עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני כבר הרבה זמן מחפש סייר קבצים טוב לאנדרויד ולא מצליח. התקנתי את ה ES-File explorer ואת ה Total commander אך הם סובלים ממספר בעיות. אשמח לסייר קבצים טוב שכולל את התכונות הבאות: -מאפשר לסדר את הקבצים לפי שם, סוג, תאריך או גודל. -שמסמן את הקובץ עליו הוא נמצא (מטריף לי את השכל לזכור כל פעם על איזה קובץ עבדתי)

2. Started by Doron.C,

אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה משהו מיושן ומגושם כי בכל זאת הן צריכות להסתובב איתו. לכן חשבתי על ה-MODU שבמבצע עכשיו:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום כולם! יש לי את הIPOD TOUCH יחד עם הכבל לחיבור לטלוייזיה לצפיה בסרטים באיכות HD עכשיו יש לי על המחשב סרטים באיכות הנ'ל אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה שתמיר באותה איכות אבל רק לפורמט שיתאים לאייפוד יש לי תוכנה שממירה לממדים של המסך אבל לא תוכנה שממירה באותה איכות ופשוט להעביר לאחר מכן דרך הITUNES תודה לכם על העזרה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא יודע אם זה שייך לפה, אבל אני מעוניין בתחליף Power Point שניתן להריץ על סמארטפון מבוסס אנדרואיד. הכוונה היא להיות מסוגל להציג מצגות עשירות (טקסט/מדיה/אנימציות כולל עברית מיושרת כהלכה) ישירות מהסמארטפון למקרן, ללא צורך במחשב נייד (או ממיני טאבלט כמו הגלאקסי טאב למשל). כרגע יש לי עשרות מצגות ב-Power Point אבל אם יש פתרון כנ"ל זה כבר יהיה כדאי לעשות את המאמץ ולהמיר אותן אחת-אחת ידנית אם צריך. עדיף פתרון שמאפשר גם עריכה נוחה ב-Windows במידת האפשר. הציעו לי להמיר את המצגות לפלאש, אבל עוד לא מצאתי פתרון כזה שעדיין מאפשר לשמור על תזמון ידני של המצגת + עברית לא מחורבשת. אשמח לכל המלצה, גונן.

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפשת מכשיר עד בערך 1000 ש"ח. מה שחשוב לי: מצלמה (לא סלפי..האחרות), סוללה, *עמידות יחסית* כי אני שוברת הכל בערך.. שלא יהיה מהמכשירי ענק הכבדים שכואב להחזיק. מבחינת זיכרון שיהיה גדול או אופציה שתהיה להוספת זיכרון בעתיד. ראיתי שיש את הOPPP, רמבלה והשיאומי 10 והפוקו.. התבלגן לי השכל מהגרסאות של כל אחד (S, PRO, XXX וכו'.. לא מבינה מה ההבדלים ומה כדאי בתכלס (לא מחפשת הסבר, אלא המלצה מהמומחים והמנוסים כאן גיליתי שיש דבר כזה תמיכה ב5G. לא ברור לי האם זה משמעותי או לא.. מתנצלת על החפירה תודה רבה על הסיוע בתקווה שתצילו אותי *אציין שברור לי שאין מכשיר מושלם שיענה על כל הדברים במחיר כזה ויש צורך בפשרות:) לכן פונה לעזרתכם- להבין אילו אופציות קיימות שהכי מומלצות ומה החול…

• 0 תגובות
    • 357 צפיות
  9. Started by bored,

שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סלולרי חדש, שלי כבר ממש ענתיקה. כרגע אני מתלבטת בעיקר בין N85 ל5310, אני יודעת שהם בשני קטגוריות שונות לגמרי, אבל אני עדין לא מצליחה להחליט אם כדאי לי לשלם ב1000 יותר ולקחת את N85 או שעדיף ללכת על 5310. יש לי סים דור 2, ואני ממש לא רוצה להחליף לדור שלישי כי כרגע אני משלמת פחות מ50 ש"ח(בסביבות 30 אפילו לפעמים) בחודש, ואין תשלום קבוע חודשי, כך שאם אני לא מדברת אני לא משלמת כלום, ככה שכמובן לא בא לי להחליף את התוכנית שלי. מכאן השאלה, בN85 יש את הWIFI והGPS, האם הם יעבדו גם עם סים דור 2? אם כן, האם יש אפשרות להשתמש בGPS בלי ליהיות מחוברים לאינטרנט? כלומר להוריד את המפות למכשיר? אם שני אלה לא יעבדו עם סים שלי אז אני כנראה אלך על 5310, הו…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by 1stcowgirl,

בוקר טוב. זקוקה לעזרה בכדי להתקין מערכת הפעלה בעברית על מכשיר אנדרואיד בשם גלאקסי יאנג galaxy y אז המכשיר נרכש בהודו כעת אני רוצה להעביר אותו לאבי. הוא מבוגר והייתי רותה שהממשק שלו יהיה בעברית. אז אם יש מישהו שיכול לעזור אני יעריך מאד. אני זקוקה לשם של מערכת ההפעלה זקוקה להורדה של מערכת ההפעלה. זקוקה למדריך איך להתקין אותה. יש לי ניסיון במחשבים ואני יודעת לעשות root דרך הביוס של המכשיר. אז נא לא לדאוג אם אני יהיה מסוגלת להסתדר. זקוקה רק למעט הכוונה. תודה רבה ובוקר טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היצרנית הקוריאנית הציגה את סמארטפון ה-Galaxy A90 5G עבור השוק המקומי שלה - עם שבב Snapdragon 855 עוצמתי וקישוריות סלולר מדור חדש כתוספת לכתבה

12. Started by Born2Kill,

אני הולך עכשיו לסוכנות פלאפון... צריך המלצה לפלאפון שנותן את מירב התמורה למחיר. כמובן שאני עושה זאת דרך מסלול חיילים. תודה לעונים!

• 56 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. Started by Nahum2,

אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by matan333,

עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I) עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ngc224,

היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by jetman,

מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by Kolshamen,

שלום לכולם. האם אני חייב לרכוש חבילת נלקברי מהמפעילה הסלולרית שלי? או מה אני לא אוכל לעשות ללא החבילה הזאת? האם היא אפשר להיות עם חבילת גלישה כמו של הGALAXY/IPHONE ? :s05:

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שמתי לב שהחבילת גלישה DATA יותר יקרה מהחבילה הרגילה גלישה / שיחות / SMS , שאני מבצע הורדות עם החבילה הרגילה למשל גיגה / שניים הספק סלולר ישר מוריד את המהירות מ 20 ל 2 מגה מסרס את המהירות למרות שהחבילה שלי גדולה , ראיתי שיש חבילת DATA שהיא יותר יקרה והיא רק אינטרנט שם האינטרנט מיועד להורדות יותר ? והאינטרנט לא מסורס כמו ברגיל ? או שזה אותו דבר ? חבילה 1000 גיגה DATA בלבד (אינטרנט) בפלאפון עולה 100 שקל וחבילה 1000 גיגה / שיחות / SMS משולב עולה 70 שקל

20. אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by Danits1,

רציתי לדעת, אם אני עושה עסקה של סמסונג גלאקסי S, כמה נפח גלישה יספיק לי ? בהנחה שיש לי WIFI בכל המקומות הבנויים של חברים ומשפחה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by B.M.W,

בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by idodi10,

שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by BenSmall Brown,

היי-פון היא חברה לצעירים מבית פלא-פון, כאשר פלא-פון מוכרת חבילה ביותר מ- 103₪, היי-פון מוכרת חבילה לצעירים בלא יותר מ 59₪ עם 6 ג'יגה גלישה, כלומר: 29₪ לשנה הראשונה, 39₪ החל מהשנה השנייה ולתמיד ב- 59₪, מגיל 25 או סיום הלימודים האקדמאים תוקטן חבילת הגלישה ל 5 ג'יגה. זה כולל Super TV, שיר בהמתנה, מוזיקס, Cloud ועוד... (למשל: בעונות של האח הגדול אפשר לצפות בשידור חי רציף ולבחור את המצלמה שמצלמת דרך Super TV). https://hiimobile.co.il/מידע-נוסף-hii-mobile-51/

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.