עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רק HTC Desire או שיש עוד מומלצים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by JeW BoY,

בקרוב אבקר בארצות הברית ביררתי איך כמה וכאלה לגבי קניית האיפון אבל חשבתי לשאול אולי דווקא לגבי הקנייה בEBAY זה אפשרי? יש מגבלות? למישהו יש ניסיון אישי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by RAPIDFIRE,

היי חברים התייעצות קלה האם יש הבדל בין NOKIA N95 8 GB לבין NOKIA N95 הרגיל. בהנחה שאני אקבל חינם MICRO SD 8GB האם שני המכשירים משתווים או שיש יתרונות נוספים לגירסת ה 8 GB אודה לעזרתכם.

• 71 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, מצאתי את הווידג'ט 3G WatchDog שיושב במסך הבית של הגלקסי שלי ומודד כמה נשאר לי מחבילת הגלישה. מאוד מומלץ לכל מי שיש לו חבילה מוגבלת. כרגע אני מחפש משהו דומה שיאפשר לי לדעת כמה דקות נשארו לי וכמה סמסים כדי למנוע חריגה גם באלה. יש למישהו רעיון או המלצה? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by evy,

תגידו , ברגע שאני מחפש מחירים עבור הגלקסי 4 באתר "זאפ" , אני יכול לסמוך על האמינות של המוצר שאני קונה בחנויות האלה? כלומר,ראיתי שהמחיר הכי זול שם ל galaxy s4 i9505 , באיזור ה 2700 ש"ח (שזה נראה לי מחיר דיי אטרקטיבי ומפתה), יכול לקרות מצב שחנויות כאלה מוכרים בעצם גרסא מסורסת ? או טלפון מזוייף? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by David_K,

אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by yaelkam,

הי כולם! אני חושבת על לקנות קורא אלקטרוני (ולא, לא אייפד מכמה סיבות- הבנתי שחווית הקריאה בו פחות נוחה, הוא הרבה יותר יקר, ומעבר לזה כבר יש לי מחשב, ואני לא מחפשת מחשב נוסף...). אני חושבת שאני בעיקר מתלבטת בין הקינדל של אמאזון, לקוראים של סוני. רציתי לברר כמה דברים, 1. מישהו יודע האם איזשהוא קורא כבר מעוברת? (חוץ מe-ברית) 2. מאחר ואני עובדת עם הרבה קבצי PDF, עד כמה זה נח בקוראים האלקטרונים, והאם אפשר לעבור לפורמט האלקטרוני? 3. אה וכמובן, המלצות לכאן או לכאן לגבי קינדל/סוני/מכשיר אחר שיענה על הדרישות: חווית קריאה נוחה, זול יחסית, תומך בPDF ובפורמטים נוספים, תומך בעברית יתרון עצום! תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. נעלתי אותו ושכחתי את הקוד . האם יש דרך שאוכל לבטל את החסימה? (נוקיה ללא סים) כשפניתי לסלקום הם רצו 300 שח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hwforcer,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892 נסיתי את זה ועובד מעולה.... באחריות המשתמשים בלבד

12. נו אז מה שהדגם הקודם הוצג לפני פחות מארבעה חודשים? זה ממש לא הולך להיות מה שיגרום ל-Xiaomi להאט לכתבה

13. Started by shaks,

אני מחפש רום מומלץ לגלקסי S3 מבוסס סמסונג עדיפות לאחד שמכיל את גירסה כמה שיותר חדש לאנדרואיד ושועבד _חלק_

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. תמיד כשאני נכנס לרכב, הסמארטפון שלי הופך מיידית ל-GPS עם WAZE. אני אוהב להרגיש מעודכן וזמין גם כשאני נוסע במסלולים קבועים שאני כבר מכיר אפילו בעיניים עצומות (לא מומלץ...). (שימו לב - בהודעה הבאה יש קישורים ל-4 סרטוני יוטיוב, שמתארים את התהליך שעברתי. ספויילר: המחזיק שהזמנתי הוא זה מהסרטונים השלישי והרביעי) לכן, מחזיק הסלולר שלי הוא משהו שתמיד היה חשוב לי להשקיע בו - רציתי שהוא יהיה אמין, יציב, נוח לשימוש יום יומי, נוח לתפעול, קטן פיזית ולא בומבסטי - כזה שיוסתר לחלוטין כשהטלפון מחובר אליו. מלבד הטלפון אני לא רוצה לראות שום אביזר/פלסטיקה מיותרת מול העיניים... כמו כן, השמשה אצלי נמצאת דיי "עמוד" בתוך הדשבורד, ולכן ממש לא הייתי מעוניין בפתרונות שכוללים זרוע ואקום רגיל…

15. http://www.dira4u.com/home-theater/813-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95-%D7%96%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9C או שתגידו לי שזה משהו שכבר קיים הרבה שנים ושאני קצת סתום... מישהו מכיר את הטכנולוגיה הזו במקררים ומה המשמעות שלה מלבד חיסכון באנרגיה? (במזגנים למשל זה גם מקרר בצורה יותר יעילה, שומר על טמפרטורה קבועה ואנאעארף מה עוד...)

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום לכולם, חבר ירד היום לאילת ומזה זמן שאני תוהה איזה מכשיר לקנות לאבא שלי... הדרישות מהמכשיר הן די בסיסיות עם דגש על סקייפ (לשיחות עם משפחה בחו"ל) ושהמכשיר יהיה מספיק גדול כדי שהוא יוכל להקליד עליו בנוחות יחסית. התקציב הוא עד איזור ה 1000 ש"ח. בדקתי ב Ivory אילת והמכשירים שנראה לי, נכנסים לקטגוריה הזו הם (מחירי אילת): LG Optimus L4-2 E440F - מחיר: 634 ש"ח Sony Xperia E - מחיר: 674 ש"ח ZTE Blade III - מחיר: 719 ש"ח LG Optimus OPTIMUS L5-2 E450F - מחיר: 797 ש"ח LG Optimus L7 P705F - מחיר: 838 ש"ח האם כדאי אולי מכשיר אחר? החבר נמצא באילת עד סוף השבוע... אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה וערב טוב.

17. וואלה שוב הוכיחה את הבורות שלה בנגנים. "רוב היכולות של סדרת C100 זהות ליכולות של נגן סיני ממוצע:..." - הם רציניים?!?! http://computers.walla.co.il/?w=//1034769 דידי חנוך?! מה יש לך בנאדם?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by שרוני :],

בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ערב טוב, ידידה מחפשת המלצה לסמארטפון ראשון. התקציב הוא כ1000 ש"ח עם אפשרות להוסיף עד 400 ש"ח נוספים. ייתכן והמכשיר יירכש בארה"ב בחלון הזמן של 3 השבועות הקרובים. זהו הסמארטפון הראשון עבורה, לכן קשה לה לפרט על שימושים. הדגש העיקרי הוא על חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, מצלמה טובה ונוחות גלישה באינטרנט. האם להמליץ לה על הנקסוס 5 או על המוטוG? אולי יש מכשיר זול יותר שיתאים לצרכים שלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by RoeeKa,

שלום לכולם, קודם כל חשוב לי לציין כי כבר די עברתי על כל הפורומים הרלוונטיים למיניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני קונה מכשיר פעם בכמה שנים טובות ולכן רוצה להיות בטוח שאני לא עושה טעות. התקציב שלי למכשיר הוא עד 2000 ש"ח, לפי מה שיצא לי לראות הG2 וה-Nexus 5 הם המכשירים הכי טובים שאפשר להביא בתקציב הזה, תקנו אותי אם אני טועה. (לא אכפת לי לחרוג קצת מהתקציב אם זה ממש ממש שווה את זה) נקודה חשובה, יש לי כרגע S1 שדי נשבר לי ממנו, אחרי אין ספור החלפות רומים במשך השנים ו-GPS שלא עובד + סוללה שמחזיקה לי במקרה הטוב עד הערב (ללא שימוש כמעט) מה שאני בא להגיד: אין לי כוח להתעסק עם המכשיר יותר ואני רוצה מכשיר שעובד. (אלא אם כן מדובר שהחלפת רום חד פעמית שלא תגרור…

21. המותג VAIO נפרד מסוני והפך לעצמאי כבר לפני כמה שנים, אבל נראה כי הניתוק המופגן בין מה שיפה ואלגנטי למה שהגיוני ומשתלם עדיין חי ובועטלכתבה

22. התחזיות האפרוריות ביותר התגשמו במהירות - החברה הקוריאנית מכריזה על הפסקה מלאה של פעילותה בתחום המכשירים החכמים, בתוך כמה חודשים בודדיםלכתבה

23. Started by Biatch,

טוב אז סוף סוף אני יחליף את הסמסונג 624 שלי :\ אני רוצה סוני אריקסון אבל מתלבט איזה מכשיר דברים שחשובים לי: מצלמה איכותית נגן איכותי וסאונד חזק זהו בערך :]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by biodome,

היי חבר'ס.. בת דודה שלי נוסעת לניו זילנד שבוע הבא לתקופה של חודשיים וצריכה המלצה למכשיר חדש ואיכותי. אני לא כזה מעודכן במה רץ עכשיו חזק בשוק אז אשמח לשמוע המלצות שלכם. מאוד חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ביותר, כי היא גם תצטרך את הנגן בטרקים, יכול להיות שאפשרות להחליף סוללות תקסום לנו. מבין הדברים שראיתי רצים בפורום בין השאר שמתי לב לנגנים של iAudio כמו ה-D2 (עם הזמן ניגון המאודדד ארוך שלו) וה-X5L. אהבתי ב-D2 שיש אופציה להוציא וידיאו לטלוויזיה (אני מכיר מישהי עם A2 וזה מאוד שימושי בשבילה) - האם הוא מתמודד עם כל סרטון divx/xvid ומריץ אותם בצורה נורמלית? לבעלי הניסיון פה - הוא תומך ב-SD 4GB שהוא לא SDHC? גם החברות הפוחות מוכרות כמו ה-Transcend X150? האם הוא תומך בעיברית?…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by ofir_16,

היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.