עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כל יום מאמר חדש כן להטעין או לא להטעין סוללה בלילה או שמלאה מיד להוציא מהחשמל לא מבין גם אם טעינה סוללה באלחוטי לא מסוכן ? תראו אחד המאמרים http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/803/001.html אם גם אתם הולכים לישון בכל לילה כשהטלפון הנייד שלכם מחובר למטען, אולי כדאי שתשנו את ההרגל הזה - ותאמצו שיטה חדשה להטענת הטלפון. ולא, לא (רק) בגלל הקרינה שנפלטת במהלך הטעינה. איזה קרינה נפלטת ? בסלולר חדש של סמסונג או LG ? ל פי ידיעה שפורסמה באתר Battery University, משתמשים שמשאירים את הנייד מחובר לחשמל גם לאחר שהסוללה שלו נטענה במלואה - עשויים לגרום לטלפון שלהם לנזק בלתי הפיך. זאת משום שהטלפון יהיה במצב מתמשך של "מתח גבו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hedva,

בלי לפרט יותר מידי! למשהו יש מושג על ציוד צילום שאפשר למקם נניח על עץ, שיצלם במשך 24 שעות את הנעשה בסביבה. הרזולוציה צריכה להיות טובה כדי שאוכל לזהות אדם מוכר ממרחק של כ 10 מטר. הציוד צריך להיות קטן, בעל מצבר פנימי וזול ככל הניתן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 10,000 סמארטפונים מהדגם החדש והנאה של Huawei נחטפו בתוך פחות מ-2 דקות מפתיחת המכירה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%91-120-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-honor-7-%d7%a0%d7%97%d7%98%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. בזמן טיול שטח (טראק) ישנה תמיד האפשרות שמישהו יחליק וימעד או מקרה חרום אחר ולא תמיד יש רמת קליטה מספקת להוצאת שיחה מהסלולארי (גם אם מטפסים לנקודה גבוהה ) . גם אם לבסוף מצליחים להזעיק עזרה יש צורך לסמן לכוחות המחלצים (לדוגמא חילוץ באמצעות מסוק ) את המיקום המדויק . נכון ששימוש במכשירי gps עוזר ,אבל אם אתה בבעיה בערוץ נחל עמוק רמת הקליטה נמוכה וכתוצאה מכך גם הדיוק נמוך . טלפון לוויני הוא יקר ,מסורבל מדי עבור רוב המטיילים. אם כך נשאלת השאלה -מה הם אמצעי הסימון שהכי נראים מרחוק ,גם ביום וגם בלילה (זיקוק מצנח ?) ,היכן קונים אותם והאם צריך אישורים מיוחדים עבורם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by wooper,

לאור ההיצע הרחב של כיסויים ומגנים למכשיר אני אשמח להמלצה על כיסוי ומגן איכותי למכשיר משיטוט הבנתי שבארץ דורשים מחירים מופקעים על כיסויים ומגנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Animor,

אהלן, צפיתי וקראתי לאחרונה ביקורות על ה-HTC one X החדש, אשר טוענות שהשימוש בדפדפן שלו בעייתי: "גליצ'ים", פעולה ותצוגה לא חלקה בעת גלילה, קפיצות ב-zoom וכו'. האם זה נכון? אם כן, האם זה משהו שצפוי להסתדר עם עדכון תוכנה עתידי? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Karamon,

אהלן. אני צריך עזרה בבחירת טאבלט. הטאבלט צריך קודם כל להיות עם מערכת ההפעלה Windows 8. שיהיה מסך בחדות גבוהה ורצוי גם בעל חריץ USB. השימושים הולכים להיות בעיקר צפיה בתכני ווידיאו, גלישה באינטרנט, מיילים ומסמכים. בגדול הכיוון היה Surface 2 אבל בשום מקום, גם באתרים מחו''ל, לא מצאתי את זה במלאי... אשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3000 ש''ח בערך, אבל אם יש משהו ממש טוב שקצת חורג מהמחיר אשמח לשמוע עליו גם...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. סמארטפון ה-Android One החדש ביותר של היצרנית הסינית הפופולרית הושק רשמית בישראל לכתבה

10. Started by udi,

שלום לכולם יש לי הזמנות ל OPO הם בתוקף ל 24 שעות הקרובות אם משהוא מעוניין שישאיר כאן את המייל אחלה מכשיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי את המכשיר IAUDIO X5L כבר כמעט שנתיים, והסוללה שלו לא כמו שהיית פעם, היא מתרוקנת עכשיו אחרי כ 12 שעות במקום ה 35 שאמורים ליהיות. השאלה שלי היא איפה אפשר להשיג סוללה למכשיר הזה, ומדריך איך להחליף את הסוללה. אם מישהו יודע, או שביצע תהליך דומה אז שישתף בבקשה איך כמה ולמה... תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Homey,

שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מישהו יכול להמליץ לי על נגן MP3 שיש לו רדיו FM מובנה איכותי ויכולת הקלטה ממנו ושתהיה תמיכה מלאה בעברית? המחיר עד 800 ש"ח. ראיתי שיש ל-IAUDIO כמה דגמים נחמדים כמו G3 ו-U3 אבל לא ראיתי בשום מקום שכבר יש להם תמיכת עברית. מישהו מכיר את הנגנים של CLUBIN? ראיתי שגם להם יש נגנים מתאימים ואפילו לא יקרים אבל לא מצאתי שום ביקורת עליהם. יש נגנים אחרים מומלצים? בתודה רבה מראש על כל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Huawei מחליטה לנצל את הבמה של תערוכת המובייל הגדולה בעולם בכדי להשיק מחשב מיוחד מאוד לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הסמארטפון המשתלם במיוחד של Xiaomi הצליח ליצור עניין גדול מאוד אצל הצרכנים הסינים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לוהט-כמעט-מיליון-מכשירי-redmi-note-2-נמכרו-בחצי-י/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ag43,

לאחר שהרגתי את הIPOD VIDEO שלי ששירת אותי נאמנה (עד שניסיתי להחליף לו בטריה ) אני מחפש נגן חדש. דרישות: 1. איכות מוזיקה גבוהה (יחובר לSHURE SE102 ובעתיד לאזניות טובות יותר). 2. נפח זכרון של 32 גיגה ומעלה, אבל מבוסס FLASH (יש כזה דבר?). 3. תמיכה בפורמט FLAC. 4.בטריה יעודית, אבל ניתנת להחלפה. זה כרגע מה שעולה לי בראש. תמיכה בוידאו לא חשובה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום כולם! יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם כמובן שעל האייפון להיות סימפרי פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. דגם ה-Redmi K30 Pro נחשף פומבית - עם שבב Snapdragon 865 ומחיר שיעניק תחרות מעניינת ל-Mi 10 שהוצג רק בחודש שעבר לכתבה

20. Started by arad gonen,

שלום אני טס בעוד שבוע לניו יורק והייתי רוצה לקנות שם אייפון... האם זה אפשרי? כי המחיר בארצות הברית נמוך משמעותית מהארץ (המחיר בין 800-900 ש''ח) תודה מראש ארד גונן! ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MODI,

יש שם מחירים מעולים אבל מה אני עושה בקשר לעיברית? איפה אפשר להוסיף עיברית במקשים ובתוכנה עצמה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום! מבקש המלצה המלצה לסמארטפון לא סיני, מבוסס אנדרואיד בתקציב של עד 1500 ש"ח (ניתן לחרוג עד 2000ש"ח, לא יותר). הסמארפון מיועד בעיקר לעבודה והשימושים העיקריים בו כוללים: שיחות, מיילים, וייז, וואטסטפ וכו'. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by turtkhurdi,

שלום לך ! אם אני קונה מחנות פרטית פלאפון מסכן באיזה 100 שקל , אני עדיין אוכל לקבל את התוכנית לסטודנטים ב110 ? יש איזה מחיר מינימום לדבר הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ADIA,

שלום. אני מעונין לרכוש GPS לרכב בתקציב שציינתי, אם יש משהו ממש מיוחד תהיה גמישות בתקציב. הדרישות: 1.מסך ברור מזוית צפיה של נהג ונוסע ליד. 2.הכוונה קולית 3.אפשרות למיפוי חו"ל 4.התקנה פשוטה ברכב+אפשרות הוצאתו להליכה 5.רצוי בנוסף לעברית, אנגלית ופינית. מיכוון שאינני מבין בתחום כלום למעט קריאה אשמח להצעות והמלצות. מה למעשה ההבדלים בין כל החברות שמציעות והאם יש במכשירים "פיצ'רים" נחוצים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים