עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Component,

אהלן, הדרישות הן: -16 ג"ב -איכות סאונד מצויינת -זמן סוללה רציני -קנייה בארץ. כל השאר (וידאו, רמקולים, משחקים) לא חשוב. חשבתי על שתי אפשרויות: iAudio i7 16gb או iRiver e100 4gb עם כרטיס זיכרון 16gb (האם הוא תומך בו? אין לי בעיה להתקין rockbox אם יש צורך) מה דעתכם? תודה, עדי.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by avi1134,

יש לי מכשב כף יש של אסוס ואני רוצה דרך המחשב בבית לגלוש באינטרנט שבמחשב כף יד ... אני יודע שהמחשב מטר ממני אבל אני בכל זאת רוצה לדעתתת...!!! ולמה הג'י פי אס שלי בכלל לא עובד הוא אומר לי שהמקלט של הג'י פי אס חלש אולי צריך לחבר לאנטנה הקטנה שמה משו??

3. אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by flatlinE,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הטאבלט של סמסונג, וברצוני לדעת אם איך עובד חיבור האינטרנט לטאבלט כשאין WIFI באזור.. האם אפשר לחבר אליו נטסטיק? האם הוא גולש על אינטרנט סלולרי?? אודה מראש על עזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by stojakovic,

טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by idan oren,

אני טס עוד שבועיים לארה"ב ואני רוצה שתביא לי HTC ONE X משם אני הולך לבקר שם קרובי משפחה אז ככה שאפשר לקנות במשלוח השאלה שלי היא איפה הכי זול יש שמה התקציב הוא עד 500$ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני רוצה לקנות XPERIA U מארה"ב: http://negrielectronics.com/sony-st25a-xperia-u-unlocked-white-open-box.html#.UN3xwW-275U מגיע עם android 2.3 Gingerbread 1. מה צריך לעשות כדי לקבל תמיכה בעברית? 2. אפשרי להשיג תפריטים בעברית? 3. יש לו רום עדכני יציב ומוכח? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by House M.D.,

היי אני עוד מעט נוסע לחו"ל. בדקתי ועלות הגלישה בנדידה במדינה שאני נוסע אליה היא 1 ש"ח ל MB. שזה אמור להספיק אם אני רוצה לדוגמא רק להתכתב ב whatsapp, כי הרי הודעות טקסט לא שוקלות הרבה. האם יש דרך לבטל את כל הדברים האחרים שהמכשיר עושה בזמן חיבור לאינטרנט (סנכרון עם שרתי גוגל, בדיקת עדכונים ועוד)? זאת אומרת שחוץ מ whatsapp לדוגמא, שום אפליקציה כולל אפליקציות מערכת לא תקבל גישה לאינטרנט? מדובר באנדרואיד 4.2.2 תודה.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by levelone,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את הblackberry bold 9900 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. אני מבין שזה ספינת הדגל החדשה של blackberry?! 2. איך הוא מבחינת סוללה? 3. אתם מכירים חנות אמינה שאני יכול לרכוש ממנה את המכשיר עם sim פתוח? 4. כדי להשתמש בblackberry massanger יש צורך בתשלום נוסף חוץ מלחבילת גלישה? תודה רבה, levelone.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SemteX,

שלום. בשל היותי אדם דפוק, אני התיישבתי על הנגן E280 שלי על כיסא כשהנגן בכיס האחורי שלי.. גיליתי את זה שניה אחרי כשהרגשתי שיש שם משהו.. בקיצור זה היה מאוחר מדי. נוצר מן סדק קטן ומכוער על השכבה העליונה של הנגן. אני לא חושב שזה סדק פנימי, זה נראה כמו סדק חיצוני על הפלסטיק השקוף של המסך. השאלה שלי היא האם יש אחריות על כאלה דברים? ואם אין, יש אפשרות של רכישת מכסה פלסטיק חדש לנגן שאני יכול להבריג בעצמי?? שוב פעם - זה לא נראה כמו סדק במסך עצמו, זה סדק בפלסטיק החיצוני של הנגן בחלק השקוף. אני אודה למי שיענה.

12. Started by alonpartuk,

יש לי מכשיר נוקיה 6288 יש לוכרטיס זיכרוןmini cd של sandisk וכשאני מעביר אותו למכשיר אחר הוא מבקש ממני ססמה - הבעיה היא שאין לי מושג מה הססמה! איך אני יכול לאפס\ לפרוץ את הססמה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הגלקסי 3 שלי ושל חברה שלי. אני מחפש מכשיר שיעבוד היטב ובלי לגמגם תחת ביצוע פעולות רבות ומעבר בין אפליקציות, תוכנה יציבה ככל האפשר או לפחות חברה שידוע שמעדכנת את המכשירים שלה לאורך זמן. אני לא מעוניין להתפשר יותר מידי על איכות הממשק או התוכנה, שכן זה מה שבעיקר מפריע לי בגלקסי 3. סמסונג הפסיקה לשחרר עדכונים מוקדם מאוד לטעמי. אני נמצא רוב השנה ברומניה, לכן חשוב שתדרי העבודה יתמכו ברשתות המקומיות. בעיקרון ביצעתי חיפושים ומצאתי את המאפיינים הבאים שיתאימו לי: מעבד Snapdragon 820/821 עבור חברה שלי מסך 5" או ממש מעט יותר. עבורי מסך 5-6" בעל בהירות חזקה לשימוש רב באור השמש. מצלמה איכותית. G.P.S יציב ומדויק. …

14. Started by dreamlogic,

אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.

15. Started by tood24,

היי כותרת תודה

16. היי מקווה שזה בפורום המתאים, אם לא בבקשה להעביר. מהו הפתרון הכי טוב וזול להעביר את מה שהמחשב שלי מריץ במרחק של עשרה מטר מהחדר שלי לסלון בטלויזיה? אני מתכוון לא בהכרח מה שקיים כבר על הרשת , אלא נכנסתי במחשב בחדר ל - לD:/Movies/blabla.mkv והרצתי בBSPLAER עם תרגום שהוספתי ידנית , כמה שפחות דיילי וירוץ חלק. יש לי כבר מגביר WIFI שנותן מקסימום קליטה לסלון. Google Chromecast ? EzCast Miracast ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by guycnaan,

אני מעוניין לקנות פלאפון חדש. אני ממש לא בקטע של הHTC וכל הגאדג'טים המגניבים. מבחינתי רצוי שהמכשיר יהיה קודם כל עמיד יחסית, עם מצלמה פשוטה (לצלם דברים יומיומיים),חיי בטריה נורמליים ואם אפשר אז נגן MP3 גם יעזור. חשוב כמובן שיהיה נוח לתפעול ולניווט ולא פלצני ועדיפות כמובן למחיר זול יותר. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by lgmtk,

שלום. יש לי את הMILESTONE מה8/8. לאחרונה התחילה תופעה - מדי פעם, לא בזמנים קבועים, מתאפסים לי כל צלצולי הטלפון וההתראות וההודעות. צלצולי אנשי הקשר נשארים בסדר. מה שקורה זה שאני שם צלצול אחר מהברירת מחדל, שחתכתי בעצמי. אבל ברגע שהוא מתאפס, נשמע צלצול ברירת מחדל אחר (שבא עם המכשיר), רנדומלי לחלוטין מתוך הרשימה. כשאני נכנס לרשימה אני רואה ששום אופציה לא צבועה בירוק, כאילו שום דבר לא נבחר. כשאני מנסה לבחור את השיר שחתכתי מהרשימה, אפשר לבחור אבל אי אפשר לשמוע אותו ואם מתקשרים אז שוב שומעים את הברירת מחדל. הדרך היחידה שאפשר לפתור את זה היא דרך כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. זה תמיד קורה לצלצול הראשי, להתראות ולהודעות ביחד - ורק להם. צלצולים של אנשי קשר ספציפיים נשארים בסדר. למישה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התלבטתי הרבה זמן, במיוחד כשראיתי מחירים של סביבות ה400 שקלים לממירים רגילים שאפילו בלי אפשרויות הקלטה. מצאתי ממיר בשם QUE STQ500 שנמכר במחיר מגוחך גם בKSP וגם באייבורי ואכלתי סרטים אם לקנות או לא - במיוחד מאחר ולא מצאתי ביקורות או דיווחים בפורומים שנוגעים לממיר הזה. בסוף לקחתי בגלל המחיר הזול והתפללתי שלא זרקתי אותו סתם. הרושם הראשוני שקיבלתי הוא שהאנטנה הקטנטנה שמגיעה בבאנדל לא תתן קליטה סבירה, אבל אני חייב לציין שאני מופתע לטובה. התמונה נראית היטב על טלויזיה 29'' CRT בת 10 שנים. קולטים היטב ערוץ 1, 2, 10, 33, 99 כולל לוח שידורים מפורט הרבה יותר מהלוח שמתקבל ע"י ממיר VOD של HOT. נ.ב. אני בבאר שבע. אצל ההורים שלי לעומת זאת, במיתר, לא קלטתי אפילו ערוץ אחד.

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by אנטי-פסטו,

ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה. בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל. בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים. יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case כיס…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by N0mad,

אני מעונין בנגן עם איכות חומרים\הרכבה טובה, שלא יהיה עדין מידי. וגם לא קטן מידי, שיהיה נוח לאחיזה, איכות שמע מעולה. סוללה פנימית נטענת. מגע לא מגע, לא משנה לי. עד 700 800 ש''ח. חשבתי על נגן של סמסונג SAMSUNG MP4 8GB YP-P3 שווה את ההשקעה? אם יש אלטרנטיבה טובה ממנו, אשמח אם תאמרו לי. בתודה מראש, ובברכת כל טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by avihai007,

שלום, אני מתעניין בקניית מכשרי PMP, וההתלבטות הגדולה שלי היא בין שלושה מכשירים: ה-ARCHOS 605 ה-705 והאייפוד טאץ'. מבין המכשירים ראיתי רק את האייפוד ונהנתי מהשימוש בו מאוד, אולם החיסרונות הגדולים שבו הם מסך יחסית קטן 3.5 אינטש, תוכנת האייטונס, וחוסר תמיכה בכתוביות. על מכשירי הארקוס קראתי המון ביקורות טובות, ואני מתלבט בין ה-605 ל-705, עד כמה ה-705 גדול? והאם ניתן להכניס אותו לדוגמא לכיס של מכנסי דגמח? מישהו יודע איך הגלישה בארקוס, איך מגדילים\מקטינים, האם זה נוח? האם מכשיר ארקוס שירכש בארה"ב יתמוך בהצגת אתרים\כתוביות בעיברית? לגבי מחירים ה-605 הכי זול, לגרסת 30 GB בערך 170 דולר ה-705 - כ250 דולר לגרסת ה-80GB והאייפוד - בערך 250 דולר לגרסת 16 GB סה"כ ההבדלים במחירים לא מש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הסמארטפון הבא של המותג הפיני ישא את השם X6, ממש כמו דגם חכם קלאסי שהושק אי שם בשנת 2009 לכתבה

25. דגמי ביניים טריים לשנת 2018 מבית המותג הפיני מציעים בחירה בין שבבי Snapdragon לשבבים של Mediatek ומערכות Android One נטולות שינויים ותוספות מיותרות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.