עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Mashan,

מחפש המלצות מאנשים שקנו אוזניות לנקסוס 4 שלהם מוכן להשקיע עד 400 שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, אשמח לתגובות. מכשיר נקסוס 5. אופיר

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. תוכנה חדשה שתעזור לכם לעשות סדר בקניות בסופר, עם צ'קליסט של מה נאסף ומה לא, עם ממשק נעים לעין ונוחה לשימוש. התוכנה ניתנת להורדה מהמארקט, אם תוכלו לתת משוב והצעות לשיפור, יהיה ממש נחמד. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by adirc,

שלום רב לכולם, ראיתי שיש כבר מספר מכשירים שמגיעים עם הגנה למים בתקן IP(עם מספר כלשהו). גלקסי 5, אקספריה Z2 וכו'... אשמח מאוד למידע בנגוע לזה, האם יש הבדל משמעותי בתקנים? האם אפשר ממש להכנס ולשחות עם המכשיר? להצטלם איתו מתחת למים וכו'? תודה רבה! זה ככל הנראה יהיה שיקול משמעותי עבורי לקראת הרכישה הבאה.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by Xavi06,

שלום לכולם, יש לפניי 2 אפשרויות לקניית טייפ מנהלים לצורך הקלטת הרצאות.(ואני לא רוצה טלפונים ואפליקציות) מכשיר של גולד ליין נטען, או מכשיר פיליפס על סוללות. ההתלבטות היא כי מן הסתם פיליפס יותר טובים בשוק, השאלה האם הפערים הם כאלה שעדיף ״להתפשר״ ולקנות על סוללות? או שהכל אותו דבר ולקנות את הנטען שיותר נוח לכאורה אבל החברה פחות טובה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. פליז עזרה. הנייד תקוע... התמונות מגובות בגוגל, אבל אני לא רוצה למחוק את כולן מהנייד... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by below_z,

אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by Daedalus,

ערב טוב לכולם לא מזמן נהרס לי הנגן ואני צריך לקנות נגן חדש כי אני לא מסתדר טוב בלי המוזיקה שלי ... הנגן שהיה לי הוא SanDisk240 1gb שאני בטוח שכולכם מכירים . אני מתלבט אם לקנות את אותו נגן רק 2 ג'יגה שעולה בסביבות ה 180 שקל או להשקיע יותר כסף לדוגמא בסביבות 600 שקל ולקנות נגן יותר איכותי . ה Ipod למיניהם של APPLE מאוד קורצים לי אבל הם נראה לי יקרים מדי וגם אני לא זקוק ל 40 גיג'ה אני יכול להסתדר טוב עם 4 - 2 ג'יגה . מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  11. כיום יש המון אנשים שאני מכיר אישית ואני אחד מהם למרות שיש כאלה שבמחירים האלה מצפים למכשיר מסכן ביותר אך יש לי את המכשיר והוא מעולה למחיר ואין יותר משתלם ממנו במחיר הזה לצפיית וידאו ושמיעת מוזיקה המכשיר הוא חברה: aum digital דגם x-940 זיכרון 2GB ויש דגמים עם 4 GB המכשיר הוא נגן מדבקה מה מקבלים: נגן MP4 כבל USB אוזניות חוברת הפעלה באנגלית+עברית דיסק דרייבר+תוכנת המרה תמונות: אריזהנחמדה פשוטה) קדימה אחורה מה באריזה: הנגן+נרתיק סריג אוקיי נתחיל יתרונות: מסך גדול 2.4 בעל 262,000 צבעים המסך חד והרזולוצייה 320x240 איכות סאונד טובה יחסית אפשרות לראות תמונות באיכות מעולה קריאת טקסטים בעברית הצגת ווידאו בצורה טובה הקלטה דרך המיקרופון הפנימי והק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Mike4Gaming,

אהלן חברים ! אני מוכר את הטאבלט שלי ASUS TF101 במצב מעולה , נקנה בשנת 2012 מגיע אם 16GB זיכרון אם אפשרות הרחבה לעוד 32GB נוספים בצבע ברונזה ללא שריטה אחת , מסך 10.1" אינץ' ברזולציה 1280X800 עובד מעולה ללא תקיעות מחיר : 700 ש"ח מס' פלא' - 0526701369

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ??? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עם מפרט שמזכיר את ה-P30 במחיר מופחת, מימדים קומפקטיים ושירותים רשמיים מלאים מבית גוגל - המכשיר הטרי מבית Huawei ינסה להפתיע את דגמי הביניים המבוססים בחנויות המקומיות לכתבה

16. Started by יוסי 7071,

יש אפשרות לשחזר שיחות ? ועוד שאלה מגני מסך זכוכית הכוונה לג'י 2 לקנייה בזול יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by bati6,

אני רוצה לקנות שיומי, מה ההבדל בין יבואן רשמי ליבואן פרללי או מקביל איך שלא קוראים לזה, חוץ מהחיר כמובן, מה ההבדל במכשיר?

18. Started by taimor,

אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. היי, אני מחפש 2 מכשירים: 1) הראשון הוא מכשיר סלולארי בעל התכונות הבאות: מצלמה באיכות טובה, איכות צג טובה, ממשק נוח ויעיל ככל האפשר ושהמכשיר לא יהיה עדין. זה לא חייב להיות מכשיר מהחדשים ביותר, פשוט שיענה בצורה יעילה וטובה על הצרכים שלי. 2) השני הוא נגן מולטימדיה בעל WIFI, גלישה נוחה באינטרנט, ממשק נוח ויעיל, קומפקטי (לא מעוניין לדוגמא בARCHOS 5 כי הוא גדול מדי), טאץ'. נושא האפליקציות והמשחקים פחות חשוב (אבל לא זניח לחלוטין). בהתחלה לא רציתי אייפוד בגלל שיש נגנים איכותיים הרבה יותר של COWON והZUNE HD שעדיין לא בארץ. שווה לחכות בשבילו? ואיזה נגן של COWON הכי אטרקטיבי מבחינת המחיר ועונה על הצרכים שלי? רק בD3 שגם עדיין לא בארץ קיים WIFI? הערה: ההפרדה לשני מכשירים נעשית…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  20. שלום בסוף קניתי את הנגן SANSA E260 ועל ההתחלה העצבים מתחילים. למה לעזעזאל הוא לא מזהה לי אותו ישר כשאני מכניס אותו ככונן רגיל במחשב שלי?! מה הקטע שלו?! עכשיו אני מתקין את התוכנה ולוקח שנה בערך איך אני עושה בפשטות את זה? אני פשוט לא רואה אותו. ניסיתי כמה פונקציות כבר אין לי כוח להעביר מוזיקה והשאר דרך תוכנה מחורבנת תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  21. שביב מידע חדש אודות סמארטפון הדגל הבא של היצרנית היפנית מצביע על כך שהוא עשוי להציע לנו רזולוציית מסך חסרת תקדים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האם-סמארטפון-ה-xperia-z5-יגיע-עם-מסך-ברזולוציי/

22. שלום, הזמנתי סמארטפון מhandtec, והם שלחו לי את הצבע הלא נכון. פניתי אליהם וכמובן שהם הסכימו להחליף, הבעיה ששילמתי כבר מכס על המכשיר, ואני עלול להדרש לשלם מכס פעם נוספת על המכשיר השני. יש דרך להמנע מכך? תודה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by Zinger777,

שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by fp581,

מחפש GPS בתקציב של 1000-1500 ש"ח הדברים החשובים הם: - קליטת לווינים מהירה - זמן תגובה מהיר - כולל אביזרים לרכב - ואם אפשר גם מטען לבית תודה מראש נ.ב יש אפשרות גם למחשב כף יד עם התוכנה ומקלט GPS

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  25. http://www.haaretz.co.il/captain/spages/890394.html http://news.walla.co.il/?w=/124/1148943

• 3 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.