גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי ברשת ,גוגל וזה אבל לא מצאתי הרבה , הבנתי רק שזאת מערכת הפעלה עם קוד פתוח כמו לינוקס , אבל חוץ מזה... היא טובה?מהירה? בערך כמו WM CE 6 ? סימביאן? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות טלפון חדש בקרוב ורוצה להתייעץ איתכם לאיזה מהדגמים הבאים יש את המצלמה הכי טובה, מבחינת צילום בתנאים קשים כמו חושך או בתוך מבנה(בית, חדר, משרד.. )? אני מסתכל על Asus Zenfone 2 Meizu MX6 Huawei Mate S Huawei P9 ו-Huawei Mate 8 אני מסתכל גם על LG g5 והגלקסי 7 אבל פחות רוצה לקנות אותם כי אלו דגמי פרימיום. מבין הדגמים שנתתי יש דגם עם מצלמה שמתקרבת לזו של אחד מהם? תודה ושבוע טוב. תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות את האייפוד החדש השאלה האם הוא שונה מהאייפון 4s או שהם אותו דבר עם אותם אפליקציות משחקים סאונד רק שלאייפוד אין קו טלפון? בקיצור בגדול מה הם ההבדלים בינהם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר הבא של המותג הפיני שחוזר לחיינו יהיה ספינת דגל אמיתית לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה אופציה עדיפה לבחור בנוקיה X6 שלי בשביל קליטה יותר חזקה GSM או DOUL MODE ? לא אכפת לי מבחינת זלילת בטריה,אני מחפש שיהיה קליטה יותר טובה וחזקה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני התעניינתי באפשרות להזמין את Desire S מפה, המחיר יוצא 320 פאונד + 24 פאונד למשלוח. לפי הטבלה של המכס, אאלץ להפרד מעוד 33.4% שזה יוצא סה"כ 427 פאונד + 24 פאונד למשלוח. סה"כ 450~ פאונד (כ-2500 ש"ח) כאשר בארץ רוצים אותו בכמה חנויות סביב 3500 ש"ח. אני מחשב נכון? יש משהו שכדאי לדעת חוץ מזה? (פעם ראשונה מזמין מוצר במחירים כאלה מחול...) תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות גלקסי 5... שווה לקנות? הוא טוב? איפה הכי שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך עזרה יתרונות וחסרנות של כל אחד מהמכשירים והאם ה-4 שווה את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מטען USB המתחבר לחשמל עם יציאת USB אחת. האם ישנו מוצר דומה בעל מס' יציאות USB המאפשר לטעון מס' מכשירים בבת אחת? כמו כן האם חיבור USB HUB למטן שברשותי יצור את אותו האפקט והאם הסוללות יטענו עד הסוף?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי Vernee Thor. מה שלא שמתי לב זה שאין לו מצפן (מגנטומטר), פשוט בדיחה. כעת גם איכות ה-GPS מידרדרת, הוא בקושי מבין איפה אני על הכביש בנהיגה, חוסר דיוק של כמה וכמה מטרים. הורדתי אפליצקיות פופולריות לאיפוס GPS, אין שיפור. יש לכם עצה? האם זה מקרה של You get what you pay for וזהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי הרגשה שמנסים לעבוד על אמא שלי, ואני מנסה לעזור לה. לפני כשנה הציע לה סוכן נלהב מסלול משתלם ביותר (חיילים), במקום התוכנית הקיימת שלה, שבה היא מחוייבת לשלם כ-200 ש"ח על בנק דקות. אחרי ש"קנה" אותה, נזכר לספר לה כי אין אפשרות לבטל את התוכנית הקודמת, ואין אפשרות לנייד את המספר שלה, ולכן היא נשארה עם 2 טלפונים, כאשר אחד באמת משתלם, אך השני עולה המון כסף. ברוב טובו הוא "הצליח" להוריד את התשלום החודשי ל-150 ש"ח. עכשיו, אחרי שנגמרה ההתחייבות במכשיר הישן, ולאחר שאימי גילתה שהעלו את התעריפים בלי ידיעתה, היא רוצה לבטל את הקו, ולהצריח בין המספרים, כדי להישאר עם המסלול חיילים, אבל עם המספר הישן והאהוב. בפלאפון טענו שאין אפשרות לעשות הצרחה מכיוון שהמכשיר לא היה ברשת GSM, והח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה להתייעץ לגבי קניית טאבלט לבת שלי (בת שש) וגם לאשתי. השימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וסרטי יו-טיוב (לילדה) וגלישה, מתכונים + דואר לאשתי. אני מוכן להוציא עד 150 דולר (המכשיר יקנה און ליין באמזון ויאסף עוד שבועיים על ידי הורי מארה"ב). חשבתי על Fire של אמזון (גרסת 10 אינץ'). עולה 120$. וקיבל מספר המלצות (PC mag). מוחכוורת - האם יש לכם המלצות נוספות ? אלטרנטיבות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה ורוצים לבנות אפליקציה שדולה מידע מחברות אחרות לדוגמה אפליקציה להשוואת מחירים אתר זאפ השאלה מה הצרכים של האפליקציה מבחינה תפעולית עדכון תוכן/מידע שנלקח מחברות אחרות והן מבחינה תכנותית ל database עצמו + גישה למשתמשים * השאלה פה האם יש התעסקות בליצור קשר עם עסקים/חברות לצורך מידע מסוג זה ואם כן כיצד ניתן ליצור עמם קשר *יש לי רעיון לפיתוח אבל אני רוצה לבחון כדאיות אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחברה או מישהו שמתמחה בעניין זה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Panasonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מידע חדש העולה מאתר קמעונאות בריטי מציג לנו את הדור הבא של מכשירי הביניים של מוטורולה, הכוללים מפרטים מעודכנים, אנדרואיד 5.0 ותג מחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-moto-g-%d7%95%d7%94-moto-e-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי נגן MP4 שהסוללה שלו גוססת.. זה אומר שפעם יכולתי להטעין אותו פעם בכמה ימים אח"כ זה נהיה פעם ביום אח"כ פעמיים ביום ובסוף... הוא לא חי דקה מבלי להיות צמוד למטען \: יש אפשרות להחליף לו את הסוללה בלבד במקום לקנות חדש? בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 50 שקל בהחלפת סוללה (המכשיר של חברת CLUBIN, לא מוכר ממש..) אם כן, איפה? אני מעדיף באיזור המרכז אם יש אפשרות. אם אין דרך לעשות את זה, אשמח לשמוע המלצות על נגן מוזיקה (אני לא צריך בכלל וידאו) 8 GB עד 250 שקל עם עדיפות גדולה לזמן סוללה גדול כי.. אני עם טראומה מזה שיש לי עכשיו.. חשבתי על הSansa clip+ שעולה 245 בזאפ. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש, Zinger777.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טבלט שישמש אותי ללימודים. השימושים העיקריים יהיו קריאת מסמכים ארוכים וצפייה בשיעורים בנסיעות. יש למישהו המלצה? בעיקרון חשוב לי שיהיה חזק מספיק, קל שאני אוכל להסתובב איתו בלי להרגיש אותו יותר מדי ושאני אוכל להחזיק אותו מבלי להתעייף מהר, גם מבחר אביזרים יהיה יתרון בולט. אני מחפש משהו כמו הvoyo a15, הוא בתקציב שלי (250$ בpandawill, האם הם אמינים, יש מקום זול יותר?). אני פשוט לא מכיר את החברה והייתי שמח אם מישהו היה יכול לחוות את דעתו ואולי להמליץ על טאבלטים דומים. הוא גם נשמע לי כבד מדי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית נחת בארץ, עם גינונים שלא היו מביישים את סמסונג ואפל אבל גם תג מחיר מעט יותר אטרקטיבי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לא-כמו-כולם-סמארטפון-ה-huawei-p8-הושק-רשמית-ביש/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי הם ממש נראים אותו דבר.... שאלה אולי טיפשה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%a8%d7%aa-zenfone-2-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ram-%d7%a9%d7%9c-4gb-%d7%91-280-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי האתר של iriver יש תמיכה בflac אבל אני לא יודע אם זה יקלוט אלבום בflac + cue ויחלק את קובץ האלבום לטראקים. לגבי i7 גם כתוב שיש תמיכה אבל אין לי מושג לגבי CUE אז האם ידוע לכם שתמיכה בflac כוללת "פיצול" האלבום לפרקים בהתאם לCUE (אני לא רוצה שהקבצים יקראו כפרק אחד באורך של אלבום) ובבקשה אשמח לדעת איזה נגן יש איכות מוסיקה יותר טובה כאן הדגש העיקרי וכמה זמן הסוללה של E100? כי כתוב באתר של i7 שהסוללה מחזיקה 60 שעות (!) וגם זה עניין חשוב יחסית אם יש נגן אחר שעדיף תציינו בבקשה תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הLG G2 בטלפון חדש עד 1200 ש"ח. חשוב לי שגודל המסך יהיה לפחות 5.3. אני מתלבט בין XIAOMI NOTE 4X לבין MEIZU MX6. פירטתי פה את ההבדלים: יתרונות ל4X: חריץ להרחבת זיכרון מסך IPS יצא ב2017, שנה אחרי. רדיו סוללה גדולה יותר בכ-1000 mAh IR גרסת בלוטות' 4.2 מול 4.1. OTG יש מגירת אפליקציות ניתן לשנות עוצמת שמע לדברים אחרים חוץ ממה שמופעל עכשיו(ניתן לשנות עוצמה למדיה, שיחה, התראות....) ובMX6 ניתן רק למה שמופעל עכשיו. יתרונות לMX6: Gorilla Glass 4 USB C טביעת האצבע בכפתור הבית ולא מאחור שניהם לא כוללים NFC. בממשק הMX6 העלימו ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הטבלאט הראשון שלי במקור ראציתי פתרון לציור אבל לא באה לי טאבלט של wecom בגלל שאני רוצה לראות מה שאני עושה תוך כדי עבודה אם העט אני גם רוצה משהוא שאפשר לעבוד אליו לsculpting ול 3d (אולי דרך השתלתות מרחוק אל המחשב) אז כרגע אני חושב אל nexus 7 אבל אני לא ממוכה גדול לטבלטים, ואני אשמח לעצה בקשר לאיכות הדיוק, אמידות, סוגי עטים, שטח עבודה וכ'ו נ.ב אם אני כבר קונה טאבלט אני מעדיף שזה יהיה אחד אכותי שיהיה טוב גם למשחקים וגלישה באינטרנט נ.ב.ב אני מעדיף לשמור אל תקציב של 2000 ש'ח בערך (לא אכפת לי אם זה android או win 8 אבל אני פחות אוהב את אפל) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מוצר הדגל של היצרנית הטאיוואנית כולל הרבה מאפיינים מעניינים ומתקדמים, אך במקביל מסמל עוד צעד בכיוון בעייתי בכל הנוגע לתמיכה באוזניות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-