עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by galh,

שלום,יש לי IAUDIO G3 ויש אפשרות לLYRICS.סבבה,שמתי מילים איפה שצריך בהגדרות של השיר.עכשיו השאלה איך אני רואה אותם לעזעזל? את הספרון הדרכה אין לי,כי אמא שלי זרקה אז בבקשה תעזרו לי תודה גל

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  2. שלום, פתחתי ת'רד על נושא דומה לאחרונה, אך הגעתי למסקנה ששם "קפצתי מעל הפופיק". התחילו להיות לי תהיות בסיסיות יותר. אז כך: כרגע אני מנוי של "פלאפון", עם מסלול חיילים הישן (אזי, כ 220 שקל עבור 600 דקות שיחה). אני שנה לפני תום ההתחייבות. היה לי מכשיר SAMSUNG R510 אשר נהרס, והחלפתי את המכשיר ל TELIT X110 הישן של אמא שלי. (זה דור 2, CDMA, למי שתוהה) הבעיה: המכשיר הזה פשוט מסריח. חרא של מכשיר. הוא נורא עבה, להסתובב איתו בכיס זה קקה. אני מעוניין לרכוש מכשיר "חכם" אשר תומך בקישוריות wifi, וכן יהיה נוח יותר. מה התהליך אשר אני אמור לעבור, במידה ורכשתי מכשיר כזה? (אשר חייב להיות בעצם בדור 3 של GSM, כי אין דור 2 GSM בפלאפון - נכון?) האם אני פשוט אוכל לקנות SIM דור 3 מפלאפו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לאחר שכבר ראינו מכשירים גדולי סוללה בעבר, סמארטפון חדש מתוצרת Elephone מתיימר להיות הסמארטפון עם הסוללה הגדולה בעולם בקיבולת של 5,350 mah לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p5000-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%9f-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by surve1020,

חוץ מכמה סירטונים ביוטיוב עוד לא התרשמתי מיכולות התלת מימד של המכשיר..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shimronfio,

היי, קנינו לדוד שלי מתאילנד את ה- P7, האריזה הגיע עם שנאי אמריקאי, נסינו לחפש שנאי מקורי של Huawei אך לא מצאנו, במקום זאת קנינו לו שנאי וכבל של סמסונג... אבל שבדקנו גילינו שהשנאי של סמסונג עובד בצורת 5/2 וולט/אמפר, ואילו המטען של Huawei עובד בהספקים של 5/1 וולט אמפר, האם יש סכנה במטען של סמסונג שיכול לגרום לקיצור חיי הטלפון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ovid,

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין S3 ל X. ועכשיו קראתי שיוצא עוד חודשיים גרסה משופרת של ה X http://www.gadgety.co.il/46340/דיווח-htc-תחשוף-בקרוב-את-one-x-plus-עם-מעבד-tegra-3-משופר/ מבחינת דברים כמו תדר המעבד וכו' זה לא ממש מעניין אותי, גם כפול ליבה מספיק לי עם 1GHZ מצדי, העניין שכתוב שיהיה שם את מעבד TEGRA המשופר ,מה שיכול להיות ישפר את הסוללה שלו. מצד שני, הוא יוצא רק עוד חודשיים אז האם שווה לחכות? (בהנחה שהשמועות האלה באמת נכונות)/ עוד דבר , כשאני בצבא אני חייב להוציא את הסוללה מהמכשיר, איך אני עושה את זה עם ONE X?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  7. http://www.ainol-novo.com/ainol-novo10-hero-dual-core-tablet-pc-10-1-inch-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html עד לפני כמה ימים הוא נמכר ב-209$...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LIRON5721,

סירטון שמראה את העמידות של הS4 זה גרסה מיוחדת של S4 ?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by poogy,

היי מחפש מדריך הפעלה מקיף/מלא( כל האפשרויות) בעברית לנקסוס 5 בתודה poogy

• 3 תגובות
    • 8.3k צפיות
  10. היי. שימושים עיקריים-גלישה. לא משחק כלל ולא משתמש באפליקציות כמעט בכלל. בקושי מאמץ את המכשיר. מעדיף לשים דגש על מסך גדול (לפחות 5.5") וזמן סוללה טוב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by אSף,

יש משהו כזה? שיחזיק אינטרנט, GPS, ויעבוד טוב ברשת של הוט מובייל. וזהו בעצם..לא כזה מעניין אותי משחקים/אפליקציות כבדות וכו'. מה מומלץ מבחינתכם?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היצרנית הסינית הגדולה מנסה להמציא מחדש את הטאבלט עם משטח מגע גדול שמחליף את המקלדת המוכרת לנו לכתבה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by splitman,

שלום, אני מחפש טאבלט שיכיל GPS , בלוטות', ואפשרות לגלישה סלולרית. רוב הטאבלטים הם ללא התכונות הנ"ל. תוכלו להמליץ לי בבקשה על טאבלט שכן מכיל את הדברים האלה? הסתכלתי על asus transformer prime e pad tf201, אך הוא ללא תמיכה ב3G. יש אפשרות להשתמש בו ב NETSTICK ? ובמידה וכן - האם הוא מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מישהי שאני מכיר מחפשת נגן אצטט אותה לא יודעת, שינגן. לא צריכה וידאו. לא צריכה ריצות. נפח- לא חשבתי על זה. סטנדרטי, מה שזה לא אומר. שיחזיק הרבה זמן. לגבי מחיר, ברור שזול זה טוב, השאלה היא מה ההבדל בין מכשיר שעולה מחיר X למכשיר שעולה X+1000. אם ההבדל הוא באיכות סאונד- אני מוותרת, את הסאונד הטוב יש לי במערכת בבית. אם ההבדל הוא בפונקציות שאני יכולה להסתדר בלעדיהן- גם מוותרת. פליי סטופ קדימה אחורה עבור אלבום- זה מספיק לי. אם ההבדל הוא בכמה זמן הוא יישרוד איתי או בגודל שלו- אז אין לי בעיה לשלם יותר. חשבתי על IPOD NANA 4 ג'יגה בשבילה יש למישהו הצעות אחרות ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. התגלגל ליידי MIO 558. אין לי מושג מה לעשות איתו >: מכירה לא באה בחשבון.. מה אפשר להתקין עליו? על אילו תוכנות אתם ממליצים? כיוון של רעיון של שימוש בו? תודה!

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  17. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by עובד,

שלום, פיתחתי משחק חדש לאנדרואיד.. זה המשחק הראשון שלי.. אשמח לקבל ביקרות, הצעות לשיפורים ודיווחים על באגים.. שם המשחק Dozzle המטרה להעביר קו מהמספר הנמוך ביותר למספר הגבוה ביותר הכי מהר שאפשר. אפשר להתחרות עם חברים ע"י פרסום התוצאה בפייסבוק https://play.google.com/store/apps/details?id=ovi.dozzle

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יום הרווקים שובר השיאים כבר חלף לו, אך בחנויות המקוונות מהמזרח הרחוק המבצעים המעניינים לא נפסקים לכתבה

20. Started by LimaC,

שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה ולילה ט…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. השאלה שלי היא אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית, אוכל ללכת לחברה סלולרית ולבקש את מסלול החיילים שהם מציעים או שאוכל לקבל רק את המסלולים המוצעים לכלל האוכולוסיה? או שזה לא תקף במסגרת ניתוק זיקה? כי קראתי משהו באתר שאומר שזה לא תקף: על-פי פרשנות חברות הסלולר, כאשר חברת הסלולר משווקת מסלול לקהל יעד מסוים ולא אל כלל האוכלוסיה, היא רשאית להתנות את ההצטרפות למסלול ואת כל ההטבות הכלולות בו, ברכישת מכשיר אצל החברה. בהתאם לכך, לא חייבים לאשר הצטרפות למסלול כלשהו במידה שלא נרכש מכשיר מהם, ומכאן שחוק ניתוק זיקה לא חל על מסלולי מבצעים אלו .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mr-z,

היה לי K800i במשך שנתיים והיום כנראה הלך טוטאלית (נמצא בתוך דלי עם מים וחומר ניקוי, לאחר שנפל לי מהכיס במהלך המשמרת בארומה ) הפלאפון שלי משמש אותי יותר ל"תיעוד רגעים" ולהעביר זמן פנוי מה שחשוב לי בפלאפון (שה-K800 ענה עליהם דיי יפה לדעתי) זה: 1. פלאפון עמיד שמרגיש בנוי בצורה איכותית ביד. 2. ממשק משתמש נוח וידודתי, קיימת חיבה לממשק המשתמש ולעיצובים של SE 3. יכולות צילום ומוזיקה טובות/סבירות. 4. זמן תגובה מהיר של מצלמה (זמן מהכניסה לתוכנה עד לצילום תמונן, וזמן בין תמונה לתמונה זריז!) 5.סוללה שתחזיק יומיים פחות או יותר. תוספות נחמדות: 1. חיבור אוזניות נורמלי 3.5MM 2. אפשרות לדפדפן נוח ו-WiFi לגלישה. 3.ספריית משחקים מעניינת ומגוונת. אשמח לקבל המלצות (מפורטות אם אפ…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  23. התקנתי היום את האפליקציה BATTERY DOCTOR מבית CM כדי לראות מה מבזבז סוללה וגם לחסוך קצת משאבים לאחר שקראתי טיפים לשמירת זמן סוללה ארוך יותר, רציתי רק להיות בטוח שאני לא פוגע במכשיר הטלפון תוך כדי השימוש באפליקציה, האם זה מספיק בטוח לעבוד איתה? ואם לא אז אסיר אותה ואני מקווה שלא הרסתי את הסוללה/מכשיר עצמו. גמר חתימה טובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by joel_p,

www.amazegps.com ה-url מוביל ל-http://dl.locationet.com/LNDownload/ אפשר לבחור משם גרסא לאירופה או לארה"ב (אין ישראל ) עכשיו אני רק צריך למצוא דרך להגיע לאירופה או ארה"ב ומשם אני כבר אסתדר! גילוי נאות: אני עובד חברת locationet.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by THE FOX,

מחפש סמארטפון בתקציב של עד 1500 ש"ח. החשוב שהנייד יהיה אמין ובעל זמן סוללה גדול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.