עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם יש לי גלקסי s1. התקנתי עליו סיאנוגן 9 .גרסאות לילה. אני לא מוצא אופציה להשתיק או להנמיך את הווליום של אפליקציות שעובדות ברקע בזמן שיחה נכנסת. יש לי רדיו שמופעל ואם נכנסת שיחה אז אני גם שומע את הרדיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dans41,

מה עדיף חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית אשמח לחוות דעת ממישהו שניסה אחד מהם או את שניהם. למי שלא מכיר מדובר על 2 המותגים החחזקים ביותר בתחום מגני המסך למכשיר היקר שלנו. הנה האתרים שלהם: zagg: http://www.zagg.com/ wrapsol: http://www.wrapsol.com/ והנה סרטונים להראות למה הם ניהיו מותגים כל כך גדולים: zagg: invisibleSHIELD Regeneration Test invisibleSHIELD Strength Test - Pulling the ZAGG Bus wrapsol: תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by poco,

http://9gag.com/gag/4577473

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by House M.D.,

היי. לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים. נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי. כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו. אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3. כאשר מתקשרים אלי ממכשיר…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, פרופיל השימוש שלי בטלפון כולל, מעבר לשיחות, גלישה באינטרנט ושימוש במצלמה. לא משמש למשחקים עתירי גרפיקה. חשוב לי מבנה דק יחסית. לאחר התלבטויות ארוכות וצפייה בהרבה סרטוני השוואות קיבלתי את הרושם ש- sony arc s במחיר של 1,500 ש"ח הוא הטלפון המשתלם ביותר. אם אני משווה אותו ל galaxy s2 הוא מעט נופל בביצועי מעבד אך לא בצורה שאפשר להרגיש בגלישה באינטרנט. מעבר לזה יש לו רק חצי ג'יגה של RAM לעומת 1 ג'יגה ב- GS2, לא ברור לי כמה זה מורגש. כמו כן, ל-SONY ARC S עיצוב יפה מאוד ואיכות בנייה גבוהה. מכשיר נוסף שלדעתי נותן תמורה טובה למחיר זה GALAXY NEXUS ב- 2,250 ש"ח. אם אני משווה את ה-NEXUS ל- GS2, הם כמעט שווים בביצועים ובמחיר, רק ב-NEXUS מקבלים מסך גדול יותר של 4.65 אינץ (חלקו מנו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ברשותי אייפד 2 שרכשתי משומש מאדם מבוגר. אמא שלי החליטה שהיא גם רוצה אייפד כדי לקרוא ספרי בישול ומגזנים אז לקחתי אותה לאיידיגיטל ורכשנו את האייפד החדש. אחרי שעות של התעסקות עם המכשיר, גלישה באינטרנט, קריאת טקסט ועוד הגעתי למסקנה המסך לא resolutionary ולא נעליים. כל המבקרים "המקצועיים" ברשת (בעיקר ב-YouTube) שעושים זום X1000 כדי להמחיש את צפיפות הפיקסלים המדהימה של Retina ניפחו את השיפור בחוויה. נכון, המסך החדש יותר טוב. ההבדל בא לידי ביטוי בעיקר בטקסט. השיפור מורגש בעיקר בטקסט קטן. במקרה הזה ההבדל באיכות משמעותי מאוד. אם אתם משתמשים באייפד בעיקר לקריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בקבצי PDF אולי המכשיר ישתלם לכם. אבל לא הכל מושלם בעולם Retina. למסך החדש יש גוון ורוד/צהוב (תלוי …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן! אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי. כרגע יש לי שתי אופציות, ה- DEFY PLUS או ה- XPERIA RAY. מה שחשוב לי במכשיר זה מצלמה ולראות סרטים; במצלמה ה- RAY מצטיין יותר מה DEFY, ובמסך להיפך. מה שכן, אני נוטה לכיוון ה- RAY, כי המצלמה של הדיפיי פשוט גרועה. עכשיו, יש לי תהייה נוספת. קראתי לפני כמה ימים על "רפורמת הסמארטפונים", השאלה שלי היא האם כדאי עכשיו לשדרג או שעדיף לחכות קצת כדי שהמחירים יירדו בגלל הרפורמה הזו. תודה מראש ושבת שלום חברים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. רכשתי לאבי מכשיר Sony xperia u שענה על כל הדרישות שלו (קטן, כפול ליבה, מסך איכותי יחסית, קל משקל וכו' - זול). אני כבר לא מדבר על זה ש"נדפקתי" כי הם שלחו עם DHL, ולא היה לי מושג שכך, ולכן יצא שעל מכשיר שעלה לי 1200 ש"ח שילמתי עוד 650 ש"ח מיסים ועמילות ו"עמלת מחשב" בסך 20 שקלים וכו'. המצב הבעיתי הוא שלמרות שמופיע באתר שלהם שהמכשיר תומך בתדר 850 וגם 2100 ולמרות שהרמתי אליהם טלפון למחלקת המכירות ודיברתי בשלוש שיחות שונות עם שלושה אנשים שונים - כולם אישרו לי שהוא אכן תומך בשני התדרים ושהם מוכרים את הדגם ST25A...החשש שלי, לצערי התממש. והגיע לי הביתה מכשיר ST25I שאינו תומך בתדר 850. לאחר דין ודברים איתם, הסבר המצב וכו' הם מוכנים לזכות אותי על המכשיר אך ללא שום התייחסות למיסים. י…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by roy26,

מאיפה אני יכול להוריד עידכון גריסה בעברית לפלאפון HTC SENSE WITH תודה רבה ישמח לעזרה פלוס התקנה גם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  11. שלום יש לי את המכשיר Live with walkman של סוני עם גירסת אנדרואיד של פלאפון. והיא הכי מעצבנת בעולם. חיפשתי גירסה אחרת שתומכת במכשיר (הבנתי שצריך להגיע עדכון לICS אבל מתי?) מצאתי CM 7.2. אין לי מושג איך מתקינים את הרום עם מישהו יכול לעזור לי במדריך? או אולי להמליץ על רום אחר יותר טוב (ICS?) ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  12. Started by dbx22,

אהלן. אני נמצא כרגע בתוכנית עסקית בסלקום, אני בהתחייבות 18 חודשים. לפי מה שהבנתי אני אמור לשלם קנס יציאה כלשהו. אין לי דרך ליצור קשר עם האיש קשר שלי בשביל לשאול, והמוקד בסלקום לא רוצים לדבר איתי ואומרים שהם לא יכולים לענות לי על השאלה. אז אני מפנה שאלה זו אליכם, איך לחשב את הקנס שאותו אני צריך לשלם? ועוד שאלה, כלקוח עסקי אני צריך להודיע משהו לחברה בה אני נמצא לפני שאני עוזב? או שזה מספיק ללכת לחברה החדשה, להתחיל שם התניידות והם כבר יטפלו בהכול? תודה.

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by computers-man,

רכשתי מאדם בארץ שקנה איפון 4 מEBAY והמכשיר נעול לAT&T (כמובן שידעתי שהמכשיר נעול ) אני כבר 6 ימים נכנס בכל מיני שעות שונות(כולל שעות מאוחרות של הלילה) לצאט התמיכה שלהם וההודעה שאני מקבל היא " קראתי באינטרנט שעוד אנשים מנסים להשיג אותם ולא מצליחים, שלחתי להם מייל לכתובת שמצאתי באינטרנט ולא קיבלתי מהם מענה מה עוד ניתן לעשות על מנת לשחרר את המכשיר?

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by elixvx,

ממש אין לי ידע בנושא, אז אני פונה אליכם. האם העבודה שהוט וגולן טלקום מקימות אנטנות סלולריות חדשות משל עצמן זה אומר שיהיה יותר קרינה? כלומר יותר אנטנות = יותר קרינה? או לא בהכרח? כי אותי זה די מדאיג שכל חברה קמה ומתחילה לפרוס אלפי אנטנות בכל רחבי הארץ. לא יותר הגיוני שיהיו אנטנות בבעלות ממשלתית או משהו, והממשלה רק תשכיר את האנטנטות לכל חברה בעלות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם כל האפליקציות שעל המכשיר ימחקו בשדרוג? טרם יצא לי לשדרג תוכנה למכשיר כלשהו דרך הKIES.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by שניצל,

שלום! יש ל מכשיר נוקיה 2610 כבר כמה שנים טובות. אני רוצה לעבור לאחת מספקיות הסלולר החדשות. האם הסים שאקבל יעבוד במכשיר הזה? אני מתכנן בסופו של דבר לקנות מכשיר חדש, אבל בינתיים עדיין לא. חוץ מזה, יש דרך לדעת אם המכשיר שלי סגור רק לאורנג' (שאני כרגע מנוי שלהם)? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לאחר שלא קיבלתי מענה באתר של גולן טלקום, במייל ובדף הפייסבוק שלהם אני מקווה שאולי מישהו כאן שכבר ביצע ניוד יוכל לתת לי תשובות מדויקות. זהו נוסח המייל ששלחתי לגולן טלקום: שלום, אני לקוח ותיק ברשת סלקום ושוקל לעבור לרשת שלכם. איני נחשב כלקוח כבד בשימוש וכמעט ואיני משתמש בשירותי האינטרנט. אך עם זאת יש מספר נקודות שחשוב לי וכנראה לאחרים לקבל עבורם מידע גלוי וברור. 2 שאלות שעליהן לא מצאתי תשובה מדויקת בדפי המידע שבאתרכם וגם בפייסבוק. א. מה נחשב כשימוש הוגן בשיחות בתוך ישראל? השאלה מתייחסת לכמות זמן האוויר המכסימלי שמעבר לכך נחשב לשימוש לא הוגן לפי הגדרתכם. כלומר, ארצה לדעת במונחים מספריים כמה דקות אוויר מכסימליות נחשבות לשימוש הוגן? ב. בסלקום אני מחויב בתעריף גבוהה למדיי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. היי לכולם אני בתהליכי רכישת samsung galaxy s3 ואני תוהה לגבי נרתיק מומלץ עבורו. אני מכירה את כיסויי הסיליקון הבסיסים ביותר מאיבי אבל אני תוהה עד כמה הם מגינים. בכל אופן מדובר על מכשיר לא זול וברצוני לשמור עליו מוגן. אני תוהה אם יש חברות המציעות כיסויים האמורים לספק הגנה מעבר למינימלית ובכלל מה מומלץ. בכוונתי לרכוש בחול, איביי, אמזון או משהו אחר (אמין מומלץ ולא יקר) ואוכל לשלוח לארה"ב כך שזה פותח עבורי אפשרויות נוספות. רצוי שהכיסוי לא יהיה במחיר מטורף ויתן תמורה למחירו. הן אם מדובר על הגנה, אבל גם עיצוב חביב (בנוסף להגנה, לא במקומה ולא כתכונה עקרית) יהיה רצוי. שמעתי משהו על נרתיקים של חברת case-mate אשמח לדעת מה היתרון בהם ואם יש חברות או דגמים מסוימים אחרים שכדאי לי לשקול…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. הי יש מישהוא שיודע היכן ניתן להשיג אייפד בזול ואם רוצים לקנות יש שניה איך אני יכול לבדוק שאני קונה מכשיר תקין תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  20. אנשים אקראיים באינטרנט לא רוצים להפסיק עם התיאוריה הטיפשית הזאת? כל עוד תשתמש בסמארטפון שלך בדיוק כמו שאתה משתמש באותו טלפון ישן (כלומר, לא מדליק אותו בכלל מעבר לשיחות, מבטל כל אופציה של אינטרנט/GPS וכו' וסוגר את כל התוכנות שרצות ברקע) - הוא יחזיק לך בדיוק אותו זמן ובמקרים מסויימים אפילו יותר. למעשה, המכשיר שלי למשל (htc desire s) צורך במצב idle בערך 10ma, מה שאומר שהוא יחזיק בין 6 ל-7 ימים על הסוללת המסכנה שלו של 1450ma. וזה כאשר ה-wifi מחובר ופעיל, ה-gps פעיל, ה-BT פעיל ומחובר, ויש לא מעט תוכנות שיושבות ברקע. בבדיקות שעשיתי בעבר כאשר הכל היה כבוי גם הגעתי לצריכה של 7ma בלבד. זה כבר כמעט 9 יום רצוף.

• 66 תגובות
    • 8.8k צפיות
  21. שלום חברים, ההבנה שלי בפלאפונים שואפת לאפס מוחלט. ברשותי שני סלולרים אותם אני רוצה לנייד להוט מובייל. האם אצטרך להחליף את שני המכשירים/ אחד מהם או כלל לא כדי שיתאימו לדרישות של הוט שזה GSM דור 3 ומעלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני מחפש תוכנה כלשהיא בעזרתה גם מישהו ללא ידע בתכנות אך כן ידע בעיצוב, יוכל לבנות אפליקציה לסלולר שתהיה למעשה גרסא אינטראקטיבית של ספר ילדים עם ליווי מוזיקלי ראיתי את התוכנה הזאת שהשתמשו בה לפיתוח כמה ספרי ילדים אינטראקטיביים לסלולר http://www.kickstarter.com/projects/1653587994/create-your-own-interactive-childrens-books?ref=home_location http://www.kickstarter.com/start

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לכתבה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/378/175.html?hp=16&cat=1924&loc=11 אולי סוף סוף טבלט לא רק למטרת בידור ?.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לאבא שלי טאבלט 7 אינצ' שיריץ waze כדי שיהיה לו gps נורמלי ברכב. מצאתי ב-dx את זה: http://dx.com/p/7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-w-wifi-external-3g-g-sensor-camera-white-4gb-134416 מה דעתכם? יעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות והצעות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות אחד מהם מחול אבל אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בינהם ויש גם הפרש של מאה דולר. קראתי ביקורות ואני עדיין לא מצליח להחליט יש לי פחות מחודש להזמין ואני אשמח ליעוץ בנושא, כלומר מה ההבדלים בין מכשיר אחד לשני אני מדבר ממש מלא 800 דקות ואלף SMSים - ככה שהממשק והנוחות ממש חשובים לי אני רוצה גם פלאפון לתמונות ולמשחקים וגם לגלישה כרגע יש לי שילוב בין פלאפון של LG לשיחות וSMS ואיפוד טאצ' 4 למוזיקה משחקים ויומן סוג של... תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים