עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כמו בכותרת, אני טס לארצות הברית סוף שבוע ומתכנן לקנות טאבלט (עד היום לא היה לי טאבלט או סמרטפון). אני צריך המלצה לטאבלט הכי משתלם בתקציב שלי (250$), מעדיף לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג בכלל התקציב במקור הוא 200$, אבל שכנעתי את עצמי להוסיף עוד קצת). השימושים העיקריים היו משחקים וקריאה. חשבתי על הנקסוס 7 גרסת ה-16GB (על ה-8GB אני לא יכול להניח את ידי, לפי מה שהבנתי), מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לינק לצילום המדבקה: http://imageshack.us/photo/my-images/12/defyf.jpg/ או http://img281.imagevenue.com/img.php?image=597308853_DEFY_122_369lo.JPG גם מצורף להודעה. לפי GSMARENA יש ל-DEFY שתי גרסאות ורק אחת תומכת ב-850MHZ של פלאפון: http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php אשמח לעזרה בזיהוי הדגם שמוצע למכירה בתמונה המצורפת. תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, אני רואה שיש לא מעט לדעת בתחום ובשביל לחקור יקח שבועות של lurking בפורומים. וויתרתי מראש על מרובעי הליבות ועל המירוץ לחדש ביותר(כאחד שעדיין עם sony ericsson t650i מ2007 אני חושב שאשרוד בלי "החדש ביותר") 1)האם הSGS2 באמת הממולץ לקניה ולא סתם הראשון בזאפ? 2)איזה מכשירים דומים יש ברמת הSGS2 ומה החוזקות והחולשות שלהם? (HTC, Sony ומיניהם והאם הם יכולים להשתוות?) אם יש לכם שאלות שיכולים להועיל תשאלו בשמחה. תודה, עומר

• 17 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Cheif,

כשגולן טלקום דיווחה לפני מספר ימים על 80,000 מינויים, הרבה מאוד גבות הורמו. בין השורות של הדיווחים היה ניתן לקרוא חוסר אמון במספר הזה ורמיזות על כך שהוא בפועל מפוברק. דוגמא לכך ניתן למצוא כאן - http://www.themarker.com/hitech/1.1748394 אני דווקא מאוד מאמין במספר הזה. ראשית, בסוף השבוע סייעתי לזוג חברים בהזמנת שני SIM-ים - מספרי ההזמנה היו סביב 84,000. מעבר לכך, ההכרזה של פלאפון היום שהם יוצאים בתוכנית לא מוגבלת בעלות של 99 שקלים (עם לא מעט כוכביות ושורות קטנות), מוכיחה עד כמה הלחץ בחברות הוותיקות גדול. אם גולן לא היה מצליח כל כך, לא היינו רואים את אורנג', סלקום ופלאפון מיישרות קו איתו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000766050

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ohad5g,

אני מחפש נגן mp3 שתומך בעברית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ohad5g,

שלום כשאר אני שולח הודעות למישהו בעברית הוא מקבל אותם בסימני שאלה מה לעשות ?...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. החדשות הטובות הן שקבלתי לפני כמה דקות את החשבונית הראשונה של גולן טלקום שמכסה חודש פעילות שלם. החיוב הכולל עבור 4 המינויים שניידתי לגולן עומד על 108 שקל. החשבונית האחרונה של אורנג' עבור אותם 4 מינויים היתה על סך 528 שקלים. החשבון מפורט ביותר וכולל את כל פרטי השיחות שבוצעו (תאריך ושעה, אורך השיחה ומס הטלפון שחויג) וה-SMS שנשלחו (תאריך ושעה ומס הטלפון אליו נשלח). כל מילה מיותרת. החדשות הפחות הטובות הן שיש בעיה בחשבונית למי שנמצא בתוכנית ה-10 שקלים. בניגוד למובטח, שיחות לשירות הלקוחות של גולן חוייבו בתעריף הרגיל (18 אג' לדקה) במקום להיות בחינם. בחשבונית רואים זאת כהתקשרות למספר 058-7778166. שוחחתי עם שירות הלקוחות של גולן (דרך אגב ענו שם אחרי פחות מ-2 דקות...) והם מודעים לבע…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום חברים. עברתי לדירה חדשה ויש בעיה מעצבנת. אין קליטה סלולרית בכלל כמעט בדירה. נוסה באורנג וסלקום. ובתכנון לעבור להוט מובייל בקרוב. רציתי לדעת אם ישנן פתרוונות לבעיה כזאת כי כשאני מקבל שיחה אני חייב לצאת החוצה כדי שלא תתנתק לי השיחה. עצבים. בימים הקרובים ננסה את הקליטה בהוט מובייל ונראה מה קורה. בינתיים אני צריך פתרונות תודה רבה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. סלולארי חכם מחו"ל (ייבוא אישי) עם אפשרות תמיכה מלאה בעברית עד 1500 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  12. Started by dvirf1,

אבא שלי קיבל את הרשימה הבאה, ויכול לבחור מתוכה. איזה מהמכשירים כדאי לו לבחור? Samsung W Sony RAI Sony Experia S Sony Arc Motorola Razr

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  13. Started by Mike_M16,

שלום, רציתי לקנות MP3 חדש, אני חושב ללכת על Sansa Clip Plus(אם למישהו יש הצעה טובה יותר אני אשמח לשמוע), ורציתי לקנות גם כרטיס זכרון של 32GB ולהוסיף לו. השאלה שלי היא האם ניתן בכלל להוסיף כרטיס זכרון של 32GB למכשיר או ש-16GB לדוגמא זה המקסימום. אני לא ממש בקיא בכל עניין ההרחבות. עוד שאלה, נתקלתי בשני כרטיסי זכרון - שניהם של 32GB, כפי שציינתי אני לא מבין גדול ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואיזה כרטיס עדיף לקחת. אולי אחד מהם מתאים לדברים אחרים ולאו דווקא ל-MP3. אז פשוט רציתי להתייעץ לפני שאני מבצע קנייה. הנה שני הכרטיסים: הראשון, והשני. תודה מראש, מיקי.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by liram21,

שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by mc_elad,

אז ככה אני בקרוב אקנה מחשיר,חשוב לי מאוד מוסיקה ו שהמחשיר יריץ אפליקציות בצורה טובה, מצלמה קצת פחות חשוב לי.. כרגע יש לי את 5800XM "הסמרטפון עם מסך המגע"...בכל מקרה שרדתי איתו הרבה זמן כי הרמקולים המובנים שלו דיי טובים והנגן סבבה.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. יש לי פלאפון NOKIA 300 ולאחרונה החלטתי לעשות לו עדכון תוכנה, לא נראה שהעדכון הועיל במיוחד למשהו, אבל הבעיה היא שכשאני כותב טקסט לא מופיע לי אם זה עברית\אנגלית\מספרים אם יש חיזוי טקסט או אין, המקום שזה אמור להופיע פשוט ריק...... בתוכנה של נוקיה אין אפשרות לשחזר את התוכנה של המכשיר אלא רק את האנשי קשר. 1. איך אפשר לפתור את הבעיה? 2.האם יש ענין בכלל לעדכן את התוכנה של המכשיר מדי כמה חודשים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by CroCoDile,

התקנתי על מכשיר הגלקסי 2 שלי את הרום הנפלא הזה (גרסה 9-20120620 NIGHTLY). לצערי, חבילת אפליקציות הגוגל שהורדתי יחד עם הרום לא כוללת את גוגל maps. במרקט אני לא יכול למצוא את האפליקציה בכלל, במחשב אני יכול למצוא אבל לא להוריד ולהתקין. אז מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כמו שכתבתי אני קונה גלקסי 3 ואני רוצה לדעת על מה אני צריך להסתכל, תדרים, סים חופשי וכו... אשמח אם תכווינו אותי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מצאתי שני אנשים שמוכרים נוקיה 5110 ב-Ebay. http://www.ebay.com/itm/Nokia-5110-old-mobile-phone-unlocked-working-/170835407995?pt=Cell_Phones&hash=item27c695747b http://www.ebay.com/itm/NOKIA-5110-MOBILE-PHONE-UNLOCKED-LOVELY-RETRO-PHONE-GRADE-B-/230756089165?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35ba227d4d למעט הנושא הברור של In working condition האם יש עוד דברים שעלי לבדוק? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by B.D.B,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255603,00.html

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by RUBI88,

שלום לכולם רציתי לשתף אותכם בגאדג'ט חדש ומגניבבב עינית דיגיטלית לדלת הדגם החכם בעל פונקציות מתקדמות ראיית לילה פעמון בדלת מצב צילום תמונות מצב צילום סרטונים תאריך שעה מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכם. אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D אז, ככה. ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד. אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש. הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא מ…

• 87 תגובות
    • 9.5k צפיות
  24. Started by Yakim Peled,

אני רוצה לבצע שיחה ולהקליט אותה. הטלפונים שיש לי בבית הם נוקיה 5110 ו-1280 (הם פשוטים אז אני מניח שזה לא אפשרי בהם) ומוטורולה Defy. חיפשתי באפשרויות של ה-Defy אבל לא מצאתי את האופציה הזו. האם זה אומר שאני צריך להוריד אפליקציה כדי שתהיה לי את האופציה הזו? אם כן, איזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by vamp69,

אני מתלבט בין HTC one X לבין אייפון 4s השאלה מה יותר טוב? מבחינת ביצועים,צילום, מעבד,אודיו וכל דבר שעולה לכם לראש שיכול להיות טוב והאם בכלל כדאי לחכות לאייפון 5? תודה רבה לכל עוזר

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים