גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש ברשותי מכשיר samsung galaxy s3 : זאת תוכנה שמאפשרת לך לשמוע תחנות רדיו ולהקליט , הבעיה שאין אפשרות להוציא את הקבצים עכשיו גם בגירסאות החדשות אין אפשרות לדעת איפה הקבצים עצמם במכשיר בכלל , אם יש דרך להוציא אותם ? ואם לא יש אפשרות אחרת להקליט את השידור דרך המכשיר אבל לא מהרמקול אלה ישירות מ LINE IN של המכשיר ברקע ככה שהקלטה מהשידור המוקלט זהה לזה שאני מקליט שוב מהרקע עם תוכנה , עכשיו יש איזה תוכנה PLAY שנקראת Voice PRO שעולה 46 ש"ח היא עושה את העבודה או שרק מקליטה ממה המתנגן ברמקול ולא דרך בפנים LINE IN נקי ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט ווידאו של המסך של הטאבלט שלי בLOLLIPPOP. יש אפליקציות שעושות את זה אבל האם אין משהוא של גוגל או כבר משהוא כחלק מהמערכת הפעלה? לא בא לי עכשיו לנסות כל מיני אפלקציות 3rd party שלך תדע מה הם עשו ואם הם עשו את זה כמו שצריך. אני צריך בעצם להקליט ווידאו של המשחק שלי, אז הביצועים חשובים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני כמה שבועות היתה מותקנת בנייד שלי תוכנת הקלטות יעילה מאוד בשם ACR. העדכון האחרון של גוגל ל'אנדרואיד' חסם את המשך פעולתה (ניתן אמנם לעקוף את החסימה בדרכים מסויימות, אבל התוצאה לא תהיה באיכות המקורית). הצעות לחלופות שכן עובדות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק מאוד לנ"ל, בלי החלפת רום ורצוי בלי להנדס את ה MIUI, אלא באפליקציית הקלטה חינמית שעבדה לך סביר על מכשיר שיאומי באנדרואיד 11
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שנים, באנדרואיד החליטו לחסום את אפשרות הקלטת שיחות הטלפון, ומאז, כל גרסא של אנדרואיד שיצאה, לא איפשרה זו. לאחר מכן היו דיבורים על כך שיש סיכוי שזה יחזור, בגלל שמצאו API שמממש את זה באחת הגרסאות האחרונות של אנדרואיד. בקיצור ולעניין: רציתי לשאול: כיום ב-2024, אם מסתכלים על Android ועל iOS בגרסאות האחרונות, האם ניתן סוףסוף להקליט שיחות? הפיצ'ר הזה מאד חשוב לי. תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
לכל מי שצריך: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10830394&postcount=81 מבוסס על אחד הרומים של GT-I9088 אם אני לא טועה. עובד מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כול השמועות אומרות שהשידרוג לאנדרואיד 9 מפסיק את התמיכה של המכשיר להקלטת שיחות לחלוטין האם זה נכון אם כן האם ביצוע רוט למכשיר יבטל את ההגבלה של הקלטת השיחות \ תודה אמיר
-
- 0 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה בפורום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל המון שיחות מחברת סלולאר ש"רואים שהייתי לקוח אצלהם והם רוצים להציע לי הצעה". ביקשתי מהם כמה פעמים להסיר את המספר שלי מהDB שלהם (אני בכלל חושד שהפרטים המלאים שלי כולל פרטי תשלום עדיין נמצאים שם) אבל למרבה ההפתעה (לא ממש....) תדירות השיחות רק גוברת. כל יום קבוע מתקשר אלי מישהו, לפעמים פעמיים ביום. אני רוצה לתבוע אותם אז אני צריך הוכחות של הקלטת שיחות. מישהו מכיר אפליקציה טובה שמקליטה שיחות נכנסות? עדיף שתהיה חינמית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין להקליט שיחת טלפון שאני רוצה לבצע. אני לא צריך משהו קבוע, זה הולך להיות חד פעמי. למשהו יש הצעות לתוכנות שיתלבשו לי על הטלפון (6120) ויעשו את העבודה כמו שצריך? (ללא צלילי בייפ במהלך השיחה..) או חלופות אחרות להקלטה, לאוו דווקא דרך המכשיר הסלולרי? תודה לכולם, צחי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טכנולוגיית התצוגה המתקדמת ממשיכה במהלכי ההשתלטות שלה על עולם המחשבים, ואינה פוסחת גם על הסדרה הדקה, הקלילה והפופולרית של החברה הקוריאניתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 354 צפיות
- 2 followers
-
-
מפתחת שבבי התקשורת האלחוטית המובילה הגישה הצעה רשמית אדירה לרכישת המתחרה שלה - אבל הדרך לעסקה בשווי 130 מיליארד דולר עדיין ארוכה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
- 2 followers
-
-
המותג הוותיק ששייך ללנובו הקדים בהצלחה את Xiaomi בדרך להכרזה על המכשיר החכם הראשון בשוק שכולל את שבב הדגל החדיש מבית קוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
היינו משוכנעים שה-Mi 11 יקדים אותו ושהוא ינחת כאן יחד עם אחיו הרבים - אך הפעם היבואנית המקומית של Xiaomi מעדיפה ללכת על שיטה של הפרדה עם השקה של דגם ביניים ראשון משנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
דור מצלמות הסמארטפון החדש של סוני מגיע אל שיאומי, יחד עם שבב העיבוד המשודרג מבית קוואלקוםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
- 2 followers
-
-
השקתו של אחד המתמודדים המובילים לתואר הסמארטפון הכי מעניין בשנת 2020 מתקרבת, וכעת יש לנו יותר פרטים על הדרך שבה הוא פועל ועל תג המחיר המיועד עבורולכתבה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
- 2 followers
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
- 1 follower
-
-
התחדשתי לי ב-HTC Desire ואני קצת אבוד, למעט האמת. המכשיר כרגע עם ROOT ורום של LEEDROID (לא אני עשיתי את זה, אני רק מתחיל לקבל מושג איך זה נעשה). שמתי לב לכמה דברים שהדאיגו אותי מעט - חיי הסוללה של המכשיר לא בשמיים. אמנם יותר טובים מהאייפון שהיה לי, אבל עדיין לא משהו. יש לי סביבות 150-200 ראם פנויים בכל רגע נתון, גם לאחר שאני "הורג" את כל האפליקציות. האם אלה בעיות של הרום? ראיתי הרבה המלצות לרום של CYANOGEN, האם כדאי להחליף? בקשר להחלפת רום, אני פשוט נכנס לרום מנג'ר, מוריד את הרום לכרטיס ה-SD ואז בוחר ב"להתקין רום מכרטיס ה-SD"? עד כדי כך פשוט? האם אחרי שאני אעשה את זה - המכשיר שלי ישאר ROOTED? האם יש בכלל הבדלים משמעותיים בין כל הרומים? בנוסף, האם יש צורך לעדכן לגירסא 2.2…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי לנובו, מגיע תורה של ZTE הסינית להציג סמארטפון חדש אשר דומה באופן מחשיד למכשירי הדגל מבית המפלצת מקופרטינו, עם שבב Snapdragon מתומן ליבות, אנדרואיד לוליפופ ותג מחיר של כ-250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%98%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן חושב שהרום המצויין הזה צריך לקבל מכשיר משלו והינה היום הזה הגיע: פרטים על הטלפון: -Bootloader פתוח -מסך בגודל 4 אינצ' ברזולוציה של 480×854 -מעבד כפול ליבה של 'סנאפדרגון' S3 (דגם MSM8260) במהירות של 1.5 GHz -4 ג"ב רום (כרטיס הרחבה עד 32 ג"ב), 1 ג"ב ראם -מצלמה אחורית 8 מ"פ -כל הקישוריות -תמיכה גם ב-GSM וגם ב-CDMA -מנגנון ביטול רעשים -סוללת 1930 mAH לעבודה רצופה של 15 שעות -מידות: 125 * 63 * 11.9 (מ"מ), משקל: 149 גרם -4 כפתורי אנדרואיד רגילים (בית, חיפוש, תפריט, חזרה) -כפתוח Mi ייחודי שיפעיל תוכנה לבחירתכם. והמחיר? המחיר שלו יהיה רק 1999 יוהן סיני, שזה בערך 310$, שזה בערך 210 EUR, שזה בערך 1100 ש"ח בלבד. אגב, אם שכחתם – המכשיר הזה מגיע עם …
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה הרום המומלץ ביותר הקיים למכשיר? והאם מתישהו יקבל את JB?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
אחד מסדרות הניידים המפורסמות ביותר מאז ומעולם חוגגת חצי יובל, ותזכה לדגם ייחודי שייזכר בעידן שבו חברת IBM הייתה זו שניהלה את העניינים לכתבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-