גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי! אשמח לקבל המלצות לטאבלט שנוח לכתוב עליו. לכתוב - עם עט, לא במקלדת. המטרה היא כתיבה בשיעורים/תרגולים/שרטוטים וכו'. ראיתי שיש את ה-S3 של סמסונג בסביבות 600$ (כולל משלוח ומיסים) ויש כמובן אופציות יקרות יותר כמו ה-Surface. האם ישנן אופציות נוספות שאני מפספס ושוות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנוט אדג\', גרסאתו העתידנית של מכשיר הנוט 4 שסמסונג הכריזה על בתערוכת IFA, מציג קונספט מעניין ועל פי דיווח חדש יהיה בדיוק זה - קונספט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-note-edge-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%a4%d7%98-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%91%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלושה סמארטפונים חדשים שמשתייכים למותג הדגל של סוני מצאו את דרכם אל הרשת. החשיפה הרשמית כבר בסוף השבוע הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/שלושת-מכשירי-ה-xperia-z-החדשים-של-סוני-נחשפים/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן טיול שטח (טראק) ישנה תמיד האפשרות שמישהו יחליק וימעד או מקרה חרום אחר ולא תמיד יש רמת קליטה מספקת להוצאת שיחה מהסלולארי (גם אם מטפסים לנקודה גבוהה ) . גם אם לבסוף מצליחים להזעיק עזרה יש צורך לסמן לכוחות המחלצים (לדוגמא חילוץ באמצעות מסוק ) את המיקום המדויק . נכון ששימוש במכשירי gps עוזר ,אבל אם אתה בבעיה בערוץ נחל עמוק רמת הקליטה נמוכה וכתוצאה מכך גם הדיוק נמוך . טלפון לוויני הוא יקר ,מסורבל מדי עבור רוב המטיילים. אם כך נשאלת השאלה -מה הם אמצעי הסימון שהכי נראים מרחוק ,גם ביום וגם בלילה (זיקוק מצנח ?) ,היכן קונים אותם והאם צריך אישורים מיוחדים עבורם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אייפד חדש (3), טוען שיש רק 2 ג"ב פנויים, וש- 11 בשימוש (מתוך 16), אבל בפירוט שהוא מציג, רואים רק 2 ג"ב על סרטים, ו- 2 ג"ב של אפליקציות. אין מוסיקה, יש אולי 5-6 תמונות ועוד כמה במייל. אז היכן מתחבאים עוד איזה 6 ג"ב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים האוזניות בלוטוס שלי עבדו מצוין וזוהו יחד בכל חיבור. משום מה לאחרונה כל אוזנייה מזוהה בנפרד בבלוטוס ואני יכול לשמוע רק צד אחד עם חיבור התקן נפרד. ניסיתי לאפס את האוזניות וגם לא עזר. ניסיתי על סמארטפון אחר ואייפד אחר ואף מחשב אחר ובכולם זה נותן לי 2 התקני בלוטוס בנפרד. האוזניות הן של סופרקופי TWS I11 אשמח לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות סטרימר (MX10 של xiaomi) בעיקר לצורך צפייה ישירה בתוכן ברשת שמוצע לצפייה ישירה - למשל mako TV או תוכניות ב - nana10. הסטרימר הזה מיועד לקרובי משפחה שלי בעלי יכולות טכניות נמוכות, לכן אני רוצה לוודא שהשימוש בו יהיה פשוט. חיפשתי עליו ברשת ביקורות ואופן שימוש ולא הצלחתי להבין: 1. האם הממשק של הסטרימר מאפשר צפייה בתוכן שמוזרם בסטרימינג ברשת באופן פשוט? 2. האם יהיה אפשרי לתפעל אותו (לצורך שהצגתי - צפייה ישירה) רק דרך השלט שלו? או שצריך לעשות את זה דרך מחשב מחובר? בבית הרלוונטי יש נתב סטנדרטי התומך בתקן N, והסטרימר יהיה מחובר באמצעות רשת ה - WiFi.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי נאבד האייפון 4S. אז היא הלכה ותבעה מכשיר חדש מהביטוח (שעליו היא משלמת כל חודש כמובן) בקיצור לבסוף היא קיבלה מכשיר חדש עם ההשתתפות עצמית של 1000 ש"ח (!) (עזבוו שלדעתי זה לא שווה והביטוח סתם חרטא) בקיצור לבסוף היא מצאה את המכשיר המקורי שלה. שכאמור ננעל ע"י המפעילה עצמה. (פלאפון) כאשר היא בקשה לפתוח אותו שוב הם לא הסכימו, אלא בתנאי שתחזיר את המכשיר החדש שקיבלה. היא מצידה הסכימה בתנאי שיחזירו לה את דמי ההשתתפות העצמית. והם מוכנים להחזיר רק 50% . בקיצור היא לא הסכימה וכרגע יש לה אייפון S נעול לשיחות. האם יש מה לעשות בעניין? (לפתוח בדרך עצמאית איכשהו, או דרך אחרת)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גלאקסי וראיתי בזאפ שמוכרים ב1800 שקל (פלוס מינוס), לפי אורנג' זה "להתחייב" לשנתיים ולשלם 170 שקל כול חודש=4080 שקל. מצד שני מקבלים חבילת אינטרנט חבילת שיחות וחבילת סמסים. עכשיו אני ממש לא מדבר הרבה, יש לי כרגע מירס ויוצא לי לדבר בערך בין 60 ל120 שקל, כולל סמסים[באינטרנט אני בכלל לא גולש]. אני רוצה את הSGS בישביל משחקים ואינטרנט שיעביר לי את הזמן בבסיס ובעבודה. עוד שאלה, בעמוד המכירה הזה, יש את ה"תוספות מיוחדות" (עיברית מלאה וכו'), אם אני קונה בלי עיברית אני יכול להתקין את הגירסא עם העיברית בבית בלי הרבה בלאגן? ומה לגבי ביטוח? אצל אורנג' או בחנות באינטרנט מה ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שם מחירים מעולים אבל מה אני עושה בקשר לעיברית? איפה אפשר להוסיף עיברית במקשים ובתוכנה עצמה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית תחשוף כנראה את מוצר הדגל הראשון שלה לשנה החדשה ב-23 במאי, כך לפי תמונה שהצליחה לבלבל את הצרכנים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון הביניים החדש והמסקרן של השחקנית הסינית העולה זמין לרכישה כבר עכשיו וללא צורך בהזמנות מראש, אך בתוספת עלות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/למי-שלא-רוצה-להמתין-oneplus-2-זמין-לרכישה-כבר-ע/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתחילת אוקטובר החברה הודיעה שהיא תוציא עדכון 4.1 למכשירים שלה עד סוף החודש... מישהו יודע אולי איפה זה נתקע?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו תאייפוד החדש שיצא... http://gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7443 הוא שווה!!!! שמעתי שהוא אמור לצאת בתחילת 2007 שזה עכשיו ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מתי וכמה הוא אמור לעלות +- בדולרים... שמעתי גם שהוא יצא בתערוכה של MacWorld עם ה IPHONE ועוד גאדג'טים של אפל... למישהו יש מושג מתי זה? קצת פרטים אולי על הנגן החדש... אם אפשר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שכדאי לשמור את הכסף למשהו אחר ולקנות משהו פחות טוב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי מעביר לי משחקים, או יותר נכון קבצי התקנה של משחקים מK800 שלו ל6120 שלי דרך בלוטוט', אני מקבל את הקבצים כהודעה נכנסת, ברגע שאני נכנס להודעה+קובץ הוא מתקין אוטומטית את המשחק, הדבר היחיד שהוא נותן לי לעשות עם ההודעה זה רק להעביר אותה בין תיקיות בתחום ההודעה ותו לא, מה שאני רוצה לעשות זה לשמור את ההתקנה בכרטיס זכרון... ואני פשוט לא מוצא איך... יש למישהי פתרון לזה?? גם אם זה יכלול ישום אחר אני אשמח. תודה חבר'ה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4 טלפונים בבית ויש לי תחושת בטן שמישהו מרים בשקט תטלפון ולוחץ MUTE (יש סיבה הגיונית לחשוב ככה) איך אפשר לבדוק אם זה באמת קורה? יש דרך מדוייקת? נ.ב אם אתם מכירים אתר בחו"ל של האקרים תותחים שמבינים טוב בטלפונים אני מאוד מאוד אשמח אם תשלחו לי כתובת לפרטי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם כמובן שעל האייפון להיות סימפרי פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את נגן ה MP3 שלי והחלטתי ללכת שוב על sansa 8GB רציתי לדעת על מה בין ה 3 האלו שווה ללכת? 1. Sandisk Sansa View 8GB Sansa E280-FM 8GB 2 Sandisk Sansa Fuze 8GB 3.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן MP3 שיש לו רדיו FM מובנה איכותי ויכולת הקלטה ממנו ושתהיה תמיכה מלאה בעברית? המחיר עד 800 ש"ח. ראיתי שיש ל-IAUDIO כמה דגמים נחמדים כמו G3 ו-U3 אבל לא ראיתי בשום מקום שכבר יש להם תמיכת עברית. מישהו מכיר את הנגנים של CLUBIN? ראיתי שגם להם יש נגנים מתאימים ואפילו לא יקרים אבל לא מצאתי שום ביקורת עליהם. יש נגנים אחרים מומלצים? בתודה רבה מראש על כל עצה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מטען ברכב שלא מצליח להטעין כמו שצריך את הטלפון. הפעלה של ווייז מורידה את אחוז הסוללה. האם ישנו מטען שיוכל להטעין את הטלפון (LG G2) עם הפעלת הווייז בדרך? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר נוקיה 6230i ואני רוצה לקנות לו כרטיס זיכרון, אך אני לא יודעת אם כדאי לקנות של 1GB, בגלל שאומרים שהוא מאט את המכשיר, בגלל שהוא גדול מדי בשבילו... יש אמת בדבר? או שאפשר לשים לו 1GB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי כבר מספר לא מבוטל של ת'רדים על הנושא הזה ולכן ריכזתי את מירב השאלות שהיו לי: אני מחפש לקנות נגן MP3, הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה איזה 30 ג"ב לפחות, איכות ברמה גבוהה, זמן נגינה גבוה. מן הסתם, שמתי עיני על ה-iPod 80 ג"ב וידאו (אפשר גם את ה-30), ה-iTunes זאת אחלה תוכנה ובכלל המכשיר ברמה גבוהה. העניין הוא שאין בו רדיו (קצת מפריע לי, לא יותר מידי - לא בגלל זה אוותר), אין לו מטען (רק USB ואחר צריך לקנות) ובכלל כל ה-Accessories שלו עולים המון כסף. בכל מקרה אני מחפש המלצה שתעזור לי להחליט, או עליו או על מכשיר דומה... ועוד שאלה שיש לי, האם מישהו יודע כמה עולה המכשיר בדיוטיפרי, משמע האם כדאי לקנות שם או בארץ? *אגב, תמיכה בעברית חשובה לי. יש לי ספריית מוזיקה גדולה בע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-