גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
כתבה שהתפרסמה היום בוואלה דיברה על כך שיש פרצה כלשהי שניתן דרכה לראות פרטים של אנשים אחרים גם, אבל אני חושב שלרובנו אין ממש מה לחשוש. אני אישית היתי מאוד שמח להוריד ולבדוק, אבל משום מה (אני מניח בגלל הרום שלי) זה בכלל לא נותן לי אופציה כזו ואני לא חושב שאפשר למצוא את ה-APK ברשת לבדו. אתם מוזמנים לנסות ולדווח אם עובד ואיך. תהנו.
-
- 33 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסגרת דיגיטלית להצגת תמונות מהמצלמה. תקציב עד 160 ש"ח ועדיף כמה שיותר גדול בתקציב. אין לי מושג לגבי דרישות רק חשוב לי שייראו תמונה סבירה+ ולא מריחה. חשוב לי גם שיעבוד סצורה חלקה בין תמונות גם אם הן ברזולוציה גבוהה (צילומים ממצלמה 8MP) ולא ייקרוס. מצאתי את זה באיביי..הרזולוצייה מפחידה אותי, מה דעתכם: http://www.ebay.com/itm/New-7-Inch-TFT-LCD-Screen-Super-Thin-Digital-Photo-Frame-with-SD-slot-Black-/230854297425?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3878wt_1397
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בדיקה ברשת לא כל כך הצלחתי להבין את התשובה... יש לי SGS3, ובדיוק קיבלתי עדכון (נראה לי), האם ביצוע העדכון (OTA) יימחק את תוכן המכשיר? האם עדכון קושחה (זה מעדכן קושחה או מערכת הפעלה?) דרך KIES מוחק את הנתונים?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי אני יכול לקנות או את xperia play או את galaxy ace אחד משני אלה אני רוצה אז אל תציעו לי פלאפונים אחרים ואני ממש אוהב משחקים עכשיו איזה אחד מהם כדי ויחזיק יותר זמן
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום קיבלתי טאבלט של magpad 9.1 הוא עולה 800 שקל השאלה שלי אם הוא שווה והאם כדאי להוסיף קצת כסף ולהחליף או שזה פשוט כמו אייפד רק יותר זול בגלל החברה? האם יש שמה אפשרות להוריד משחקים כמו שיש באיפון? ובכללי אני לא מוצא סיקור עליו ברשת אז אם יש למישהו חוות דעת על המוצר אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבלאקברי אפשר להתחבר לאינטרנט בלי חיבור לשירותי RIM?! המפעיל שלי דורש תוספת של 50 ש"ח על שירותי בלאקברי. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לפני זמן מה פתחתי פה נושא לגבי קניית טאבלט , התלבטתי בין אייפאד 3 , הגלאקסי טאב 2 של סמסונג וAsus Transformer בסוף החלטתי ללכת על האסוס , מי שלא מכיר את הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=15831 כיוון שמבחינת המחיר והחומרה הוא התעלה לגבי 2 האחרים... מה שעדיין מעלה בי שאלות עם כל השיחרורים לאחרונה , הבנתי של שאסוס השיקה/הולכת להשיק כמה טאבלטים חדשים בקרוב , גם מיקרוסופט עם הטאבלט סורפייס החדש שלה הנקסוס פחות רלוונטי בשבילי כי אני מחפש מסך בסביבות ה10 אינצ' .. ההתלבטות היא האם רכישת האסוס זה לא להשאר קצת מאחורה? זה לא יחשב כטאבלט חלש כבר , אולי לחכות קצת? למרות עד שהטאבלטים החדשים יגיעו לארץ והיו במחירים סבירים זה שנים.... תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברשותי כעת HTC DESIRE HD שאני מרוצה ממנו. הבעיה העיקרית שמציקה לי היא הסוללה החלשה, מחמת סיבות שונות לא נוח לי להיסחב עם סוללות או מטען ולדחוף לכל שקע מצוי. אז ככה : הוצע לי להחליף את ה DHD תמורת S2 בתוספת מצידי של 100 ש"ח. ה S2 במצב טוב, האם ידועים באגים או בעיות מסויימות שקשורות ל S2 ? האם זמן ואופן ניצול הסוללה ב S2 יעניקו לי זמן סוללה נוסף בשימוש בינוני לעומת ה DHD ? איך התצוגה של ה S2 לעומת ה DHD ..? הייתם מחליפים? תודה !
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, נסו את המשחק שפיתחתי - Cyclop Attack תיפסו את הכדור השמח ונסו לאסוף איתו את האבנים הירוקות, התקדמו במשחק לשלבים מאתגרים והיזהרו מהציקלופים! קישור להורדה חינם מ- Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.CyclopAttack&feature=search_result#?t=W10
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היה בבעלותי כ3 חודשים את ה ONE X, היו דברים שאהבתי, היו דברים שפחות אהבתי. היו לו מעט באגים מההתחלה ועוד כמה שנוספו על הדרך, אם נניח שזאת הייתה בעיה ספציפית במכשיר ונתעלם מהם, בסך הכל הייתי מרוצה למרות שזה הסמראטפון הראשון שהיה לי ככה שלא היה לי קנה מידה להשוואה. המצלמה הייתה מעולה, המסך היה פצצה ואיכות הסאונד מספקת מאוד ונהנתי לשמוע מוזיקה גם עם האוזניות הפשוטות שבאות עם המכשיר ואני אחד שמאוד רגיש לסאונד. מה שהציק לי מאוד, מאוד היה כפתור הUNLOCK שמעל המסך, מציק מאוד ולא אינטואיטיבי לשלוח את האצבע לשם בשביל לפתוח את המכשיר, וזאת פעולה שעושים מאות פעמים ביום, לפעמים צריך שתי ידיים בשביל לעשות את זה. זמן הסוללה גם כן לא היה מלהיב. אהבתי מאוד את העיצוב, את התחושה ביד ואת המש…
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לזהות בבקשה איזה דגם המכשיר הבא, כתוב שהוא של סמסונג ויש לי רק תמונה אחת. מצד אחד הכפתור מזכיר את SGS3, אבל הוא לא מעוגל מספיק אז זה מוזר. אני בטוח שיש כאן מומחים שיוכלו לזהות אותו יחסית בקלות אני יכול להגיד שהרוחב של המכשיר הוא כ-7 ס"מ (בערך 2.7-2.75 אינץ'). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tzveeka.com/%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92-%D7%92%D7%96%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C-417-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA אני חושב שלכל אחת מהחברות הישנות צריך להחליף את השמות ל: שיטת המצליח 1, 2, ו -3. באמת שזה מתסכל לראות שאנשים עדיין משלמים להם ממיטב כספם רק כדי לקוות שלא יבוא הרגע בו הם ידפקו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות למבינים פה: האם יש בWP8 תמיכה מלאה בעברית ופרט לLUMIA 920 ? האם אני יכול לקנות את המכשיר מחו"ל ולהגדיר אותו לעברית? ידוע מתי הLUMIA 920 - HTC 8X - יגעיו לארץ? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מכשיר חדש ומתלבט בין שני המכשרים, המחיר כמעט זהה לפי מה שהבנתי המסך של הHTC הוא פנטייל לעומת RGB בגלקסי האם זה מורגש ומפריע? חוץ מזה איזה מכשיר עדיף לדעתכם? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מטרות עיקריות- בעיקר קורא ספרים אלקטרוני, כל שאר הפיצ'רים פחות חשובים. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת כבלים טעינה למכשיר הנ״ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 2.5 אינץ ? תודה למי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש לקנות חלפים לאייפונים, מישהו אחד שמוכר מסכים רמקולים ספיקרים שקעי טעינה וכו וכו וכו. יש כל מיני באיביי אבל אחרי נסיון עם 2 שהסחורה שלהם בכלל בכלל לא משהו אני מחפש מישהו חדש, עם סחורה טובה מחירים טובים ומחיר שילוח סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע ששני הטאבלטים מאוד מומלצים פה בפורום אבל אני מתלבט בניהם הקיוב נראה טוב עם מעטפת מתכת נתונים יפים אבל בעיה שהבנתי שיש לו זה רמקול יחסית חלש. לפיפו יש שם של איכות בניה יותר טובה ואותם נתונים מרשימים למרות שלדעתי הקיוב נראה יותר טוב, עכשיו גם ראיתי שלm3 יש 2 סוגי לוח שאי אפשר לזהות כרגע רק ע"י פתיחה של המכשיר ויזואלית, ואם זה בא אם הלוח הישן אי אפשר לעדכן גירסא כי אז המכשיר הלך... אשמח לעזרה והמלצות לגביהם או מכשירים אחרים בנוסף שמתי לינקים של אתרים אשמח לשמוע גם חוות דעת על האתרים.. http://www.tinydeal.com/pipo-m3-101-android-41-1080p-hd-dual-core-tablet-pc-w-hdmi-p-69930.html http://www2.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android-4-0-dual-core-rk3066-…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מכשיר ה-S3 שרכשתי מחנות פרטית (לא מחברה סלולרית). ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת שהטלפון יחובר לחברה הסולולרית (שבמקרה שלי היא סלקום) כדי שאוכל לחייג, לשלוח SMSים וכו'..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את ה-S3 מ-HANDTEC ורציתי לדעת אם הם באמת מביאים לך פלאפון חדש נטו שלא נגעו בו קודם כאשר הדבר הראשון שתראה כשתפעיל אותו יהיה הגדרות ראשוניות למכשיר. אני שואל זאת כי אני יודע שבארץ מלא חנויות משחקות עם המכשיר לפני שמוכרות אותו (מתקינות רומים, עברית וכו'). מה אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-