עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש מכשיר שכל תכליתו יהיה לאפשר לי לקרוא ספרים בפורמט PDF במיטה מחפש את הדרך הכי זולה ובוודאי ששוקל גם יד 2 מחשבות שהיו לי: מחשב כף יד בן 6 שנים אייפוד טאצ' ישן פלאפון HTC פאלם שחור לבן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by NadavAfuta,

היי, קניתי Nexus One ויש לי כמה שאלות: -כדאי לי לעשות Root למכשיר? מה זה בעצם נותן לי? אני מבין שגם ב2.2 אין תמיכה בעברית, זה נכון? -כשאני קונה כרטיס זכרון, עד כמה חשוב איזה Class אני קונה? זאת אומרת, אם אני רוצה App2Sd, לא כדאי לי לקנות Class 2? -האם כשאני עושה Root אני מאבד את האחריות? וחוץ מזה, אשמח אם מישהו ישתף אותי באיזה כמה אפלקציות שכדאי שיהיו לי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מתלבט,

שלום לכולם ! אני די חדש פה ... אני רוצה להתייעץ איתכם - איזה סמארטפון כדאי לי לקנות . * חשוב לי שיהיה בגודל בינוני ( לא גדול מידי ) . * בסביבות ה-1000-2000 . * חברה מוכרת עם יבואן רשמי בארץ . * וכמובן שיהיה חזק ( גם מבחינה פיזית וגם מבחינה טכנית ) . תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. דיווחים עדכניים ותמונות מודלפות מתחילות להראות לנו את המפלצת שעתידה להיות מכשיר הדגל הבא של Xiaomi, עם מסך העשוי מספיר, חיישן לטביעות אצבע והשבב המתקדם ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi5-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%90-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בדיוק כשכבר חשבנו שכולם וויתרו על הרצון לשלב בין גיימינג "רציני" לגלישה ברשת ולביצוע שיחות - מגיעה חברה בשם Snail Mobile ומוכיחה אחרת לכתבה

7. Started by coben,

דרוש מכשיר שישמש בין היתר לקריאת PDF (ומצגות) לפחות כחצי שעה ביום. 1. מה ההמלצות לגבי גודל מסך, PPI, (משהו נוסף שלא חשבתי עליו ?) כדי למלא את הדרישה הנ"ל בנוחות ? האם מכשיר כמו ONE X יספיק או שצריך משהו קיצוני יותר כמו Galaxy Note ? 2. אולי נטבוק/טבלט + סלולרי פשוט עדיף ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני צריך להתקין לו עברית אבל אין לי גישת רות להתחיל את התהליך הוא לא מחובר לאף חברה קניתי בתאילנד ככה שהדברים לא מזוהמים בתוכנות של חברות הסלולר רק גישת רות אין לי למי שלא יודע הוא אנדרואיד 2.1 למרות שאמור לצאת לו בעתיד שדרוג ל2.2

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יום חמישי הגיע ה IAUDIO7 4GB שהחליף את ה G3 ז"ל . קצת רשמים ותמונות : 1. החבילה - הקופסא עצמה נראת ומרגישה מאוד איכותית . 2. הבאנדל - מאוד דליל, מכיל חוברת הפעלה, דיסק התקנה, כבל USB, אוזניות וטופס אחריות. 3. הנגן עצמו - מאוד קטן וקל. מרגיש ונראה מאוד איכותי. 4. איכות הסאונד - אין מה לדבר. הפעם IAUDIO הוכיחו שהם מייצרים את הנגנים הכי טובים מבחינת איכות הסאונד. יש המון אפשרויות שאפשר לשחק איתם ולהוציא סאונד פשוט מצוין ביחס לנגן MP3 . לנגן יש פירוט מצוין ואפילו במוזיקת רוק רועשת בפול ווליום הוא לא נחנק ומוציא סאונד מפורט ומדויק. הבאס של הנגן פשוט מהמם ! כל כך עמוק ומדויק שעושה צמרמורת, ביחד עם ה JBL 220 מוציא באס מדהים. 5. איכות הצג - הצג מאוד מאוד חד ביחס לגודל שלו . מספק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מחפש אפליקציה לאנדרואיד שאני מכניס שכר לשעה ואז התוכנה מריצה אגורות כל שנייה כמו טיימר והסכום עולה ומצטבר ואני יכול להסתכל איך הכסף זורם אליי בכל זמן נתון שאני עובד בעבודתי המשעממת ובסוף היום לראות את הבוחטה שעשיתי מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Demagh,

האייפון 3GS שלי שירת אותי נאמנה כבר שנה.. אבל הגיע הזמן לקנות פלאפון שהוא אשכרה פלאפון, ולא משחקייה. מה ההבדלים (אם ישנם) בין הנקסוס של גוגל לבין הדזייר? יש להם אותו מפרט טכני בדיוק.. הם רק שונים קצת בעיצוב, או שזה רק אני? או שתמליצו לי על מכשיר דרואיד אחר.. גם טוב, כל עוד הוא באותו טווח מחירים (עד 2.4K, אני אקנה כנראה יד שנייה אחרי שאפטר מהאייפון שלי). חשוב שתהיה לי מקלדת נוחה, מצלמה טובה עם פלאש וכמובן כל מיני שטויות לשעות הפנאי... אני לא כ"כ מכיר מערכות דרואיד ולא יודע איך זה עובד שם מבחינת אפליקציות \ משחקים. חשוב גם שיהיה אפשר להעביר קבצים בין הטלפון למחשב בקלות, ולא הכל דרך התחת עם 7 מיליארד פריצות (אל תקפצו, זה חוקי עכשיו בארה"ב). הבנתי שגוגל נותנת לפרוץ את המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הצרכנים הסינים קיבלו הזדמנות לרכוש את הסמארטפון החדש לפני כולם, והצביעו ברגליים עם 30,000 יחידות שאזו בתוך קצת יותר מדקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/היחידות-הראשונות-של-ה-oneplus-2-נחטפות-בקצב-מס/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by leoleo,

שלום, מתלבט על דגם נגן ראשון לילד בן 10 , האם SANDISK SPORT או JAM - מתאימים? מה מתאים מבינהם? האם אולי לרכוש את ה-SANDISK PLUS - שעדיין נמכר פה ושם אך סביר שמייצור ישן? או לכוון דוקא למכגירים מתקדמים ויקרים יותר- מה מומלץ? התקציב עד 500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-JIAYU-G2-MTK6575-1G-Mhz-3G-cellphone-Android4-0-Dual-SIM-4-0/599739786.html שווה לקנות אותו? אני רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו NOVA או MOST WANTED ואיך אני מתקין עליו עברית? האם הוא בא עם מטען? או שאולי כדאי את זה? etotalk.com/zopo-zp300-zp300-pro-zp300-plus-field-dual-sim-android-40-dual-core-10ghz-cpu-45hd1280x720-3g-wcdma_p3035.html או בעצם את זה? http://www.uredeal.com/star-b94m-smart-phone-android-41-mtk6577-1g-ram-gps-3g-45-inch-qhd-screen-30mp-front-camera_g3626.html אני יותר נוטה לאמצעי כי רק בו אני יודע להתקין עברית בלי להסתבך והחנות שלו נראית הכי אמינה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zabi_g,

אני חושב לקנות HTC HD2 ולפני שאני עושה את זה רציתי לשאול אם למישהו כבר יצא להביא אותו מחו"ל, הביקורות שקראתי עליו עד עכשיו מדהימות ומעניין אותי לשמוע ממישהו שבאמת מחזיק אחד לפני שאני מזמין אותו, הוא נתקע? עושה בעיות? איך הסוללה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי שאלה תהיו כנים איתי תכלס אני גם ככה לא הולך לפרסם את המכירה פה (אם מישהו רוצה להוציא את המכשיר ביותר זול חח לא יודע איזה סוג של אנשים כבר יש היום) יש לי נקסוס 5 אני רוצה למכור אותו עכשיו (השתדרגות) עכשיו נשבר לי המסך פעם והחלפתי מסך (כל הLCD לא רק הזכוכית!) למסך חדש OEM (סוג של מקורי, אישור מהיצרן הרשמי תקראו על זה באינטרנט, זה גם מה ששמים במעבדות אין באמת מסך מקורי שהיצרן מייצר שמעבדה שמה לך) זה אמור להוריד ערך? אם כן בכמה? אני פשוט לא רוצה לרמות ולהגיד שלא קרה לו כלום אף פעם אם שום דבר לא נדפק לא מבחוץ ולא מבפנים בהחלפה, אבל מי שאי פעם יפתח אותו פשוט יראה שזה לא המסך שבא עם הטלפון מטבעו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. רכשתי היום פלאפון נוקיה N85 חדש בחנות שנקראת טופ סולולארי בהוד השרון. על האריזה של הפלאפון וגם על הפלאפון עצמו יש מדבקות של חברת פלאפון. האם חברות הסולולר רשאים למכור פלאפונים בעלות נמוכה לחנויות פרטיות? או שמע יש איזה שהוא סיכוי שרומתי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ אין לי מושג איך המכשירים האלה עובדים בארץ אבל מגניב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by menyd1,

שלום יש לי אייפון 6 חדש וכרגע אני משתמש באייפון 5 שלי מה הדרך הטובה והיעילה להעביר את כל השימוש שלי לאייפון 6? ואיך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by haifaboy,

מה שאני מבין שההבדל המשמעותי בין המכשירים הוא הדיבורית בלו טוס ב 555 וזה ממש לא מעניין אותי . מאידך אני רואה זהזיכרון הפנימי של ה 505 גדול יותר ( 4g לעומת 2 ב 555) אבל לשניהם 128m זיכרון פנימי ( אגב בחוברת הסברים של המכשירים רשום של 505 יש רק 64m למרות שב Wallshpos רשום 128m ... ) . בהנחה שאני הולך לעבוד עם I-go Primo מה עדיף ?? מה מהשמעות של הזיכרון הפנימי ?? האים יש הבדלים נוספים בין המכשירים ?? ניסיתי לדבר עם ח.י. אבל נראה שהם בעצמם לא יודעים לתת תשובות .. אצל מי כדאי לקנות באיזור חיפה ?? אני פשוט יחסית חדש בתחום ואחרי כמה מחקרים הגעתי למסקנה שאלו המכשירים הכי טובים בארץ כיום .. אם למישהו כבר יש את אחד המכשירים אשמח לשמוע ביקורת עליו . תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם יש מכשיר נוקיה 6230 הרגיל לא ה6230i אני חייב איכשו למשוך את הסינכרון שבוצע לאאוטלוק הועתק לשם כול הספר טלפונים .. עכשיו אני צריך איכשהו להעתיק את הספר טלפונים הזה בחזרה למכשיר הזה ! חברה HELP : תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oren99,

מה דעתכם יהיה איתם? מחירים של מכשירי ג'י פי אס נמוכים להפליא. מכירות של סלולרים חכמים בשמיים. האם יש להם עתיד?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Googleness,

לאחותי ואמא שלי יש גלקסי SII שבזמנו התקנתי להם את המוד של cyanogenmod בגרסה 9 נקודה משהו. בכל מקרה יש לי אפשרות להחזיר לי לגרסה המקורית של סמסונג במהדורה הכי מעודכנת שיצאה לגלקסי S2? ואם ישנה אפשרות יש למישהו קישור להורדה לגרסה? בנוסף, התקנה דרך כרטיס SD או שזה כמו במוטורולה עם התקנה באמצעות תוכנה מהמחשב? תודה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי טאבלט סוני מדגם S שמריץ אנרואיד. יש אפשרות לשדרגו למערכת הפעלה WIN 8? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.