עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by spitzi,

שלום, הסוללה בגלקסי S2 שלי בת שנתיים וחצי וכבר לא סוחבת. חוץ מזה, היא 1650mAh והבנתי שיש באותו גודל 1800mAh, לאו דוקא מקורית. חשבתי לשדרג את הטלפון, אבל התקנה של רום + לאונצ'ר Cheetah גרמה לו לרוץ מאוד חלק. הבעיה היא רק התרוקנות מהירה של הסוללה, אני מניח שזה מפני שהיא ישנה. תוכלו להמליץ לי על סוללה חדשה שתסחוב היטב יום של שימוש די צנוע, בעיקר שיחות ומעט גלישה? לא משנה אם מהארץ, מאיביי, מאמזון, מדיל אקסטרים וכו'. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך לבחור לאבא שלי סמארטפון למתחילים. הוא בן 75 והיה עם נוקיה 9210 בשנים האחרונות... אני אמנם חסיד גדול של אנדרואיד, אבל יש לי תחושה שאייפון הוא יותר ידידותי למשתמש הפשוט. האם התחושה הזאת מוצדקת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by עמריע,

hy ! does somebody knows how can i download music from my mini disk to the computer ? is there anyspecial softwere i should use ? thanks omri

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by XINA,

??? :s05: מישהו יכול לעזור לי פליססססססססססססססססססססססססססססססס קיבלתי היום את הGPS TOPNAV שמתי לו SD 1 GIGA שהיה לי לפני כן הורדתי לSD את תוכנת הIGO 8 את שני התיקיות 2577 ו IGO הכנסתי ל GPS עשיתי RESTART וזה לא זיהה לי כלום ולא ביקש ממני להתקין או משהו כזה מה לעשות עזרה בבקשה :-\ תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kfir91,

ברצוני לקנות מטען סולארי נייד בשביל ה DVD הנייד שלי כי ה DVD הזה אחרי סרט של שעתיים נגמר לו הבטריה וזהו עכשיו אני רוצה לדעת אם המטען הסולארי הזה חייבים להטעין מראש הוא שאם אני מחבר אותו ל DVD הנייד הוא יטעין כל הזמן שיש לו שמש... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by oren88,

רכשתי לאחרונה את המכשיר i9190 (סמסונג גלאקסי S4 מיני) וראיתי באתר GSM ARENA שהמכשיר קיבל שדרוג לגרסא 4.3 כפי שרשום באתר המוכר: http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php אבל כשאני נכנס דרך KIES המכשיר מציג לי הודעה כזאת: כפי שאתם רואים זאת נראית גרסא שונה אבל לאחר העדכון הזה [ביצעתי] הגרסא היא עדיין 4.2.2 ככה שאני לא מבין מה זה עשה...?! דרך FOTA (עדכון אוטומטי דרך הWIFI או האינטרנט של הפלאפון) מופיע לי גם הודעה שהמכשיר נמצא בגרסא הכי עדכנית. מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה ??? הבנתי שהגרסא הנוכחית 4.2.2 בעייתית, באגים והבטריה נטחנת מאוד מהר, קניתי את המכשיר בעיקר כי ראיתי שלאחרונה יצא לו האופציה לשדרוג ל 4.3 שמסדרת את כל הבעיות האלו, אבל עכשיו אני ר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן למי שמעוניין בזק מציעים את הטאבלט הנ"ל , acer iconia a500, ב-30 * 36 תשלומים. זה יוצא כ-1000 שח. לעומת המחיר בחוניות ב-2400 ומעלה. הציפיות שלי ממנו הם צפיה בסרטים , גלישה מרובה באינטרנט , כתיבת עבודות ומסמכים קצרים. חשוב גם שהכל יעבוד מהר וחלק ללא תקיעות וקירטועים למניהם. איך הוא? כדאי לקפוץ על זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מטען למכשיר סלולרי USB 3 יטעין יותר מהר מ USB 2 או שאין קשר ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. העליתי ביקורת וידאו באנגלית, המוצר נקנה מאמזון, כולל את כל הפונקציות של דאבל דין אך מתאים לכל רכב עם דין אחד בשל מסך חשמלי 7" נשלף, פאנל חיצוני נשלף, בלוטות' לשיחות ואנשי קשר, נגן דיסקים DVD, CD וכל היציאות לכרטיסי זכרון ו-USB. מערכת זו עברה רוט ו- XPOSED לפי מדריכים ב-XDA וניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון וכמובן ניווט בווייז ואפילו YES GO https://www.youtube.com/watch?v=xq_BBFmNcmo בקרו בערוץ לקטעי משחק מ- GTA V עם כל המודים הויזואליים, HALF LIFE BLACK MESA , המוד המעודכן למשחק הקלאסי ב- 4K

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, אממ אני מחפש אוזניות לסאנסה שלי .. התקציב הוא 100 שקל-קצת בעייתי , אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו במחיר הזה |: תודה רבה מראש :]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בוא ניקח לדוגמא את הגלקסי S2, אני זוכר שלפני כמה חודשים טובים הוא עלה בסביבות ה-2300 ש"ח ואז מהר מאד החלו לעלות המחירים והוא הגיע ליותר מ-2800 ש"ח, וכעת, בחודש-חודשיים האחרונים, שוב החלה מגמת ירידה והוא מגיע היום לכ-2400 ש"ח. מה פשר הירידה הזאת? מה קורה שפתאום זה עולה או יורד?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בלוגרים נורבגים מציגים לנו את מה שנראה כמו ההתחלה של גרסה חדשה לשירות המסרים המיידיים \"WhatsApp\" (היום בבעלות פייסבוק) - הפעם עבור דפדפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%a3-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9b%d7%9d/

16. אוהבים להתנסות וללכת נגד הזרם? כעת אתם יכולים להשיג לעצמכם את סמארטפון ה-Ubuntu המתקדם ביותר שקיים, ובמחיר מפתיע לטובה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-meizu-mx4-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-ubuntu-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. למי שיש N73, יש בפלא הזה אפשרות לראות טמפר' בחוץ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לצד האייפון המוזל, באפל חשפו גם אח קטן למכשיר ה-iPad Pro האימתני, אשר יירש את קו הטאבלטים הראשי של החברה עם תג מחיר מוגדל כמו ההשקה של האייפון החדש והמוקטן, גם השקתו של ה-iPad Pro החדש והמוקטן, אשר מחליף את ה-iPad Air 2 (וככל הנראה מוציא את המותג 'iPad Air' כולו לגמלאות), לא ממש הפתיעה אותנו – ותאמה באופן די טוב את מה שדיווחו ברשת במהלך השבוע החולף. למרות זאת – הטאבלט החדש של אפל הוא מכשיר מרשים מאוד, אשר מתיימר לשלב את הטוב ביותר מאחיו הגדול יחד עם המיטב שקיבלנו במכשירי האייפון העדכניים של החברה. ה-iPad Pro החדש (שאותו נצטרך להתרגל לכנות iPad Pro 9.7) מציע מימדים זהים לאלו של ה-iPad Air 2, עיצוב זהה כמעט לחלוטין ומסך IPS באותו גדול של 9.7 אינץ' ובאותה רזולוציה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. דיווחים עדכניים מבטיחים לנו שני מכשירים חדשים מסדרת הדגל של גוגל כבר במהלך החודשים הקרובים, ונראה שכל אחד מהם יהיה עוצמתי ומתקדם מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/קוריאה-נגד-סין-פרטים-נוספים-על-צמד-מכשי/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, יש לי אייפון 4 עם מערכת 4.1 איך אני יכול לדעת אם הוא סימפרי מבלי לחבר אותו לכרטיס סים אחר ולבדוק. כמו כן קניתי אותו בחברת פלאפון לפני 4 או 5 חודשים... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם האם מישהו מכיר חנות באזור חיפה שמוכרת מסגרות דיגיטליות? אני צריך חנות שאפשר לבוא לקנות ולקחת ולא אתר אינטרנט שבו צריך לחכות למשלוח. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%99%d7%9c-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a4%d7%97%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני צריך להתקין לו עברית אבל אין לי גישת רות להתחיל את התהליך הוא לא מחובר לאף חברה קניתי בתאילנד ככה שהדברים לא מזוהמים בתוכנות של חברות הסלולר רק גישת רות אין לי למי שלא יודע הוא אנדרואיד 2.1 למרות שאמור לצאת לו בעתיד שדרוג ל2.2

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים