עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו יכול להמליץ על מקום כזה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כעת אני בחיפושים אחר טלוויזיית LCD. אחרי שדפדפתי קצת בזאפ החלטתי לעשות תחקיר מעמיק יותר על ידי חיפוש מספרי הדגמים השונים של החברות המוכרות כמו למשל פאנסוניק וLG בגוגל. נכנסתי לאתרי החברות וחיפשתי את הדגמים המופיעים בזאפ שעליהם אני רוצה לקבל קצת יותר פרטים וגיליתי שאלו דגמים שאינם מוכרים באתר המקורי! זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה הזו, גם עם מכשירים סלולריים זה קורה לפעמים ואני תוהה מדוע ? האם זה אומר שהדגם אינו מקורי? איך אוכל לברר עליו יותר פרטים ? תודה רבה למגיבים, קרן המבולבלת... :s05:

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום לכולם קיבלתי אתמול מאוסטרליה דרך EBAY את שלט ההרמוני 525 של לוגיטק אני חייב לומר שזה פשוט שלט מדהים(250 שקל כולל משלוח במקום 450 בארץ!!!!!) העניין הוא שהכנסתי את הממיר של YES דגם ADB 6P47 הכל עובד מעולה חוץ מעניין קטן כשאני מעביר ערוץ הוא מעביר 2 ערוצים בבת אחת וכנ"ל גם לגבי הסאונד הוא מקפיץ בשתי נגיעות במקום באחד ניסיתי גם ללמד אותו ישירות דרך השלט ולא עזר למישהו יש פתרון???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yigael_o,

היי, לצערי בתחום של מכשירים חכמים אני לא מעודכן בכלל. אני מעוניין במכשיר טלפון (שלי כבר בן 4) ומכשיר PDA. וחשבתי לשלב בינהם. האם ה IPHONE הוא תשובה טובה? לא מעניין אותי דברים אחרים כמו מצלמה ושטויות אחרות. אני רוצה רק לדבר, לשלוח ולקבל SMS ומכשיר שיוכל להחזיק יומן ומשימות (אם הוא גם יסתנכרן מול ה OUTLOOK אז בכלל עשיתם אותי מאושר) הבעיה שלי היא שאני צריך שזה יהיה נוח בצורה סבירה ומעלה. הרי יש יומן בכל טלפון נייד היום אבל המידע מוצג בצורה לא נוחה לקריאה (מסך קטן) ודי קשה להכניס מיידע באופן רציף. האם 2 הגרסאות יתאימו לי או רק החדשה? במידה ויש פיתרון יותר מוצלח של חברה אחרת אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקנות אייפון איפה בארץ אני יכול לקנות? וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by Biatch,

ראיתי אותו אצל מישו לפני כמה זמן ואחרי 2 דקות נגמרה הסוללה אז לא ממש הספקתי לראות אבל הבנאדם אמר שהוא מרוצה ממנו כרגע יש לי K800i ואין לי בעיות איתו .. איך ה LG Viewty ?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by Art Tatum,

השאלות האלה גם נוגעות לי, אבל גם לעוד הרבה אנשים אחרים אני מאמין. אני רוצה מכשיר סלולרי סביר, אבל אני לא רוצה לשלם הרבה או להתחייב לשנים. אני רוצה תעריפים טובים, אבל אני לא רוצה להתחייב או לשלם על שיחות שאני לא יעשה. האם יש פתרון לאדם כמוני בשוק הסלולרי בישראל ?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  8. מה היתרונות אם בכלל במידה והתקין את ה Rockbox על הסנסה שלי? כיום מותקן לי גם MicroSD האם ה rockbox יזהה אותו? האם אני יצטרך למחוק את כל השירים שלי מהסנסה וח"כ להעבירם שוב עלמנת שה rockbox יזהה אותם ? הסנסה די קל ליצור רשימת השמעה, פשוט לוחצים קליק ימני על הסיפריה שרוצים ובוחרים ביצירת רשימת השמעה, האם גם ב rockbox זה קל?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by iem,

אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by huber,

תסתכלו על הטבלה למטה ותקראו את הסיכום של הסוקר: http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3358&p=7

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by redead,

יש לי נוקיה 6500S ואין בו GPS פנימי אבל הבנתי שאפשר דרך האינטרנט של הטלפון להירשם לשרות GPS .. זה שווה משהו הדבר הזה??

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  13. היבואנית אלקטרה, כבר לא מייבאת, לחנות כבר אין אותו, לחנויות אחרות גם אין אותו... מה אני עושה אני חייב את הכבל אחרת הMP3 הולך לפח. אם מישהו יודע איפה להשיג כבל כזה אני ממש אודה לו: http://www.minidisc.com.au/images/(1067).jpg

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by Armageddon26,

אני קונה את הפלאפון בקנדה. רוצה את הפלאפון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה (אפשר לחרוג טיפה). מעדיף מסך מגע גדול ועם WIFI. אם שווה לחכות לפלאפונים חדשים תציינו בבקשה. תודה לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by guyaros,

שלום לכולם, יש לי מכשיר PSP שנרכש לפני המון זמן (כשרק יצא המכשיר בחו"ל). גירסה: 1.5 , המכשיר פרוץ ומסוגל להריץ משחקים מכרטיס הזיכרון. המכשיר מחובר לרשת האל-חוטית Wi-Fi בביתי. הבעיה באה לידי ביטוי באתר youTube , שברגע שאני מנסה להריץ סרטון, מופיעה ההודעה שאין לי גרסת flash מתאימה. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by devilh,

אני רוצה לשמוע ביקורת

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי נוקיה N73 כבר הרבה זמן לא מזמן התחילה לי בעיה כל פעם שהטלפון היה במצב המתנה שהייתי רוצ לחייג או כל דבר אחר המסך היה מעוות מטושטש מלא נקודות וכל התמונה הייתה קופצת, הייתי מכבה מדליק והכול חוזר להיות טוב התמונה חלקה היום כיביתי הדלקתי איך שני מדליק המסך קופץ מטושטש כזה מכבה מדליק נשאר אותו הדבר פירקתי את המסך חיברתי נישאר אותו דבר רוב הסיכויים שהלך מסך מישהו יודע האם זה הגיוני שילך מסך? ואם כן כמה עולה לדעתכם מסך חדש? או משומש? תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שמעתי שהי איותר מהירה פשוט... האם יהיו לזה השלכות שליליות?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Spitted,

יש לי נגן iRiver Clix2 8GB... לפני כמה זמן הוא נפל ונדפק לו המסך... כל מה שראיתי זה אור ירוק זוהר המכשיר עוד עבד, ואם זכרתי את התפריטים בעל-פה הייתי יכול לדפדף ולשמוע מוזיקה, אבל אי אפשר באמת לתפקד ככה הזנחתי את העיניין כי לא היה לי כוח להתעסק עם זה, הנחתי את המכשיר בצד ומאז עברו כמה שבועות... עכשיו הוא בכלל לא נדלק, לא רואים כלום בקיצור יש לי הרבה בעיות איתו, אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין לי מושג מה לעשות למי לפנות? איפה מתקנים דברים כאלה? קניתי את המכשיר בבאג, ושם בטח ישחטו אותי במחיר על כל שטות... אז רציתי לבדוק פה, מישהו יודע לאן ללכת בשביל לתקן את המכשיר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם ההורים שלי רוצים לטוס לשוודיה לעשות טיול עצמאי הם ביקשו ממני לברר על GPS שיהיה איכותי ועמיד בשביל הטיול שלהם התקציב הוא בערך 1500 ש"ח מומלץ משהו עם מסך מגע גדול וברור ובעל ממשק נוח ואם אפשר שיהיה אפשר להטעין לו מפות מהאינטרנט ללא תשלום נוסף

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by devilh,

אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by iakovl,

כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by huber,

כמובן שישראל לא אחת מהן: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=311135

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by leoleo,

שלום לכולם, ישלי 60 שיעורי אנגלית ב-IPOD , מרוב משחקיםשעשיתי לאחרונה במחשב נמחקו לי השיעורים מהמחשב והמקום היחיד שהם נמצאים הוא על ה-IPOD. איך מצילים חומר רב ערך שכזה. למיטב זכרוני לא ניתן להעביר מהמכשיר למחשב והפתרון היחיד שעולה לי הוא להשמיע אותם ברמקול ולהקליט אבל זה האופציה האחרונה. החשש שלי הוא שה-IPOD הולך להתפגר בקרוב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים