עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omri_ro,

נתתי את המכשיר לבדיקה במסגרת האחריות עקב בעיות סוללה, במכשיר היתה מותקנת גרסה 2.3.3 עם עיברית(כולל ממשק). המכשיר חזר אלי עם 2.3.5 עם ממשק באנגלית ותמיכה בכתיבה בעיברית, יותר מאוחר גיליתי שSMS שנשלחים בעיברית מתקבלים בצד השני בג'יבריש. יש משהו שאפשר לעשות בנושא לפני שאני שולח שוב את המכשיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alonpartuk,

אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by liiight,

מישהו מכיר LAUNCHER שמתאים לHONEYCOMB?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by maormark,

שלום חברים יש לי אופציה להביא אייפון 4S מספרד ברצלונה, במחיר של 1800 שח בערך המכשיר 4S הזה הוא לא SIM FREE אבל שווה לקנות? יש פריצה? יש מישהו מקצועי שפורץ את זה לסים פרי ואפשר לשלם לו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by aviram20,

מישהו מכיר בארץ חנות טובה שמתעסקת ? אני מחפש כסויי לגלאקסי טאב 8.9 ולא מצאתי בשום מקום

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  6. אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by kletsman,

קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Blackickapoo,

שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, רציתי לשאול שאלה לגבי פיתוח אפליקציה בסגנון של REST וכמו האפליקציה של תחנות הדלק. כשבונים אפליקציות כאלו, צריך צד שרת, שעליו תזין את נתוני המקומות נכון ? כולל הוספה של שדה אורך ורוחב כולל הכתובות ? ולגבי סידור המקומות באפליקציה לפי מרחק, זה קוד של האפליקציה עושה את זה ? כלומר לפי מיקום האייפון הוא מסדר את המרחק או שזה גם קוד שאמור להיות מוטמע בשרת ? מקווה שרשמתי את זה מובן תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היכן אני יכול למצוא? יש לי גרסא מהמפעילה אורנג' ואני ממש לא מרוצה ממנה איפה אני מוציא את הגרסא החדשה ביותר ? ומה לגבי מוטורולה ריזר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי אייפון 4 8 ג'יגה מחנות פרטית, האייפון אמור להיות פתוח, לקחתי את הכרטיס SIM שלי (דור 3) וחתכתי אותו לפי הדוגמא בזהירות, כשאני מכניס אותו לאייפון הוא עדיין לא מזהה לי את הכרטיס ורק רושם לא הוכנס כרטיס SIM, כדי להפעיל את האייפון הכנס כרטיס SIM שקוד ה-PIN שלו אינו נעול בדיוק כמו שהוא רושם כשאין בכלל כרטיס במכשיר, אני אמור לעשות משהו אחר אולי ? אגב הכרטיס החתוך עדין עובד טוב במכשיר הישן שלי (נוקיה)

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by HairyAss,

חשבתי לקנות אותו, יוצא סביבות 500 מאיביי ככה, האם הוא יכול לקבל כרטיס סים לאינטרנט דור3? איך זה עובד? אני יכול לרכוש סים רק לאינטרנט בלי שיחות? דבר שני, יש לו gps? איך הוא באופן כללי?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, הייתי בטוח שאמצא תשובה פשוטה עם חיפוש קל בפורום, אבל מסתבר שטעיתי. אני רוצה לעשות ROOT לשני נמכשירים שלי, SGS ו-SGS2. מישהו יכול להפנות אותי למדריך ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אוקיי אז ההתלבטות היא כזאת : Apple Ipod Classic (רגיל) ---------- Sony - Sony Walkman A Series (NWZ A865 Black) - http://ii.alatest.com/product/full/f/c/Sony-NWZ-A865-0.jpg או לחכות לגירסא החדשה שיצאה רק ביפן. - Sony Walkman Z Series (NWZ Z1000 Black) - http://www.f1cd.ru/d/9/65/19437/103/37913.jpg ---------- Creative Zen X-fi - http://connect.creativelabs.com/marcom/MP3%20Players/ZEN%20X-Fi/Product%20Images/ZEN%20X-Fi_TopRight.jpg או Creative Zen X-fi3 - http://images.pricerunner.com/product/1295x1242/304960531/Creative-Zen-X-Fi3-8GB.jpg מה שמעניין אותי זה האיכות שמע. מה כדאי לי לבחור ? אם יש לכם המלצות אחרות לנגנים טובים אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מחפש סמארטפון עם אנדרואיד עד250 דולר בארה"ב שיתמוך בתדרים של פלאפון. לא משנה- גודל מסך ,גרסת אנדרואיד,מצלמה. מחפש חברה טובה ואמינה וזמן סוללה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אני מחפש לקנות מתנה לבר מצווה נגן מוסיקה ווידאו בעלות של עד 700 שקל +/- יש למישהו הצעה על איזה נגן? אני לא ממש הגדרתי לעצמי מה בדיוק לקנות, ככה שכל הצעה תתקבל בברכה. אני חשבתי אולי על סגנון הנגנים עם המסך מגע. תודה לעוזרים. זה דיי דחוף לי אז אשמח לתגובה מהירה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by B.M.W,

אני מחפש לקנות סמארטפון זול, כרגע לפי מה שראיתי ה galaxy mini הוא הטוב ביותר מבין האופציות שקימות בתקציב שלי. אני מתכוון בעיקר לגלישה בדפדפן ושימוש בwhatsapp, לכן אני לא הולך על משהו קצת יותר יקר כמו ה gio או ה ace שנראים לי קצת יותר טובים אבל הם חריגה די משמעותית מהתקציב. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אין לי חבילת גלישה, הסיבה שאני קונה פלאפון דרך חנות ולא דרך החברה היא בגלל שאני לא רוצה להתחייב לחבילה יקרה מכיוון שכרגע אני משלם מעט מאוד בחודש, העניין הוא שאני בכל מקרה אצתרך חבילת גלישה בשביל הwhatsapp והדפדפן(בעיקר פייסבוק, בלי יוטיוב ודברים כאלה), האם אני אצתרך חבילת גלישה רצינית בשביל להשתמש בזה? הבנתי שהwhatsapp כל הזמן מחובר, האם הוא צורך חבילת גלישה רצינית? 2. האם אנ…

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. שלום קבלתי את ה SAMSUNG GALAXY Y GT-S5360 יחד איתו הגיעו 2 כרטיסי זכרון, אחד קטן ואחד גדול. את הקטן הכנסתי למקומו בתוך הטלפון (בצד), אבל את הגדול לא מצאתי שום מקום שמתאים לו. האם הוא בכלל שייך לטלפון או שזה כרטיס שאמור להתחבר למצלמה (או משהו כזה?) הנה זה הכרטיס:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://www.bgr.com/2012/02/27/samsung-galaxy-s-iii-full-specs-1-5ghz-quad-core-1080p-display-ceramic-case/ אם זה אמיתי זה טירוף.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by n00kie,

הטלפון שלי הוא גלקסי נקסוס ואף פעם לא השתמשתי בסמארטפון אחר ככה שאני לא יודע אם זה ככה בכל הגרסאות, אבל משחקים (בעיקר GT FREE+) מפוצצים אותי בNOTIFICATIONS פרסומי שלהם וזה משגע תשכל. איך אפשר לחסום את זה חוץ מלמחוק את המשחקים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MicroSpecs,

ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by B.M.W,

בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by iem,

אני מריץ את ה-xcode עם vmworkstation אם זה משנה (לא נראה לי שקשור). כתבתי את הקוד הבא: #import <Foundation/Foundation.h> int main (int argc, char *argv[]){ @autoreleasepool { int age=0; NSLog(@"Please enter your age:\n"); scanf("%i",&age); switch (age){ case 1: NSLog(@"Great age is 1 !!"); break; case 2: NSLog(@"Great age is 2 !!"); break; case 3: NSLog(@"Great age is 3 !!"); break; case 4: NSLog(@"Great age is 4 !!"); break; default: NSLog(@"This also a great age"); break; } } } הבעיה היא שכשאני מריץ , אני מקבל עבור ערכים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי חדיש(פנסוניק כמובן,עם שלוחות) שכוללת תכונת קישוריות Bluetooth מובנת. הדגמים האלו אינם מיובאים עדיין לארץ(כרגיל..). מצורף לינק למכשיר המדובר: http://www.ebay.com/itm/Panasonic-KX-TG ... 5d3298b542 יש לי מספר כמה שאלות לפני שאני מבצע את הרכישה: 1.כמה מכס אני אמור לשלם על טלפון אלחוטי ? האם בנוסף גם 16% מע"מ? האם המיסוי כולל את מחיר המשלוח? האם קיים תשלום נוסף מעבר לזה לדואר ישראל? אם נניח מחיר המוצר הוא 116 דולר ומשלוחה 50 דולר-מה סה"כ המיסים שאני אמור לשלם על המוצר עד פתח הבית? 2.תסלחו לי על הבורות-האם כיום יש בעייה לייבא לארץ טלפון אלחוטי 1.9GHz ? 3.מדובר על אריזה דיי גדולה של המוצר,ובכל זאת,אם אני אנסה את מזלי בכך שבמכס "יפספסו" את …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אהלן ראיתי את הטאבלט הקטן הנ"ל 7 אינץ', ב 80 דולר כולל משלוח אני על סף לחיצה להזמנה, רציתי לדעת האם זה שווה? להלן הלינק http://www.ebay.com/itm/7-Zenithink-C71-Android-4-0-Capacitive-Multi-Touch-Cortex-A9-4GB-Tablet-PC-HOT-/150781246163?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DUPI.GIROS%26its%3DI%252BC%252BS%26itu%3DUCI%252BUCC%26otn%3D10%26pmod%3D230757641863%26ps%3D63%26clkid%3D7207917550206032691#ht_7327wt_1163 אני לא צריך משהו מיוחד אלא משהו קטן ונחמד שאפשר להשתמש בו בתור נגן או משהו קטן שיש ילדים בבית שלא ישגעו אותי בשביל מחשב נייד...מעבר לכך שכבר יש סמסונג טאב 10.1 וגם אייפד 2. פשוט במחיר כזה זול זה נראה להיט, גם הפעולה שלו עפ"י סרטונים ביוטוב נראה טוב. אגב, האם במ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים