גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, תוכן הבקשה שלי נמצא בכותרת. ניסיתי ליישם את הפעולה לפי ה javamail api כמו שמוסבר בדוגמא שבלינק. השתמשתי באחת הדוגמאות שיש בלינק http://stackoverflow.com/questions/2020088/sending-email-in-android-using-javamail-api-without-using-the-default-built-in-a קוד מתוך ה MainActivity.java package com.example.anothermail; import android.os.Bundle; import android.app.Activity; import android.util.Log; import android.view.Menu; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.Toast; public class MainActivity extends Activity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); set…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאאלוםם :] קניתי היום את הנגן Sandisk SanaE250 והעברת הקבצים שלו לפי מה שהבנתי מתבצעת ע"י מדיה פלייר.. הבעיה היא שזה מעביר כלכך לאט שאפשר להשתגעעעע יש אפשרות אחרת להעברת קבצים\שירים\תמונות לנגן?! תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה בעיות שקשורות לIAUDIO U3 :האם משהו נתקל בבעיה שהנגן מנגן קבצי שמע עם רעשי רקע כמו עיוותים כאלה..? מה עושים לגבי זה?ולמה זה קשור? ולגבי התוכנה שממירה לוידאו JETAUDIO אני מנסה להמיר סרט אחרי ששינתי בהגדרות לU3 לוחץ STart ושום דבר לא קורה .משהו מכיר טוב את התוכנה ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי טלוויזיה 32 אינץ של סמסונג עם 2 חיבורי HD אך ללא חיבור USB. אני רוצה להריץ עליה אנדרואיד מלא ומתעניין במכשיר הזה MK802 III . האם אוכל להפעילו ללא USB בטלוויזיה? האם הוא חייב גם חיבור חשמל? האם יצא משהו טוב יותר לשוק שאתם ממליצים? מאיפה הכי זול להזמין אותו כיום? תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק כשבוע לפני תערוכת MWC השנתית מציגה LG את מכשיריה החדשים לשוק הביניים, המגיעים עם מעבדים מרובעי ליבה, מסכים בגדול 4\" או יותר ועלות-תועלת ברמה מסחררת לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%92%d7%a9%d7%aa-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Doogee הסינית מצטרפת למירוץ חיי הסוללה ומציגה מכשיר המכיל מפרט ביניים, סוללת 6,000mAh נדיבה ביותר ותג מחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-s6000-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-6000mah-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%95%d7%91%d7%96%d7%95%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כלום, יש לי 2 שאלות בנוגע להבאת פלאפון מחו"ל: 1. מה אני אצטרך לבדוק בפלאפון לפני שאביא אותו לארץ? הכוונה היא- האם כולם מתאימים לרשתות שיש כאן בארץ? 2. אם אני אביא מכשיר שהוא דור 3 או דור 3.5, יחייבו אותי בחבילת הגלישה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני טס מחר לאנגליה (מנצ'סטר) ואני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון עד 200-220 פאונד. אני מחפש משהו שגם יהיה טוב אבל אם אפשר עם מסך כמה שיותר גדול (כלומר, לא גלקסי מיני). כדי שתוכלו לראות מה יש בטווח המחירים, עזרתי לכם לסנן את זה באיביי: http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Smart-Phones-/9355/i.html?_dcat=9355&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&SIM%2520Lock=Unlocked&LH_PrefLoc=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=108&_udhi=229 אשמח גם לקבל את חוות דעתכם על הפלאפון הבא: http://www.ebay.co.uk/itm/2013-5-0-THL-W8-MTK6589-QUADCORE-DUALSIM-IPS-3G-ANDROID-PHONE-MOBILE-UNLOCKED-/230970153248?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35c6e4d920 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Nexus 4 ביד שניה ורציתי לדעת אם יש משהו צריך לדעת ולעשות לפני הקנייה. אני אתן דוגמא שתוכלו להבין למה אני מתכוון. חבר שלי פעם קנה אייפון מיד שניה ואחרי קצת זמן המוכר שלו דיווח לחברה שהמכשיר נגנב וחסמו לו את המכשיר. אח"כ התברר לו שהוא היה צריך לעשות "העברת בעלות" בחברה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני שואל כי לפעמיים אני רואה אנשים שמגיבים בחוות דעת שלאחר שהם קונים אפליקציה מסויימת היא לא תמיד עובדת כראוי על מכשיר מסויים עם בעיות כמו תקיעות וקריסות.. לדוגמא קראתי שמישהו ניסה אפקליציה מסויימת בגירסא הניסיונית בחינם והיא עבדה אצלו יפה ואז הוא החליט לקנות את הגירסא המלאה שבתשלום ואז גילה שהיא עובדת פחות טוב מזאת שהייתה בחינם . הייתי רוצה לדעת אם אני קונה אפליקציה ונגיד אני מגלה שהיא לא עובדת כראוי אצלי במכשיר ,יש אופציה להסיר אותה ולקבל החזר כספי אליה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חוזר בעוד חודש מטיול של 5 חודשים בזמן הזה המשפחה שלי עברה לחברת סלולאר אחרת, פלאפון, שהמכשיר הקודם שלי מבית סלקום לא מתאים אליה בגלל מצב הביש הזה אני נאלץ לרכוש מכשיר חדש לא הייתי חושב לקנות או להחליפ מכשיר כי באמת הסתדרתי עם הK610 שלי מעולה במשך כמה שנים ואני לא מרגיש צורך במכשיר אחר בכול מקרה זה המצב לא מזמן הושק המכשיר החדש של סמסונג, לא הייתי חושב להוציא כול כך הרבה כספ על מכשיר סלולארי אבל יש לאבא שלי מכר בקוריאה ולפי מה שקראתי המחיר של המכשיר שם זול יחסית בסביבות ה450 דולר אם נוסיפ מחיר משלוח של 50 דולר ומכס+מעמ נגיע ל665 דולרים לאחר ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות כי אפ פעם לא ערכתי השוואות של כדאיות של יבוא מכשיר כזה לעומת חתימת הסכם עם מפעיל סלולארי על חבילה+מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הסנסה קליפ שלי נתקע כל פעם כשאני מנסה להעביר שיר. הוא נעצר לאיזה דקה ורק אז ממשיך. ניסיתי לעדכן גרסה אבל יש לי את הגרסה ההכי חדשה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ,גוגל וזה אבל לא מצאתי הרבה , הבנתי רק שזאת מערכת הפעלה עם קוד פתוח כמו לינוקס , אבל חוץ מזה... היא טובה?מהירה? בערך כמו WM CE 6 ? סימביאן? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנגן של אחותי לפתע הפסיק להגיב תוך כדי שמיעת מוזיקה. לכבות את הנגן גם לא אפשרי- מה לעשות??? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנדרואיד 5.1, נפח אחסון של 16GB ו-2GB של זכרון RAM ב-120 דולר? יש גם חיה כזאת ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-y100-pro-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%96-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני לא מתעסק במחיר אני שואל איזה מכשיר של אורנג' כדאי לי להביא... 1.לא מסך מגע לא רוצה בעיות 2.לא אכפת לי הגודל שלו 3.סימביאן טוב 4.Wifi טוב ומהיר 4.מצלמה טובה 5.ממשק נוח 6.עמיד שלא מתקלקל כל שניה אני מחליף עכשיו K800I אז אני רוצה משהו שיש לו רמקול חזק לא כמו הנוכחי שלי ושהוא יהיה סימביאן סדרה 9
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא שלמרות שאני בוחר כל פעם את הרשת שלי כשאני בדירה, עדיין מידי פעם אני מגלה שהאייפון העדיף להתחבר משום מה לאחת מרשתות השכנים שלא דורשות סיסמא ... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא יודע למה אבל קניתי ממש לפני מס' ימים את ה-5800 והסוללה נגמרת ייחסית דיי מהר, האם זה טבעי? איך אפשר לטפל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הטבלאט הראשון שלי במקור ראציתי פתרון לציור אבל לא באה לי טאבלט של wecom בגלל שאני רוצה לראות מה שאני עושה תוך כדי עבודה אם העט אני גם רוצה משהוא שאפשר לעבוד אליו לsculpting ול 3d (אולי דרך השתלתות מרחוק אל המחשב) אז כרגע אני חושב אל nexus 7 אבל אני לא ממוכה גדול לטבלטים, ואני אשמח לעצה בקשר לאיכות הדיוק, אמידות, סוגי עטים, שטח עבודה וכ'ו נ.ב אם אני כבר קונה טאבלט אני מעדיף שזה יהיה אחד אכותי שיהיה טוב גם למשחקים וגלישה באינטרנט נ.ב.ב אני מעדיף לשמור אל תקציב של 2000 ש'ח בערך (לא אכפת לי אם זה android או win 8 אבל אני פחות אוהב את אפל) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי הרגשה שמנסים לעבוד על אמא שלי, ואני מנסה לעזור לה. לפני כשנה הציע לה סוכן נלהב מסלול משתלם ביותר (חיילים), במקום התוכנית הקיימת שלה, שבה היא מחוייבת לשלם כ-200 ש"ח על בנק דקות. אחרי ש"קנה" אותה, נזכר לספר לה כי אין אפשרות לבטל את התוכנית הקודמת, ואין אפשרות לנייד את המספר שלה, ולכן היא נשארה עם 2 טלפונים, כאשר אחד באמת משתלם, אך השני עולה המון כסף. ברוב טובו הוא "הצליח" להוריד את התשלום החודשי ל-150 ש"ח. עכשיו, אחרי שנגמרה ההתחייבות במכשיר הישן, ולאחר שאימי גילתה שהעלו את התעריפים בלי ידיעתה, היא רוצה לבטל את הקו, ולהצריח בין המספרים, כדי להישאר עם המסלול חיילים, אבל עם המספר הישן והאהוב. בפלאפון טענו שאין אפשרות לעשות הצרחה מכיוון שהמכשיר לא היה ברשת GSM, והח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות טאבלט ואני צריך את עזרתכם מה הכי מומלץ עד 2000-2500 ש"ח אני מחפש מעבד חזק+זיכרון כולל מה שמסביב עדיף סמסונג או אפל? המלצות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-