עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rontg7,

היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לקחנו לבדיקה את מכשיר הדגל האחרון של LG, כדי לראות אם התואר \"הענקית הקוראנית\" הולך לעבור מסמסונג ל-LG לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-lg-g3-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני מחפש טאבלט מיני לסטודנט לרפואה שיסתובב איתי בכיס של החלוק המטרה העיקרית היא נגישות לספרים, קבצי pdf ומצגות. בנוסף חשובה לי מאוד היכולת לרשום עליהם הערות ולמרקר. כמו כן הייתי שמח גם לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב (אופציונלי אך לא חובה) בכל מקרה התמיכה בעברית מאוד חשובה לי הייתי בעבר עם אייפד רטינה אבל העברת הקבצים והצורך בקונברטינג שונים שיגעה אותי. להוריד קובץ לדרופבוקס ואז להעביר לאפליקציה המתאימה. בקיצור. לא אוהב. אני כרגע בהתלבטות בין טאבלט אנדרואיד לבין ווינדוס 8 אשמח לייעוץ ועזרה בבחירת הטאבלט מיני האולטימטיבי עבורי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by THE FOX,

מחפש סמארטפון בתקציב של עד 1500 ש"ח. החשוב שהנייד יהיה אמין ובעל זמן סוללה גדול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מישהו יודע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Mike-,

אהלן, אני שוקל לצרוב רום (בפעם הראשונה), והייתי רוצה לשדרג לJB. הבנתי שבעבר היו בעיות בהרבה רומים (כולל AOKP) עם הGalaxy S2 I9100 האם זה עדיין המצב ? שמעתי שיש בעיות בחיי הסוללה כאשר יש חיבור Data, האם זה נכון ? מישהו ניסה ? האם יש איזה רשימה של באגים ידועים ברום הזה (מעודכן לגירסא האחרונה) ? כמיטב ידעתי יש לי Kernel ברירת מחדל שהגיע עם המכשיר, האם הגיבוי דרך CWM מגבה גם את הKernel ? אם לא, איך מגבים את הKernel ? אני מבין שאני צריך לצרוב גם Kernel חדש, האם אני צודק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש את המכשיר אבל אין לי מושג אם הוא יעבוד בישראל. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Lyoko,

הטאבלט הוא עם אנדרואיד 4.. שהיא מסורבלת והשולחן עבודה מעצבן, אני מחפש משהו יותר פשוט.. וגם העיצוב כהה מידי. והשאלה הכי חשובה שלי בנתיים.. למה כל הנגנים שאני מתקין מתעקשים לפענח כתוביות בסינית.. בMoboPlayer הוא מראה כתוביות בעברית בו זמנית לכתוביות בסינית.. כנ"ל בmVideoplayer.. ואני לא מוצא דרך לבטל את הכתוביות בסינית... זה משגע אותי!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by light7,

שלום , אמי קיבלה מכשיר דאפי, ומותקנת עליו כרגע גרסה די ישנה של אנדרואיד. ברצוני להתקין עליו את גרסה זו, האם הגרסה העדכנית ביותר היא 4.1.2 ? מצאתי ב XDA, אני חדשה בנושא, היה לי בעבר Desire HD, אך זה היה מזמן ושכחתי כיצד מתקינים גרסאות ורומים שונים. אשמח לקבל הסבר בבקשה, כיצד עושים זאת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Roni Nehanevich,

אני מעוניין לרכוש מכשיר אנדרואיד מאתר אמריקאי עם משלוח לכתובת בארה"ב. 1. אילו אתרים נחשבים לאמינים ובמחירים טובים? 2. איך אני בודק את תאימות המכשיר לארץ? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ברשותי אייפד חדש 64ג"ב , אני רוצה להשתמש בו לצורך קריאת מסמכי PDF , יש הרבה תוכנות מה הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rotman,

שלום , האם ה G920V יעבוד לי בארץ עם פלאפון ב LTE? SM-G920V GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, CDMA800 (BC0), CDMA1900 (BC14), UMTS850 (B5), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE850 (B5), LTE700 (B13), LTE1700/2100 (B4), LTE1900 (B2) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחפש מכשיר פשוט, עדיפות לנוקיה (WP8) בתקציב של 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. כמובן שאני לא מחפש משהו בשמיים, מכשיר פשוט שיעשה את העבודה ואפשר להגיד עליו שהוא "עובד מעולה מהקופסא".

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. מוצר הדגל החדש של סמסונג כולל חיי סוללה נאים תודות לקיבולת גדולה - ומוסיף לכך גם טעינה מהמהירות ביותר בשוק כולו עם המטען הכלול במארז לכתבה

17. יש לי סוניאריקסון W980 ויש לו חבילת גלישה ללא הגבלה, שאני משתמש בה עם אופרה מיני השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבור USB למחשב לגלוש באינטרנט דרך המחשב נייד? ואם זה יעיל או עולה יותר או שאין לי דרך אחרת אלא לרכוש נטסטיק עם חבילה והכל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LI,

שלום לכולם, אני מבקשת המלצה ל-mp3, מוזיקה בלבד. התקציב הוא בסביבות 500-600 ש"ח. הדבר החשוב ביותר- תמיכה מלאה בעברית. נפח של 4g, אבל אם לא ניתן להשיג, בטווח המחירים שלי, נגן איכותי שעומד בדרישות המפורטות אז אני מעדיפה להתפשר בנפח. הנגן הוא בשביל אימא שלי (למרות שאני מתכוונת לקנות גם לעצמי אחד), כך שחשוב שהממשק לא יהיה מסובך. היא תשמע בו גם פודקאסטים, אז אם יש צורך בתמיכה בפורמט מיוחד בשביל זה זו תהיה תוספת נחמדה (אבל לא הכרחית). איכות סאונד טובה, לא כמו בנגני מדבקה. הבנתי שבנגנים עם סוללה נטענת אחרי שנה-שנתיים צריך להחליף סוללה (וזה יקר), אז אני מעדיפה נגן עם סוללות (אלא אם יש לכם טיעונים נגד). השימושים יהיו בעיקר בזמן הליכות בחוץ וסתם בבית. חשוב לציין שאין לי אופציה לקנות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני אהיה פחות או יותר בכל ספטמבר בארה"ב. בגלל שהסוללה של הנוקיה n73 (הדי גרוע ובן ה5) שלי מתה, נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המכשיר. מבחינתי גם ה iphone וגם מכשירי אנדרואיד למיניהם הם אופציה, כשאני מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר. התקציב שלי הוא בערך 400$, ואם אפשר לחסוך, אז כמה שיותר (200$ זה מצויין, אם לא מתפשרים יותר מדי). השימושים שלי, חוץ משיחות, יהיו בעיקר כיומן, ופחות כמכונת משחקים, מצלמה או נגן מוזיקה, כשכיום אני משתמש בעיקר בשירותים של גוגל. יש עדיפות לגודל סביר (לא כמו ה droid x), חיי סוללה טובים, gps, רזולוציית מסך גבוהה, ומחיר. אין צורך במקלדת יעודית, ויהיה נחמד אם המעבד יהיה מהיר. אשמח גם לדעת איפה כדאי לקנות (אהיה בעיקר בלוס-אנג'לס, סאן-פרנסיסקו, לאס-וגאס ו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. החלטתי שנמאס מהסוני אריקסון Z610 שהיה לי, ונמאס טיפה גם מהמערכות הפעלה של סוני אריקסון שלא מתחלפות בכלל חשבתי שהגיע הזמן לפלאפון חדש. אלה הדרישות: =פלאפון דק יחסית, לא אנורקס אבל גם לא שמן, הסוני אריקסון שלי היה 20 מ"מ וזה יותר מדי שמן בשבילי =מערכת הפעלה פתוחה וסבבה כזאת כמו אייפון, N97 וכל אלה (הגזמה), שאפשר להתקין בהם הרבה דברים ושיש במה לחבל ולשחק =מצלמה סבירה (מינימום 3.2 עם פלאש ופוקוס) =חיבור אוזנייה 3.5 מ"מ, ולא איזה חיבור מעפן =מחיר: גג 2200 שקל (69-59 כפול 36 במונחים של אורנג') =ברשת אורנג' בינתיים הציעו לי שם את הN85+כרטיס 8GB ב59*39 שזה 2100 שקל, ואם אני מדבר מעל 100 ש"ח זה 1044 שקל. מה דעתכם על המכשיר שהציעו לי ואיזה מכשירים אתם מציעים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kdani,

אתמול זוגתי (ברוב חוצפתה) שדרגה את ה-S3 ל S4 (אני עוד תקוע עם S2....*) אני יכול להגיד ממבט ראשון שהמצלמה שלו מדהימה (!!) מצלם בחושך כאילו זה אור יום (זה לא D5, אבל ב- S2 אפשר לחלום על כאלה ביצועים) הוא נראה זהה ל-S3 (שימו אותם אחד ליד השני ולא תבחינו כמעט בהבדל) כרגע הוא טס (אבל לא חכמה, מכשיר חדש) מה שכן - בגלל הסנכרון מול גוגל, רק חיברתי אותו ל-WIFI וכל השטויות מה-S3 ירדו ל-S4... חבל שאין דרך לברור מה עובר ומה לא. מבחינת אנשי קשר - שימו לב שמה שעובר זה רק אנשי קשר של גוגל, ולא כאלה שהוזנו במכשיר, לא כ"כ מבין את הלוגיקה (יש אנשי קשר לגוגל, לפייסבוק לווטאסאפ למכשיר ולסים - וכשזה מתבלגן, חבל"ז) אם יהיו עוד "הערות" או "הארות" אני אוסיף. בגדול מומלץ בחום למעט העובדה שאי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מעוניין בקניית סמארטפון חדש במחיר שפוי והנקסוס 4 נראה כמו אופציה אידיאלית. אני לא מכיר אתרי קנייה מארה"ב (אלה שמשלמים להם את המחיר שהם דורשים והם קונים את המוצר בארה"ב ושולחים לישראל) ולא יודע מי מהם אמינים. גם אין מילת חיפוש ספציפית שתוביל אותי לכולם בגוגל, לכן אני שואל אתכם. אילו אתרים אמינים קיימים שמוכרים גם סמארטפונים? אשמח גם לתגובות מאנשים שרכשו סמארטפון בצורה כזו. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. היי, אני מחפש טלפון לחברה שלי,עיקר השימוש זה אינטרנט ומשחקים, אוכל למתוח את התקציב ל 2000 אבל מעדיף שלא. עריכה: מה אתם אומרים לגבי הSamsung I9001 Galaxy S Plus, יש לי את הS 1 הרגיל והוא בסדר גמור אז פה יש מעבד קצת יותר חזק...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם הורדתי תוכנה בשם system information תחת הגדרות display options אני מגלה שרזולוצית המסך נמוכה לגמרי מ-480x854 אלא 320x569 מזו השטות הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום יש לי טלפון עם Android v8.0. קימפלתי תוכנית קטנה בשפת C, ותוצאת הקימפול היא קובץ בינארי, שמיועד להרצה ב-command line. פתחתי חלון Terminal, ואני אכן רואה את הקובץ כשאני עושה ls -al, וחסרה לו הרשאת הרצה. כשאני מנסה לעשות chmod +x או chmod 777 על הקובץ, כלום לא קורה. אפילו לא הודעת שגיאה, אלא פשוט אני מקבל שורה חדשה של ה-command prompt. אין לי root על המכשיר, האם יש דרך שאוכל לגרום לקובץ הבינארי הזה להיות עם ההרשאה המתאימה, כדי שאוכל להריץ אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.