עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי sansa 8 ג'יגה עם רוקבוקס. מבחינת פיצ'רס הוא מספק לי את כל צרכי. עברית מלאה, העברת קבצים באקספלורר (כלמר לגרור לתוך החלון של הנגן), והוא גם מראה את הקבצים לפי התקיות, ולא צריך שום database וid tag, שזה מאד חשוב בשבילי. הבעיה היא שהנפח שלו כבר לא כל כך מספיק לי. יש לי h120 ישן (מאד) של אייריבר שכבר בקושי עובד, בעיקר בהעברת קבצים. יש היום נגן בנפח של 20 ג'יגה ומעלה שעונה על הדרישות האלה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by s0d,

אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת האם שווה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by brighi,

אהלן, עד לא מזמן הייתי סגור על טאבלט וינדואס, אבל אחרי שימוש לפטופ עם מסך מגע אני לא בטוח שהשימוש בטאבלט יהיה לי נוח. עד כמה הממשק של טאבלט יהיה שונה מאשר הלפטופ? יש מקום שאפשר לראות בו איזה טאבלטים של וינדאוס עתידים לצאת (או טאבלטים בכלל?), גם עניין האפליקציות בוינדאוס קצת מדאיג (יש דברים שיותר נוח לעשות באפליקציה מותאמת מאשר באתר אינטרנט) חשבתי על האייפד אייר, יוצא לייבא אותו 2400 ש"ח בערך ואני מאמין שהמחיר בארץ לא יהיה זול יותר. האם יהיה לי עליו אחריות בארץ? ואולי בכלל כדאי לי טאבלט אנדרואיד? (השתמשתי גם בIOS וגם באנדרואיד, ככה שזה לא ממש משנה לי) בעיקרון, השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בוידאו (כנראה שעות), גלישה באינטרנט, מייל וקריאת מסמכים (אולי טיפה לערוך, אבל לא …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by e.s,

איך אני מפעיל קבצי וידאו ? יש לי שם סרטון שבא עם המכשיר שעובד אבל כשאני מכניס וידאו שלי הוא כותב לי שהפורמט לא מתאים למישהו יש מושג מה הבעיה.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Alonleibo,

היי! אשמח לקבל המלצות לטאבלט שנוח לכתוב עליו. לכתוב - עם עט, לא במקלדת. המטרה היא כתיבה בשיעורים/תרגולים/שרטוטים וכו'. ראיתי שיש את ה-S3 של סמסונג בסביבות 600$ (כולל משלוח ומיסים) ויש כמובן אופציות יקרות יותר כמו ה-Surface. האם ישנן אופציות נוספות שאני מפספס ושוות את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DANIELSHAKED,

בקרוב אני אםטר מהS1 שלי ואני זומם על מרובע ליבות כמובן בכמה שפלות יש שני מועמדים א. HONOR 2 ב. NEWMAN N2 איזה חברה מוכרת יותר פרי לינדר או ניומן או הוואי יש בהם הרבה קרינה??. תודה מראש אם יש מכשיר דומה תרגישו חופשי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 1987,

מה ההבדלים בין Wear OS ל-Android 7? האם יש יתרונות ל-Wear OS על פני ה-Android 7?

8. Started by KFL,

היום הודיעה חברת סקייפ שתשתף פעולה עם האייפון. בנוקיה n97 גם יהיה סקייפ. השאלה שלי: האם יהיה סקייפ גם בנוקיה n86?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dkaro,

https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-doogee-x5-pro-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-lte-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-200-%D7%A9/?_fromLogin=1 המחיר ממש מטורף ואני שוקל לקנות אפילו כדי שיהיה לי אקסטרה בבית למקרה הצורך. השאלה שלי מתפצלת ל-2: 1. האם אשלם מכס או מיסים כלשהם? המחיר הסופי לא דורש מכס ומסים כמדומני, אבל מצד שני המחיר המלא כן דורש, ושמעתי פעם שלא מתחשבים שם במכס במבצעים אלא רק במחיר מלא. מישהו יודע להגיד האם הה-227 ש"ח האלה זה המחיר הסופי שאשלם? 2. אשמח אם מישהו יודע לתת קצת ביקורות על המכשיר, מעבר למפרט הטכני, מבחינת חוויית שימוש וכו'. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, מה האפליקציה / וידג'ט שמראה הכי טוב preview של סמסים / שיחות שלא נענו על גבי מסך הנעילה של lg g2?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. אחי הגדול מחפש נגן Mp3 לפי הקריטריונים הבאים: 1) קטן מידה ככל האפשר ( עדיף קטן יותר מקופסת סגריות [ הוא לא מעשן ] ) 2) סוללה שתחזיק מעמד להרבה זמן. 3) מחפש איכות הקלטה גבוהה שתכלול כניסת Line IN + מיקרופון פנימי ואפשרות למיקרופון חיצוני.. 4) גודל זכרון - בין 4 - ל 10 GB בערך. 5) שיהיה חיבור להטענה משקע חשמל ולא רק USB. 6) מחפש את האיכות השמיעה הטובה ביותר 7) אשמח אם תהיה אפשרות להעברת קבצים ממצלמה USB2GO אבל לא חובה. 8) ללא הגבלה כספית ! נ.ב בטכלס mp3 הכי קטן שיש עם איכות שמיעה טובה ואופציה להקלטה. תודה מראש בן.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מחפש נגן בסביבות 400-700 שקל אני משנה לי ממש על איכות המסך לאצמתכוון לראות בו סרטים יש כמה דגמים למשל ה G2 4G של iaudio או E100 של IEIVER או ה ZEN של Creative בגדול איזה חברה עדיפה Iriver iAudio/Cowonו Creative

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תמיד חלמתם על מטען שיהיה זמין עבורכם בכיס בכל רגע נתון? פרוייקט ה-Kickstarter הזה הוא כנראה בשבילכם לכתבה

16. כל הרמזים שקיבלנו עד כה אודות הדגם המשופר מבית היצרנית הסינית הצעירה מתרכזים בהדלפת טוויטר אחת, יחד עם תצלומים רשמיים למראה לכתבה

17. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני מקבל את אחד המכשירים האלה לבחירתי, אני מקבל את שני הטלפונים באותו מחיר כך שהמחיר לא פקטור בבחירה מחפש רק את המכשיר היותר טוב. השימושים שלי הם די רגילים שיחות, הודעות, גלישה באתרי חדשות, מצלם יחסית הרבה בטלפון סטילס ווידאו. תודה, חזי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Night,

אני מחפש משהו כזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2837 אבל במחיר שפוי - אולי מדיל אקסטרים או איביי. מישהו רכש דבר דומה ויכול להמליץ? איך לדעת שמה שאני קונה מתאים למנורה בחדר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יצרנית השבבים הטייוואנית תדחוס אפילו יותר ליבות בדור מעבדי ה-Helio X20 החדש שלה, ומאמינה שתוכל להציע ביצועים גבוהים בכ-40 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-10-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. האם צריך בשביל הסינכרון את השלט המקורי של המכשיר או שאפשר בלי כי יש לי כאן בבית רסיבר ודיוידי בלי שלטים ואני מתעניין בקשר לשלט אוניברסלי שיעשה את העבודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Homey,

שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי בעיה: קיבלתי במתנה אייפון 4 מחברת NT&T מאמריקה. כשאני פותח אותו הוא מבקש ממני להגדיר שפה, אזור ורשת ולאחר מכן הוא אומר שסים אורנג' לא תקין ולא נותן להיכנס ל-IOS (יש לי IOS 7.0.4) מה אני יכול לעשות שלפחות יכנס לי למערכת? וריציתי גם לגעת האם טורבו סים לאייפון 4S עובד גם באייפון 4! מי יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by THE FOX,

מחפש סמארטפון בתקציב של עד 1500 ש"ח. החשוב שהנייד יהיה אמין ובעל זמן סוללה גדול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מתרבות השמועות אודות השקה מוקדמת של ה-Galaxy Note 9 אשר באה בתגובה למכירות חלשות של דגמי הדגל העכשוויים - וגם אודות האפשרות לצמצום ואיחוד של המותגים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.