עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gkman,

שלום. אתם בטח כולכם כבר שמעתם שבארה"ב ומקומות אחרים שווק הגלקסי עם 2 גיגה RAM במקום 1. רציתי לדעת אם פה בארץ יש מקום שגם מוכר אותו עם 2 גיגה ואם הוא נותן אחריות יצרן עליו. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dans41,

אני לא מוצא את הדגם הזה באנגליה. איפה אני יכול לקנות אותו ?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  3. שלום לאמי היה יום הולדת ולכן החלטתי לרכוש לה אייפד החדש כדי שתיהנה מעולם האינטרנט והאפליקציות. אחרי השימוש הראשון באייפד כאשר ישבה לראות סרטונים ביוטיוב הפנים שלה האדימו כאילו שהיא השתזפה בים וכן יש לה עדיין כאבים בעיניים. אני יודע שזו שאלה רפואית ולא בהכרח שייך לפורום אבל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ייתכן שהבעיה היא במכשיר הספציפי שקניתי במובן שאולי הוא מקולקל ופולט יותר מידי קרינה? תודה.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by ohad5g,

שלום לכולם הייתה לי בעיה בזיכרון היה רשום שנתור לי 100mb חופשי הלכתי לחברה והם אמרו לי שזה בגלל הפלקציות אבל הם היו סגורות בדקתי הכל היה סגור ואין לי מוסג מה לקח לי הרבה זיכרון בקיצור המוכר ניסה לבידוק מה הבעיה ולסוף איפס לי את המערכת מחק לי הכל ! הטלפון די חדש אז לא היו לי הרבה דברים . 1) מה ההבדל מה מערכת הפעלה רום לבין המערכת הרגילה (האם היא חוסכת יותר בסוללה) 2) כמה מערכת הפעלה צריכה לקחת מהזיכרון (אצלי mb453 מהזיכרון בשימוש ולא התקנתי כלום זה לא הרבה ?) 3) האם לנאצרים לוקחים הרבה זיכרון 4)כיצד אני יכול לבטל תהליכם שאני לא משתמש שמותקנות עם מערכת הפעלה לדוגמה video hub זה לא תומך בארץ ועדיין לוקח לי זיכרון של מערכת הפעלה 5) עכשיו יש לי בין 317mb לבין 286mb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם,כל הזמן זה מראה לי בגלאקסי 3 שיש 18 שיחות שלא נענו למרות שמחקתי את כולן וניסתי להתקשר 20 שיחות שלא יענו.זה פשוט נתקע על 18 מאתמול. האם יש משהו לעשות כדי לסדר?בעיה מוכרת?בהוט אמרו שצריך לבצע איפוס לגלקסי..אבל זה נראלי הפתרון הקל ולא בא לאח שלי לאפס את הגלאקסי שלו. תמונה :

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by serg90,

אהלן, עכשיו עברתי לגולן לחבילה שמאפשרת לי לגלוש ברשת הסלולרית. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את האינטרנט במכשיר ששיש ברשותי - K800i. הגדרתי כתובת ב-APN אבל זה לא מספיק. לפי מה שהבנתי צריך להוריד הגדרות מיוחדות למכשיר, כלומר דרך ה-Setup Wizard לעשות Settings download ולהוריד הכל אבל אז יש שגיאה "No settings available. Please contact your operator" ובאתר של Sony Ericsson אין שום הורדות עבור המכשיר הנ"ל. אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  8. שלום רב חברים, אחריי שנים רבות של שימוש בפלאפון מיושן החלטתי לעשות זאת ! אז מה אני רוצה מהפלאפון ? ככה: 1) גלישה טובה באינטרנט כמובן. 2) מצלמה ! - לא מוכן להמעיט בערך הזה, הכי טוב לטווח התקציבים. 3) רצוי שיעבוד עם רשת פלאפון ( לא חובה ) אלו הדברים החשובים ביותר. יצא לי לקרוא קצת ולהתעניין - ראיתי כמה מכשירים שתפסו : Samsung W i8150 Xperia Neo V Samsung Ace Plus S7500 אשמח לקבל עצות חברים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TripMan,

חשבתי לקנות אחד בגודל 10.1'' אבל כשחשבתי על זה אני חושב שזה די גדול ולא נוח כ"כ. הייתי סגור כבר על ה WINDOW N101. כרגע אני חושב לקנות אולי בגודל 7'' - הדגמים המובילים בעיני הם : ainol-novo-7-aurora-ii http://www.aliexpress.com/store/product/2012-Newest-ainol-novo-7-aurora-ii-Android-4-0-Capacitive-1GB-DDR3-Ram-16GB-Storage/100712_534052879.html או את דגם המיני של טאבלט ה10'' של CUBE Cube MINI U30GT http://www.pandawill.com/oem-cube-mini-u30gt-tablet-pc-rk3066-70-inch-android-40-8gb-1g-ram-white-p65154.html מתמודד נוסף , PRESELL של דגם חדש WINDOW N70 -- נראה ממש טוב בשביל המחיר ! Window (YuanDao) N70 http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70-dual-core-tablet-pc-rk3066-ip…

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by ag43,

אני מחפש סמארטפון לאחי. שימושים עיקריים הם שמיעת מוזיקה וWAZE. היות שיש לו נטייה לרצוח את הפלאפונים שלו חשבתי על MOTOROLA DEFY PLUS. כמה שאלות: 1. יש למוטורולה תוכניות להוציא לו ICS? 2. יש חנות שמוכרת גרסה תואמת להוט מובייל (עם תדרי 850/2100 בדור שלישי) ובתשלומים במחיר נורמלי? 3. יש חנות שתשדרג לICS ותשאיר את האחריות? 4. או שאולי יש מכשיר עדיף במחיר הזה? תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Cheif,

70 יום חלפו מאז תחילת הפעילות של גולן טלקום ו-HOT Mobile, אבל די ברור שהן שינו מהקצה לקצה את דמותו של שוק הסלולר בישראל. בפוסט המצב, אני מנסה לסכם את שהתחולל כאן בחודשיים וחצי האחרונים. http://www.netcheif.com/blog/?p=2384

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. שלום וברכה, בששון ובשמחה התחדשתי בטאב ובהחלט הוא נראה טוב אך לא שמתי לב שיש צורך לקנות מתאם עבור ה-Travel Adapter.... איפה אני יכול להשיג מתאם כזה? קנה ובנה? רוזנפלד? אני מתכוון כמובן לזה: http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/ETA-P10JBEGSTA זה בטח ובטח לא נכנס לשקע החשמלי הביתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. Started by alergic,

הייתי רוצה לקנות לסבתא שלי קורא ספרים (רוסית). האם יש קורא מומלץ בארץ או בהזמנה מחול? או שעדיף לקנות טאבלט? ואם כן איזה?

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by omri_ro,

האם ניתן לתכנת בTASKER שאחרי זמן מסויים(N דקות) מהרגע שהיתה שיחה שלא נענתה הוא יריץ לי משימה שהגדרתי לו(שליחת הודעה בסגנון "עזוב אותי באמא'שך" למתקשר)?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ycltdycltd,

איפה אני יכול למצוא מידע על איכות הסאונד של סמארטפונים? יש משהו בכלל באיכות טובה? יש לי Nokia C2-01 עם CX300 והאיכות זוועה! (לעומת Sansa Clip פשוט עם אותם אוזניות - מהשילוב הזה הייתי מרוצה יחסית) יש סמארטפון עם איכות לפחות כמו הSansa? הDAC זה המשתנה היחיד שצריך לבדוק? בשום ביקורת של שום סמארטפון לא מצאתי התיחסות לנושא הזה למה לאף אחד זה לא אכפת???

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  17. שלום, אחותי רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב של עד 1500 שקל או 400$ להזמין מארה"ב ושדוד שלי יביא לארץ. מה שחשוב ביותר (לפי הסדר) זה: -מצלמה -נגן מוזיקה טוב -גלישה נוחה באינטרנט -משחקים שירוצו טוב עוד משהו שמומלץ זה שהפלאפון יהיה עמיד כמה שיותר מפני נפילות ושריטות וכו'... בינתיים חשבתי על הרייזר שעולה באמזון 400$. מה אתם אומרים? יש עוד משהו שצריך לדעת חוץ מזה שצריך להזמין SIMFREE/UNLOCKED? המפעיל הסלולרי הוא סלקום. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם, החלפתי לפני כשבועים את מכשיר ה s2 בגלקסי note הוא הגיע עם kingdroid v2 וקרנל 3.0.15 פרנקו המכשיר נתקע על ימין ועל שמאל .. הייתי רוצה לקבל הדרכה מפורטת הבחלפת רום בגלל בעיית הבריק הידועה ב note.. מחפש רום ics מבוסס סמסונג שיכלול את ה social hub שלהם.. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by 7278608,

שלום אני רוצה לעדכן לגרסה האחרונה של המכשיר וגם להיות root אבל יותר חשוב לי כרגע זה לעדכן. * ללכת לבצע את זה אצל סלקום זאת לא אפשרות בשבילי. וגם דרך KIES לא אפשרי המכשיר שלי הוא 2.6.35.7-IT9100TJIKJ1 תודה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by mc_elad,

חשוב לי סוללה חזקה יחסית ומשחקים,מוסיקה,גלישה באינטרנט.. חשבתי על ה מיני גלאקסי..מה דעתכם?? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. הבוקר קמתי וגיליתי שהאינטרנט בGalaxy S2 שלי לא עובד, למרות שהוא מחובר לWIFI ונראה שאפילו יש תעבורה, אבל אני לא מצליח לגלוש \ להתחבר לפיסבוק. החיבור לאינטרנט ב 3G עובד. המכשיר ברשותי כשבועיים (קניתי אותו חדש, עם מערכת הפעלה ICS של סאמסוג, בלי רום) ועד עכשיו הוא עבד מעולה כולל WIFI בכל מקום. ניסתי לעשות ריסטרט, לכבות את הוואיפי, להכינס ולצאת מ airplan mode , לעבור לרשת אחרת וכלום לא עוזר. הוא מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט! מישהו נתקל בכזו בעיה ויודע איך לפתור אותה??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Sargon,

המשחק שפיתחתי במשך שנתיים לאנדרויד, ובנתיים לא זכה להצלחה מסחררת נקרא "דם השומרים" בעברית. זה משחק אסטרטגיה ואקשן, יש גם משחק ליחיד אבל הוא הכי כיף לשחק אותו נגד יריב אנושי. כן יש תמיכה למשחק ברשת, יש דם גירסת PC שבה אפשר לשחק על אותו המחשב. הבעסה גם שהמכשיר מתחמם שמשחקים מול הAI וזה קשה בקיץ. אני צריך לשפר את הביצועים של הASTAR אמרו לי לא לעשות פרסומת, אבל אם לאמר את האמת, אני לא הולך להתעשר פה מ"פירסום" המשחק, אז לא נראה לי שיש פה אינטרס כלכלי. הקישור לדף המשחק בGOOGLE PLAY (לא לתת ציון מתחת ל5! חחח) https://play.google.com/store/apps/details?id=pompiPompi.SumerianBlood

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by wooper,

לאור ההיצע הרחב של כיסויים ומגנים למכשיר אני אשמח להמלצה על כיסוי ומגן איכותי למכשיר משיטוט הבנתי שבארץ דורשים מחירים מופקעים על כיסויים ומגנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם הוא תומך בכל הרשתות? ובייחוד בהוט מובייל. תודה.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  25. אני פונה לתותחיי הפורום: אחת לשבוע אני מקבל משמרות של העבודה השניה שלי, הקובץ הוא XLS, קובץ שמייצא התוכנה אקסל. ניסיתי עשרות תוכנות ואף אחת מהן לא באמת ביצעה כהלכה את המשימה. חלקן יודעות לפתוח את הקובץ, אבל מחרבשות את הרשימות לגמרי! האם יש פיתרון בנושא? נ.ב- רצוי שהאפ' תהיה חינמית (לא אוהב לשלם על אפליקציות). עריכה, מדובר במכשיר אנדרואידי- HTC DHD

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים