גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות מטען לאייפוד דור חמישי. רציתי לדעת אם מטען קיר USB רגיל (מתחבר לחשמל ובצד השני תקע USB ) יתאים? או שצריך מטען מקורי (ויקר להחריד) לאייפוד?? תודה על העזרה! ???
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הטאבלט הנ"ל וסה"כ דיי מרוצה ממנו חוץ מבעייה אחת שמצאתי עד עכשיו שבערך במרחק 8+ מטר מהראוטר, הויי פי טופס ממש חלש ו אפילו מתנתק, האם יש דרך להתמודד עם זה? איכשהו להגביר את הקליטה? כי הטלפון שלי והלפטופ באותו המרחק ואף יותר כן תופסים את הויי פי בקליטה מלאה. השאלה השנייה היא, אני מוריד קבצי APK דרך גוגל ישירות לטאבלט ורושם שהמכשיר לא יכול לפתוח קובץ זה, מה עליי לעשות כדי שהוא כן יקרא קבצנים מסוג זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, משהו יודע אם יש דרך לעשות העברת הודעת SMS ממכשיר סלולרי למכשיר סלולרי אחר? כמו שניתן לעשות העברת שיחות. ידוע לי שזה יהיה כרוך בעלות של הודעה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 49.4k צפיות
-
-
מספר השקות רשמיות של סמארטפונים בולטים מגיעות לישראל, בנסיון לכבוש את הצרכנים רגע לפני שה-Galaxy S8 נחשף לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה רץ כבר שבוע ברשת, לא ראיתי אזכור בפורום מכשיר מדהים מבוסס אנדרואיד מסך 4 אינץ ברזולוציה 852X480 מעבד Qualcomm QSD8250 במהירות 1GHZ מצלמה 8MP עם AUTO FOCUS אמור לצאת השנה וסה"כ צריך לתת לUI לדבר בעד עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר ברשת אורנג סליידר 6500S בקיצור לפני כמה חודשים היה לי משהו מוזר בפלאפון, כל הזמן שהייתי מקבל שיחות או משהו מתקשר אז פתאום הוא היה מציג לי הודעת סוללה חלשה למרות שהסוללה טעונה במלואה תמיד, הכנסתי לתיקון, החליפו הכל כולל הכל ועדיין התופעה לא נעלמה. החלטתי להחליף למכשיר של חבר וגם שם ההודעה הזאת חוזרת כאשר יש שיחה או שמתקשרים. החלפתי כרטיס סים אפילו ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. האם מישהו יודע משהו לגבי התופעה המוזרה הזאת? אולי למישהו זה קרה גם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עם כל הרעש והזעקות שעלו ברשת מנאמני החברה, עם האיומים על אי קנייה, עצומות ותחנונים, המנכ"ל, פיטר צ'ו, הודיע רשמית בערוץ הרשמי של HTC בפייסבוק: "There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience," כבוד לHTC על הקשבה למי שבאמת חשובים, הלקוחות שלהם!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלום איך אפשר להקליט שיחות מהפלאפון שלי? ואם כבר אני פה, איך לעשות שהשעון המעורר יהיה יומי, ולא חד פעמי? נמאס לי לשים אותו כל יום. תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
במסגרת המסלול שאני עובר אליו, אני יכול לקחת כל מכשיר ברשת אורנג'. אשמח להמלצות על SMARTPHONE עם מצלמה סבירה ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הדלפת מחירי ה-Xiaomi 12 וה-Xiaomi 12 Pro המיועדים במערב מבהירה לנו כי היצרנית הסינית הגדולה השלימה את המהפך שלה לחברת סופר פרימיום שאינה חוששת לגבות סכומים דומים או גבוהים יותר מאלו של המתחרות מחוץ לסיןלכתבה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
- 4 followers
-
-
שלום יש לי אייריבר h10 ובזמן האחרון יש בעיה מוזרה עם הנגן אני מכניס את האוזניות אבל או שהסאונד רק באוזן אחת רגיל ובאוזן השניה חלש או שיש רעשים שהאוזניות זזות ואי אפשר לשמוע נורמלי בנגן איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך המכשיר הנ"ל משתווה לשאר הסמרטפונים הנפוצים בשוק? בפרט מעניין אותי על אייפון 4 והגלאקסי S. למישהו יצא לנסות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר מספר רב של השמצות ושמועות אשר הוציא את שבב ה-Snapdragon 810 העוצמתי בתור כישלון נחרץ, ממצאים חדשים מראים לנו שבהחלט יש למה לצפות מהשבב הבא של Qualcomm לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-snapdragon-810-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a7-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%9e%d7%9d-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%95-%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש ל נגן MP4 של חברת SMART. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ה-TalkBand של Huawei, אולי השעון החכם השימושי ביותר בשוק, מוצע עתה למכירה במחיר לא רע בכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/האוזנייה-האלחוטית-שהיא-גם-שעון-חכם-זמי/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא צריך את הג'יגה והג'יגה ייקר לי ! יש איזה מקום שמוכר בזול את החצי ג'יגה T10 ? או יד שניה במצב טוב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היה לי גלקסי 4 במצב ממש כמו חדש, ללא שריטות ולא כלום.. עשיתי טרייד עם מישהו על G2 חדש בקופסה שלא נפתחה והוספתי לו 470 שקל.. יצא משתלם? (לפי מה שראיתי זה יצא יותר זול מהחנות).. בנוסף, הבאתי לו גם מגן UAG עם הגלקסי, והאביזרים של המכשיר עם הקופסה שלו. הוא הביא לי מכשיר עם שנתיים אחריות מסלקום עם מטען מקורי והכל.. היה שווה או שהוספתי יותר מדי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! לא מזמן חזרתי מארה"ב ובאמתחתי LG INCITE דגם CT810 הוא נתמך בתוכנת WINDOWS MOBILE 6.1. המסך שלו הוא 240x400 פיקסלס. המוכר שם נשבע באמא'שלו שלמכשיר מובנה מקלט GPS. עד כה הילדון הגאון של השכנים הצליח לפתוח אותו לכל הרשתות, והוא אכן עובד עם אורנג' אבל אני ממש מעדיפה להשתמש בנוקיה הישן שלי לשיחות טלפון. הגאון גם התקין בדרך כלשהי תוכנת NAVIGATOR עם מפה של ישראל(חינם חינם) הכל נראה טוב, המבטא הבריטי שאומר Please drive carfuly, וגם המפה. אבל המכשיר מחפש לווין ולא מוצא... עבדו עלי? מאוד הייתי מעוניינת להפוך את המכשיר ל- GPS עצמאי. יש למישהו עצה שאינה יקרה? אודה מאוד.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הצרפתית מגיע לישראל עם שבב מתומן ליבות של קוואלקום, מצלמת 16 מגה פיקסל ומראה לא רע בכלל, ב-1,200 ש\"ח ש\"ח ברשת \'באג\' לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%98%d7%90%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%94-archos-50-diamond-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הגאלקסי. רציתי לראות כמה mb ניצלתי של בשימוש באינטרנט איך אני רואה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכם היום החלפתי מכשיר מסוג גלקסי 3 על נוקיה לומיה 920 והוספתי לבן אדם 600 שקל ונסעתי אליו מבאר שבע למעלה אדומים עד כאן הכל בסדר הבן אדם קיבל את המכשיר שלי אם כרטיס זכרון 16 גיגה ונתן לי את הלומיה 920 צבע צהוב ואת הקופסא של המכשיר אני בדקתי שמספר imei תואם שהכל היה בסדר לחצנו ידיים והלכתי אחרי 3 שעות אבא של אותו בן אדם מתקשר אלי ומתחיל לאיים עלי שאם אני לא יחזיר לילד שלו את המכשיר הוא ינתק את המכשיר דרך יורוקם כי הוא עובד שם רציתי לדעת אם זה אפשרי שהוא ינתק לי את המכשיר אין בכוונתי להחזיר את המכשיר שום דבר לא נעשה בלחץ ובכפייה יש מצב שהוא יוכל לנעול לי את מספר ה imei דרך יורוקום אפילו אם המכשיר והקופסא + תעודת האחריות שלו אצלי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-