גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שיתוף הפעולה של יצרנית השבבים עם חברת Spreadtrum הסינית ממשיך הרחק מאור הזרקורים, עם דגם חדש של המותג Leagoo לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה להתייעץ לגבי קניית טאבלט לבת שלי (בת שש) וגם לאשתי. השימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וסרטי יו-טיוב (לילדה) וגלישה, מתכונים + דואר לאשתי. אני מוכן להוציא עד 150 דולר (המכשיר יקנה און ליין באמזון ויאסף עוד שבועיים על ידי הורי מארה"ב). חשבתי על Fire של אמזון (גרסת 10 אינץ'). עולה 120$. וקיבל מספר המלצות (PC mag). מוחכוורת - האם יש לכם המלצות נוספות ? אלטרנטיבות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ברשותי מכשיר סמסונג Z300 המכשיר נעול עם קוד סודי ואין באפשרותי לפתוח אותו כיוון שאני לא יודע את הקוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לפתוח את הפלאפון מבלי לפגוע בנתונים ובכל המידע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחי מתכונן לקנות נגן MP3 בימים הקרובים. התקציב הוא 400 ש"ח ואין דרישות מסוימות מעבר לאפשרות לנגן קבצי מוזיקה. נכון לעכשיו, הדגם שמוצא חן בעיניו הוא C250 של Sandisk. אני קצת מתנגד, כי מפריע לי החיבור הקנייני שלהם, מה שאומר שאתה צריך לקחת אתך כבל ארוך לכל מקום, בלי אפשרות להשתמש בחיבור USB או mini USB סטנדרטי. אם אתה משתמש במטען קיר, תצטרך לערוך 2 חיבורים (מטען -> כבל -> נגן). ואם אתה מאבד את הכבל, לא תוכל למצוא כמותו בכל חנות. מה אתם אומרים, הדאגה שלי במקומה או שאני סתם נטפל לפרטים? זה באמת מפריע ביום יום?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מטען USB המתחבר לחשמל עם יציאת USB אחת. האם ישנו מוצר דומה בעל מס' יציאות USB המאפשר לטעון מס' מכשירים בבת אחת? כמו כן האם חיבור USB HUB למטן שברשותי יצור את אותו האפקט והאם הסוללות יטענו עד הסוף?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם אפשר לקנות samsung galagy tab 2 ללא תמיכה ב-GSM ולהתחבר עם דונגל של חברה סלולרית לאינטרנט? תודה מראש לפותרי החידה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש טאבלט אנדרויד לצורך עבודה בתנאי שטח, למחקר על התנהגות בע"ח. אני מתכוון להשתמש באפליקציה הזו: http://affect.media.mit.edu/projectpages/ama/ הדרישות העיקריות של המכשיר הן: גודל קטן ומשקל נמוך שמתאים לאחיזה ביד אחת - "7 או פחות מזה אם קיים. סוללה שתחזיק מעמד לפחות 2.5-3 שעות עבודה רצופה. מסך בהיר עם ניגודיות גבוהה שניתן לראות כמו שצריך גם בתנאי שמש ישירה. בחשיבות פחותה יותר - מחיר נמוך, מכשיר אמין, אחריות טובה. לא מצאתי הרבה פירוט השוואתי על תפקוד המסכים של טאבלטים בתנאי תאורה חזקה. אשמח אם תוכלו לעזור אותי, אפילו לכוון אותי למאמרים בנושא. המלצות למכשירים ספציפיים יתקבלו בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לאיך משתמשים ב-GPS? (בתכנות אפליקציות כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות גלקסי 5... שווה לקנות? הוא טוב? איפה הכי שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כמובן שהייתי רוצה להנות מיתרונות של סיני (כלומר מחיר נמוך למפרט גבוהה), ואם אפשר לחסוך בתקציב זה יהיה אחלה, האמת שמסך IPS הוא לא חובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום בבאג במוטרה ברורה לצאת עם הM1 NOTE. בקשתי מכשיר הדגמה לשחק איתו קצת ואלו המסקנות שלי: המסך מדהים והצבעים חיים ובוהקים. מרשים מאוד גם איכות הבניה TOP NOTCH אבל- המכשיר רחוק מלעבוד "חלק". יש די הרבה לגים גם במשחק בין תפריטים פשוטים, גלגול בתוך הדפדפן עם מלא לגים, וכחסיד של אנדרואיד (עם אנדרואיד מ2010), מערכת הבית פשוט מוזרה ולא עושה חשק. היא נראית מעולה, אבל רחוקה מלהרגיש בבית עבור מי שרגיל למערכת אנדרואיד קלאסית. הגיע לחנות מישהו לבחון את הG4, והוא הגיע עם 4GB RAM ZENFONE 2 32GB גרסת ה1.8 המכשיר עובד מדהים- הכי חלק שראיתי עד היום, יותר חלק מהנקסוס 6 והנוט 4. פתחתי הרבה תוכנות כבדות ומשחקים גרפים ועברתי בין אחד לשני, פשוט לא מזיז למכשיר. מבחינת גודל הוא הרגיש ז…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה: http://hwzone.co.il/השעון-החדש-של-סמסונג-הוא-היפה-ביותר-שהו/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי הרגשה שמנסים לעבוד על אמא שלי, ואני מנסה לעזור לה. לפני כשנה הציע לה סוכן נלהב מסלול משתלם ביותר (חיילים), במקום התוכנית הקיימת שלה, שבה היא מחוייבת לשלם כ-200 ש"ח על בנק דקות. אחרי ש"קנה" אותה, נזכר לספר לה כי אין אפשרות לבטל את התוכנית הקודמת, ואין אפשרות לנייד את המספר שלה, ולכן היא נשארה עם 2 טלפונים, כאשר אחד באמת משתלם, אך השני עולה המון כסף. ברוב טובו הוא "הצליח" להוריד את התשלום החודשי ל-150 ש"ח. עכשיו, אחרי שנגמרה ההתחייבות במכשיר הישן, ולאחר שאימי גילתה שהעלו את התעריפים בלי ידיעתה, היא רוצה לבטל את הקו, ולהצריח בין המספרים, כדי להישאר עם המסלול חיילים, אבל עם המספר הישן והאהוב. בפלאפון טענו שאין אפשרות לעשות הצרחה מכיוון שהמכשיר לא היה ברשת GSM, והח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אפלקציה לאיפון שתאפשר לי להעביר אוטומטית SMS שמגיע ממקור ספציפי לכתובת מייל או שתשלח אותו ב SMS למספר אחר. אני יודע לאנדרויד זה קיים אבל אני לא מוצא לאיפון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת - אני מחפש נגן פלאש, כמה שיותר קטן, כמש שיותר פורמטים של מוזיקה. היה לי U3 2G אבל הוא נשבר בחלק שמתחבר למחשב. ניסיתי לתקן אבל נראה לי שזה הלך סופית. לפני שאני קונה U3 4G אני רוצה לברר אולי כבר יש משהו יותר טוב? (אני מודע שטוב זה מושג יחסי, אני רק רוצה לשמוע עוד אפשרויות) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך נגן חדש אחרי שנגמר המקום באייפוד טאצ' שלי. תמיכה רחבה בפורמטים אני לא יודע אם צריך, אפשר להגיד שאני מחפש תמיכה בFLAC וmp3, תמיכה בעוד פורמטים לא תזיק. התקציב הוא 1500 שקלים אבל אני מוכן להתגמש. הגודל, אני צריך מינימום, אבל זה ממש מינימום 30GB וגם זה אני לא חושב שיספיק, לא רק כמות השירים אלא גם האיכות. איכות, זה די חשוב לי, אשמח להמלצה גם על אוזניות. חשבתי על האייפוד קלאסיק החדש עם ה120GB. נכון אין תמיכה ב-FLAC אבל יש הרבה מקום לכן ניתן אפילו לאכסן בו WAV.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה בבקשה להביא ערכות נושא לסמסונג E250 לא חשוב איזה צבעים ועל מה זה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה התחדשתי בסנדיסק סנסה E280 מכיוון שזה לא הנגן הכי חדש והכי טוב אתם מעוניינים שאני אעלה סיקור עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]דבר ראשון יצא קצת קצת ארוך אני יודע מצטער אבל זה ממש ממש חשוב לי כי זה קריטי מחבינת העיתוי ואני חייב להחליט עכשיו אז בבקשה תקדישו כמה דקות ותעזרו לי להחליט...[/glow] לא מזמן פתחתי דיון על זה שאני רוצה לקנות נגן ואחותי טסה לתאילנד והיא תקנה לי משם. בכל מקרה מכל העדפות שלי הגעתי להחלטה שהכי טוב בשבילי נגן PMP ואחרי שיצא לי לראות נגן כזה של סמסונג וAV 400 של ARCHOS. בדקתי קצת ואמרו לי שהנגנים של ARCHOS יש להם עברית מלאה ואפשר לסדר שם את השירים\סרטים כמו תקיות במחשב ולא כID3TAG ששני הדברים האלו הם הכי חשובים לי.... אז ככה אלו הדברים שחשובים לי שיהיה בנגן וכל דבר מעבר זה רק תוספות 1. שיהיה זמן סוללה מכובד. יש 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה. יש 30 ג'יגה 3. שיהיה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחיטוט בתוך הSDK שיצא בגרסה לא סופית, מסתבר שהרזולוציית הטאבלטים הולכת להיות 1280x800, כלומר המסך יהיה wide לרוחב, ומבחינת הרזולוציות למכשירי הטלפון, הקו הנוכחי הולך להמשיך את עצמו, 480x800, והעיוות הקטן של 854 במכשירים מסויימים. כמו כן, יש שמועות שהgalaxy tab החדש הולך להיות בעל רזולוציה ועדיין עם מסך 7 אינץ' ... מה שמזכיר לי את הדיון הקודם שהיה על M9 והרזולוצייה הקצת עקומה שלו. בAVD עצמו לא ראיתי שום אפשרות ליצירת רזולוציה מותאמת אישית, השאלה היא איך הולכים לכתוב עבור הדברים הלא סטנדרטיים אפליקציות ולעשות התאמות ... נחיה ונראה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה להתנסות קצת עם שימוש ב bluetooth בכתיבת הקוד, יש לי נסיון עם tcp/ip ו-udp אבל לא עם פרוטוקולים אחרים... מישהו יכול להפנות אותי למקום טוב להתחיל איתו? תודה מראש. עריכה: מקום טוב להתחיל בו אם יש עוד שמתעניינים: http://developer.android.com/guide/topics/wireless/bluetooth.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסאטפונים הסיניים? הם אמינים וממשיכים לתפעל לאורך זמן? הם לא נשברים בקלות כמו הרבה מוצרים סינים אחרים? הם נותנים תשובה טובה מבחינת ביצועים\מחיר? הם מתפקדים בכלל בצורה טובה בארץ? לוקחים עליהם כסף במכס? אני די מתלבט אם להזמין Cubot A890 סיני... או שמא עדיף להוציא יותר כסף ולקנות פלאפון מהארץ (ולחסוך לעצמי כאב ראש של המתנה,התאמה, ובעיות במקרה ויתגלו)..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פלאפון שלא יהיה גדול מאוד(להשוואה nexus 4 שלי נחשב גדול בטיפה) המחיר 1500 שקל +- אם חריגות למשהו מאוד טוב פלאפון לאמא שלי השימוש שלה אינטרנט לפעמים קצת אפליקציות שאפשר יהיה לקרוא בצורה טובה וגדולה ולא יהיה קטן,מצלמה טובה(8 מגה פיקסל זה טוב) ויהיה לו קצת זיכרון לשירים ושטויות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לינק לקבלת הזמנה : https://oneplus.net/invites?kolid=GLYINQ עריכה: כמובן שיש כאן אינטרס אישי, אני מתקדם בתור אם אתם נרשמים דרכי. Don't hate the player hate the game
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-