עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lgmtk,

שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by almog barel,

אני מעונין לקנות את הטבלאט הראשון שלי במקור ראציתי פתרון לציור אבל לא באה לי טאבלט של wecom בגלל שאני רוצה לראות מה שאני עושה תוך כדי עבודה אם העט אני גם רוצה משהוא שאפשר לעבוד אליו לsculpting ול 3d (אולי דרך השתלתות מרחוק אל המחשב) אז כרגע אני חושב אל nexus 7 אבל אני לא ממוכה גדול לטבלטים, ואני אשמח לעצה בקשר לאיכות הדיוק, אמידות, סוגי עטים, שטח עבודה וכ'ו נ.ב אם אני כבר קונה טאבלט אני מעדיף שזה יהיה אחד אכותי שיהיה טוב גם למשחקים וגלישה באינטרנט נ.ב.ב אני מעדיף לשמור אל תקציב של 2000 ש'ח בערך (לא אכפת לי אם זה android או win 8 אבל אני פחות אוהב את אפל) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674746,00.html נו טוב,לא לבנון ,אבל סמוך מאוד לראש הנקרה. סיפור דומה היה לפני מספר שנים,עם אתיופי שיצא לדוג בסירה ,התהפך וניסחף ללבנון(גופתו הוחזרה בעסקת טננבאום). לי עצמי קרה מקרה שמזכיר את המתואר בכתבה: נסחפתי לעומק של כ-2 ק"מ והצלחתי לצאת לחוף כ-3.5 ק"מ צפונית מהנקודה בה נכנסתי. זאת היתה אחת החוויות הכי מפחידות שקרו לי בחיים. הייתי עם חליפה עבה למדי ובכל זאת יצאתי קפוא ומותש לחלוטין כאשר אני בקושי מסוגל להניע את ידיי ורגליי. רוח מזרחית חזקה במיוחד, היא לא תופעה נפוצה ולא תמיד ניתן לחזות אותה ,אבל כשזה קורה יש סכנה גדולה. אנשים חושבים שהסיכונים נובעים מטביעה\כרישים אבל האמת שסיבת המוות העיקרית בספורט ימי היא דווקא היפוטרמייה . (ס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliil1,

חיפשתי ברשת ,גוגל וזה אבל לא מצאתי הרבה , הבנתי רק שזאת מערכת הפעלה עם קוד פתוח כמו לינוקס , אבל חוץ מזה... היא טובה?מהירה? בערך כמו WM CE 6 ? סימביאן? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. רוצה להתייעץ לגבי קניית טאבלט לבת שלי (בת שש) וגם לאשתי. השימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וסרטי יו-טיוב (לילדה) וגלישה, מתכונים + דואר לאשתי. אני מוכן להוציא עד 150 דולר (המכשיר יקנה און ליין באמזון ויאסף עוד שבועיים על ידי הורי מארה"ב). חשבתי על Fire של אמזון (גרסת 10 אינץ'). עולה 120$. וקיבל מספר המלצות (PC mag). מוחכוורת - האם יש לכם המלצות נוספות ? אלטרנטיבות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aquarius,

הנגן של אחותי לפתע הפסיק להגיב תוך כדי שמיעת מוזיקה. לכבות את הנגן גם לא אפשרי- מה לעשות??? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני צריך אפלקציה לאיפון שתאפשר לי להעביר אוטומטית SMS שמגיע ממקור ספציפי לכתובת מייל או שתשלח אותו ב SMS למספר אחר. אני יודע לאנדרויד זה קיים אבל אני לא מוצא לאיפון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מידע חדש העולה מאתר קמעונאות בריטי מציג לנו את הדור הבא של מכשירי הביניים של מוטורולה, הכוללים מפרטים מעודכנים, אנדרואיד 5.0 ותג מחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-moto-g-%d7%95%d7%94-moto-e-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by TripMan,

תקציב עד 2000 ש"ח- עבור מכשיר חדש. הדרישות : שישמעו אותה טוב ושהיא שם תשמע טוב את הצד השני , שהרמקול יהיה חזק בשביל שישמעו טוב כאשר מתקשרים ( אין דרישה לרמקול חזק בשביל לשמוע מוסיקה). אלו בעצם הן הדרישות . כמובן שכמה שהמצלמה תהיה באיכות טובה יותר זה יהיה בונוס- אבל לא משחק תפקיד כ"כ. לגבי הטאצ'- זו אפשרות, אבל יש מכשיר בתקציב הזה שמגיע עם טאצ' טוב? ( לא אייפון דור שלוש משומש.) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rafi121,

שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tald26,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מכשיר הדגל החדש של LG הוא שינוי משמעותי מאוד מקודמו וכיוון אמיץ של החברה באופן כללי, אך מאפיין אחד ספציפי עשוי לפגוע בו העשן והערפל התפוגגו – וכעת אנחנו יודעים שכל השמועות המוזרות ביותר ששמענו אודות סמארטפון ה-G5 הן נכונות, ומדובר בנסיון הנועז ביותר של LG בתחום, לכל הפחות מאז ה-G2 שלקח את כפתורי השליטה אל החלק האחורי. ה-LG G5 מסמל את המעבר הרשמי של היצרנית למעטפות שעשויות מתכת, כמו אצל רובן המוחלט של המתחרות, ומציע עיצוב מעוגל שכבר עתה מעורר תגובות ורגשות מעורבים – מתנסים ראשונים מדווחים על איכות בנייה מרשימה וגימור נעים לאחיזה, ואילו אחרים מצהירים שבליטת המצלמה הכפולה בחלק האחורי והבליטה העגולה מתחתיה (עבור חיישן טביעות האצבע) נראים נורא. בשורה התחתונה, LG מיי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by inspire2006,

שלום,היום כנראה אני הולך לקנות פלאפון חדש. אני הולך לקנות את המכשיר בחברת פלאפון עם המבצע של הפלאפון השני ב10 שקל. ואני מתלבט בין N85 או s8300 אולטרה טאצ'. אני רוצה לדעת קצת חוות דעת ומה יותר שווה לי. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני מריץ חיפוש ל I-MATE JasJam (ולכל האחים התאומים שלו QTEK 9600 ו O2 XDA משהו) ואין כאן כלום. האם יש למישהו התנסות איתו? מוכרים אותו בסלקום במחיר נמוך משמעותית למה שנמכר בארץ (2200 ש"ח בערך). הביקורות עליו בעולם שנויות במחלוקות, בעיקר מצד המשתמשים. יש התלהבות עצומה או אכזבה מוחלטת. בעיקרון, אני מחפש סלולארי שישמש אותי כ PDA, ומהסריקות השונות גיליתי הרבה אכזבה מכמה מכשירים (כמו ה MIO A701). ישנם כמה דגמים טובים מעל 3500-4000 ש"ח אבל אז נתקלתי ב JASJAM שעולה רק 2200 בסלקום. יש למישהו הצעה טובה יותר נאמר בטווח מחירים של 3500-4000 ש"ח, אשר באמת שווה את התוספת על ה JASJAM? אנסה לסכם את הדרישות שלי: חובה: סלולארי, מסך מגע, מסך גדול (לפחות 2.8') כדאי שיהיה אך לא חובה: GPS, …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lazy-bones,

שלום יצא לכם לקרוא קצת על המכשיר הזה?! הוא פשוט מטורף! יש בו הכל, ואם הכל לא מספיק אז יש בו עוד דברים. קודם כל הוא PMP מטורף שקורא כל פורמט שיש (כמעט) גם בוידאו וגם בסאונד והוא משמש כמחשב כף יד לכל דבר. הוא עוד על מערכת הפעלה של וינדוס CE או משהו כזה יש בוא מסנג'ר וכל טוב, פשוט מטורף יש לו אפשרות של "הוסט" (מה שמוכר לנו מקודמיו, A2 A3 X5 ושאר המטורפים של COWON), רק שבזה, בניגוד לקודמים, אפשר גם לחבר מקלדת ולכתוב מסמכים של וורד אקסל ופאואר פוינט. בנוגע להוסט יש לי שאלה מעניינת, מה יקרה אם אני יחבר USB HUB?!?!? מעניין.. יש לו עוד כל כך הרבה אפשרויות מגניבות, יש לו פאקינג אינטרנט! פשוט כנסו ללינק: http://www.cowonglobal.com/product/product_Q5W_feature.php הוא קצת יקר, ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by The Ball,

התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב, קניתי לפני יומיים xiaomi mi a1 שחזרתי את האפליקציות וכול העיניינים מה LG הישן דרך חשבון גוגל והכול נראה מנגן תקין , חוץ מהעדכון. הטלפון אומר שיש עדכון נובמבר 2017 זמין בגודל 1 גיגה אבל אחרי שאני לוחץ update הוא מוריד ונכשל בזמן התקנה. אין מספר שגיאה או משהו בסגנון פשוט שהוא נכשל ורשום installation problem. מישהו מכיר \ יודע ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BandiT,

שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Lion Guy,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט (מעוניין לחבר במקביל מקלדת, השאלה אם ללכת על טאבלט שמגיע ביחד עם מקלדת או לרכוש מקלדת בנפרד והאם זה יהיה פחות יציב), אני מעוניין במסך מגע וגם במקלדת, לכן ירדתי מאופציית מחשב נייד. אני מעוניין לגלוש באינטרנט, לצפות ביוטיוב, וגם לצפות בתכנים באיכות של 1080P בצורה חלקה לגמרי ללא שום תקלות. בגדול אלו הן הדרישות שלי, כמובן שאני רוצה שאוכל לפתוח מספר תוכנות במקביל ללא תקלות. אני פשוט לא מבין את העניין של המעבדים, יש טאבלטים של סמסונג עם מעבדים של סמסונג שהם דומי למעבדים של הסמארטפונים עם מעבדי EYNOX. ויש מעבדים של אינטל עם מעבדים של X5, מעבדי Z למיניהם, וכמובן המעבדים של ה-I3 ומעלה שהם כבר ברמה הגבוהה יותר. ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. פרטים חדשים אודות שבב ה-Snapdragon 820 נחשפים: 14 ננומטר, ארבע ליבות בלבד והבטחה לשיפורים של בין 35 ל-40 אחוז בביצועים לעומת המיטב העכשווי לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-הדור-הבא-של-קוואלקום-מבטיח-עשרות-אח/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by romansah9,

שלום רב. שאלו אותי בקשר לבחירת טאבלט אך אני מתקשה לעזור בגלל המבחר העצום. (היה פה פעם שרשור של טאבלטים סינים מומלצים עד 1000 ש"ח, אבל אני לא מוצא אותו) דרישות: מסך 7", 8" או 9" (אינץ'). חיבור hdmi (חיבור לטלוויזה). אפשרות הגדלת זכרון ע"י כרטיס זכרון (כמות הזכרון הבמכשיר יכולה להיות בין 8 ל32 ג"ב). מערכת די עדכנית (ICS או JB). מחיר עד 1000 ש"ח אך מומלץ לחסוך. עדיף מכשיר עמיד יותר ואיכותי יותר, מאשר מפוצץ בפיצ'רים. הטאבלט ישמש לשימושים פשוטים של קריאה, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. אין שום בעיה שהטאבלט יהיה חסר שם סיני- אך שיחזיק מעמד שימוש פשוט ולא יהרס אחרי 2 שימושים (אם יש משהו שכבר ניסיתם). אין בעיה ברכישה ברכישה מחו"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 ורציתי להתקין עליו את ה Ipodheb.exe , אבל משום מה אני נתקל בבעיית התקנה כשהוא מגיע לשלב של התחברות לאינטרנט- הוא מייד זורק הודעה של לא מחובר,בדוק את החיבור. התקלה הזאת לא קרתה מעולם כשעבדתי עם XP אז אני מניח שמדובר בבעיית תאימות לווינדוס 7,ורציתי לדעת אם מישהו מצא דרך לעקוף את זה או מכיר תוכנה אחרת שתתן את אותה התוצאה (עברית לאייפוד) . אם זה רלוונטי אז האייפוד שאני משתמש זה אייפוד מיני. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש, אושיק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.