עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ddl,

שלום רב. אני כרגע לכוד בחברת סלקום לפרק זמן של יותר משנה [אלא אם אני משלם 1400 שח קנס יציאה]. יש לי מכשיר דור 2 פשוט שהתיישן ואני רוצה להחליפו. במכשיר החדש שאני יקנה באחת החנויות אני יוודא שתהיה לו תמיכה גם בדור 3 תדר 850Mhz. ככה אני יוכל לעבור איתו [שההתחיבות לסלקום תפוג] לכל חברה סלולארית בארץ. אני מעונין במכשיר שישמש בעיקר לשיחות, לא רוצה חבילת גלישה וגם לא לשלם על חבילת גלישה, בחיפוש ברשת עלה NOKIA C2-01 בדגם שתומך בתדר דור 3 850Mhz, אבל כל מכשיר אחר עם ספיקר עוצמתי שתומך בתדר הזה יתקבל בברכה. השאלה שלי היא [ותסלחו לי אם זאת שאלת קיטבק, אני לא מבין בזה], אם אני משתמש במכשיר דור 3 לשיחות טלפון בלבד, האם אני מקבל חיובים על גלישה? אני מתכוון כאן לכל רשת שהיא: סלקום, פלא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מחפש מכשיר סמארטפון תקציב :1700 ש"ח שימושים: ג'יפיאס, לקיחת הערות, ניהול פגישות, שמיעת מוזיקה, צילומי מסמכים(ע"י תוכנת סקנר) לכן זקוק לפלאש, ומסך קריספי(תצוגה טובה ולא מגורענת) WIFI , ותמיכה ברשת גולן טלקום+אורנג'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה לא נותן את גלי בין ,אבל כן את הגירסה האחרונה של ICS שחוץ מהדברים שסמסונג עצמה הכניסה ,זה אמור לתת את זה עם משדרגים מ4.0.3 אבל יכול להיות ,ואני לא זוכר שהרישמית הקודמת למכשיר היתה נמוכה מזה ובמיקרה כזה מקבלים גם את בכל מיקרה שידרגתי ,אבל לא בדקתי לעומק דברים המכשיר עבד לי מצוין גם לפני ,לדברים הקלילים שאני עושה איתו 99% מהזמן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by bennybl,

שלום, המכשיר אמור להגיע לחבר בארה"ב בעוד מספר ימים, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח אותו משם לארץ? ומה הדרך עם הסיכויים הקטנים ביותר לתפיסה במכס? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by Jabberwock,

שלום אני מחפש סמארטפון בזול, התקציב עד 1,000 שקל. הסתכלתי בין Samsung S5830 Galaxy Ace ל-Motorola Defy Plus ואני לא יודע מה לבחור. אולי יש עוד סמארטפונים שאתם מציעים? מה הדרישות שלי: שיראה מודרני ולא מעפאן. וכל השאר זה רק תוספות. אה וגם שהבטריה תחזיק יחסית.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. השאלה בכותרת ,אין לי מושג אם זה מתאים לנושא של הפורום הזה אך אם מישהו יודע אם יש דרך לפתוח(או לעשות המרה ככה שיפתח...) קובץ PDF על מכשיר S3 אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מקור - XDA ממש "באג" במערכת הוא טוען שאחרי 5 ימים היא פתאום הופיעה! ממש מוזר, אני לא חשוב שנמלה יכולה להכנס לדבר כזה, אז.. כנראה היא הגיעה ביחד איתו מהמפעל http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2041804

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי אקספיריה S בקושי יום וחצי, עברתי מ IOS היום אני נכנס למנהל הקבצים פתאום רצות לי למטה GOOGLE ADS למישהו יש מושג איך מעיפים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קרוב משפחה שלי נוסע לניו יורק בסוף החודש וחשבתי לבקש להביא Galaxy 3 אבל מבדיקה קטנה באינטרנט עולה שהמחיר בארה"ב זהה ובחלק מהמקרים יקר יותר מהמחיר בישראל. כמו לדוגמא http://www.jr.com/samsung/pe/SAM_I930032BL/ או כאן http://www.walmart.com/ip/Samsung-Galaxy-S-lll-I9300-GSM-Phone-Pebble-Blue-Unlocked/21281013 כלומר בסביבות 2800 שקל (700$) כאשר ב ZAP המחיר מתחיל מ 2600 שקל. כל העסק נראה מאוד מוזר בהתייחס שכל הזמן אני שומע כמה יקר לקנות סלולר בישראל ושבארה"ב המחירים הזולים ביותר בעולם. אז מה דעתכם אולי אני מחפש במקומות הלא נכונים או שאולי המחירים בארץ מצוינים ובכלל לא שווה לקנות בחו"ל ? שאלה נוספת, האם כבר ניתן להשיג את ה נקסוס 4 בחנויות בניו יורק?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by alone66,

האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום יש ברשותי טלוויזיה 32 אינץ של סמסונג עם 2 חיבורי HD אך ללא חיבור USB. אני רוצה להריץ עליה אנדרואיד מלא ומתעניין במכשיר הזה MK802 III . האם אוכל להפעילו ללא USB בטלוויזיה? האם הוא חייב גם חיבור חשמל? האם יצא משהו טוב יותר לשוק שאתם ממליצים? מאיפה הכי זול להזמין אותו כיום? תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מצאתי את הסלולרי הזה http://www.everbuying.com/product234501.html רק רציתי לדעת אם הוא יפעל בארץ. תודה. עריכה: באורנג' או גולן טלקום.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by נעמה וילדו,

היי, אני רוצה לקנות DVD נייד מתנה לאחיינים שלי. הוא נועד רק לצפייה בסרטים מצוירים בזמן נסיעות ארוכות ברכב, בטיסות וכו', ואך ורק לשימושם של הילדים. מצאתי אחד של Apex שמתאים במחיר ונראה לי בסדר, למישהו יש ניסיון עם החברה מבחינת אחריות וכו' שיכול להגיד לי אם זה בסדר לקנות? תודה

16. שלום, יש לי מכשיר עם ICS ושיניתי את השפה לעברית עם תוכנת morelocale2. הבעיה היא שכשמשנים את השפה הכיוון מתהפך - לדוגמא האייקונים בסרגל למעלה (בטריה וכו') עוברים צד, כנ"ל בחלון אפליקציות. זה די מעצבן כמו הגרסאות של וינדוס בעברית שמגיעות עם תפריט התחל בצד ימין. האם יש דרך לשנות את השפה לעברית ועדיין לשמור על הכיוון המקורי?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by alex28,

אני קניתי גלקסי 3, אני רוצה להוסיף זיכרון השאלה מה הכי טוב לקחת 16 או 32 ואו 64? ואיזה חברה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.amazon.com/Toshiba-Encore-WT8PE-B264-8-Inch-Tablet/dp/B00R2HRYXU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1423334658&sr=8-1&keywords=toshiba+encore+2+write+8בגודל

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לחבר דונגל EZCAST לטלויזיה. הדונגל הוא בעל שני חיבורים: מתחבר לטלויזיה בשקע HDMI, והוא מקבל אנרגיה משקע USB. הבעיה היא שלטלויזיה אין שקע USB. לכן חשבתי לחבר אותו לשקע בקיר באמצעות external USB power supply אבל לא יודעת כמה אמפר. על הדונגל כתוב שצריך "לא פחות מ- 800mA". אבל כמה...? אם אקנה רכיב של 1A או יותר, האם זה יפגע בדונגל? האם הדונגל הוא זה ש"קובע" כמה זרם הוא יקח, ומגביל את עצמו כדי לא להפגע? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by שניצל,

אהלן! אני רוצה להחליף את ה-Motorola Atrix המזדקן שלי במכשיר חדש. אני מחפש מכשיר באותו סדר גודל, ולפי מה שראיתי שני המכשירים בכותרת (וה-z1 compact) הם הקומפקטיים היחידים שאינם מסורסים לעומת אחיהם הגדולים. מבחינת רוב המפרט (כוח עיבוד, מצלמה, מסך) המכשירים די דומים, אבל לכל אחד יש יתרונות משלו: ל-Z3 Compact יש סוללה משמעותית יותר גדולה, הוא עמיד בפני מים ואבק, יש לו חריץ microSD, והממשק שלו קל יותר (אני לא הכי מת על ה-Touchwiz) ה-Alpha יותר זול, יש לו סוללה שניתנת להחלפה, מגיע עם 32gb זכרון אחסון לעומת 16 ב-z3 (אמנם אין לו מקום להרחבה, אבל 32 זה די והותר בשבילי - כרגע יש לי 16 שאני בקושי ממלא), ולמיטב הבנתי הוא יותר חסין (לא בפני מים ואבק, אבל כן חסין יותר, והבנתי שהזכוכית …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Demagh,

היי, אני רוצה לקנות Hotspot סלולארי נייד לשימוש בטיולים בחו"ל, כזה ששמים בו כרטיס סים והוא עושה WiFi מהרשת הסלולרית. זה נוח כי בד"כ אני טס עם חברה שלי וככה יותר קל לחבר 2 פלאפונים לאינטרנט, פלוס זה חוסך לפלאפון סוללה. יש משהו מומלץ? האם הדגמים הסיניים של המכשירים האלה תופסים תדרים "של המערב"? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. עוד לפני ההשקה הרשמית של סמסונג ידענו שמכשיר ה-Galaxy S6 החדש של החברה יהיה אחד מהסמארטפונים העוצמתיים ביותר בשוק, אך תוצאות חדשות של המכשירים החדשים מפתיעות אותנו עוד יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-galaxy-s6-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%97/

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. סוני מציגה את מכשיר הביניים החדש שלה, ה-Xperia M4 Aqua, בתערוכת MWC לצד טאבלט הדגל החדש של החברה, ה-Xperia Z4 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by songbird7,

שלום חברים , אני מתכוון לקנות את ה - NOTE 3 דגם N9005 השאלה שלי היא , האם באמת מוכרים את הדגם הזה בארץ כחדש , או שכולם מוכרים אותו כמכשיר " מחודש " או " מוחדש " ? כי אני זוכר שיש גם איזה קטע של נעילה איזורית שמצריכה לפרוץ את המכשיר ולהתע סק איתו כדי להתאים אותו ל-SIM ישראלי ... אז מעניין אותי לדעת אם " מתע ס קים " עם הפלאפון לפני שמוכרים אותו באריזה חדשה נ.ב - ה סתכלתי באתרים של חנויות פרטיות מוכרות ( שמחזיקות כמה סניפים ומוגדרות כידועות ואמינות ) וראיתי שהרוב לא מציינים אם הדגם הזה חדש או " מחודש / מוחדש " האם נראה למישהו שמבין בעניין הזה , שרשת של חנויות פרטיות תמכור מכשיר " מחודש / מוחדש " כמכשיר חדש ? תודה מראש לכל העונים , ואני יודע שקצת חפרתי : ) , אבל …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by geigera,

שלום רב יש לי את המכשיר חצי שנה אם הגרסה האחרונה של האנדרואיד (נדמה לי לוליפופ). מדי פעם כשאני מדליק אותו הוא נתקע בשלב העלייה (עם העיגולים שרצים לכל הכיוונים) ורק כשהסוללה נגמרת אפשר לטעון אותו ולהדליק מחדש. בדרך כלל זה קורה כשאני מנסה להדליק עם סוללה חלשה. הפעם זה קרה עם סוללה חצי מלאה, ואני לא בטוח אם זה קרה באמצע שהיה דלוק או שהוא נכבה. בקיצור, שעות שהוא תקוע וזה יכול לקחת עוד ימים. יש משהו לעשות לפני שאני מבזבז זמן והולך לחנות (זה עוד באחריות)? אם לא, מה לבקש מהחנות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים