גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שה-G2 עדיין מוביל, לא? כי G3 בעל אותה קיבולת ומסך גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי Nexus One ויש לי כמה שאלות: -כדאי לי לעשות Root למכשיר? מה זה בעצם נותן לי? אני מבין שגם ב2.2 אין תמיכה בעברית, זה נכון? -כשאני קונה כרטיס זכרון, עד כמה חשוב איזה Class אני קונה? זאת אומרת, אם אני רוצה App2Sd, לא כדאי לי לקנות Class 2? -האם כשאני עושה Root אני מאבד את האחריות? וחוץ מזה, אשמח אם מישהו ישתף אותי באיזה כמה אפלקציות שכדאי שיהיו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש סמארטפון ב3000+- שקל. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד. אין צורך להריץ אפליקציות כבדות (משחקים).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המכשיר אמור להגיע לחבר בארה"ב בעוד מספר ימים, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח אותו משם לארץ? ומה הדרך עם הסיכויים הקטנים ביותר לתפיסה במכס? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש N73, יש בפלא הזה אפשרות לראות טמפר' בחוץ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מדגמי הביניים העוצמתיים והמשתלמים ביותר של שיאומי עשוי להישאר בלעדי לשוק ההודי והסיני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
בסופו של דבר הצלחתי למצוא סמארטפון טוב. בגלל לחץ זמן לא יכולתי לחכות לתשובה. אם יש דרך למחוק, לא מצאתי אותה. מתנצל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הסוללה בגלקסי S2 שלי בת שנתיים וחצי וכבר לא סוחבת. חוץ מזה, היא 1650mAh והבנתי שיש באותו גודל 1800mAh, לאו דוקא מקורית. חשבתי לשדרג את הטלפון, אבל התקנה של רום + לאונצ'ר Cheetah גרמה לו לרוץ מאוד חלק. הבעיה היא רק התרוקנות מהירה של הסוללה, אני מניח שזה מפני שהיא ישנה. תוכלו להמליץ לי על סוללה חדשה שתסחוב היטב יום של שימוש די צנוע, בעיקר שיחות ומעט גלישה? לא משנה אם מהארץ, מאיביי, מאמזון, מדיל אקסטרים וכו'. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hy ! does somebody knows how can i download music from my mini disk to the computer ? is there anyspecial softwere i should use ? thanks omri
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 1000-1500 שח , מתאים גם לניווט - איכותי וחזק עמיד בתנאי שטח לא למשחקים עדיפות תומך בסים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להתקין לו עברית אבל אין לי גישת רות להתחיל את התהליך הוא לא מחובר לאף חברה קניתי בתאילנד ככה שהדברים לא מזוהמים בתוכנות של חברות הסלולר רק גישת רות אין לי למי שלא יודע הוא אנדרואיד 2.1 למרות שאמור לצאת לו בעתיד שדרוג ל2.2
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
המדליף הנודע העונה לכינוי evleaks מפרסם תמונה רשמית ראשונה, לכאורה, של מכשיר הנקסוס 6 המדובר של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי את הIPOD TOUCH יחד עם הכבל לחיבור לטלוייזיה לצפיה בסרטים באיכות HD עכשיו יש לי על המחשב סרטים באיכות הנ'ל אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה שתמיר באותה איכות אבל רק לפורמט שיתאים לאייפוד יש לי תוכנה שממירה לממדים של המסך אבל לא תוכנה שממירה באותה איכות ופשוט להעביר לאחר מכן דרך הITUNES תודה לכם על העזרה ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? הכי חשוב לי זה זמן סוללה. הנבתי שאם נשווה ביניהם - זה די זהה. אז מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרוש מכשיר שישמש בין היתר לקריאת PDF (ומצגות) לפחות כחצי שעה ביום. 1. מה ההמלצות לגבי גודל מסך, PPI, (משהו נוסף שלא חשבתי עליו ?) כדי למלא את הדרישה הנ"ל בנוחות ? האם מכשיר כמו ONE X יספיק או שצריך משהו קיצוני יותר כמו Galaxy Note ? 2. אולי נטבוק/טבלט + סלולרי פשוט עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת מה הנוקיה הכי מתקדם שקיים היום בישראל...?תודה ושבת שלום.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם פעם ראשונה שלי כאן נחמד לראות שהפורומים שפה למטה גם פעילים ;D בכל אופן יש לי כרגע נגן Iriver מסדרת H הישנה 20GB הוא ממש אחלה ושירת אותי בכלל לא רע, עד שקניתי לאחי Ipod Touch והבנתי שהריבר שלי קצת איטי והאיכות שמיעה שלו די מעאפנה רציתי לדעת איזה נגן אני יכול לקנות שישפר לי את החווית שמיעה אני משתמש בנגן די הרבה בעבודה כשיש הרבה מה לעשות וכי אף פעם אין שירים טובים ברדיו ראיתי באיביי את הנגן הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו Iriver Clix Gen 2 http://cgi.ebay.com/Brand-NEW-iRiver-Clix-8-GB-Gen-2-Rhapsody-Mp3-player_W0QQitemZ130245493695QQcmdZViewItem?hash=item130245493695&_trkparms=72%3A1076%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 ומה כדאי יו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-