עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by oz12,

הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. חברים, החל מה-27.9 משרד התחבורה מתכוון לאפשר גישה למפתחי אפליקציות שיוכלו לראות את זמני ההגעה/יציאה של אוטובוסים בזמן אמת. בהמשך מתכנן משרד התחבורה להוציא בעצמו אפליקציה, אבל אני רוצה להאמין שאנשים יקדימו אותו ויוציאו אפליקציה שסוף סוף תוכל באמת להועיל לכולנו בתחום התחבורה הציבורית. מקור

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Erda0,

שלום לכולם,בניתי אפליקציה פשוטה ושימושית.ברגע שלוחצים על האייקון של האפליקציה המצלמה של הפלא' תיקח תמונה בזריזות והכל קורה ברקע.המצלמה של המכשיר לא תפתח.האפליקציה תבדוק איזון צבעים, צורך בפלאש ותעשה פוקוס. בפעם הראשונה שתפעילו את האפליקציה יקח זמן לקבל תמונה ראשונה.זה קורה מכיוון שהאפליקציה מאתרת את המצלמה בפלאפון ויוצרת תיקיה ייחודית בגלריה.מהתמונה השניה ואילך התגובה של האפליקציה צריכה להיות מהירה משמעותית. אשמח לתגובות/באגים(כרגע האפליקציה לא תומכת במכשירים ללא פלאש, זה בטיפול)כמובן שאני יותר מאשמח לדירוג של 5 כוכבים במרקט, בבקשה בבקשה לא לדרג שלילי, מי שיש לו בעיות או שהוא לא מרוצה נא להגיב פה/ בפרטי. לינק לאפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by xtract1,

http://itunes.apple.com/us/app/smartsync-facebook-sync/id340787494?mt=8 זו האפליקציה. ממה שראיתי אין כזו לאנדואיד (מקווה שיהיה) אבל האם מישהו מכיר משהו באמת טוב שעושה פעולה דומה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by guy81,

יש לי קובץ אקסל עם 3 עמודות שם חברה , שם מוצר , מחיר. אני רוצה לעשות טופס עם 3 שדות : spinner - ישאב את הנתונים משם החברה spinner-ישאב את הנתונים מ"שם המוצר" editText.-יתמלא באופן אוטומטי לאחר מילוי השדות הקודמים ע"י מציאת התא המתאים בטבלה ממנו עליו לקחת. יש אפשרות לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by psybrain,

האם האייפון החדש עשוי אלומניום נגד שריטות ? ובכלל המכשיר נגד שריטות ? האם המכשיר עשוי מזכוכית gorilla glass 2 ? ומה אתם אומרים מה יותר יפה לבן או שחור ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yonir,

היי, לפני שאני קונה אחד או שניים: Sandisk 32GB Ultra Micro SDHC SD HC 30MB/s Class 10 UHS-I עולה כולל משלוח כ-125 ש"ח. לעומתו כרטיס הזיכרון הפשוט של סנדיסק (Class 4) עולה בזאפ בארץ 105. (לא מצאתי בזאפ את הנ"ל) כדאי או שאני מפספס משהו? ישמש ככרטיס זיכרון בשביל Galaxy S3 תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הטאבלט המצויין של PIPO, דגם הM1 יימכר במחיר של 184$ סה"כ . מחיר פשוט נפלא לטאבלט מצויין שכזה. http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday

9. Started by guy81,

אני רוצה להוסיף ליד הפס האפור העליון באפלקיציה שלי את הלוגו. איך עושים זאת? ניסיתי להשתמש גם בתוכנה לוגו וגם אייקון בקובץ מניפסט ולא עובד (מופיעה רק הכותרת) <activity android:name=".MainActivity" android:icon="@drawable/ic_launch" android:logo="@drawable/ic_launch" android:label="@string/title_activity_main" >

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by ORrrr,

מה בדבר http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-review-819.php ? אם סוני מוציאה מכשיר לשוק הנמוך בעל חומרה נחותה עם ICS, למה סמסונג לא יכולה? או עוד דוגמא HTC עם ה desire C.

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by NI4NI,

שלום אני די חסר ניסיון בעולם הסמארטפונים (היה לי אחד מהעבודה במשך חודשיים וזהו). השאלה שלי היא: אם אני מביא סמארטפון מחו"ל, האם יש דרך להוסיף לו תמיכה בעברית ? שפת הממשק לא משנה לי, אבל חשוב שניתן יהיה,למשל, לכתוב SMS בעברית. האם זה אפשרי ? (אין לי בעיה "להתעסק" בקרביים של המכשיר). תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by YTZ,

אני מחפש לקנות טאבלט עד 1500 ש"ח עם אחריות, מה שאומר שככל הנראה אצטרך לקנות מהארץ. הדרישות גמישות, גודל מסך לא כזה רלוונטי: 7-10", אך מפרט שיריץ אנדרואיד חלק, אם כי משחקים זה פחות חשוב. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by adark,

אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. חיפשתי איך לעשות את זה מספר שעות ולא מצאתי. אני צריך דרך לגרור את התמונות בגלריה לפי סדר מסויים. בדיוק כמו בווינדוס ואייפד. להיכנס לגלריה ללחוץ לחיצה ארוכה על אחת התמונות ובתוך אותו אלבום ואותו תיקייה להזיז את התמונה למיקום אחר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by guy81,

אני מתחיל בכל הנושא של פיתוח לאנדרואיד. יש לי טופס אותו המשתמש צריך למלא. שדה ראשון: spinner שדה שני: spinner שאר השדות edit text. אני רוצה שכשאר המשתמש יבחר מתוך הרשימה הנגללת מוצר כלשהו (בשדה הראשון)(נניח לצורך העניין שמדובר בשם של זמר), בשדה השני יופיעו הנתונים המתאימים (לצורך העניין רשימת השירים של אותו זמר מהם עליו לבחור). יצרתי כמה קבצי xml . הראשון מערך עם שמות זמרים. השאר קובץ עבור כל זמר (לצורך ה- spinner). ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by GALITT2000,

יש לי תקציב מהעבודה לסמארטפון עד 2000 שקלים. עזרו לי לבחור בין אלה: LG Optimus L7 P700 Motorola Atrix 2 Motorola RAZR XT910 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Advance I9070 Sony Xperia P Orange Infinity או המליצו על דגם אחר שעומד בתקציב. תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי גלקסי S3 כבר מעל חודשיים.קניתי אותו בחנות ELINE בנשר וקיבלתי רום של חברת TMOBILE ואני עדיין עם הרום הזה והיה לי רק פעם אחת עידכון גירסא שהוסיף את האפליקציה flipboard ואת האפשרות לשינוי הבהירות משורת ההתראות. חזרתי להשתמש בTOUCHWIZ של סמסונג אחרי שניסיתי כל מיני לאנצ'רים שונים אבל בכולם יש אותה בעיה כולל בTOUCHWIZ: כאשר אני יוצא מאפליקציות ומשחקים ויישומים יש בעיה שבה לתיקיות וליישומים ובכלל לכל התפריט לוקח הרבה זמן להיטען מחדש. הבנתי שלבעיה הזאת קוראים redraw משהו כזה אבל לא מצאתי לה פיתרונות. קראתי שהווידג'ט של המזג אוויר של סמסונג גורם לבעיה והסרתי אותו והבעיה קצת השתפרה אבל עדיין לא לגמרי. האם יש משהו שיפתור לגמרי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קראתי באתר של סידיה ישראל שישנה אפשרות לבצע שנמוך לגרסת IOS 5.1.1 מ-IOS6 העניין הוא שכאמור השנמוך אפשרי רק למכשירים עם מעבדי A4 ולא A5 ומעלה ( לפי מה שהבנתי ) עכשיו השאלה היא : איך אני אמור לדעת איזה גרסת CPU ( מעבד ) יש למכשיר שלי ? יש לי אייפון 4S תודה לכל העוזרים ...

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by Kalen,

ICS או JB ? בבקשה המלצה על פי נסיונכם. עריכה: הותקן CM10 עם 4.11. בינתיים עובד טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Yakim Peled,

יש משהו שאני לא מבין. בכתבה הזו כתוב שמחיר ה-Oppo Find 5 (שהוא ממשיכו של ה-Oppo Finder) יהיה 362$. מצד שני, כשמיפשתי באיביי את ה-Oppo Finder מצאתי שמחירו 560$. זה נשמע לי מאד לא הגיוני שהמכשיר הבא, שהוא משוכלל יותר מהנוכחי, יציג ירידה גדולה כ"כ במחיר (שליש). הבהרות יתקבלו בתודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by elicbelic,

פחות חשוב לי המשקל/העובי, יותר חשוב מסך גדול, מצלמה טובה וכמובן שיהיה אמין ולא יתקע יותר מידי... אם יש אפשרות להזמין מחו"ל בזול יותר ולגייר אותו, גם טוב.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by אמיל21,

שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by felakat,

יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  25. מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים