גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
זה לאחי הקטן, הוא צריך אותו בעיקר לשיחות, משחקים ("נינג'ה ג'אמפ, דאנג'ן האנטר, קינגדום אנד דראגונס" ועוד... וכמצלמה לטיולים שלו אני יודע שקשה לדחוס בתקציב כזה משהו מתאים, אבל יש חיה כזו? תודה רבה חברים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב אני מחפש המלצה על נגן MP3. מדובר על המלצה לאבא שלי, בן אדם שיש לו הרבה אלבומים בעברית, שמסתדר אבל בקושי עם קבצים ועושה ripping עם תוכנה שסידרתי לו. נסדר לו איזה תוכנה לניהול וסנכרון ספריית השירים כדי שיהיה לו קל. והוא יוכל גם לשמוע באוטו את השירים (יש לו aux in ברדיו). תבינו שכרגע הוא משתמש בPDA ישן מבוסס pocket pc 2003 ועם windows media player העתיק שיש שם... קריטריונים: 1) עברית. אבל לא הפוכה שצריך לסדר עם תוכנה על ה-PC, אלא ממש תמיכה סבירה בעברית נורמלית. 2) זמן בטריה סביר. 3) זכרון 16 ג'יגה, או פנימי או עם כרטיס זכרון. גם הרד דיסק זה בסדר. יותר גדול זה יותר טוב, כמובן. 4) שיהיה לו קל להשתמש במכשיר - ממשק פשוט וטוב, בלי מליון כפתורים. 5) מסך מגע יהיה נחמד. …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.createix.friendstrivia&hl=en המשחק הוא טריוויה בן 10 שאלות שנבנות בהתאם למידע מהחברים שלכם מהפייסבוק. בסוף הטריויה תקבלו דירוג כמה אתם באמת חברים. אני פיתחתי אותו. תהנו... לעוד משחקים שלי כנסו ל: https://play.google.com/store/search?q=createix&c=apps&hl=en אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%99%d7%9c-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a4%d7%97%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האייפון 3GS שלי שירת אותי נאמנה כבר שנה.. אבל הגיע הזמן לקנות פלאפון שהוא אשכרה פלאפון, ולא משחקייה. מה ההבדלים (אם ישנם) בין הנקסוס של גוגל לבין הדזייר? יש להם אותו מפרט טכני בדיוק.. הם רק שונים קצת בעיצוב, או שזה רק אני? או שתמליצו לי על מכשיר דרואיד אחר.. גם טוב, כל עוד הוא באותו טווח מחירים (עד 2.4K, אני אקנה כנראה יד שנייה אחרי שאפטר מהאייפון שלי). חשוב שתהיה לי מקלדת נוחה, מצלמה טובה עם פלאש וכמובן כל מיני שטויות לשעות הפנאי... אני לא כ"כ מכיר מערכות דרואיד ולא יודע איך זה עובד שם מבחינת אפליקציות \ משחקים. חשוב גם שיהיה אפשר להעביר קבצים בין הטלפון למחשב בקלות, ולא הכל דרך התחת עם 7 מיליארד פריצות (אל תקפצו, זה חוקי עכשיו בארה"ב). הבנתי שגוגל נותנת לפרוץ את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסופו של דבר הצלחתי למצוא סמארטפון טוב. בגלל לחץ זמן לא יכולתי לחכות לתשובה. אם יש דרך למחוק, לא מצאתי אותה. מתנצל.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעוד חודש תמה לי ההתחייבות מול חברת אורנג'. בעיקרון, אני מרוצה מהחברה ואין לי בעיה להישאר איתה. הבעיה היא שאני לא מוצא פלאפון "מעניין" באתר החברה. האם מיילסטון אמור להגיע? יתרה על כך, בתור מאוכזב 5800, אני אשמח לקבל רעיונות על מהו הפלאפון ה"חם" בשוק, N900, IPHONE? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הסוני אריקסון. אבל יש לי אפשרות שדרוג חינם. כדאי לי בכלל? (ברשת סלקום)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי ב-איך לעקוף את האיי טונס המעצבן ובהתקנת עברית באיי פוד 30 גיגה זה יהיה מצוין...ניסיתי כל מיני פאצ'ים אבל לא עבד לי והאתר שהיה מספק את ההסברים וההורדות מזמן נסגר ובידע כמובן רוצים כסף!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא מייל, סקייפ ואינטרנט (WIFI בלבד). מעדיף גם שרוב אפליקציות אנדרויד יעבדו (אני מניח שבתקציב הנ"ל זה לא יתפוס לאלו עם גרפיקה כבדה). חשוב שהסוללה תוכל להחזיק יום שלם ללא טעינה בשימוש סביר. מעדיף שיהיה גם GPS (לא יודע עד כמה מדובר בסטנדרט היום...) אין שום בעיה להזמין מחו"ל. לא מעוניין ביד 2. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Fun Run עושה קאמבק, כפיל ה-GTA יתן לכם להשתלט על לאס וגאס והמבוך האינסופי ינסה לחסל אתכם - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-52/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוא ניקח לדוגמא את הגלקסי S2, אני זוכר שלפני כמה חודשים טובים הוא עלה בסביבות ה-2300 ש"ח ואז מהר מאד החלו לעלות המחירים והוא הגיע ליותר מ-2800 ש"ח, וכעת, בחודש-חודשיים האחרונים, שוב החלה מגמת ירידה והוא מגיע היום לכ-2400 ש"ח. מה פשר הירידה הזאת? מה קורה שפתאום זה עולה או יורד?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה מהמשחקים המשובחים ביותר שנוצרו בעשור ובמילניום הקודם זכו לחיים חדשים - וזמינים עבורכם במרחק לחיצת כפתור במכשיר החכם האישי לכתבה
-
- שלא יהיה מיקרופון מובנה במכשיר - שלא תהיה אפשרות "Record" במכשיר - ללא אפשרות הקלטה באוזניות המסופקות עם המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל חיבור האוזניות של המכשיר כבר התקשרתי אל לפחות 5 חנויות ואמרו לי "לא". גם לגבי Ipod shuffle אני לא בטוח כי המוכר גמגם ואמר שיש אפשרות הקלטה דרך החיבור של האוזניות, אבל לאחר מכן אמר שלא. מצידי שיהיה נגן סיני או חיקוי של נגן כלשהו אחר. עד למחיר של 300 ש"ח. יש חיה כזאת? מודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר יוזמן מאמזון, ראיתי שם דגמים של חברת גרמין באזור ה90$ מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש רום מומלץ עם עברית למכשיר? איך אני מתקין רום על המכשיר הנ"ל? יש מדריך טוב? האם כדאי לי להתעסק עם החלפות רומים במכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את המכשיר i9190 (סמסונג גלאקסי S4 מיני) וראיתי באתר GSM ARENA שהמכשיר קיבל שדרוג לגרסא 4.3 כפי שרשום באתר המוכר: http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php אבל כשאני נכנס דרך KIES המכשיר מציג לי הודעה כזאת: כפי שאתם רואים זאת נראית גרסא שונה אבל לאחר העדכון הזה [ביצעתי] הגרסא היא עדיין 4.2.2 ככה שאני לא מבין מה זה עשה...?! דרך FOTA (עדכון אוטומטי דרך הWIFI או האינטרנט של הפלאפון) מופיע לי גם הודעה שהמכשיר נמצא בגרסא הכי עדכנית. מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה ??? הבנתי שהגרסא הנוכחית 4.2.2 בעייתית, באגים והבטריה נטחנת מאוד מהר, קניתי את המכשיר בעיקר כי ראיתי שלאחרונה יצא לו האופציה לשדרוג ל 4.3 שמסדרת את כל הבעיות האלו, אבל עכשיו אני ר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש פלאפון זול,פשוט - בלי יותר מדי שטויות. מצלמה מצידי שלא יהיה בכלל ככה שזה לא רלוונטי. אני לא מתכוון לגלוש באנינטרנט,לא מתכוון להוריד ולשמוע מוזיקה ושטויות.. אבל BT זה משהו שאני אשמח אם יהיה,נוחות ממשק ( הבנתי שהנוקיה הזה מצטיין בזה),משקל קל וכו'..(מקווה שהבנתם את הראש) עריכה: ראיתי 6120 classic בכ-1650 ש"ח הבנתי שהטלפון בכלל לא רע,אני מפחד קצת מזה שהוא סימביאן. ובלי שום קשר אליו,הבנתי שאני יכול להכניס כרטיס SIM רגיל של פלאפון דור1/2 לתוך הדור 3/3.5 והכל יהיה בסדר - אני רק מאבד את האפשרות לשיחות וידאו..נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלוגרים נורבגים מציגים לנו את מה שנראה כמו ההתחלה של גרסה חדשה לשירות המסרים המיידיים \"WhatsApp\" (היום בבעלות פייסבוק) - הפעם עבור דפדפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%a3-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9b%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אממ אני מחפש אוזניות לסאנסה שלי .. התקציב הוא 100 שקל-קצת בעייתי , אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו במחיר הזה |: תודה רבה מראש :]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש סמארטפון ב3000+- שקל. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד. אין צורך להריץ אפליקציות כבדות (משחקים).
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-