמגיע עם אחריות היבואן הרשמי (וכתוצאה מכך גם עברית רשמית וכו'). גם אחרי ירידות המחירים בחניות הפרטיות בזאפ עדיין מדובר שם, כשמדברים על 36 תשלומים בכ-75 לחודש אך שם כאמור זה לא טלפון ביבוא סדיר, עם עברית מלאה ורשמית ופריסה נוחה ורחבה של חנויות למקרה של מימוש אחריות!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, קניתי sumsung galaxy mini s5570 עם אנדרואיד 2.2, אני יודע איך לעשות לו root אבל השאלה שלי היא איזה רום כדאי לצרוב, ובמיוחד השאלה היא אם אני אצטרך להתקין מחדש את העברית על הטלפון או עצם ההתקנה של הרום (בהנחה שהוא תומך) מספקת לי עברית. בנוסף אני אשמח לשמוע על רומים טובים וסולידים, אני לא מחפש את הדבר החדש ביותר שעלול לקרוס או להיתקע, השימוש שלי בטלפון הוא יחסית בנאלי כלומר בדיקת מיילים שמיעת מוזיקה/דיבור דרך הדיבורית של הקסדה והצורך ב-gps. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה השיקולים שעלי לעשות כדי להחליט אם לקנות Note או S3? אל תגיבו "note יותר טוב..." או "s3 יותר טוב..." כי אין דבר כזה יותר טוב. אני מחפש נקודות להשוואה מקיפה על פי צרכים + חסרונות + יתרונות, אני רוצה לקבל קווי השוואה כדי להחליט מה יהיה לי הכי טוב. בעקרון אני התלהבתי בהתחלה מה note מאוד בגלל הגודל של המסך, זה מבחינתי יתרון גדול כי יותר כיף ונוח לגלוש לדעתי על מסך גדול + לשחק משחקים + לראות סרטים / סדרות / סרטונים בגדול זה הרבה יותר כיף. אני פחות אוהב פיצ'רים ו"שטויות" למיניהן, גם המראה והממשק פחות חשובים. אני רוצה בעיקר שיהיה לי נוח לשחק, נוח לגלוש, נוח לראות סרטים / סדרות / סרטונים, נוח להתכתב, ונוח לעבוד עם אפליקציות. כמובן שגם חשוב המעבד בשביל משחקים כבדים (שכמובן S3 ל…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעייות שאני חושב שניתן לסדר: 1) כשהייתי בגירסה 4.1 הייתי יכול לצאת מנגן הסרטים ולהשתמש בוא כנגן מוסיקה כלומר אני יכול להמשיך לעבוד רגיל במכשיר, עכשיו אני אם 5.1.1 ולא ניתן לעשות זאת. האם יש תוסף הסידיה שיכול לסדר את זה או תוכנה שיכולה להמיר לי את הסרטונים מ MP4 ל MP3 ? 2) איפה אני יכול להשיג dock אוניברסלי מקורי של אפל במחיר זול (יד שניה גם תופס) ועוד שאלה קטנה יש אולי דרך לשים קיצורים ב nofitication bar כמו לכבות ולהדליק את ה wifi או מד בהירות וכדומה ?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי עד לפני שבוע בסלקום ושיניתי עשרות של מודמים למכשיר מאז ....יש לי בעיית קליטה בחדר , חשבתי שזה רק בסלקום אבל כשעברתי עכשיו לHOT MOBILE מבין שזה יותר עניין של מיקום החדר שלי כנראה בכל מקרה אני עדיין עם מודם שמותאם כנראה יותר לרשת סלקום (הוצאתי אותו מהרום של סלקום בעבר) איזה מודם אני צריך שיעבוד לי הכי טוב לרשת HOT MOBILE ? אם אני לא טועה זה פלאפון ככה שעדיף מודם של פלאפון או משהו שמסתדר טוב עם התדרים האילה יותר ... ואם אפשר לינק אליו להורדה ל RECOVERY ...(מעדיף על ODIN) .... תודה !
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
לאחר ההצלחה של קבוצת הרכישה הקודמת שלנו עבור גלאקסי אס 2 החלטנו לפתוח קבוצה עבור המכשיר החדש גלאקסי אס 3. המכשיר הוכרז ואנחנו יצאנו לדרך. מטרת הקבוצה היא לרכוש את המכשיר במחיר הכי זול בארץ ובמהירות. כמו כן אנו מתחייבים לספק מכשיר במחיר מוזל לכל האנשים שיצטרפו לרכישה הקבוצתית. במסגרת הרכישה תינתן 12 חודשי אחריות חומרתית (יצרן) ,כמו כן אנו חותרים לאפשרות להקנות אופציה לשדרג את האחריות באופן פרטני עבור קורוזיה/פלסטיקה/אובדן. להצטרפות לקבוצה: קבוצת רכישה Galaxy S III צבע המכשיר ייקבע ע"י כל לקוח באופן פרטני. ניתן לרכוש יותר ממכשיר אחד. עדכון אחרון 31.5.2012 שאלות ותשובות כותבים עלינו אנא שתפו את חבריכם. הצטרפות לקבוצה אינה מחייבת רכישה. בהצלחה לנו.
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
המכשיר עולה כ 400 $ האם זה משתלם? ובקשר להזמנת הפלאפון, האם יש חשש שיעצר במכס, ואאלץ להיפרד מסכום נוסף של כסף? שתפו קצת מניסיונכם תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-