עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דרוש טבלט פשוט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט בעיקר וסרטים מדי פעם, ולשימוש בניווט (לא חייב לכלול GPS, כל עוד יש BT מובנה) מצאתי מספר אופציות סיניות ואשמח לדעתכם - http://www.aliexpress.com/item/Onda-V819i-Intel-3735E-Quad-Core-1GB-16GB-Android-4-2-Tablet-PC-with-Bluetooth/1815313783.html http://www.aliexpress.com/item/Homecare-Fly-One-note-7-Nvidia-Tegra-4-Quad-core-1-8GHz-Android-4-2-Tablet/1576423806.html אופציה נוספת ויקרה קצת יותר - חיפוש nexus7 מחודש מארה"ב. דעות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות טלפון חדש או galaxy s4 או lg g2 כי יש להם מחירים סבירים ואני מתלבט האם לקנות עכשיו אחד מהם ואיזה לקנות או לחכות שיצא טלפון יותר טוב מ lg3 ומ galaxy s5 או שהמחיר של מה שאני רוצה ירד אז מה לעשות........... (אם אפשר תציעו לי טלפונים אחרים במפרט יותר טוב וסוללה חזקה) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?

4. Started by roee01,

שלום לכולם! אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל מישהו התנסה בקו טלפון ביתי של 012 או בזק בינלאומי או אורנג' ודומיהם ויכול לתת חוות דעת? כלומר איך איכות השיחה? יש ניתוקים? וכו' תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by יוסי 7071,

יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by udi2181,

סקר ! במה הייתם בוחרים מבין שניהם ומדוע ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה עדכנתי גרסה למכשיר ועקב כך יש האטה בביצועיו הייתי רוצה רום בעברית והוראות התקנה (אני לא מתמצא בהתקנת רומים) פרטי המכשיר מס' דגם (לא הצלחתי לצלם אותו): JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ittayd,

שלום, רכשתי טלפון htc evo בארה"ב. זהו טלפון אנדרואיד cdma. לפלאפון לא היתה התנגדות לקשר המכשיר לחשבון הקיים שלי. כשהגעתי למרכז השירות, המערכת שלהם לא הכירה את דגם המכשיר ולכן לא יכלו להמשיך בתהליך. הטלפון מסוגל לחייג במצב "roaming". יש רעיונות מה לעשות? נ

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by galr52,

שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by redead,

http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1698870 בתכלס מה זה אומר ואיזה מן יתרון זה נכון לאנדרואיד על מערכות אחרות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoni321,

אני רואה שבחול הוא עולה 199 דולר מהאתר אם משפחה שלי קונה לי אותו בחול ושולחת אותו כמה צריך לשלם בנוסף על משלוח מכס אני יודע איך זה הולך אם מישהו יכול להסבירררררר?

13. Started by F430,

עם 300 דקות + 150 הודעות + 500MB ב157 ש"ח? בא לי פלאפון משוגע עם איכות משוגעת והוא דיי בכיוון... בא לי מצלמה טובה יש לו רק 5 מגה פיקסל שזה נראה לי המינוס היחיד שהמצלמות הממש טובות הן 8 מגה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. פטנט ייחודי למזגן יעיל בעיקר למשרדים כי לעובדים בדרך כלל לא כל כך אכפת על המזגן, הם לא משלמים חשמל, אבל יכול להיות יעיל גם לבית. בעיקר למי שנמאס לו מחשבון חשמל שהולך ועולה ביחד עם מזג האויר גלאי'>http://best.shopy.co.il/products/172499"]גלאי תנועה לכיבוי המזגן ולחסכון בחשמל נראה לכם סביר חסכון של בין 10% - ל20% ? מה אומרים?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by davidcohen,

היי לאחותי יש פלאפון של נוקיה דגם לא משוכלל מידי , אתם יודעים דור 3 אבל הפשוטים בעיקר בשביל צרכים בסיסים. הערכה של הפלאפון שלה לא כוללת קבל להעברת נתונים אבל אני יודע שיש אפשרות להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ולהיפך דרך ה Bluetooth . השאלה שלי היא איך עושים את זה ? מה בדיוק מתקינים במחשב, תוכנה , דרייבר ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. שלום אני מבקשת המלצה לשני טלפונים ניידים (שמתאימים לרשת פלאפון) ואני מבינה שאין ברירה וחייבים מכשיר דור 3 לרשת פלאפון הראשון: טלפון נייד הכי פשוט הכי זול, ואם אפשר עם מקשים וספרות גדולים, קל וקטן. השני: נייד מתקדם יותר, עם WIFI, קטן וקל . אלא אם כן יש פיתרון אחר לגלישה באינטרנט ללא WIFI. בדקתי קצת וקראתי המלצות בעיקר על הספיקה של סמסונג. הבעיה היא שניתן לרכוש את המכשיר רק בפלאפון. מה גם שנראה לי קצת מוגזם לרכוש טלפון נייד ב 100 ש"ח. אבל הבנתי שאין כל כך ברירה אז חשבתי להקצות עד 1400 ש"ח בערך למכשיר הזה. אלא אם כן יש מכשיר טוב שיכול לבוא במקום נטבוק, ואז אני מוכנה להעלות את התקציב (אם זה יחסוך לי קנית נטבוק) השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר מיילים וגלישה באינטרנט. מוסיקה וסר…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by omri_ro,

ראיתי במפרט שלהם שאין הבדל ממש משמעותי בחומרה (רק המעבד, בכמות הזכרון וטיפה במידות המכשיר), והבנתי שלא בעיה לעדכן לאנדרואיד 2.1. האם שווה לדעתכם לחכות לו ולהוסיף במחיר (לא שמחר אני מחליף מכשיר ובכל מקרה לא קניה דרך חברת סללולר כזו או אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Lirans,

שלום רכשתי n86 בסלקום יש לי בעיה להתקין תוכנות שמיועדות למערכת ההפעלה s60 - הודעות של לא נתמך או שפשוט לא מופיע כלום בטלפון אם אני מעדכן את התוכנה של המכשיר זה יכול לסדר את העניין? בנוסף האם אני עדיין אוכל להשתמש בפורטל של סלקום? תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

למשהו פה כבר יש samsung galaxy s 9000

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  20. ראיתי אצל חבר מכשיר כזה שהוא שם בתוכו 2 סוללות AA ויש לו יציאה לפלאפון וזה מטעין לו. אתם יודעים איך קוראים למטען הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Hayabusa,

ביום שני הקרוב אני מתגייס להנדסה קרבית, ואני חייב נגן וידאו לנסיעות , 4-6 שעות נסיעה לכיוון יהרגו אותי משעמום אני מחפש נגן שיוכל להחזיק לפחות 6 שעות ניגון וידאו , עם הטענה בחיבור לחשמל , ויכולת להריץ סדרות [לא משנה SD או HD] טוב. התקציב הוא גג 1000 שקל.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by joniar,

התקנתי ANDROID חדש על הפלאפון שלי.. SPICA של SAMSUNG על פי המדריך הזה... http://www.londatiga.net/it/samsung-i5700-galaxy-spica-android-2-1-flashing-guide/comment-page-4/#comment-4667 אז... יש לי את החדש.. הבעיה היא שאין לי עיברית עכשיו לא יכול לקבל ולא יכול לשלוח הודעות בעברית וכן לא יכול לעשות כלום בעברית... זה בעיה קשה.... חיפשתי קצת בגוגל עזרה ולא ממש מצאתי משו למצב שלי... אם מישו מצא או חושב שיכול למצא יותר טוב ממני מדריך איך לעשות את זה... זה ממש יעזור לי... תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 25.07.2010 בשעה 04:13:40 היתקנתי ע"י מדריך אחר עוד פעם.. http://samsung-firmware.webs.com/I5700_Flash_Tutorial_English.pdf זה המדריךוזה המקום שממנו הורדתי את הקושחה http://samsung-f…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן! אני מחפש תוכנה כמו שיש pc suite של נוקיה שמאפשרת לסדר באופן נוח במחשב את אנשי הקשר, שירים, תוכן אחר וכו'... חיפשתי קצת בגוגל, האמת לא ידעתי מה לכתוב באנגלית (בעברית אין תוצאות). תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לילה טוב וסופ"ש נעים רכשתי סמסונג ספיקה,מכשיר נחמד עם מערכת הפעלה אנדרואיד אני מאוד מרוצה מהטלפון,אני לומד אותו לאט לאט יש לי שאלה בקשר לנגן מוזיקה: כבר הכנסתי שירים לכרטיס זכרון הנגן מחולק לארבעה חלקים: אלבומים,אמנים,רשימות השמעה ושירים הכנסתי את כל השירים לרשימת השמעה ומשם אני שומע שירים אך בשלושה החלקים הנותרים אין לי שירים למשל אני רוצה לפי אמנים אז באמנים אין כלום איך אפשר לחלק? ניסיתי עם התוכנה של סמסונג: samsung new pc studio אך גם לא הצלחתי,האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה ליאור

25. Started by dor444,

אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים