עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יום חמישי הגיע ה IAUDIO7 4GB שהחליף את ה G3 ז"ל . קצת רשמים ותמונות : 1. החבילה - הקופסא עצמה נראת ומרגישה מאוד איכותית . 2. הבאנדל - מאוד דליל, מכיל חוברת הפעלה, דיסק התקנה, כבל USB, אוזניות וטופס אחריות. 3. הנגן עצמו - מאוד קטן וקל. מרגיש ונראה מאוד איכותי. 4. איכות הסאונד - אין מה לדבר. הפעם IAUDIO הוכיחו שהם מייצרים את הנגנים הכי טובים מבחינת איכות הסאונד. יש המון אפשרויות שאפשר לשחק איתם ולהוציא סאונד פשוט מצוין ביחס לנגן MP3 . לנגן יש פירוט מצוין ואפילו במוזיקת רוק רועשת בפול ווליום הוא לא נחנק ומוציא סאונד מפורט ומדויק. הבאס של הנגן פשוט מהמם ! כל כך עמוק ומדויק שעושה צמרמורת, ביחד עם ה JBL 220 מוציא באס מדהים. 5. איכות הצג - הצג מאוד מאוד חד ביחס לגודל שלו . מספק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ממה שראיתי, שוק הPDA בארץ נראה קטן, מפגר, ובכל זאת מבולבל. כרגע המכשיר הכי מבטיח שראיתי זה ASUS 696A, שיש לו bluetooth וגם WIFI, וגם GPS. גם יש לו עברית אבל בכלל לא ברור לי אם היא צרובה ב-firmware, ומאיזה חברה היא. לפי האתר של היבואן העברית למכשירי ASUS היא רק ל-windows mobile 2005 (ראו http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=144) ומצד שני המכשיר לפי אתר היצרן הוא עם Windows Mobile 6, ואילו מצד שלישי (?) באתר של היצרן המכשיר מתואר כבעל עברית עם windows mobile 2006 (שאגב אין כזה דבר, אבל מילא: http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=200). יש גם שמועות על כך שיש עדכון FIRMWARE שפותר בעיות איטיות, אבל דופק דברים אחרים. יש למישהו מכשיר כזה ויכול לעדכן אותי קצת? גם עם מכ…

3. המוצר האחרון של חברת Apple שעשה הרבה רעש הוא ללא ספק הסולולארי החדש שלהם, ה iPhone. ה-iPhone זכה לתשומת לב והתרשמות רבה מצד חובבי הגאג'טים, זאת מכיוון שהכיל בתוכו הרבה חידושים טכנולוגיים ובסך הכל המכשיר מאוד אטרקטיבי מהרבה בחינות. היה מאוד צפוי שיצרנים אחרים בשוק יתחילו לחכות ולהעתיק את העיצוב הדק והמסך הגדול של הפלאפון שעושים אותו למאוד מושך ומעניין, אך האם יצליחו הזייפנים להציע דברים גם מעבר לעיצוב? האתר VR-Zone פירסם כי חברת Meizu משחררת את הנגן החדש שלה, ה-Meizu M8. ללא התעכבות על פרטים קטנים אפשר לשים לב שהמכשיר דומה מאוד ל iPhone של Apple, אך בכל זאת קיימים הבדלים ברורים, ולא רק בעיצוב. הדבר הכי בולט פה לעין זה הגודל הקטן יותר ל-Meizu, דבר זה דיי משמעותי לכאלה…

4. Started by zabi_g,

אני חושב לקנות HTC HD2 ולפני שאני עושה את זה רציתי לשאול אם למישהו כבר יצא להביא אותו מחו"ל, הביקורות שקראתי עליו עד עכשיו מדהימות ומעניין אותי לשמוע ממישהו שבאמת מחזיק אחד לפני שאני מזמין אותו, הוא נתקע? עושה בעיות? איך הסוללה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by arkady,

שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by haifaboy,

מה שאני מבין שההבדל המשמעותי בין המכשירים הוא הדיבורית בלו טוס ב 555 וזה ממש לא מעניין אותי . מאידך אני רואה זהזיכרון הפנימי של ה 505 גדול יותר ( 4g לעומת 2 ב 555) אבל לשניהם 128m זיכרון פנימי ( אגב בחוברת הסברים של המכשירים רשום של 505 יש רק 64m למרות שב Wallshpos רשום 128m ... ) . בהנחה שאני הולך לעבוד עם I-go Primo מה עדיף ?? מה מהשמעות של הזיכרון הפנימי ?? האים יש הבדלים נוספים בין המכשירים ?? ניסיתי לדבר עם ח.י. אבל נראה שהם בעצמם לא יודעים לתת תשובות .. אצל מי כדאי לקנות באיזור חיפה ?? אני פשוט יחסית חדש בתחום ואחרי כמה מחקרים הגעתי למסקנה שאלו המכשירים הכי טובים בארץ כיום .. אם למישהו כבר יש את אחד המכשירים אשמח לשמוע ביקורת עליו . תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by YogiBear,

אני מחפש את המחיר של האייפוד טאץ' דור 4 בנפח 32 בצרפת ורוצה לדעת כמה הוא עולה שם באפלסטור. בארה"ב יש לציין שהמכשיר עולה 299 דולר- http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX תודה! נ.ב- חיפשתי בגוגל לכל החוכמולוגים שיגידו לי לחפש ובנוסף לאחר חיפוש באתר של אפל לא מצאתי אופציה לשנות את הארץ מוצא באתר לצרפת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by the king2006,

בשעה טובה קניתי את ה6280 ( רציתי את ה N73 אבל לא היה במלאי של אורנג' :( איזה מזל יש לי בלגן ) בכל זאת קניתי את המשכיר הזה עכשיו חיפשתי איך להפעיל את המצלמה הקדמית של המכשיר אבל לא מצאתי מישהו יודע פה איך מפעילים אותה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי. בקרוב אני מחליף את הGALAXY S4 שלי, והמכשיר שבחרתי לעצמי הוא הLG V30 לבינתיים. עבור אלו שלא יודעים/לא שמעו - מדובר במעין גרסא משופרת של הLG G6 בכל מובן (עיבוד, צילום, אודיו, מסך P-OLED) כרגע LG ISRAEL הודיעו בפייסבוק ש"במהלך החודש הנוכחי (אוקטובר) יפורסמו הפרטים אודות המכשיר, תאריך השקתו בארץ ומחירו" כרגע המכשיר מתוכנן להיות מושק ב6 באוקטובר בAT&T, וכך בעוד מספר מפעילות בחו"ל עד ה13 באוקטובר, כאשר גרסא פתוחה למהדרין תגיע כחודל לאחר מכן. עלות המכשיר בארה"ב - 800$. הדגם הרלוונטי לארץ (וזה שצריך לעניין אתכם) הוא הH930 - מדובר בגרסא האירופאית הפתוחה (ניתן לבצע ROOT ולהתקין רומים מקוסטמים) בעלת 64GB זכרון פנימי. על פי השמועות, כנר…

10. שלום, אני מעוניין לקנות טלפון חדש ומתלבט בין הSamsung החדשים, מאוד חשוב לי שיהיה לפחות 64 ג'יגה, מניסיון אני צריך יותר, יש לי המון מוזיקה שאני לא יכול לוותר עליה ובנוסף אני מעוניין בפיצר'ים של הנוט, כמו האפליקציות והעט. הנוט 5 מגיע לארץ רק עם 32 ג'יגה, בלי אפשרות להרחבה והגלקסי אדג' 6 פלוס מגיע עם 64(פלאפון) אבל לא עם הפיצ'רים שאני מעוניין בהם ויקר הרבה יותר ושוב אין אפשרןת להרחבה ויש את האופציה של גלקסי נוט אדג' שמאוד מושכת אותי מאחר ומשלבת את הכל ובאה עם אפשרוןת להרחבה ל128 ג'יגה, אבל, מעבד טיפה יותר חלש ומגיעה עם מערכת הפעלה 4.4, בנוסף הנוט אדג' לא כלכך מיוצר או נמכר ומחפיד אותי שלא יקבל תמיכה ועדכונים כמו שאר המכשירים אני אתמצת את השאלה: האם הנוט אדג' יתמך מספיק ויקב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Elishablue,

יש לי אפשרות לרכוש כעת ברוסיה lg g4 חדש עםעם 8 מגה זכרון ב1000 שח. 2 דברים , אין בו אופציה לעברית-האם מעבדה בארץ יכולה להתקין לי עברית? אם הזכרון ישמש אותי למערכת ההפעלה ועוד 32 מגה זכרון שאקנה ישמשו אותי לאפליקציות ותמונות.האם המכשיר ירוץ או יקרטע? תודה מראש .אלישע.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-JIAYU-G2-MTK6575-1G-Mhz-3G-cellphone-Android4-0-Dual-SIM-4-0/599739786.html שווה לקנות אותו? אני רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו NOVA או MOST WANTED ואיך אני מתקין עליו עברית? האם הוא בא עם מטען? או שאולי כדאי את זה? etotalk.com/zopo-zp300-zp300-pro-zp300-plus-field-dual-sim-android-40-dual-core-10ghz-cpu-45hd1280x720-3g-wcdma_p3035.html או בעצם את זה? http://www.uredeal.com/star-b94m-smart-phone-android-41-mtk6577-1g-ram-gps-3g-45-inch-qhd-screen-30mp-front-camera_g3626.html אני יותר נוטה לאמצעי כי רק בו אני יודע להתקין עברית בלי להסתבך והחנות שלו נראית הכי אמינה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Netanel_M,

אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/thl-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%99/

15. Started by pit18,

שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by exercise,

אילו נגנים נמכרים היום בארץ עם תמיכה ב Wi-Fi ומה ניתן לעשות איתה ? עולה לי כרגע ה iphone touch, zune, sandisk something, אולי עוד ? גם ה sandisk הוא הכי משוכלל מבחינת יכולות האל-חוטיות שלו כן ? האם הוא נמכר בארץ (איזה דגם זה) ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי יש לי אוזניות בלוטוט של JABRA. אני מעוניין לשמוע מוסיקה שמתנגנת במחשב דרך האוזניות. מצאתי את האוזניות דרך הבלוטוט במחשב, תיאמתי בינהם, ולארח שהאוזניות הופיעו לי במאפייני הבלוטוט לחצתי על CONNECT ואת הקוד וזה רשם לי שזה התחבר בהצלחה. עדיין אני מפעיל מוסיקה במדיה פליייר ואני שומע אותה רק במחשב ולא באוזניות. מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות נגן MP4 שיהיה איכותי וטוב. מבוסס הארדיסק של 30/40 GB. מנגן סרטים בהרבה פורמטים וכמובן מוזיקה. שיהיה אפשר להטעין אותו מהחשמל ולא רק USB ואם כבר USB אז לפחות שיהיה אפשר לקנות עבורו משהו שימיר את החיבור לחיבור חשמל על מנת שאוכל להטעין בכל מקום. אשמח לקבל המלצות וגם מכאלה שיש להם או כאלה שמכירים נגנים טובים... אם אפשר לקבל מידע לגבי נגן שקורא/לא קורא עברית , בתודה לכולם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by NIRAN,

איך אפשר לגרום לעברית ב notes ב iPod? לפי מה שאני יודע ה iPodHE לא מתקן את העברית ב notes...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by עמריע,

hy ! does somebody knows how can i download music from my mini disk to the computer ? is there anyspecial softwere i should use ? thanks omri

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, ראיתי שהנגן Archos 104 עם ה-8 גיגה זיכרון FLASH הגיע ארצה, איך הנגן הזה מבחינת איכות קול ואיכות מוצר ? האם הוא ברמה של חברות מסדר גודל של IRiver ו- IAudio ? http://www.usbid.co.il/viewproduct.aspx?product_id=234&category_id=6 תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by חן מ,

היי האם ניתן להשוות את האייפוד טאץ' לקונסולת הPSP? כי בעצם יש בו כל מה שיש בPSP-סרטים,מוזיקה,משח קים,אינטרנט וכו' המשחקים הבנתי שהם בגראפיקה טובה מאוד,וגם שעוד מעט יצאו משחקים שממש משתווים בגראפיקה שלהם לגראפיקה של המשחקים בPSP האינטרנט באייפוד טאץ' הרבה יותר מהיר מזה שנמצא בPSP אבל תכלס יש להם אותם דברים אז,אפשר בעצם להגיד ששני הדברים אותו דבר רק אחד זול יותר ואחד יקר יותר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by davidt99,

היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Moor,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 (בלבד) לריצות ואימונים? נגן בסיסי, שינגן קבצי mp3+wma שכולל צג לראות את שם השיר שמתנגן. אפשרויות נוספות - מבורך. שהנגן לא יהיה גדול פיזית או כבד, אחד שאוכל לשים בכיס בזמן ריצה בלי שהוא יוריד לי את המכנס. זיכרון: אני חושב ש-2GB יספיקו לי בהחלט. אפשרות הרחבה - מבורך. סוללה: פנימית נטענת. * איכות שמע: חושב שזה די תלוי באוזניות, אם האוזניות אשר מגיעות עם הנגן אינן מספקות, אשמח להמלצה על אוזניות באיכות סבירה. ולא מהסוג של in ear. * אם המכשיר כולל אפשרות לתופסן - מה טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aviv00,

http://www.gsmarena.com/pantech_vega_r3_im_a850l-5021.php מכשיר מעניין מישהו יודע כמה הוא עולה ?מאיפה לקנות ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.