עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by צחי_אל,

שלום, ראיתי שהגלאקסי טאב 10.1 3G כבר הגיע לאירופה,אבל בארה"ב יש רק את גרסת הwi-fi. מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם אפשר להכניס כל כרטיס SIM למכשיר כדי לגלוש באמצעותו? יש לי נטסטיק של פלאפון,ובתוכו כמובן יש כרטיס SIM,אם אכניס את הכרטיס לטאבלט אוכל לגלוש באמצעות חבילת הגלישה שלי? ומה בנוגע לכרטיס הסים של המכשיר הסלולרי שלי(דור שלישי כמובן)? ועוד שאלה - יש סיבה להשקיע הון תועפות בגרסת 32GB? הרי כרטיסי SD של 32GB עולים גרושים,אז אפשר להסתפק ב16GB,לא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, אחרי שהבלתי נמנע קרה, ואחי שבר את מסך האייפון שלו אני מחפש לקנות לו מסך תחליפי מ- eBay. נתקלתי בערכה כזאת http://www.ebay.com/itm/White-iPhone-4-4G-Replacement-LCD-Digitizer-Glass-Screen-Assembly-CDMA-7-Tool-/290607954255?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a995794f אך הכיתוב CDMA Compitable מדאיג אותי, כי המכשיר נקנה מאורנג' ולמיטב ידיעתי הם מתעסקים עם מכשירי GSM (תקנו אותי אם אני טועה). כעת נשאלת השאלה אם זה בכל זאת מתאים למכשיר שיש לו, למרות שרוב הסיכויים שלא. כמו כן, אם ידוע לכם על ערכה דומה שכן מתאימה במחיר מומלץ אשמח לדעת. אגב, לגבי המחיר, ראיתי שיש בטווח מחירים של 40 - 70 דולר. האם קיים הבדל באיכות בין הערכות היקרות ליותר זולות? תודה ולילה …

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by xtract1,

אהלן. יש מצב שאוטוטו ארכוש מכשיר חדש (ואקבל עליו ניתוק זיקה). אני מעוניין במכשיר בסביבות ה-2000 ש"ח (עדיפות לכמה שיותר קרוב ל-2000 מטעמי ניתוק זיקה כאמור). בכל אופן, אין לי דרישות ספציפיות מלבד - כמה שיותר טוב מהכל. כעיקרון היתי שמח שיהיה כמה שיותר קל, אבל לא קריטי מאוד. חומרתית המוטורולה וה-HTC "לא רואים ממטר" את הנקסוס, אבל זה עדיין נקסוס והוא מצויין, "טהור" והכי קל. מצד שני שני האחרים בעלי ליבה כפולה. נטיית הלב נוטה לכיוון ה-HTC, אבל חבל שלא דחפו לו 1GB של זיכרון כמו למוטורולה. לרעתו עומד משקל של כ-150 גרם. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3709&idPhone2=3875

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

אני כבר רואה את הפארודיות:AI מרוקאית שתתווכח איתך וגם תנצח,או AI פולנייה שתנגן לך על המצפון חוץ מזה לדעתי צריך לרכז את כל הדיונים של iphone 4s בת'רד אחד

5. Started by alfus73,

שלום.מקווה שזה הפורוםס נכון. כשאני מדליק את ה- mp4 אני רואה מסך כחול עם שעון חול. ושם זה נתקע. המחשב לא מזהה אותו.הוא מוטען.אין לי כפתור ריסט.ואין לי אפשרות לפתוח את הברגים. אין לי מושג מה הדגם וכו' (קבלתי אותו כמנוי של מפעל הפיס). למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי Xperia X10. כשקיבלתי אותו עשיתי סנכרון לגי'מייל. קורה לי שאני מתחבר לרשת WIFI אז אני מתחיל לקבל הודעות מאנשי קשר בג'ימייל בלי קשר לכלום וזה מעצבן. אני הולך להגדרות, חשבונות, ויש שם את החשבון בג'ימייל וכשאני לוחץ להסיר אותו, הוא כותב לי: "חשבון זה נדרש על ידי כמה ישומים. תוכל להסיר אותו רק על ידי איפוס הטלפון לברירות המחדל של היצרן (פעולה זו תמחק את כל הנתונים האישיים שלך). אני לא רוצה לאפס את הפלאפון, לא יודע בדיוק מה זה ימחוק לי, אני רק רוצה להסיר את חשבון הג'ימייל ואני אתחבר לאימייל דרך התוכנה הרגילה של האימייל. יש מצב אולי להיות במצב של "Appear Offline" אולי? בג'ימייל במחשב ראיתי שיש אבל לא מוצא את זה בפלאפון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני שוקל להזמין את הפלאפון הזה מחו"ל. מחירו באמזון 310$ כולל כרטיס הרחבה של 32GB. מדובר בדגם החדש והאחרון של האקספריה מיני ויש בו כמה שינויים משמעותיים. לאחר שהם הוסיפו מקלדת נשלפת במכשיר הקודם הפעם הם שידרגו את המפרט, המסך גדל ל3 אינצ', המצלמה מצלמת באיכות ווידאו720P, המעבד השתדרג למעבד 1GHZ וגם הליבה הגרפית שודרגה, מערכת ההפעלה היא אנדרואיד 2.3. אני מעוניין בסמארטפון, אבל אני לא מוכן ללכת עם הבלוקים הנפוצים ומבחינתי אייפון וכו' הם בלוקים. אני מחפש מכשיר שיכנס לכיס בקלות ויבצע את רוב הפעולות ששאר המכשירים מבצעים בלי לקבל חור בארנק. בנוסף יש לי מישהו שמביא לי את המכשיר אז כנראה שחישובי המכס לא רלוונטיים. מה אתם אומרים על המכשיר? שאלה לבעלי ניסיון, עד כמה קשה להתרגל ל…

8. איך המכשיר הנ"ל משתווה לשאר הסמרטפונים הנפוצים בשוק? בפרט מעניין אותי על אייפון 4 והגלאקסי S. למישהו יצא לנסות אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: רדיו ( AM + FM ) עם אפשרות לקביעת Stero / Mono. WIFI - לקליטת שידורי רדיו מהאינטרנט. תכונת SLEEP - כיבוי אוטומטי של המכשיר לאחר פרק זמן כלשהו. אפשרות להקלטה מתוזמנת מהרדיו + מ WIFI (כלומר תכנות הקלטה ל-משעה עד שעה לתחנה מסויימת) הצורך העיקרי הוא הקלטות של תוכניות מלל מהרדיו, כך שלא מעניינות אותי תכונות של וידאו / איכות צלילים או גודל של מעל 2GB. כמובן שאם התכונות שאני מחפש או חלק מהן נמצאות בנגנים עם עוד הרבה תכונות שאינו חשובות לי, הייתי מעוניין בהמלצה... תודה לממליצים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yoni_h,

האם שווה לקנות עכשיו אייפון 4 או שעדיף לחכות ל-4S והמחיר שלו יירד? או שההבדל במחירים לא יהיה משמעותי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ofeking109,

שלום לכולם. איך לשנות את מסך הנעילה שסלקום שמו (טפט) לזה של האנדרואיד? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by AmitDanan,

שלום לכולם, אני הולך לשדרג פלאפון סוף סוף. ההיתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לgalaxy s2 רציתי לדעת יתרונות חסרונות שיעזרו לי להחליט, עד עכשיו היתי כמעת בטוח שאני יקח galaxy עכשיו אני די מתלבט מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט, עמית

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  13. השאלה שלי היא אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית, אוכל ללכת לחברה סלולרית ולבקש את מסלול החיילים שהם מציעים או שאוכל לקבל רק את המסלולים המוצעים לכלל האוכולוסיה? או שזה לא תקף במסגרת ניתוק זיקה? כי קראתי משהו באתר שאומר שזה לא תקף: על-פי פרשנות חברות הסלולר, כאשר חברת הסלולר משווקת מסלול לקהל יעד מסוים ולא אל כלל האוכלוסיה, היא רשאית להתנות את ההצטרפות למסלול ואת כל ההטבות הכלולות בו, ברכישת מכשיר אצל החברה. בהתאם לכך, לא חייבים לאשר הצטרפות למסלול כלשהו במידה שלא נרכש מכשיר מהם, ומכאן שחוק ניתוק זיקה לא חל על מסלולי מבצעים אלו .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by guyby,

אני מעוניין לקנות טאבלט (IPAD או כל אחד אחר) או מחשב נייד. העולם מתקדם והנוחות של מכשיר מגע זה מצויין, אבל אני מנסה לחשוב על עוד שימושים לטאבלט ולא מוצא. אני צריך לדוגמא עבודה על יישומי אופיס, חיבור המכשיר לטלויזיה ע"י HDMI, צפיה בסרטים ןכמובן גלישה באינטרנט. השאלה אם כדאי להשקיע בלפטופ שאני מעריך שיחזיק שנתיים שלוש גג או לרכוש טאבלט, אם הוא מספיק לשימושים אלו?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אהלן לכל חברי הפורום אני רגע לפני שדרוג המכשיר שלי לאייפון אך לא יודע היכן עדיף לקנות אותו שייצא הכי משתלם והכי זול. ישנם מספר אפשרויות שביררתי אני אציג לכם אותם ואת היתרונות והחסרונות שלהם: אפשרות ראשונה-לקנות את המכשיר בחבילה עם מסלול מחברת הסלולר הבעיה היא שכרגע הם מוכרים רק את גרסת ה8GB ולא את ה16GB ו8 לא מספיק לי. אפשרות שניה-לקנות את המכשיר מחברה פרטית זה עולה בערך כ3000 שקל ואם מחלקים את זה ל36 חודש זה בערך 70 שקל, אפשר להביא את הקבלה לחברת הסלולר ולקבל זיכוי על המכשיר. אפשרות שלישית-לקנות את המכשיר מחו"ל שזה יוצא הכי זול-בערך כ1800 שקל. עכשיו לכל אפשרות יש את היתרונות והחסרונות... אפשרות ראשונה זה יוצא יקר מאוד כי חברות הסלולר מוכרות את המכשיר במחיר מפציץ של 4000 …

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  16. שלום! קניתי טלפון מסוג Nokia 2730c (כן, עוד מייצרים כאלה). חיברתי אותו לרשת אורנג' ולמרות שיש לי חבילת גלישה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט, (כשאני פותח את הדפדפן הוא כותב:"הגדרות אינטרנט לא חוקיות"). האם למישהו יש מושג איך מחברים פלאפון שנקנה בחנות חיצונית לאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by alone66,

איזה פלא כדאי לקנות במחיר של עד 1200 ש"ח שימושים עיקריים זה דיבור תוכנת ניווט waze משחקים לא מעניין אותי ורצוי שלא יהיה גדול מדי חשבתי על Xtreamer Mobile Aiki 5 רק הגדול שלו קצת מפריע לי תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות XPERIA U מארה"ב: http://negrielectronics.com/sony-st25a-xperia-u-unlocked-white-open-box.html#.UN3xwW-275U מגיע עם android 2.3 Gingerbread 1. מה צריך לעשות כדי לקבל תמיכה בעברית? 2. אפשרי להשיג תפריטים בעברית? 3. יש לו רום עדכני יציב ומוכח? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by idan oren,

אני טס עוד שבועיים לארה"ב ואני רוצה שתביא לי HTC ONE X משם אני הולך לבקר שם קרובי משפחה אז ככה שאפשר לקנות במשלוח השאלה שלי היא איפה הכי זול יש שמה התקציב הוא עד 500$ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, טוב, אז מכרתי את הגלקסי שלי בנתיים, עד שאני אקנה חדש. אני משתמש בE75 שלי, והוא ריק מנתונים. כל האנשי קשר שלי נמצאים בGMAIL, אני יודע איך לייצא משם לקובץ VCF או CSV. אבל, אני לא יודע איך לייבא לספר טלפונים. HELP!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אתמול קיבלתי הודעה מצערת, שה-Nexus 4 שהזמנתי לא יספיק להגיע בזמן לקרובים שלי לפני שהם יגיעו לארץ, ולכן אני נאלץ למצוא פיתרון אחר אחרי אינסוף שנים עם טלפונים מעאפנים, אני מחפש סמארטפון נורמלי. המטרה היא מחירים לא גובהים במיוחד, משהו בסביבות ה-1800 ש"ח, או לחילופין מכשיר שאפשר לרכוש בארה"ב בבערך 400$ (אבל משהו שיש במלאי, ואם אפשר אז גם המלצה לאיפה לקנות). מבחינת רשת - כנראה Hot mobile, אבל לא קריטי (כל עוד זה לא רק אורנג', האינטרנט שלהם איטי לאללה) חשוב: קליטה טובה מסך חד (לא חייב להיות ענק, נראה לי ש4'' זה מספיק) שלא ירגיש שהוא נתקע/נחנק לפחות 16GB, או לחילופין מקום לכרטיס הרחבה (או גם וגם) סוללה סבירה+ (לא כזאת שצריך לטעון באמצע היום) שלא יהיה כבד בטירוף…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  22. מחדשים ת'מלאי וגם מה יהיו המחירים פחות או יותר אז???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by RamiHa,

לפני כמה ימים יצא טאבלט של חברת xoro במחיר של 299 יורו לצרכן http://www.xoro.de/xoro-pad-9718-dr-mit-dual-core-cpu-und-retina-display/ 9,7” (24,6cm) RETINA Display (2048×1536 Pixel) 2GB DRR III RAM, 16GB Flash 10.000mAh סוללה ושתי מצלמות RM Cortex-A9, 2x 1.50GHz והכל בא עם Android 4.1 Jelly Bean

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dans41,

שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by huber,

שלום חברים. אתמול נתקלתי בבעיה רצינית שמנעה ממני להעביר את התמונות מהזיכרון של המכשיר למחשב. מצאתי דרך לעקוף את הבעיה חלקית, אך מכיוון שהפתרון לא היה מלא החלטתי לעדכן את הרום לגרסה האחרונה (עדכון OTA לגרסה 10.1-20130107-NIGHTLY-I9100) מה שהוביל לבעיה מטורפת - נעלם לי חשבון הג'ימייל :-\ נכנסתי להוספת חשבון ואין שם שום אופציה להוסיף חשבון אימייל, רק CORPORATE, EMAIL, FACEBOOK ו SKYDRIVE, אין שום אופציית GMAIL. רק לציין שהעדכון לא פתר את בעיית הקבצים הנעלמים ויתרה מזו, מצאתי עוד בעיה. כשאני עושה צילום מסך במכשיר (רציתי לפרסם פה תמונות של הבעיות) המכשיר עושה את האנימציה ואת הסאונד של צילום המסך אך אנני מוצא את הקובץ עצמו בזיכרון המכשיר. ניסיתי להגיב בתרד הרשמי של הרום הנ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים