עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אני מחפש איך לגרום לדפדפנים שלי chrome,firefox,default להראות flash באתרים שיש בהם. אפילו באתר של adobe אני לא רואה את ה-flash. ויש לי את הגירסא האחרונה של adobe flash player 11.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל ביום ראשון הקרוב את המכשיר הסלולרי XOLO X900 המבוסס על הצ'יפ של אינטל. המפרט המלא נמצא כאן: http://www.xolo.in/xolo-x900-specifications המכשיר נמכר בהודו בלבד במחיר של סביבות 400$ (סלולר דומה נמכר ע"י אוראנג' בבריטניה במחיר של כ-300$ - Orange San Diego). המכשיר יחליף את מכשיר ה-Google Nexus S שיש ברשותי היום (ושמרגיש לי כבר איטי בטירוף). מכיוון שלא מצאתי אף שרשור בפורום הזה בקשר למכשיר הנ"ל אשמח לענות על שאלות או להריץ בדיקות למי שמעוניין ביותר פרטים (ואולי גם אני אלמד משהו מכל העניין )

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by etay93,

שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SinMaker,

היי, אני מתכנן לקנות סלולרי בסכום של עד 500 ש"ח. במהלך חיפושי נתקלתי בטלפון u8180 huawei. האם למישהו יש ניסיון איתו? האם אני יכול להשיג טלפון טוב יותר במחיר הזה? חשוב לי שהוא יהיה אנדרואיד ובעל GPS + WIFI תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  5. עם הרום המקורי שלי (סטוק של אורנג' 2.2) זה עבד. שדרוג ל: update-cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed כבר לא עבד שדרגתי היום ל: cm-9-20120710-NIGHTLY-galaxysmtd גם לא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by Nakion,

שלום לכולם לפני כמה ימים שדרגתי את הסמסונג גלקאסי אס שלי באנדרואיד 2.33 בסלקום. עכשיו כמו שכולם בטח יודעים מבחינת התוכנה הוא פלאפון חדש אז צריך להטעין אותו מספר מסוים של שעות אחרי שגומרים לו לגמרי את הסוללה. אז סיימתי את הסוללה עד שהפלאפון נכבה לגמרי אבל לצערי שכחתי לנתק אותו ובגלל זה הוא היה 8 - 9 שעות רצוף במטען. השאלה שלי היא אם מה שעשיתי פגע לי באורך החיים של הסוללה כי שאני מסתכל על המצב שלה בהגדרות עדיין כתוב לי "פריקה". למרות שלמחרת עשיתי את מה צריך שוב סיימתי את הסוללה והפעם ניתקתי אותו ברגע שהוא הגיע ל100%. תודה.

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by hezi508,

שלום לכולם , יש לי אפשרות להביא עם חבר מכשיר מארה"ב ראיתי את הגלקסי S3 32GB ב700 דולר באי ביי, מה אתם אומרים בכלל כדאי להביא מכשיר מארה"ב ? בגלל כל הנושא של העברית ונושא האחריות? שאלה שניה האם המחיר אטרקטיבי? או שאפשר למצוא באתרים אחרים מחירים טובים יותר? תודה, חזי

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by Project X,

יש לי מכשיר (Galaxy S (I9000 ישן וחשבתי קצת לחדש אותו. אני רוצה לשים רום ICS גרסה הכי קרובה לרשמית עם עברית שמותאמת Galaxy S עם חיי סוללה טובים , איזה רום ICS עונה על הדרישות האלו ? אם חייבים להחליף קרנבל למכשיר או שאפשר להשאיר את המקורי ? חוץ מי זה אני מחפש אפליקציה שמחלישה את הצילצול של מכשיר לפי שעות אם משהו מכיר משהו כזה? אם יש למשהו נסיון עם גרסה כזאת או מדריך אמין מyoutube מוזמן לשתף

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. שלום, קניתי מכשיר SGS2 כשאני מדליק אותו יש לו את הסימן קריאה הזה בהתחלה, אז אני משער שכבר עשו לו ROOT אני רוצה להתקין עליו ICS בעברית (הממשק בעברית ) עכשיו יש לי כבר ICS בעברית על מכשיר אחר ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני לא מצליח למצוא את אותה מערכת הפעלה ... אם אפשר מדריך על איך עושים את זה, והמלצה למערכת הפעלה בשביל הפאלפון שלי אם יש איזה שהיא דרך לזהות את הרוס שיש לי על הפאלפון, ולמצוא אותו באינטרנט בשביל להתקין על המכשיר השני ... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by avive,

אהלן, בארץ המחיר הכי זול של הONE S הוא 2800 באיבי המחיר הוא בסביבות ה500 דולר כולל משלוח כמה שאלות: כמה מיסים אם בכלל אני אצטרך עליו כשהוא יגיע לארץ? יש גרסה מסויימת שאני צריך להקפיד להזמין או רק לוודא שהו UNKOCKED? מאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר? תיהיה בעיה להתקין לו עברית? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Yakim Peled,

יש לי טלפון ישן של סלקום שפעל על הרשת הישנה שלהם (ללא SIM). כיוון שהרשת בוטלה אי אפשר להשתמש בו. שאלתי את סלקום אם אפשר להשתמש בו איכשהו ונעניתי בשלילה. למרות זאת, חשבתי לא יזיק לשאול כאן. לכל הסקרנים שבטח יתהו למה זה מעניין אותי ולמה אני לא קונה מכשיר חדש, התשובה פשוטה. זה דגם שמאד מוצא חן בעיני (נוקיה 5125) ואשר אי אפשר לקנותו כחדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  13. האם מישהו ניתקל בבעיה כשניסה להכנס לניהול של האפליקציות?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by dovik,

מחפש קורא ספרים עם מאפיינים הבאים: * יכולת לקרוא פורמט PDF, ובפרט אפשרות להגדיל את הגופן. * שמעתי לא מעט על מסכים שבירים ממש של חברות מסויימות. האם זה נכון? אם כן, נא לדלג על הדגמים האלה. זהו, בעצם..

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  15. שלום חבר'ס עברתי להוטמובייל ואני מחפש בנרות מדריך הגדרה למכשיר הנ"ל (מערכת הפעלה BADA2) אשמח לעזרה כי נכון לעכשיו אפשר רק להוציא שיחות מהמכשיר, אין אינטרנט ואין MMS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  16. שלום לכולם אני חושב לקנות גלקסי נקסוס יד שניה. איזה דברים עלי לבדוק לפני הרכישה? הבנתי שיש מספק גרסאות למכשיר, אירופאי, אמריקאי ולשוק האסיאתי. (כרגע אני לקוח של גולן טלקום). אשמח לקבל כמה טיפים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב, נתקלתי לאחרונה באפליקציה מגניבה, שימושית למי שיש מנוי למפעל הפיס. לינק לכתבה שם מצאתי את האפליקציה לינק לאתר של מפתחת האפליקציה שם ניתן למצוא פירוט ותמונות של האפליקציה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by Or94,

שלום, היום יש לי יום הולדת וההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי גלקסי S3 בלי שידעתי. אני מאוד מרוצה מהפלאפון והורדתי אפליקציות ומשחקים אבל יש לי כמה שאלות: 1. איזה אפליקציות שימושיות ומשחקים טובים וממכרים אתם ממליצים? 2. יש לי אנשי קשר באאוטלוק במחשב ואני רוצה להעביר אותם לפלאפון שלי ככה שהם יופיעו בג'ימייל בפלאפון וגם במייל שלי בנענע בפלאפון שאותו הגדרתי באפליקציה המובנת של הפלאפון. איך אני עושה את זה? 3. איזה חנויות אפליקציות ומשחקים חינמיות אתם ממליצים ואיך מתקינים ומורידים אותם? 4. האם יש אנטי וירוס לפלאפון? אם כן על מה אתם ממליצים? תודה.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. סוני אריקסון W595 אפשר לשמור מספר מוגבל של שיחות ביומן שיחות(מראה שיחות נכנסות/יוצאות/שלא נענו. האם זה אפשרי להגדיל את המספר הזה? כי SMSים אפשר לשמור כ 500 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by felakat,

אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Moon-Mage,

כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Rta,

אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר. כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי. אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי. אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו. הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים. תודה!

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by איסתרא בלגינא,

שוב שאלת ניובי: סוני Xperia S ששודרג לקסטה. שמתי לב ששום תוכנית שאני פותח לא נסגרת עד שאני מאתחל את הטלפון - לרובן אין בכלל אפשרות של סגירה, חזרה למסך הראשי משאירה אותן רצות או קםואות ברקע. גם לאלו שיש, למשל Waze (הייתם מאמינים שרק היום בבוקר קלטתי למה זה שמה? ), לא נסגרות אלא רק עוברות לרקע, לחיצה ממושכת כל כפתור הבית והיא עדיין ברשימת התוכנות שרצות. זה אמור להיות ככה?

24. שלום, עברתי היום מפלאפון להוט מובייל. רציתי לדעת לאן נעלמה האופציה של שיתוף אינטרנט, שקודם הייתה קיימת במכשיר. הלכתי לפי ההגדרות שלהם: https://www.hotmobile.co.il/Documents/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%20%D7%95%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%20iPhone.pdf?CSRT=15738000999962397864 אבל זה לא עזר, האינטרנט במכשיר עובד, פשוט האופציה של "שיתוף אינטרנט" לא קיימת יותר. איך מסדרים את זה? אני באייפון 3G, גירסה 4.2.1. תודה!

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. אוקיי. אז ככה... אני מחפש פלאפון פשוט וזול בעדיפות למשומש שיש לו רמקולים חזקים וכו'. סטייל "מירס צבאי". אבא שלי צריך פלאפון לצרכי עבודה והוא כבר בן 60 ויש לו בעיות שמיעה (לא משהו רציני אבל עדיין עדיף לי אחד עם רמקולים חזקים). עד 300 ש"ח, אלא אם כן יש משהו שעדיף להגדיל את התקציב בשבילו.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים