גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להוריד עיברית לסמארטפון עם אנדרואיד 2.3 ומעלה לטלפון שאינו תומך בעיברית (לפחות מבחינת ההגדרות שרשומות) ? ברמה של אפשרות קריאה וכתיבה של SMS , קריאת מיילים וכדומה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
מה הדרך הכי זולה לקניות כיום אייפון 4s ? מהמחירים שראיתי ב-ebay של מחודשים וחדשים כולל השליחה, מכס ומע"מ פנימי זה יצא פחות או יותר כמו המחיר בארץ. אתם ממליצים לחכות עוד קצת או לקנות כעת ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שסביר להניח שהשאלה שאני מציג היא ממש בסיסית אבל ממש לא הצלחתי למצוא איך לבצע את זה. כשאני נכנס לאפליקציה של Youtube ובוחר בתפריט בצד שמאל "מעודפים" יש לי המון קליפים שהייתי רוצה להסיר משם (כנ"ל לגבי קליפים שנמצאים בפלייליסטים שיצרתי) אני לא מצליח להבין איך אני מסיר\מוחק את השירים מהמעודפים. הטאבלט שלי הוא בעברית. אשמח לעזרתכם האדיבה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, יש אפליקציית אנדרואיד להקלטת שיחות Voice רגילות על גבי המכשיר ? רצוי כזאת שמופעלת אוטומטית לכל שיחה נכנסת ו/או יוצאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג מדגם D550. הטלויזיה תומכת במתאם WIFI של סמסונג המאפשר העברת סרטים וקבצים בצורה אלחוטית(סטרימר) לטלויזיה. מתאם כזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-WIS12ABGNX-LINKSTICK-WIRELESS-USB-2-0-LAN-ADAPTER-Wifi-SmartTV-NIB-/221079867399?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3379631007 יש לי בבית שני סמארטפונים גאלאקסי נקסוס של גוגל/סמסונג, ואקספריה מיני פרו. הפרו תומך בוודאות בDLNA וגוגל נקסוס אין לי מושג. השאלה האם אפשר לעשות אחד ועוד אחד, כלומר לחבר את הטלפון לטלויזה בצורה אלחוטית בעזרת המתאם כך שיראו בטלויזיה את המסך של הסמארטפון? אם לא נפנה כנראה לכיוון של הדונגלים הזולים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
- מישהו מכיר חנות כזאת? - אחרי שאייפון 5 ייצא לחנויות, אתם חושבים שהמחיר של הגלקסי 3 יוסיף לרדת? או שכדאי לקנות אותו עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,בניתי אפליקציה פשוטה ושימושית.ברגע שלוחצים על האייקון של האפליקציה המצלמה של הפלא' תיקח תמונה בזריזות והכל קורה ברקע.המצלמה של המכשיר לא תפתח.האפליקציה תבדוק איזון צבעים, צורך בפלאש ותעשה פוקוס. בפעם הראשונה שתפעילו את האפליקציה יקח זמן לקבל תמונה ראשונה.זה קורה מכיוון שהאפליקציה מאתרת את המצלמה בפלאפון ויוצרת תיקיה ייחודית בגלריה.מהתמונה השניה ואילך התגובה של האפליקציה צריכה להיות מהירה משמעותית. אשמח לתגובות/באגים(כרגע האפליקציה לא תומכת במכשירים ללא פלאש, זה בטיפול)כמובן שאני יותר מאשמח לדירוג של 5 כוכבים במרקט, בבקשה בבקשה לא לדרג שלילי, מי שיש לו בעיות או שהוא לא מרוצה נא להגיב פה/ בפרטי. לינק לאפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
*אני העליתי מחדש בצורה נוחה את כל הלינקים. *פרסמתי את אותו אשכול בפורום אחר אז אל תחשבו שהעתקתי. עבדתי מאוד קשה, כדי להכניס כל קובץ למקום שלו כדי שיהיה לכם מאוד קל לתפעל את זה. מודם הוא תוכנה במכשיר שמחליטה על איך האנטנה שלנו תפעל, המכשיר שלכם יקלוט בצורה הכי טובה אם יותקן אצלו המודם שהכי מתאים לו: אז אלו רשימת המודים שהבאתי לכם (כולם פורסמו ב-Iandroid אבל העלתי אותם מחדש והכנסתי כל קובץ למקום שלו). מודמים מקוריים של Samsung: חבילה של כל המודמים של סמסונג: http://adf.ly/Arp5D או בנפרד: XXKH3 - הורדה: http://adf.ly/ArmUv XXKI3 - הורדה: http://adf.ly/ArmQ2 XXKI4 - הורדה: http://adf.ly/ArmT4 XXKL1 - הורדה: http://adf.ly/ArmWN XXKP8 - הורדה: http://adf.ly/ArmcL XXLQ5 - הורדה:…
-
- 23 תגובות
- 35.4k צפיות
-
-
אני מתחיל בכל הנושא של פיתוח לאנדרואיד. יש לי טופס אותו המשתמש צריך למלא. שדה ראשון: spinner שדה שני: spinner שאר השדות edit text. אני רוצה שכשאר המשתמש יבחר מתוך הרשימה הנגללת מוצר כלשהו (בשדה הראשון)(נניח לצורך העניין שמדובר בשם של זמר), בשדה השני יופיעו הנתונים המתאימים (לצורך העניין רשימת השירים של אותו זמר מהם עליו לבחור). יצרתי כמה קבצי xml . הראשון מערך עם שמות זמרים. השאר קובץ עבור כל זמר (לצורך ה- spinner). ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ אקסל עם 3 עמודות שם חברה , שם מוצר , מחיר. אני רוצה לעשות טופס עם 3 שדות : spinner - ישאב את הנתונים משם החברה spinner-ישאב את הנתונים מ"שם המוצר" editText.-יתמלא באופן אוטומטי לאחר מילוי השדות הקודמים ע"י מציאת התא המתאים בטבלה ממנו עליו לקחת. יש אפשרות לעשות דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ICS או JB ? בבקשה המלצה על פי נסיונכם. עריכה: הותקן CM10 עם 4.11. בינתיים עובד טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ליד הפס האפור העליון באפלקיציה שלי את הלוגו. איך עושים זאת? ניסיתי להשתמש גם בתוכנה לוגו וגם אייקון בקובץ מניפסט ולא עובד (מופיעה רק הכותרת) <activity android:name=".MainActivity" android:icon="@drawable/ic_launch" android:logo="@drawable/ic_launch" android:label="@string/title_activity_main" >
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש משהו שאני לא מבין. בכתבה הזו כתוב שמחיר ה-Oppo Find 5 (שהוא ממשיכו של ה-Oppo Finder) יהיה 362$. מצד שני, כשמיפשתי באיביי את ה-Oppo Finder מצאתי שמחירו 560$. זה נשמע לי מאד לא הגיוני שהמכשיר הבא, שהוא משוכלל יותר מהנוכחי, יציג ירידה גדולה כ"כ במחיר (שליש). הבהרות יתקבלו בתודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני די חסר ניסיון בעולם הסמארטפונים (היה לי אחד מהעבודה במשך חודשיים וזהו). השאלה שלי היא: אם אני מביא סמארטפון מחו"ל, האם יש דרך להוסיף לו תמיכה בעברית ? שפת הממשק לא משנה לי, אבל חשוב שניתן יהיה,למשל, לכתוב SMS בעברית. האם זה אפשרי ? (אין לי בעיה "להתעסק" בקרביים של המכשיר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
פחות חשוב לי המשקל/העובי, יותר חשוב מסך גדול, מצלמה טובה וכמובן שיהיה אמין ולא יתקע יותר מידי... אם יש אפשרות להזמין מחו"ל בזול יותר ולגייר אותו, גם טוב.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-