עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by matan360,

אוקיי , אני רוצה לעשות מסלול חיילים אצל סלקום והציעו לי לבחור פלאפון חדש אני מתלבט בין HTC - LEGEND ל Motorola Milestone חבר טוב אמר לי לחכות שיגיע Htc hd2 אבל השאלה זה מתי הוא יגיע?? ואם שווה לחכות... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לאחר הרבה מאוד הבטחות, זה סוף סוף קרה: יצרנית השעונים השוויצרית Tag Heuer חשפה את השעון החכם הראשון שלה, והוא בהחלט מהווה נציג מיוחד בקטגוריה הצפופה הזאת לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-שעון-האנדרואיד-היוקרתי-ביותר/

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. ברצוני לחבר אייפוד דור 5 לרכב ולשמוע את השירים שנמצאים על האייפוד אני לא יודע מזה משדר fm

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by xtract1,

אהלן. יש מצב שאוטוטו ארכוש מכשיר חדש (ואקבל עליו ניתוק זיקה). אני מעוניין במכשיר בסביבות ה-2000 ש"ח (עדיפות לכמה שיותר קרוב ל-2000 מטעמי ניתוק זיקה כאמור). בכל אופן, אין לי דרישות ספציפיות מלבד - כמה שיותר טוב מהכל. כעיקרון היתי שמח שיהיה כמה שיותר קל, אבל לא קריטי מאוד. חומרתית המוטורולה וה-HTC "לא רואים ממטר" את הנקסוס, אבל זה עדיין נקסוס והוא מצויין, "טהור" והכי קל. מצד שני שני האחרים בעלי ליבה כפולה. נטיית הלב נוטה לכיוון ה-HTC, אבל חבל שלא דחפו לו 1GB של זיכרון כמו למוטורולה. לרעתו עומד משקל של כ-150 גרם. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3709&idPhone2=3875

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by n00kie,

הטלפון שלי הוא גלקסי נקסוס ואף פעם לא השתמשתי בסמארטפון אחר ככה שאני לא יודע אם זה ככה בכל הגרסאות, אבל משחקים (בעיקר GT FREE+) מפוצצים אותי בNOTIFICATIONS פרסומי שלהם וזה משגע תשכל. איך אפשר לחסום את זה חוץ מלמחוק את המשחקים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היצרנית הסינית ממשיכה להתרחב באופן בלתי נשלט, הפעם עם נעליים משולבות Bluetooth שימדדו כמה רצתם וכמה קלוריות שרפתם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זו-לא-בדיחה-ל-xiaomi-יש-מהיום-גם-נעליים-חכמות/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הבאזז והמחיר האטרקטיבי עשו את שלהם, כך נראה, והסמארטפון החדש של OnePlus צובר התעניינות רבה ברחבי הרשת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יותר-ממיליון-איש-עומדים-בתור-ל-oneplus-2/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. האירוע של חברת הענק ב-4 באוקטובר עתיד לספק לנו מפגש עם היורשים של מכשירי הנקסוס, פלטפורמת מציאות מדומה והפתעות נוספות לכתבה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. הווצאפ קורס כל הזמן. חברים אמרו לי שכדאי לי לשדרג מ IOS 5 ל-6 ולא ל7 כי הוא גרוע. מה אתם ממליצים לעשות ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  11. קניתי לא מזמן נגן IAUDIO U3, ואני לא מרוצה מאיך שהוא נשמע.. לדעתי הצלילים לא מספיק מדויקים והרבה פשוט הולך לאיבוד. אני מחפשת משהו יותר טוב. האם נגני הדיסקשיח נותנים ביצועים טובים יותר מנגני הפלאש מבחינת איכות השמע? אני שוקלת את ה H10 של אייריבר, מכיוון שאין לי צורך בנפח גדול, והבנתי שהוא מגיע גם בנפח של 6GB. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by almogas,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.מה מבין 2 האופציות הבאות תיתן לי תוצאה טובה יותר או שאולי אין הבדל בכלל(עזבו את עניין הנוחות) לקנות נטסטיק ולגלוש באמצעותו או לשים חבילת גלישה גדולה על הפלאפון שלי ואז לחבר אותו למחשב ולהשתמש בפלאפון כמודם סלולרי(ככה לא צריך להתחייב על חבילת גלישה..) מה עדיף מבחינת יציבות ומהירות בלבד?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. זקוק לעזרה בקשר למכשיר עליו אם למישהוא יש נסיון איתו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. החלק הראשון בפאזל שירכיב את דגמי ה-Galaxy S9 יוצג פומבית ב-4 בינואר לכתבה

15. שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by inon007,

היי, אני מעוניין לקנות נגן, אני רוצה את ה H320, אבל אין אותו להשגה בארץ, אפשר להשיג אותו בארה"ב ב 220$. השאלה היא האם שווה לקנות בארץ IPOD VIDEO עם אחריות ב 1450 ש"ח או להשקיע עוד קצת ב ZVM 1800 ש"ח. אבל השאלה העיקרית היא האם שווה להזמין מחו"ל את ה H320 בלי אחריות?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by yoni_h,

האם שווה לקנות עכשיו אייפון 4 או שעדיף לחכות ל-4S והמחיר שלו יירד? או שההבדל במחירים לא יהיה משמעותי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לאחר מחקר קצר שעשיתי באינטרנט ראיתי שחברת ברנס אנד נובל חברו לחברת סמסונג והוציאו יחד את הטאבלט Samsung Galaxy Tab 4 NOOK Edition. רציתי לדעת האם ניתן לקנות את הטאבלט הזה בארץ ? והאם עצם זה שמדובר בטאבלט בגרסת ה- NOOK הוא פועל בשיטת הדיו האלקטרונית e-link ? אני ממש מתלבטת איזה קורא ספרים אלקטרוני לקנות, ויתרתי על הקינדל של אמאזון כי לאחר בדיקה מעמיקה בשוק הישראלי אין הרבה ספרים המתאימים לקינדל ולכן החלטתי ללכת על קורא אלקטרוני אחר. אתם ממליצים על הבחירה שלי Samsung Galaxy Tab 4 NOOK או ממליצים על מוצר אחר ? אני תולעת ספרים אמיתית ולקרוא ספרים דרך אפליקציות בטאבלט רגיל ממש מאמץ את העיניים. אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mc_elad,

לפעמים יש אפליקציות שמבקשות לתת להם התר וכדי לתת להם אותו צריך להיכנס להגדרות ולאשר (לדוגמה clean mster) אני לא מבין בנושא הזה הרבה,האם כדי לתת את אותו התר ?.. השמח לעזרה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Emms12,

היי אני מחפש לרכוש סמארטפון כמה שיותר מהר (ה-ACE שלי גוסס). התקציב 1700 שקל, ישמש לסמסים, WAZE, רפרנס (מחשבונים רפואיים, רשימת תרופות וכו', לא כבד אבל נורא מעצבן כשזה לאגי), ארגונית ומיילים בPUSH לאורך היום. עוד דבר שחשוב לי הוא סוללה חזקה, אני על הרגליים כל היום, אין לי זמן להטעין אותו. ראית את הGALAXY S3 MINI בתקציב, הביקורות נראות חיוביות אבל לא ראיתי שממליצים עליו יותר מידי כאן, יש משהו שפיספסתי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי 2 מכשירים ישנים יחסית, דור 2.5 של פלאפון NOKIA 3120, ואני מעוניין לעבור לרשת זולה יותר. בפלאפון אמרו לי שהם לא מתאימים לשום רשת אחרת. האם הדבר נכון ? תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי 3 מצלמות שמתחברות עם חיבור רשת לראוטר (חיבור RJ סטנדרטי) השאלה שלי היא איך אני עושה כדי שאני יוכל לראות את המצלמות דרך האינטרנט? איזה תוכנה אני צריך לקנות ואיפה אני מתקין אותה יש לי מחשב במשרד שגם מתחבר לאותו ראוטר האם אני יכול לחסוך את הפונקציה של ה DVR? והאם אפשר לעשות שהמחשב יהיה זה שמקליט את הוידאו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש סלולארי יד שניה : 1)איכות המצלמה דיי חשובה לי . אומנם לא צריך מצלמה מרהיבה או משהו.שיראו נורמאלי. 2)איכות תצוגה במסך-תמונות וכו.. 3)רמקולים - איכות צריכה להיות טובה ורמקולים חזקים. 4)זמן סוללה.אני צריך סוללה לפחות ליום וחצי (למרות שאני מטעין כל לילה קורה לפעמים ששוכחים או משהו ) זהו בערך. חשבתי על המכשירים הבאים: SE K610I N73 K800I Nokia 6288 . אני יותר בכיוון של n73 והבנתי שהוא הכי מתאים לי. אילו מביניהם יהיו עדיפים לי ? איזה הכי כדאי (כולם בתווך המחירים,כולל ה-n73 ) תודה !

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by pes7,

תגידו כמה עולה ה k800i באורנג?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by LockOn,

היי, בשעה טובה הגיעה לפני מספר שבועות הTOYOTA CAMRY החדשה מאה"ב. ברכב מותקנת מערכת מדיה שכוללת, בין השאר, GPS מובנה. בGPS אין מפה של ארץ הקודש :-\.. הלכתי למוסכים של טויוטה ולכמה חאפרים באזור וההצעה הכי טובה עמדה על 4000 ש"ח (!!). אז חשבתי להשיג איזה תוכנת ניווט כמו IGO אבל לא נראה לי שזה היה עובד בגלל מערכת ההפעלה של המערכת. מה אפשר לעשות? איזה פתרונות טובים יש?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.