גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הסתבכתי עם כל הנושא של התדרים בארץ של כל חברות הסלולר. נכנסתי עכשיו לאתר בארה"ב לקראת קניית גלקסי 3 וראיתי באתר: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תמיד חשבתי שהשיחה והמידע על אותם רשת נתונים... ספציפית על הטלפון הזה - האם הוא יתמך בארץ ע"י אחד מהרשתות - איזה מהן ? האם מישהו יכול להרים את הכפפה ולעשות טבלה מסודרת שתנעץ בפורום ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי טאבלט של ACER(לט בטוח בדגם אבל זה אמור להיות דיי פשוט ולא מתקדם במיוחד) - אם יש דרך לבדוק את דגם הטאבלט זה יהיה נחמד. בעקרון,אני רוצה להבין את כל באפשרויות והפונקציות בטאבלט הנ"ל ובעקרון להוציא את המיטב ממנו! אשמח לעזרה ותודה מראש. ;D
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא בין S3 ל X. ועכשיו קראתי שיוצא עוד חודשיים גרסה משופרת של ה X http://www.gadgety.co.il/46340/דיווח-htc-תחשוף-בקרוב-את-one-x-plus-עם-מעבד-tegra-3-משופר/ מבחינת דברים כמו תדר המעבד וכו' זה לא ממש מעניין אותי, גם כפול ליבה מספיק לי עם 1GHZ מצדי, העניין שכתוב שיהיה שם את מעבד TEGRA המשופר ,מה שיכול להיות ישפר את הסוללה שלו. מצד שני, הוא יוצא רק עוד חודשיים אז האם שווה לחכות? (בהנחה שהשמועות האלה באמת נכונות)/ עוד דבר , כשאני בצבא אני חייב להוציא את הסוללה מהמכשיר, איך אני עושה את זה עם ONE X?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש למישהו ניסיון עם שתי המכשירים הנ"ל או אחד מהם ויכול לייעץ לי איזה מכשיר יותר עדיף? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאשתי יש גלקסי S1 מאורנג', עם רום מקורי. עדכנתי אותו עם כל עדכון שיצא ועכשיו הוא בגרסה 2.3.3 לדעתי. המכשיר התחיל להיות כבד ולעשות כל מיני בעיות קטנות (נשאר במסך כתיבת הודעה גם כשסוגרים ופותחים מחדש למשל) חשבתי לעדכן לה רום לג'לי בין או ICS. האם מישהו מכיר רום טוב בעברית? הבנתי שסמסונג לא משחררת עדכונים ל-S1. תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2599591&cfm=BFF3FD7267D9 מה זה הדבר הזה...שווה לקנות. אין לי טאבלט וזה נראה לי סבבה לא (לא חשבתי לקנות טאבלט,ף אבל המחיר קורץ). זה ייתן גלישה חופשית או יקרטע?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם להודות על האמת, מתחיל להמאס לי מכל המטענים החשמליים ואני רוצה לעבור למטען סולארי. הקטע הוא שאני רוצה שהוא יוכל להטעין גם סוללות D. בחיפוש ברשת עלה המטען הזה שבאופן עקרוני נראה מושלם לצרכי. למישהו יש ניסיון איתו או עם מטענים סולאריים אחרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חברים רכשתי אתמל את התוכנה wolfram alpha לאנדרואיד. משום מה המקלדת המיוחדת שלהם לא עובדת, אני מקיש על המקשים אבל זה לא כותב כלום ולכן אין אפשרות לחפש שום דבר. ניסיתי ליצור איתם קשר אך הם לא מגיבים. מישהו מכיר פתרון לבעייה? אם לא איך אני מקבל את הכסף חזרה?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי HTC ONE S ויש בו מלא תוכנות מובנות של TMOBILE ושאר זבל,איך אני נפטר מהם ? ניסיתי לעשות UNINSTALL והם עדיין מופיעות ויש כאלה שהן אופציה למחוק בכלל.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת, על פניו נראה שהמכשירים די דומים בתכונותיהם. האם מישהו יודע בכול זאת מה עדיף מבין שני המכשירים? תודה על העזרה! עריכה: קראתי קצת על המושג rom, עד כמה חיוני לבצע שידרוג של rom למכשיר לאחר קנייתו? האם לא חייב לבצע שידרוג?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אבי קנה לעצמו iPod. המטרה: משחקי ברידג' נגד המחשב, שיחות וידאו עם הנכדים בחו"ל וקצת מוזיקה וסרטונים. אין לו מושג איך עובדים עם דברים כאלו והוא לא יודע אנגלית, אז אני זה שצריך להתמודד עם כל הבעיות - ומה אני כבר יודע על iOS? הבעיה הראשונה היא שהסקייפ בעברית חלקית בלבד. על המחשב שלו, הסקייפ לחלוטין בעברית. אני לא מוצא גרסה עברית לסקייפ או הגדרה שמעבירה את סקייפ לעברית מלאה, כשבוחרים "עברית" רק חלק מהממשק מתורגם. יש דרך לעשות את זה? בנוסף, יש המלצה לתוכנת ברידג' למשחק נגד המחשב? ניסינו את Bridge Baron, היא מיועדת למשחקי רשת נגד שחקנים אחרים וזה לא פשוט להשתמש בה למשחק נגד המחשב, במיוחד למי שלא יודע אנגלית. מכירים משהו אחר? עדיף בחינם כמובן, אבל אם עולה קצת, גם טוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי גלקסי S3 עם 16GB זיכרון שנקנה בחנות פרטית ואני משתמש בapex launcher במקום בtouch wiz והכל בסדר גמור, המכשיר פועל מהר, התקנתי את כל האפליקציות והמשחקים שרציתי וסידרתי מסכי בית ותיקיות במסכי הבית אבל יש לי כמה שאלות: 1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו? 2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה. 3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר לא מפסיק לצאת מאפלקציות ולעשות ריסטים. מכשיר אייפון 4 16ג'יגה שפרוץ לפריצה האחרונה.קרה לאחר שעשיתי עגדכון ל וואטסאפ ( לא חושב שזאת הסיבה).תודה!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מישהו מכיר רום ICS לGalaxy S שעובד [כמעט] חלק (=GPS, Bluetooth וכו' שפשוט עובדים), אני שונא להרגיש חלק מפרויקט פיתוח. אם אין כזה דבר היום, יש למישהו הערכה תוך כמה זמן זה יקרה? עד כמה בGalaxy S יש הבדל בשדרוג לICS (לא בהשוואה לרום מלוכלך של מפעילה כלשהי)? אה, שכחתי, עברית בתפריטים ושיריץ VoodooSound... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל ביום ראשון s3 חדש מאורנג'. עם איזה גרסת אנדרואיד הוא צפוי להגיע?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם לצורך המלצה לסמארטפון למיילים \ Waze\ SMS ושיחות טלפון אני חושב שמשהו יחסית זול כמו Blackberry או דומיו בנוקיה יהיו משהו הולם התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח תודה רבה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy S משומש. יש אפשרות למנוע מראש עקיצה של המוכר כך שהוא מוכר לי ואח"כ מדווח על המכשיר כגנוב, מה שגורר הפיכה של המכשיר למשקולת נייר? יש טופס שהוא יוכל לחתום עליו שיהיה תקף מבחינה משפטית? אתם מכירים מישהו שקרה לו כזה דבר, פתרון? במקרה הכי גרוע יש אפשרות לשנות IEMI? זה חוקי?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מוריד כרגע ואני מדבר על העדכון הרישמי של סמסונג ולא על משהו של חברות הסלולר למי שיש גירסה רשמית יכול להתקין אלחוטית או דרך kies אני מתקין כרגע אלחוטית תעשו ככה למי שרוצה 1-לחיצה על כפתור התפריט במסך הבית 2-הטלפון שלי (נימצא למטה ) 3-ותבחרו עדכונים ומשם תבדוק גירסה חדשה או משהו בסגנון זה אמור לתת כמה שיפורים כמו שימוש בליבה הנוספת סוף סוף ותמיכה מלאה בעברית גם השימוש בסטילוס צריך להיות טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עייפתי מלחכות לשיחרור הרשמי של מוטורולה. האם יש רום ICS שמומלץ למכשיר זה עם עברית מלאה? עריכה: מדובר ב XT910 שנרכש דרך סלקום.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום. אתם בטח כולכם כבר שמעתם שבארה"ב ומקומות אחרים שווק הגלקסי עם 2 גיגה RAM במקום 1. רציתי לדעת אם פה בארץ יש מקום שגם מוכר אותו עם 2 גיגה ואם הוא נותן אחריות יצרן עליו. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדגם הזה באנגליה. איפה אני יכול לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום לאמי היה יום הולדת ולכן החלטתי לרכוש לה אייפד החדש כדי שתיהנה מעולם האינטרנט והאפליקציות. אחרי השימוש הראשון באייפד כאשר ישבה לראות סרטונים ביוטיוב הפנים שלה האדימו כאילו שהיא השתזפה בים וכן יש לה עדיין כאבים בעיניים. אני יודע שזו שאלה רפואית ולא בהכרח שייך לפורום אבל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ייתכן שהבעיה היא במכשיר הספציפי שקניתי במובן שאולי הוא מקולקל ופולט יותר מידי קרינה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתה לי בעיה בזיכרון היה רשום שנתור לי 100mb חופשי הלכתי לחברה והם אמרו לי שזה בגלל הפלקציות אבל הם היו סגורות בדקתי הכל היה סגור ואין לי מוסג מה לקח לי הרבה זיכרון בקיצור המוכר ניסה לבידוק מה הבעיה ולסוף איפס לי את המערכת מחק לי הכל ! הטלפון די חדש אז לא היו לי הרבה דברים . 1) מה ההבדל מה מערכת הפעלה רום לבין המערכת הרגילה (האם היא חוסכת יותר בסוללה) 2) כמה מערכת הפעלה צריכה לקחת מהזיכרון (אצלי mb453 מהזיכרון בשימוש ולא התקנתי כלום זה לא הרבה ?) 3) האם לנאצרים לוקחים הרבה זיכרון 4)כיצד אני יכול לבטל תהליכם שאני לא משתמש שמותקנות עם מערכת הפעלה לדוגמה video hub זה לא תומך בארץ ועדיין לוקח לי זיכרון של מערכת הפעלה 5) עכשיו יש לי בין 317mb לבין 286mb…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,כל הזמן זה מראה לי בגלאקסי 3 שיש 18 שיחות שלא נענו למרות שמחקתי את כולן וניסתי להתקשר 20 שיחות שלא יענו.זה פשוט נתקע על 18 מאתמול. האם יש משהו לעשות כדי לסדר?בעיה מוכרת?בהוט אמרו שצריך לבצע איפוס לגלקסי..אבל זה נראלי הפתרון הקל ולא בא לאח שלי לאפס את הגלאקסי שלו. תמונה :
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-