עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avive,

אני מחפש לרכוש כרוםקאסט ושמתי לב שיש טווח מחירים ממש רחב למוצר, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-NEW-Sealed-Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-H2G2-42-/191459453724?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item2c93df6b1c לעומת http://www.ebay.com/itm/Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-/311218736828?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4876150ebc יש סיכוי שאפשר ליפול על מוצר לא מקורי/מזוייף? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. האם יש תוכנה לנעילת תיקיות או אפלקציות באייפוד??? בבקשה ותודה לעוזרים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Stingray,

היי יכול להזמין מחול בזול, אבל קצת דחוף לי. יש מקום בארץ שמוכר במחיר שפוי? זה סהכ כבל בלי מטען והמחירים הם 30-50 שח!!! הזוי [emoji37]

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  4. אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Qayin,

היי חברים... שמעתי על הרבה מכשירי טעינה אלחוטיים בעבר אבל פה לא הבנתי אם זה רגיל ופשוט טוענים את זה וזה מספיק לטעון את המכשיר פעם פעמיים או שזה עובד אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. המתחרה החדש של ה-Razer Blade Pro מציע המהרה למעבד ולכרטיס הגראפי שבו, לצד מסך G-Sync בקצב רענון גבוה במיוחד לכתבה

7. אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by hararim,

שלום לכולם. אני מתלבט בין השניים. מסקירות שקראתי הבנתי שלנקסוס יש מחסור באפליקציות, האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת אם ניתן לרכוש דונגל שאיתו ניתן יהיה לגלוש סלולרית לשני המכשירים? כמו כן אשמח להמלצות על מכשירים אחרים.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

בינתיים היחידי שראיתי זה שיואמי פרו, שלא נמכר בארץ. יש משהו שכן נמכר בארץ? משהו מומלץ? הכוונה גם להטעין אותו וגם ממנו עם usb c יש לי מכשיר וואן פלוס 5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by geigera,

שלום ראיתי דרך זאפ נקסוס 4 בטווחים של 1270 ש"ח ומעלה. בחנויות (גיים אנד מובייל ורון-פון) אמרו שזה חדש. אפשר להאמין להם? תודה ארי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קניתי אייפון 4 8 ג'יגה מחנות פרטית, האייפון אמור להיות פתוח, לקחתי את הכרטיס SIM שלי (דור 3) וחתכתי אותו לפי הדוגמא בזהירות, כשאני מכניס אותו לאייפון הוא עדיין לא מזהה לי את הכרטיס ורק רושם לא הוכנס כרטיס SIM, כדי להפעיל את האייפון הכנס כרטיס SIM שקוד ה-PIN שלו אינו נעול בדיוק כמו שהוא רושם כשאין בכלל כרטיס במכשיר, אני אמור לעשות משהו אחר אולי ? אגב הכרטיס החתוך עדין עובד טוב במכשיר הישן שלי (נוקיה)

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. למשל יש אפשרות להיכנס ליוטיוב ולצפות בוידיואים?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by RonCohen,

הי ! קוראים לי רון אני בן 19, חייל, עשיתי משחק לאנדרואיד . המשחק פשוט מאוד : יש ריבועים שמחליפים צבעים ,וצריך ללחוץ על השחורים כמה שיותר מהר . זה ממש יעזור לנו אם להוריד, להפיץ, לדרג ומומלץ גם תגובות בונות . זה כלום בשבילכם אבל זה יכול להקפיץ אותנו ב playstore וככה נוכל לגעת בציבור רחב הרבה יותר ... זה הלינק למשחק : https://play.google.com/store/apps/details?id=touchit.co.touchit תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום לכולם קיבלתי אתמול מאוסטרליה דרך EBAY את שלט ההרמוני 525 של לוגיטק אני חייב לומר שזה פשוט שלט מדהים(250 שקל כולל משלוח במקום 450 בארץ!!!!!) העניין הוא שהכנסתי את הממיר של YES דגם ADB 6P47 הכל עובד מעולה חוץ מעניין קטן כשאני מעביר ערוץ הוא מעביר 2 ערוצים בבת אחת וכנ"ל גם לגבי הסאונד הוא מקפיץ בשתי נגיעות במקום באחד ניסיתי גם ללמד אותו ישירות דרך השלט ולא עזר למישהו יש פתרון???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, בקיץ (יולי-אוגוסט) אני מתכנן לעשות טיול באירופה לפני הצבא, ובין היתר בגרמניה. מכיוון שאני כבר צריך להחליף פלאפון אבל יכול לחכות עם זה כמה חודשים, שקלתי לא לקנות את האייפון בארץ בחנויות פרטיות, ביד שניה או עם יותר מדי חבילות שלעולם לא אשתמש בהן, אלא UNLOCKED בגרמניה בחנות רשמית של אפל. השאלה שלי היא אם זה כדאי וההבדל במחיר באמת יהיה משמעותי, או שאפשר לקנות גם בארץ אייפון UNLOCKED במחיר סביר? כרגע בגרמניה אייפון 4 עולה 630 יורו ואייפון 3GS עולה 520 יורו, אבל אני מחכה ליציאת הדגם הבא ואז בהתאם לפיצ'רים ולמחירים אחליט איזה דגם אני צריך. הבנתי שהאחריות בינלאומית אבל אם יש עוד משהו אשמח לדעת עליו... ובארץ אני יכול לקנות כרטיס מיקרו סים עם אותו מספר או שעדיף לגזור את…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by omri_ro,

ראיתי במפרט שלהם שאין הבדל ממש משמעותי בחומרה (רק המעבד, בכמות הזכרון וטיפה במידות המכשיר), והבנתי שלא בעיה לעדכן לאנדרואיד 2.1. האם שווה לדעתכם לחכות לו ולהוסיף במחיר (לא שמחר אני מחליף מכשיר ובכל מקרה לא קניה דרך חברת סללולר כזו או אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Erda0,

שלום לכולם,בניתי אפליקציה פשוטה ושימושית.ברגע שלוחצים על האייקון של האפליקציה המצלמה של הפלא' תיקח תמונה בזריזות והכל קורה ברקע.המצלמה של המכשיר לא תפתח.האפליקציה תבדוק איזון צבעים, צורך בפלאש ותעשה פוקוס. בפעם הראשונה שתפעילו את האפליקציה יקח זמן לקבל תמונה ראשונה.זה קורה מכיוון שהאפליקציה מאתרת את המצלמה בפלאפון ויוצרת תיקיה ייחודית בגלריה.מהתמונה השניה ואילך התגובה של האפליקציה צריכה להיות מהירה משמעותית. אשמח לתגובות/באגים(כרגע האפליקציה לא תומכת במכשירים ללא פלאש, זה בטיפול)כמובן שאני יותר מאשמח לדירוג של 5 כוכבים במרקט, בבקשה בבקשה לא לדרג שלילי, מי שיש לו בעיות או שהוא לא מרוצה נא להגיב פה/ בפרטי. לינק לאפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by mmalia,

-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש פלאפון חדש.. מכל הפלאפונים שאונג' מציעה. רק חשוב לי שיהיה חזק במולטימדיה שיהיה WI FI ושיוכל להריץ תוכנה שתיתן לי גישה לICQ (ככל הניראה FRING) ההתלבטות היא כנראה בין אומניה ל5800 יש עוד רעיונות טובים?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  22. החברה האמריקאית מאמצת את מעבדי ה-Kaby Lake-R המרובעים בנייד הדקיק שלה, ומעניקה תקווה נוספת לשוק העיבוד הגראפי החיצוני עם גירסה חדשה של ה-Razer Core לכתבה

23. Started by iliagildin,

שלום יש לי מדפסת שקייתי ליפני שנה ונגמר בה הצבע מדפסת חדשה וצבע לאותה מדפסת עולים אותו דבר מה ההגיון והאם זה כמו שאני חושב וקונה מדפסת חדשה או שיש פה קאטץ כמו תמיד?

24. Started by ShmenTul,

החלטתי שאני רוצה להתחדש בטאבלט עם מערכת האנדרויד, וחשוב לי שהוא יהיה בגודל 10 אינץ', עם אפשרות להכניס לו כרטיס סים. התלבטתי רבות בין כל מיני שמות מוכרים אך קיבלתי המלצות דווקא על טאבלט סיני: 10.1" Pipo M9 pro RK3188 Quad Core GPS Tablet PC IPS 2GB 32GB Android 4.2 ניתן לראות פירוט שלו כאן: http://www.ebay.com/itm/251313699750?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 השאלה העיקרית שלי, היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא אמינה? (זו פעם ראשונה שאני שומע עליה). האם יש לכם המצלמה אחרת לטאבלט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by צבי יהודה,

אני מתעניין בבלק-ברי פשוט וזול, יותר בשביל צרכי עבודה. יש דגם מיוחד שמתאים לזה?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.