גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
לפי המידע העדכני ברשת, סמסונג תכריז על זוג פאבלטים חדשים בתוך פחות מחודש בכדי להקדים תרופה לסמארטפונים החדשים של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/המלך-מגיע-עם-יד-ימינו-פרטים-חדשים-על-הג/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני היום מקבל את המוטורולה ATRIX שהזמנתי ועשיתי כבר מחקר קצת לגבי איך להתאים אותו לישראל.. בעיקרון אני מבין שצריך לבצע שני דברים - 1. unlock, ככה שאפשר יהיה להשתמש בסים מקומי. 2. ROOT - כדי שיהיה אפשר להתאים אותו באופן חופשי יותר. מחיפושים באינטרנט אני כרגע מבין שבנוגע לאנלוקים - זה מתבצע רק באמצעות הכנסת קוד שצריך לשלם לחברות/אתרים כלשהם כדי שיאתרו מהו הקוד המתאים לפתיחת המכשיר הספציפי ברשת מסוימת. שאלתי היא - האם באמת זה אמין? האם כדאי באמת לשלם לאתר כזה ולקבל ממנו קוד לאנלוק? לגבי ה - ROOT ראיתי שצריך להוריד תוכנה מסוימת ודרייברים ויש טוטוריאלים דיי פשוטים לאיך לעשות את זה, גם פה אני תוהה מנסיון אנשים - האם זה פרקטי באופן פרטי? הסיבה שאני שואל היא כי זה נר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוצר הדגל החדש של סמסונג כולל חיי סוללה נאים תודות לקיבולת גדולה - ומוסיף לכך גם טעינה מהמהירות ביותר בשוק כולו עם המטען הכלול במארז לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם! יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם כמובן שעל האייפון להיות סימפרי פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ריי אוזי, ארכיטקט התוכנה הראשי לשעבר במיקרוסופט, משיק את שירות ההודעות Talko, שינסה לאגד את כל האינטרקציות שלנו למקום אחד לכתבה: http://hwzone.co.il/talko-%d7%99%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%97%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות DVD נייד מתנה לאחיינים שלי. הוא נועד רק לצפייה בסרטים מצוירים בזמן נסיעות ארוכות ברכב, בטיסות וכו', ואך ורק לשימושם של הילדים. מצאתי אחד של Apex שמתאים במחיר ונראה לי בסדר, למישהו יש ניסיון עם החברה מבחינת אחריות וכו' שיכול להגיד לי אם זה בסדר לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מצאתי את הטלפון באלי אקספרס http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-6-plus-Dual-SIM-4G-FDD-LTE-phone-Octa-core-CPU-3GB-Ram-16/1947806001.html ואשמח להמלצות על המכשיר לפני רכישתו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרוב עצים לא רואים את היער... אני נורא מבולבלת ומתלבטת!!! :s05: אני זקוקה לסלולארי שיענה לי על הדרישות הבאות: * תמיכה מלאה בעברית. רכישה בארץ [לא חובה מחברות הסלולאר, אני מתכוונת לקנות מחנות פרטית בכל מקרה] * מסך: מסך מגע, מהסוג שאינו מגנט לטביעות אצבע, שעמיד בפני אור שמש, ושמגיב לנקישת ציפורן ולא ע"י חום הגוף של האצבע (=הכוונה, שאוכל להקיש עם הציפורן והמסך יגיב. כמו למשל בNOKIA 5800) * טקסט: הודעות SMS ע"י מקלדת וירטואלית ואפשרות גם לנומרית (בלי מקלדות נשלפות או סליידרים) אפשרות "העתק-הדבק" של טקסט. אפשרות שליחה לנמענים מרובים בבת אחת. * מצלמה: 2MP ומעלה + פלאש + וידיאו. (לא משנה לי איכות התנועה והסאונד בוידיאו) * נגן מוזיקה + GPS + WIFI. * דברים שוליים אבל לפעמים ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Huawei מחליטה לנצל את הבמה של תערוכת המובייל הגדולה בעולם בכדי להשיק מחשב מיוחד מאוד לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת HMD Global ניצלה את תערוכת ה-IFA 2019 הגדולה בגרמניה בכדי להציג צמד מכשירים חכמים לשוק הביניים - ושלושה מכשירים סלולריים טיפשים שמזכירים את ימי תחילת המילניום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה לבחור, ואני מתכונן לקנות מחר בערב. אם אני קונה את הקוון, אני מתכוון לקנות גם כרטיס זכרון (הכי גדול שאפשר זה 8GB אני חושב) - כמה זה יעלה לי? אם יש לכם נגן אפילו עוד יותר טוב להמליץ עליו, אז בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 11:18:50 אחרי שקראתי כמה מאמרי ביקורת, ערכתי את ההודעה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מאיפה הכי כדאי לקנות אייפון 5 סים פרי בארה"ב (הגרסה הזולה ביותר) ומה המחיר? (כרגע יש לי אייפון 4 בסלקום אם יש עם זה בעיה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהרגתי את הIPOD VIDEO שלי ששירת אותי נאמנה (עד שניסיתי להחליף לו בטריה ) אני מחפש נגן חדש. דרישות: 1. איכות מוזיקה גבוהה (יחובר לSHURE SE102 ובעתיד לאזניות טובות יותר). 2. נפח זכרון של 32 גיגה ומעלה, אבל מבוסס FLASH (יש כזה דבר?). 3. תמיכה בפורמט FLAC. 4.בטריה יעודית, אבל ניתנת להחלפה. זה כרגע מה שעולה לי בראש. תמיכה בוידאו לא חשובה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני טס בעוד שבוע לניו יורק והייתי רוצה לקנות שם אייפון... האם זה אפשרי? כי המחיר בארצות הברית נמוך משמעותית מהארץ (המחיר בין 800-900 ש''ח) תודה מראש ארד גונן! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצות טלפון עד 600 ש"ח לנער. יכול להיות מהארץ או במשלוח מחו"ל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפוד טאצ' ואני רוצה לשמוע את דעתכם על המכשיר.. עד כמה הוא משתלם.. ואם יש לכם אופציות דומות בערך באותו סכום, מן הסתם חשוב שיהיה איכותי ופחות או יותר זהה לאייפוד טאצ' באפשרויות שיש לו.. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הודיעה חברת סקייפ שתשתף פעולה עם האייפון. בנוקיה n97 גם יהיה סקייפ. השאלה שלי: האם יהיה סקייפ גם בנוקיה n86?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צמיד הכושר משולב חיישן הדופק מבית היצרנית הסינית האהודה מוצע לרכישה במחיר מצחיק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, יש לי מספר שאלות: 1. איך ניתן לשלב טקסט (בעברית) באפליקציה של יותר משורה אחת? עד עכשיו השתמשתי בTextView... איך אני מגדיל אותו ליותר משורה אחת? 2. מה הדרך הכי פשוטה ליצור גלילה של תמונה (או יותר מתמונה אחת), זאת אומרת שניתן לגלול אותה מעלה ומטה? (אם יש קוד לדוגמה אשמח לראות אותו) 3. תודה לעוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד חלמתם על מטען שיהיה זמין עבורכם בכיס בכל רגע נתון? פרוייקט ה-Kickstarter הזה הוא כנראה בשבילכם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בעוד חודש יהיה לי שנה את המכשיר הזה. בעקרון אני מרוצה ממנו, גם קהילת הפיתוח שלו מדהימה ביותר ומפתחים בשבילו המון דברים ובמהירות רבה. מתי יהיה הגיוני להחליף אותו ויהיה משתלם? כי המכשירים החדשים די הרהיבו אותי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי טלפון סוני אריקסון מדגם יארי. אני יודעת שיש בו AGPS מובנה. הטלפון במקור ברשת אורנג' ואני בסלקום. האם מישהו יודע האם אפשר להוריד תוכנה GPS חינמית שתעבוד עם המכשיר, בלי עזרה מהרשת הסלולרית, או שהמכשיר אינו תומך בזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-