גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אני הולך עכשיו לסוכנות פלאפון... צריך המלצה לפלאפון שנותן את מירב התמורה למחיר. כמובן שאני עושה זאת דרך מסלול חיילים. תודה לעונים!
-
- 56 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I) עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם אני חייב לרכוש חבילת נלקברי מהמפעילה הסלולרית שלי? או מה אני לא אוכל לעשות ללא החבילה הזאת? האם היא אפשר להיות עם חבילת גלישה כמו של הGALAXY/IPHONE ? :s05:
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שמתי לב שהחבילת גלישה DATA יותר יקרה מהחבילה הרגילה גלישה / שיחות / SMS , שאני מבצע הורדות עם החבילה הרגילה למשל גיגה / שניים הספק סלולר ישר מוריד את המהירות מ 20 ל 2 מגה מסרס את המהירות למרות שהחבילה שלי גדולה , ראיתי שיש חבילת DATA שהיא יותר יקרה והיא רק אינטרנט שם האינטרנט מיועד להורדות יותר ? והאינטרנט לא מסורס כמו ברגיל ? או שזה אותו דבר ? חבילה 1000 גיגה DATA בלבד (אינטרנט) בפלאפון עולה 100 שקל וחבילה 1000 גיגה / שיחות / SMS משולב עולה 70 שקל
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
אממ, ברצוני לקנות חבילת DATA לגלישה באינטרנט, ללא תלות ברשת האלחוטית.. ורציתי לשאול כמה מומלץ לי לקחת אם רוב העבודה שלי דרך המכשיר היא אתרי חדשות וכאלה.. ומדי פעם הורדת אפליקציות לפלאפון שמשקלם לא עולה על 2.5MB בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם אני עושה עסקה של סמסונג גלאקסי S, כמה נפח גלישה יספיק לי ? בהנחה שיש לי WIFI בכל המקומות הבנויים של חברים ומשפחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות סלולרי דור שלישי בסלקום. רציתי לדעת מהו התשלום החודשי על חבילת הדור של השלישי בסלקום. נ.ב המכשיר שאני חושב לקנות זה K610i, אם למישהו יש אותו אז כמה עולה הביטוח? תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי-פון היא חברה לצעירים מבית פלא-פון, כאשר פלא-פון מוכרת חבילה ביותר מ- 103₪, היי-פון מוכרת חבילה לצעירים בלא יותר מ 59₪ עם 6 ג'יגה גלישה, כלומר: 29₪ לשנה הראשונה, 39₪ החל מהשנה השנייה ולתמיד ב- 59₪, מגיל 25 או סיום הלימודים האקדמאים תוקטן חבילת הגלישה ל 5 ג'יגה. זה כולל Super TV, שיר בהמתנה, מוזיקס, Cloud ועוד... (למשל: בעונות של האח הגדול אפשר לצפות בשידור חי רציף ולבחור את המצלמה שמצלמת דרך Super TV). https://hiimobile.co.il/מידע-נוסף-hii-mobile-51/
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בצורה פשוטה, תודה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
SMT230, קנה מפלאפון, עדיין באחריות לשנתיים ושמונה. המכשיר דנדש, אפילו לא שריטה. אני צריך מכשיר לקריאה וצפיה בסרטים אופליין. חשבתי שבמקום לקנות סמארטפון יקר, אקנה ממנו את הטאבלט ובהפרש המחיר אקנה סמארטפון סיני פשוט. עוד לא יצא לי לחפור בתכונות שלו, ולא מצאתי ביקורות מאתרים ישראליים. יש כאן מי שמכיר את המכשיר, יכול להמליץ\לא להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אייפון 2G הראתי לו והוא די התלהב, הוא צריך לגלישה באינטרנט בלחסל תזמן בעיקר, כי הוא הרבה בצבא אז החליט גם לשדרג השאלה אם המסך מגע מרגיש אותו דבר כמו האייפון שלי? התקציב שלו אלפיים שח ככה והאם משחקים וכו' יעבדו חלק בלי תקיעות? איזה מכשיר יותר חדשני מבחינת מעבד ומאיץ גרפי? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בערוץ הקניות ניסו למכור לה את הטאבלט הזה מה אתם אומרים?? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=35012 חשוב לה רק שהמסך יהיה יחסית גדול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[shadow=red,left]שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי אלף שקל זיכוי באורנג ואני לא יודע איזה מכשיר לקחת... חשבתי על lg מסך מגע איך הוא לעומת ה-htc diamond? או n96 כמה הוא יעלה?והאם הוא יותר טוב בהרבה מhtc? בא לי מחשב כף יד עם שילוב טלפון
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413531 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=463553 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410708
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי חברים, אני נציג של חבר ישראלית צעירה שמייצרת גאדג'טים מופעלים באמצעות הקול (נורה חכמה, מוחות ביתיים ועוד), לא מזמן סיימנו לפתח נורה שמופעלת באמצעות הקול ואנחנו מחפשים בודקים שיקבלו את המוצר לשבועיים הביתה ויגישו דו"ח קצר ופשוט בסיומו. כמובן שהם יהיו הראשונים לקבל את המוצר שהוא יסיים את שלב הייצור (3-4 חודשים מעכשיו). מי שמעוניין לבדוק, יכול לשלוח לי מייל ל- lightgeniebulb@gmail.com המון תודה ומחכה לשמוע מכם, אורי
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש .. אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל? ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ... תודה מראש לכל מי שמגיב נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים.. כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד.. ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..) אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי בקוריאה ואני רוצה לקנות את הנגן COWON Q5 אז מי שיודע כתובות או מספר טלפון או שניהם או כל פרט שיכול לעזור אני ישמח תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-