גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי את ה sansa m240 של sandisk. הוא מרוצה ממנו מאוד אבל לפי מה שאמר לי אין אפשרות לנגן ב random את השירים שיש לו בנגן. מישהו יכול לאשר או לא לאשר את זה ? אם כן יש אז מישהו יודע איך עושים את זה ? אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הרבה המליצו לי לשים בטלפון את הדפדפן של אופרה ולאחר חיפוש עליו באמת הבנתי שמומלץ ביותר, רק השאלה היא במה עדיף לבחור מבין השניים ומה ההבדלים בניהם??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בארה"ב. כרגע הנקסוס 4 מתאים לתקציב שלי ואני לא רוצה לשלם מעבר ל300 דולר שבהם ניתן לקנות אותו. האם במחיר הזה, הוא הטלפון הכי טוב שיש? אין לי צורך בהרבה זכרון אבל יש לי בעיה עם זה שהסוללה לא מתפרקת ולא ניתן להכניס כרטיס מיקרו אס די. האם קיים טלפון שהוא איכותי ובעיקר אמין באותה המידה ועולה אותו סכום? בנוסף, כל טלפון שאני מסתכל עליו יש לו טכנולוגיה אחרת למסך. עד כמה זה חשוב ורלוונטי? האם יש טכנולוגיות שהן לא גמור? תודה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692276 אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק בוידיאו וכמה באודיו אם אפשר ובכל מקרה יש לכם משו יותר טוב עד 500 שקל? שיהיה 4 גיגה שיהיה מסך מעל 2 אם אפשר Mp4 כמובן
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מאוד מתבלט בין שני פלאפונים של סוני אריקסון K750i או W800i הקטע הוא שאני רוצה לדעת איזה מהם יותר שווה את המחיר אני לא רוצה לבזבז על הפלאפון יותר מ1000-1200. נ.ב בw800i אפשר להשתמש בו באורנג' נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים טאבלט עד 500 שקל שיהיה מהיר (הכוונה שיעבוד חלק מבלי להיתקע או איטיות) עדיף גודל מסך של 10 אינץ' אין בעיה לקנות גם מחו"ל תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אתמול נתקלתי בבעיה רצינית שמנעה ממני להעביר את התמונות מהזיכרון של המכשיר למחשב. מצאתי דרך לעקוף את הבעיה חלקית, אך מכיוון שהפתרון לא היה מלא החלטתי לעדכן את הרום לגרסה האחרונה (עדכון OTA לגרסה 10.1-20130107-NIGHTLY-I9100) מה שהוביל לבעיה מטורפת - נעלם לי חשבון הג'ימייל :-\ נכנסתי להוספת חשבון ואין שם שום אופציה להוסיף חשבון אימייל, רק CORPORATE, EMAIL, FACEBOOK ו SKYDRIVE, אין שום אופציית GMAIL. רק לציין שהעדכון לא פתר את בעיית הקבצים הנעלמים ויתרה מזו, מצאתי עוד בעיה. כשאני עושה צילום מסך במכשיר (רציתי לפרסם פה תמונות של הבעיות) המכשיר עושה את האנימציה ואת הסאונד של צילום המסך אך אנני מוצא את הקובץ עצמו בזיכרון המכשיר. ניסיתי להגיב בתרד הרשמי של הרום הנ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הקלאסי של להעיף את המסך השחור ויש לי שאני צריך להתאים פאזל ועוד 2 אני ראיתי אצל אנשים דברים מגניבים אחרים, איך אני משיג את זה?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הנגן עבר פרמוט (חובר למחשב, קליק ימני ופורמט) ועכשיו כשמדליקים אותו אחרי המסך פתיחה הוא מציג מסך שחור עם תמונה של הנגן ועלייה איקס. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלומות, יש לי בעיה(הפתעה, הא?) בסלולרי שלי, Nokia 6070, ישנו צילצול mp3 בגודל של בערך 300Kb(צילצול שהורדתי מהאתר של סלקום, שיר של אורפנד לנד). ברשותי השיר Bittersweet Symphony של The Verve ואני רוצה להפוך את ההתחלה שלו לצילצול החדש שלי. חתכתי את השיר לקטע שאני רוצה(19 שניות) והקובץ הוא Mp3 ומשקלו כ276 ק"ב. לסלורי שלי, אין בלוטות'. לסלולרי שלי, אין כבל USB(עולה יותר מהמכשיר). אז הפעלתי את המוח היהודי שלי וחשבתי, איך אני יכול להעביר את הקטע למכשיר? לקחתי את המכשיר של אחותי(לה יש דור שלישי, עם כבל USB) והעברתי את הקובץ. עשיתי בדיקה, והקובץ מושמע כהלכה. שלחתי מן המכשיר שלה הודעת MMS המכילה את הקובץ למכשיר שלי אך... לא קיבלתי כלום... אפילו לא הודעה של שגיאה כלשהי... …
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תסתכלו על הטבלה למטה ותקראו את הסיכום של הסוקר: http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3358&p=7
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה מאוד שאני מפרסם את זה בפורום הנכון כי יש בHWZ המון, המון, המון, המון פורומים מסתבר. אני רוצה להכין סטאפ למטבח שלי שיורכב מ 1) זרוע גדולה של מנורה 2) פלאפון (אנדרואיד כנראה) 3) מקרן זעיר אני רוצה לעבוד עם זה ככה שאוכל להקרין מתכונים על השיש, שיציג לי באיזה גודל אני צריך לעשות את הפיצה, ויראה לי יוטיוב כשאני משתעמם זה פחות או יותר הרעיון הבעיות כדקלמן: לא כל פלאפון יכול להתחבר למקרן זעיר, האם הmotorola atrix יכול? רעיון כלשהו איך לעשות את זה? והבעיה העיקרית שלשמה אני רושם את ההודעה הזאת: גם אם אצליח לחבר פלאפון ומקרן זעיר אני צריך מקלדת וירטואלית כלשהי ככה שאוכל להקליד על המשטח עבודה אם אני צריך מקלדת או פשוט לגלול אז אשמח לעזרתם או שתפנו אות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אבי בן 79 כמעט, החליט שהוא רוצה לשדרג לסמארט פון מנייד ישן בן 10 שברשותו. אין לו מושג אם הוא באמת צריך ומה הוא צריך ולא אכפת לו אם זה 500 או 5000 שקל רק שיתאים. אין לו מושג אם הוא ישתמש באינטרנט ועדיף שיהיה מכשיר קטן, רק שאבי לא כל כך רואה טוב, אז ניסיתי להסביר לו שבמקרה של סמארט פון דווקא מסך גדול עדיף לו, אך הוא מתעקש שיכנס לכיס ולא יבלוט. חשוב לו מצלמה טובה רדיו בלי חוט לאוזניה בשביל ההליכות שלו ניווט וזהו פחות או יותר אני חשבתי על הסמסונג 5.3 אינץ דווקא בגלל המסך הגדול, מחיר סביר וכנ"ל יכולות, מה אתם הייתם ממליצים תודה אנא הצעתכם
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות של xiaomi redmi note 3 pro prime ומאיפה כדאי לקנות אותו? אשמח ללינקים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה פלא כדאי לקנות במחיר של עד 1200 ש"ח שימושים עיקריים זה דיבור תוכנת ניווט waze משחקים לא מעניין אותי ורצוי שלא יהיה גדול מדי חשבתי על Xtreamer Mobile Aiki 5 רק הגדול שלו קצת מפריע לי תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אם נאמר על GALAXY s10e שנקנה באירופה ש עובד רק על סים קארד אירופאי האם יהיה בעיה עם סים קארד ישראלי בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, יש לי אתר מותאם בכתובת אינטרנט כלשהי, ואני רוצה להוסיף למסך הבית אבל לא ע''י הוספת קיצור דרך אלא ע''י הורדת קובץ APK (וקובץ מתאים לאייפון) שפשוט נלחץ עליו מתפריט הטלפון ויפתח את הדפדפן עם האתר המותאם שלי? ככה אוכל להעביר בלי אנשים בנוסף לסירקת ברקוד. יש למשיהו מושג איך עושים? נשמע לי קל דווקא
-
-
http://www.amazon.com/Toshiba-Encore-WT8PE-B264-8-Inch-Tablet/dp/B00R2HRYXU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1423334658&sr=8-1&keywords=toshiba+encore+2+write+8בגודל
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לסלקום הרבה דגמים של מקלטים (המוצרי בלוטוט האלה שדרכם הוא מתחבר לGPS), אני לא יודע איזה דגמים ועם איזה צ'יפים, בגלל זה אני פונה אליכם. נא לא להמליץ לי על דגמים שלא נמכרים בסלקום, הקניה תיהיה רק דרכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-