עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ראיתי אצל חבר מכשיר כזה שהוא שם בתוכו 2 סוללות AA ויש לו יציאה לפלאפון וזה מטעין לו. אתם יודעים איך קוראים למטען הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ORLY9992,

כל הנושא הזה לא ברור לי בכלל. איך עושים זאת ? אני יודעת רק שאני צריכה כבל מיני usb שאותו צריך לחבר מהמחשב לסמארטפון . כרגע אני עם האייפון s4 שישן כבר ואני מתכוונת לקנות סמארטפון חדש. לכן אני שואלת וחשוב לי לדעת בנושא של שירים עדיף מכשיר אנדרואיד לקנות ולא אייפון ? כי אני רואה שבכל הנוגע לתחום הזה הרוב מעדיפים אנדרואיד ולא אייפון , לא ?? עם האייפון שיש לי אני יודעת שיש את תוכנת Ituns אבל זה לא ידוע לי ממש איך משתמשים בה להורדת גם רינגטונים וגם ובעיקר שירים רגילים מלאים של mp3 כי לא הכל חינמי והרוב בתשלום להוריד משם. באנדרואיד גם צריך תוכנות להורדת שירים וגם שם זה כזה עניין להוריד ולא פשוט ומעצבן כי הרוב בתשלום כמו באייפון?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by Vidati,

אני שיש את ההפשרות הזאות שאפשר להציג את המילים של השירים אבל אני לא יודע איך עושים את זה... נגיד ויש לי את הקובץ TXT של המילים, מה הלאה? תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  4. שלום למומחים הגיעה שעתי להחליף את הגלקסי 4 שלי, לאחר ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (משחקים/ מוזיקה / רומים / וכו׳ וכו׳) כעת שהגיעה השעה להחליף מכשיר, אני מתלבט אם ללכת על מכשיר סיני טוב כמו הרדמי נוט 4 או גלקסי 7 / 8 . אני לא בטוח מה איכות החומרה והעמידות לאורך זמן של המכשירים הסינים. אני מחליף טלפון בממוצע כל ארבע - חמש שנים, הסמסונגים למינהם הוכיחו את עצמם, היה לי גם את הגלקסי 1 ואת ה 4 שכל אחד החזיק אצלי בערך 4 שנים, ואם הייתי שומר בעוד יותר קנאות הייתי יכול לנצל את ה גלקסי 4 עוד שנה לפחות. בשורה התחתונה אני זקוק למכשיר לטווח ארוך, שיחזיק מעמד ברמת ביצועים גבוהה גם אחרי תקופה ארוכה. האם המכשירים הסינים למינהם, מסוגלים לזה? נוט 4 / וואהווי …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gnagar,

מחפש מתאם BLUETOOTH למחשב ל- N73 מצאתי כמה בזאפ, מחפש משהו זול וטוב על מה אתם ממליצים ?? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by idb1,

שלום לכולם. רציתי לרכוש כרטיס זיכרון ובנוסף כרטיס wifi לppc mio 350 שלי. ידוע לי כי ישנם התקנים נפרדים של כרטיס wifi ובלותות' ושילוב יחיד שמצאתי הוא שילוב של כרטיס sd 2 ג'יגה ובנוסף ניתן לחבר לו usb. רציתי לדעת אם קיימים שילובים נוספים של כרטיס זיכרון בעל נפח של 2 ג'יגה (או אחר) ובנוסף כרטיס wifi או כל שילוב אחר מלבד usb. תודה על העזרה. עידן.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by eegg,

רציתי לדעת אם יש למישהוו את הנגן הזה ורציתי לדעת אם הוא נשמע טוב וגם אם רואים בו וידאו טוב

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by cateye,

היי, שידרגתי את הTouch Cruise שלי לWM6.1 ומאז הדברים לא עובדים הכי טוב.. כולל זה שהIGO8 לא עובד בכלל מישהו יודע איך אני יכול להתגבר על זה או איך אני חוזר לגרסת הWM6 שלי? אני דיי צריך את זה כי לא נוח לי בכלל להשתמש בזה ככה, בבקשה בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Iriver IFP1090 256Mb - ב - 394 Or Iriver IFP795 512Mb - ב - 399 Or Creative Muvo Slim 1GB - ב - 472 Or MZNE410 Sony - ב - 328 תקציב: 400-500שח רצויי פחות כדי שישאר לאוזניות תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ac1240,

נכון יש את הקיצורי דרך במסך (בערך 6 סמלים) איך אני מעיף את זה זה מפריע לתמונת רקע תודה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  11. היבואנית אלקטרה, כבר לא מייבאת, לחנות כבר אין אותו, לחנויות אחרות גם אין אותו... מה אני עושה אני חייב את הכבל אחרת הMP3 הולך לפח. אם מישהו יודע איפה להשיג כבל כזה אני ממש אודה לו: http://www.minidisc.com.au/images/(1067).jpg

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  12. המסך החדשני מצליח לדחוס רזולוציה של 2560x1600 פיקסלים בגודל אלכסוני של 4.1 אינץ\' ומקבל את התואר \'המסך הצפוף בעולם\' - בהפרש ניכר מהתחרות הקיימת לכתבה: http://hwzone.co.il/sharp-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-736-%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oDot,

במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לקנות טייפ מנהלים ואני קצת מבולבל ממה שיש בשוק התקציב הוא עד 500 שקל (אבל עדיף אותו נגן עם פחות מקום בשביל 400 שקל, כלומר אני לא אשלם רק בשביל עוד מקום איחסון). הנגן צריך להקליט בMP3. ראיתי שיש לPHILIPS טייפ מנהלים די טוב וגם לIRIVER, אבל גם של סוני ופאנסוניק באים בחשבון. תודה[br]פורסם בתאריך: 21.05.2010 בשעה 00:20:14 מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תקן טעינה אלחוטית מעודכן יתמוך בהעברת הספקים גבוהה משמעותית, שתוכל לטעון כל סמארטפון מהר ממש כמו האפשרות החוטית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%aa-%d7%aa%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב, ברשות חבר מכשיר MIO אשר עליו מותקנת מערכת הפעלה של מיקרוסופט - POCKET PC, עכשיו ממה שהבנתי האיש טוען שיש לו "GPS" ועם טענה זו מתבסתת גם התוכנה DESTINATOR, עכשיו הגיוני שהתוכנה רצה על ה POCKET PC ולPDA של MIO יש אנטנת GPS. עכשיו האיש טוען שיש לו בעיה בPDA כיוון שכל פעם שהוא לא מטעין את ה PDA במקרה של יום אז כל המידע נדפק וחייבים לאתחל מההתחלה, לא מצאתי פתרון לבעיה כי לא כל כך הבנתי מה הוא אומר, האם הדבר אפשרי? . הוא טוען שהמכשיר עצמו דפוק כיוון שאם לא מטעינים את המכשיר כל יום אז המידע נדפק וצריך להתחיל מההתחלה.. נשמע קצת לא הגיוני, אם המכשיר עובד והמערכת הפעלה עובדת אז קצת מוזר שישנה בעיה בחומרה, אולי הבעיה היא בתוכנה עצמה של הדסטינאיטור ויש צורך לקנות מקורי ? האם…

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  17. יש לכם המלצות לחנויות אמינות במרכז עם מחיר אטרקטיבי? שיהיה להם שירות טוב,אחריות טובה,נותנים באמת מכשירים חדשים מהקופסא וכו' תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אח שלי נמצא בתאילנד ויכול לקנות לי מכשיר. אני רוצה סלולרי משולב PDA שיהיה נוח לשימוש עם איכות סלולרי טובה. בנוסף, קריטי שיהיה WIFI ו - BT, וגם רצוי שתהיה מצלמה. חשוב שהמכשיר יעבוד בארץ - עדיף בסלקום - שם אני נמצא כעת. GPS זה בונוס נחמד מאד. אני מתלבט לגבי ה - HTC TOUCH שלא מצאתי עליו מספיק חוות דעת ה - P51 של BENQ שלא מוכרים בכלל בארץ (הוא יעבוד פה?) ה X500 של ETEN (מוכרים אותו בכלל בתאילנד ומה המחיר שלו שם?) ה - 3600 של HTC אשמח לחוות דעת, הצעות למכשירים אחרים ועוד... המכשיר ישמש אותי בעיקר כפלאפון, יומן, צפייה במסמכי אופיס, לא חובה מקלדת... אינטרנט כמובן, ג'י פי אס די חשוב אבל לא חובה בתנאי שיש BT... חשוב לי לדעת בעיקר בעניין התאימות לארץ וכמה המכשיר נוח לש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AmitDanan,

האם העידכון האחרון פתר את הבעיה של הסוללה??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by VanHalen,

אני רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו מכשיר כזה. אני מחפש מכשיר לאדם מבוגר שכל רצונו הוא טלפון אכותי + WAZE. זה הכול, לא פחות ולא יותר. השאלה האם המכשיר הזה עומד במשימה הזאת בכבוד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by simla101,

שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by מחנם25,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת GPS מתלבט בין 2 דגמים : 1. Mio Moov 500 2. Mio C520 על מה אתם ממליצים ? או שיש דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם ? התקציב או עד 1000-1300 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב אז אפשרי להגדיל את התקציב. מה אתם אומרים על 2 הדגמים האלו במידה והשניים למעלה לא שווים את ההשקעה ? NQ505 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= NQ555 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=749&keySearch= אם יש דגמים אחרים על אותו סגנון אז אשמח לשמוע. תודה, מני

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tmpusr,

למילואים - רק אם אפשר לא משהו מפלצתי.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by CodeNinja,

במחשב אחר התקנתי (שוב) אקליפס,SDK ואמולטור.. אבל כשאני מנסה לפתוח אפליקציה שלי (שנפתחת במחשב אחר) באמולטור (בפעם הראשונה) הוא כותב לי: waiting for HOME ("android.process.acore") to be launched... והאמולטור לא נפתח כמו שצריך.... כלומר, ניתקע במצב הזה עם האנימציה "ANDROID" בהתחלה. מה עושים? יכול להיות שהטעינה הראשונה שלו לוקחת זמן? כמה זמן? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום זה בטח ישמע מאד מוזר, אבל אני מחפש טאבלט, כמה שיותר קטן מבחינת גודל מסך, ושכולל כניסת Ethernet - RJ45. מישהו מכיר משהו כזה? ככל שהמסך יותר קטן, ככה יותר טוב. תודה רבה!! card

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.