גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
IPHONE 3GS 16GB BLACKBERRY BOLD 9700 NOKIA N97 SONY ERICSSON SATIO מה הכי כדאי לי? נחמד אם תהיה מצלמה טובה ואפילו אם יהיה HD צילום.. גלישה באינטרנט, טאץ', אפשרות להתקין תוכנות כמו ICQ, מסנג'ר, סקייפ אולי גם אפליקציות..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפלאפון חייב ליהיות ולהקנות מרשת אורנג'. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות המצלמה, מערכת הפעלה נוחה ו-GPS. כמובן שהפלאפון צריך ליהיות כמה שיותר יעיל מבחינת תמורה של כסף\מוצר. האפשרות הכי טובה שאני העלתי היא ה-N95 של נוקיה. אם למישהו יש הצעה אחרת או משהו שנראה לו יותר טוב בפלאפון אחר, אני אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כבר כמה זמן S3 במחיר נורמלי ממקום אמין עם אפשרות משלוח לארץ. לאחרונה קיבלתי הצעה ממישהו על עסקה משתלמת מהונג קונג, מכשיר יפני ב2500, הבעיה היא שהמכשיר הוא בגרסה היפנית. בדקתי מה זה אומר מכשיר בגרסה היפנית ומצאתי שההבדל הוא במעבד, בכמות הזיכרון ובתדרים. לגבי המעבד והזיכרון בדקתי מבחני ביצועים ונראה שההבדל הוא זניח למרות שזה 2 ליבות פחות. הנושא הוא התדרים, בדקתי לתאימות ומצאתי את שני המקורות הבאים: http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S_III#Model_variants פה מוצגים ההבדלים בין הדמים השונים של המכשיר. http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=ISRAEL פה מוצגים התדרים שמשתמשים בהם בארץ. על פניו נראה שיש תאימות, 850 ו2100 נמצאים כתדרים נתמכים בגר…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זיכרון למכשיר שלי Galaxy Note 2 מתלבט אם לקנות סאנדיסק אקסטרים וגם ראיתי כאלה של סמסונג אבו מה עדיף יותר? יש לי כרגע 16 ג'יגה של סאנדיסק אבל הוא ממש איטי
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט לבני שישמש לקריאת ספרים וורוד לבית ספר. באזור שבין 7 אינצ' ל-9 אינצ'. אני רוצה למחוק את האפשרות לגישה לאינטרנט ולאפליקציות, הבנתי שיש משהו שניקרא רוט (ROOTׂׂ) לגשת לקבצים הפנימיים, לשנות ולמחוק אותם. על איזה מכשיר את ממליצים ואיך אני יכול לערוך את הקבצים? מה שאני חשבתי עליו בנתיים זה AMAZON FIRE 7. http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454899170&sr=8-4&keywords=amazon+fire+7 הוא דיי זול, השאלה אם אני יוכל לערוך את הקבצים, או אולי יש משהו יותר זול או אמין, כיוון שהוא צריך לשמש רק ללימודים.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, בסוף החודש אני אמורים לקבל פלאפון מהחברה בה אבא שלי עובד. ושתי האפשרויות הן: 1. Samsung galaxy ace 2. Motorola defy. הדגשים שלי בפלאפון הם: משחקים, מוזיקה, סרטים, אפליקציות, תוכנות ומצלמה. וגם מי פחות יתקע. לפי המפרטים שאני קראתי ל-defy יש מפרט יותר טוב. אבל רציתי לראות מה יש לכם לכתוב על המכשירים. מה עדיף לקחת..? תודה רבה לעוזרים...=]
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום,רציתי לקנות לחברה שלי ליומהולדת מסגרת דיגיטלית שהיא תוכל לשים שם תמונות שלנו ושל המשפחה שלה. יש המון סוגים ומפרטים של מסגרות ורציתי להתייעץ איזה מסגרת הכי טובה והכי משתלמת התקציב שלי נע בין 250-350 ואני מחפש אחת שהרזולוציה והמסך שלה טובים והתמונות יראו טוב אפשר עם רמקולים ורצוי עם usb ושיש לה גם מקום איחסון גדול יחסית אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נכנסתי להוט מוביל לסדר דבר מה ומישם המוכר יצא עם עסקה של שתי פלאפונים לי מוכר טוב אין ספק ולאחר ולאחר חמישה ימים גיליתי דרך אתר של ZAP שמחיר השוק של הפלאפון הוא בין 548 שח ל 814 שח והמוכר מכר לי כול פלאפון 1800 שח=(50 שח כפול 36 תשלומים) בהוראת קבע סך הכול מרגיש שהוא גנב אותי ב 2000 שח ואולי יותר ממכיר השוק וכבר למכשיר פלאפון אחד אין את האריזה שלו לא יודע מה לעשות אולי לבטל לו את ההוראת קבע ואז אולי אני מבצע פשע מה דעתך על כך אשמח ליעוץ יום קסום
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
יש בחור שמוכר את המכשיר שלו כיד2 . יצרתי איתו קשר עכשיו, נשמע בחור נחמד, עבד 3 שנים בסלקום ועלות פתיחה ל-SF היא 75 ש"ח בסה"כ והוא אף מוכן להוריד לי בלי בעיה למחיר של 1600. הוא טוען שהמכשיר תקין לחלוטין והיה בשימוש ימים בודדים עד שגילה שהוא לא יכול לשמש כמודם ולכן בעצם גם מוכר אותו. הוא מגיע עם כל הערכה וכו'. העניין הוא שאני לא אוכל לממש אחריות יצרן מאחר והבעלות תישאר על שמו - מה דעתכם, לא קצת מפחיד עם מכשיר עם מסך מגע יקר? אשמח לכל דעה נוספת לגבי האחריות/המחיר וכו'
-
- 309 תגובות
- 28.4k צפיות
-
-
ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר. אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת. בינתיים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת רקע, אני מתכנת asp.net במקור מעולם הwindows מה שאומר שאתרים שלי אני מאחסן מידע בשרת iis וגם על אותו hosting אני מאחסן sql server שמטפל לי בכל הנושא של הדטה בייס, אז השאלה שלי היא כזאת אני התחלתי קצת לתכנת על אנדרואיד ואני עושה חלון לוגין, ודף הרשמה.. השאלה שלי היא כזאת את המידע שאני רוצה לשמור בטבלה של אותו יוזר אני רגיל בעבר לשמור את זה בsql server ובזמן הלוגין אני מחפש בטבלה את האימל והסיסמה ... ואם כן אם יש ולידציה אני מעביר לחלון הבא.. השאלה שלי היא האם באנדרואיד זה אותו דבר? איפה אני מאחסן מידע ? ואני יודע שאני יכול לשמור על המכשיר עצמו אבל אני לא רוצה לעשות את זה .. אני רוצה לעשות אפליקציה שבעצם מכשיר שלי יוכל לקבל מידע ממכשירים אחרים לדוגמא chat ... הבנתי שאני …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות GALAXY S 2 מ KSP ויש לי כמה שאלות. 1. הם מוכרים את המכשיר בגרסה אנגלית שתומך בעברית. רציתי לדעת מה זה אומר? אם אני יוכל לקרוא\לכתוב בעברית כמו שצריך? אם האנשי קשר שלי יופיעו בעברית לא הפוכה? 2. אם מישהו קנה בסמארטפון ב KSP, אם זה מקום אמין לקנות שם מבחינת אחריות וכדומה...? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הזמנתי את XIAOMI באתר ibuygou.com בחרתי באפשרות לשלוח בדואר אויר רשום אבל הם אמרו שהם שולחים את הפלפון הספציפי הזה רק ב DHL כתבתי להם שאני אשלם הרבה מיסים במקרה כזה עכשיו קיבלתי מהם מייל שהם מוכנים לשלוח לי בדואר אויר רשום אבל הם לא אחראים אם זה ילך לאיבוד השאלה שלי מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהם אומרים מראש שהם לא אחראים במקרה כזה אני לא אקבל את הפלפון ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי כי ראיתי שאנשים פה מבינים עניין ואני זקוק להתיעצות לגבי רכישת נגן חדש הסתובבתי הרבה וראיתי את הS9 של Cowon, שנראה מעולה ולמיטב הבנתי נשמע יותר טוב מכל נגן אחר (תקנו אותי אם אני טועה, באמת שאין לי מושג) הZUNE HD נראה מעניין גם, למרות שבכל הביקורות שראיתי לא אמרו משהו מיוחד על הסאונד הטאץ' גם קורץ לי, אמנם פחות כי הבנתי שהסאונד ירוד ביחס לS9, וסאונד זה פקטור רציני אצלי התקציב הוא בערך כמו של הטאץ' והS9, אפשר להתגמש קצת אבל זה באופן כללי. הנפח הרצוי הוא לא פחות מ16 ג'יגה, מעדיף 32 ומעלה תמיכה במשחקים, וידאו ושאר צעצועים זה גם בונוס טוב ועד כמה שהבנתי הS9 לוקה בחסר בעניין האפליקציות בכל אופן אשמח להנחיה והמלצות לדברים שאולי לא ציינתי פה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הדגמים האפשריים הם 5011, 6062 ו7062 1. קודם כל רציתי לדעת איך המכשיר? ניסתי למצוא ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני. 2. איך תוכנת הIGO? 3. האם המפות בתוכנה באמת מתעדכנות באופן רציני? 4. איך מעדכנים אותם? בתשלום? יש דרך חנימית? יש אפשרות לפרוץ את התוכנה ואיך?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש סמראטפון של אנדרואיד (סמארטפון ראשון, אני עדיין עם נוקיה מיושן..) חשוב לי שיהיה מסך איכותי, יגיב מהר, ומצלמה לא גרועה. ראיתי שאפשר לרכוש מכשירים סינים עם נתונים ממש גבוהים, שעולים לי לדרישות, במחיר מצחיק. 2000 שח זה התקרה שאני מוכן להוציא על פלאפון, אבל אני מעדיף לחסוך ולקנות מכשיר סיני בסביבות האלף שח, אם הוא מרשים ועל רמה. ראיתי שיש סתם מכשירים סינים בebay, ויש מותגים סינים כמו zopo וmeizu מומלץ בכל זאת מותג? או שזה אותה רמה? והבנתי שכדאי לבחור מכשיר עם מעבד טוב, כמו MTK6575, וגרסת אנדרואיד 4 ומעלה, יש עוד משהו שכדאי לשים לב עליו? וכדאי לחכות ליציאת מעבד חדש (עוד חודש?), או שיהיה בגרסה 4.1 (יצא לפני שבוע) או שזה לא כזה משמעותי? מה שאהבתי באתר של zopo, זה…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לאמריקה, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטרף סוף סוף לחגיגת הסמארטפונים. אני לא ממש מכיר את התחום ויש לי כמה שאלות 1. האם יש יתרון משמעותי במחיר לקנות שם, או שהמחיר דומה לחנויות פרטיות בארץ? כי בשביל 100 שקל חיסכון כבר עדיף לקנות בארץ ולקבל קצת יותר תמיכה ואחריות. 2. אני לא מחפש את המכשיר הכי חדש ומהיר, וצריך עזרה לגבי איזה מכשיר יתאים לי. הדרישות מהמכשיר: לא יקר מדי.פחות מ 400$ לא גדול. הסמסונג החדש גבוה ובעיקר רחב מידי. אני מחפש משהוא בגודל האיפון4 או פחות (115mm*60mm או פחות) משקל ועובי קצת פחות חשובים נוחות שימוש. אין לי בעיה אם התקנה וקינפוג "מסובכים" בהתחלה, אבל חשוב שהשימוש יהיה כמה שיותר פשוט ונח זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות יומיים-שלושה אם משתמשים…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעתכם לפני קניית טאלבט shield k1 של נוידיה. אני מחפש טאבלט בגודל של 8-9 אינצ' לשימוש שכולל בעיקר גלישה ופיתוח (אפליקציות) אני מעדיף לא הוציא יותר מדי, ויש לי אפשרות לקנות את ה-shield k1 במחיר של 220 דולר (המחיר כבר כולל משלוח ומיסים בארץ) השאלה אם יש אופציה עדיפה וזולה? ואם יש ל-shield בעיות ידועות? אשמח לקבל כל חוות דעת עליו.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי lg g3 שמתחיל להיות בלתי נסבל ודורש החלפה מכיוון שיש לי אותו רק 10 חודשים החלטתי הפעם לא להשקיע סכום ענק ולקנות פלאפון ב1000-1500 שקל (כמה שפחות יותר טוב) השימושים העיקריים שלי הם המצלמה ואפליקציות פשוטות (פייסבוק וואטסאפ וכדומה) מבחינת ביצועים הg3 מספק אותי (הוא דורש החלפה כי הוא עושה הרבה בעיות כמו כיבוי פתאומי וכדומה) אז אני רוצה משהו שיתקרב למפרט שלו כמה שיותר אין צורך לעבור אותו חשבתי על הzenfone 2 הדגםב1200 ש"ח מה דעתכם? איך הוא מבחיעת מצלמה לעומת הg3? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , אני חושב על לשדרג את המחשב שלי הוא בן 4 שנים וסוחב טוב, הבעיה היחידה שלי כרגע זה כרטיס מסך. זה המפרט שלי: intel i5 2300 לוח: asus p8p67-m Ram 4x2 1600 ספק 650 וכרטיס מסך asus radeon hd6850. השאלה שלי בכללי האם שווה לי לחפש עוד כרטיס כזה ולעשות crossfire, או להשקיע 1000 שקל על כרטיס חדש (חשבתי בכיוון של radeon R9) ? או אולי בכלל לחסוך ולקנות מחשב חדש (כרגע אין יותר מדי כסף לבזבז).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי את הנושא בהתייעצות לפני שבוע אבל לא הייתה שם תגובה אחת אז אני מקווה שכאן יעזרו לי. אז ככה, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-