עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iakovl,

הוא כאן, אחרי יותר מדי שנים עם ה6120C רק להזמין לו ראש נורמלי למטען (אנשים, לינקים בבקשה)

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by liho,

יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by יוספי,

סיימתי קורס cpp למדנו על מחלקות הורשות פולימורפיזם,מחלקה אבסטרקטית,עבודה עם קבצים בינארים וכו כמה יהיה קשה לעבור לפיתוח אפליקציות? אני יודע שהפיתוח הוא ב java (יש אפשרות ל cpp??) ושאלתי היא 1, כמה זמן יקח לעשות את המעבר הזה? 2,האם יש מדריכים שמסבירים על המעבר הנ׳ל 3,האם הרמה שלמדתי ,היא הרמה בפיתוח אפליקציות\יותר\פחות? תודה

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by ofirrjd,

היי עבור G3 שנקנה בחנות לא מהיבואן הרשמי. יש בעיה עם התקנת העברית. האמת, נמאס מכל הקומבינות... יש אפשרות להתקין את המערכת כפי שרונלייט מספקים? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by orila,

שלום לכולם יש לחברה שלי מכשיר גאלקסי S1 עם גירסה שהגיעה מסלקום (גירסה 2.1) אני אשמח להסבר מפורט איך אפשר להחליף לו גירסה וגם מה זה אומר כי אם אני מבין נכון מדובר בגירסאות שמפתחים עצמאיים מעלים ולא במשהו "רשמי" יצא לי לקרוא בכמה אתרים על איך להגיע למצב downlode עם הנייד ותוכנת ה odin אבל לפני שאני מחרב לה את הנייד ומסדר לעצמי מקום של כבוד על הספה בלילה , אני אשמח לעזרה תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by XCG120,

רציתי לשאול מבחינת אבטחה ופרטיות עד כמה הטלפון הזה איכותי ומוגן או שזה רק גימיק של החברה מדובר על דגם BlackBerry DTEK60 האים יהיה אפשרי לעדכן אותו לגירסה החדשה של אנדרואיד עים כמובן התוכנה של בלקברי? וממה שהבנתי התוכנה של בלקברי יכולה להתריע ולחסום אפליקציות שניגשות לתמונות מצלמה וכו... האים לפי התוכנה של בלקברי יש את "הביטחון" להוריד כול אפליקציה בלי חשש אים הגישה חסומה או שהחסימה רק שהטלפון נעול? מה הגודל של המסך בכללי של הטלפון הזה ,לא רק של התצוגה? תודה מראש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמה שאלות למי שבאמת מבין את עולם האנדרואיד. זכרון: מה ההבדל בין ROM ל-RAM ל-USB STORAGE ? אם יש לי SGS2 עם 2GB RAM ו-16GB STORAGE, למה אני רואה ש-"נגמר" לי הזכרון כי האפליקציות תופסות 1.7GB ? יש לי עוד הרבה זכרון במשהו שנקרא USB STORAGE (ועוד זכרון בכרטיס חיצוני) מה ההבדל בין ה-2GB שהאפקליקציות מותקנות בו ל-16 ? כמה מקום יש ל-ROM ? איפה הוא מאוחסן ? מה יושב עליו ? מערכת הפעלה: כשאני מתקין ROM של סמסונג - מה אני מתקין ואיפה ? כל הישומים שלי נשמרים וכל המידע נשמר. כשאני מתקין ROM של CM זה מוחק הכל. מה ההבדל ? כשמתקינים ROM MANAGER (CWM) מה הוא מתקין ואיפה ? זה משהו שמותקן ב-BOOT SECTOR של המערכת ? תאורטית אני יכול לנהל 2 ROM במכשיר אחד ? ה-ROM מכיל את גרסת האנדרואי…

8. עזרה צריך שתזבירו לי איך לכוון את האקולייזר שזה ידגיש את הבאסים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by eliil1,

חיפשתי ברשת ,גוגל וזה אבל לא מצאתי הרבה , הבנתי רק שזאת מערכת הפעלה עם קוד פתוח כמו לינוקס , אבל חוץ מזה... היא טובה?מהירה? בערך כמו WM CE 6 ? סימביאן? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שירות ה-YouTube Red בתשלום חודשי מקווה למשוך אליו נרשמים חדשים עם סדרה מקורית שבמרכזה אפליקציית ההיכרויות הנודעת לכתבה

11. עתידות - Redmi Note 9 5G ו-Redmi Note 9 Pro 5G עתידים להפוך למכשירי הדור החמישי הזולים ביותר בישראל בתוך כמה חודשיםלכתבה

12. Started by do_k,

לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  13. יש ברשותי iPod Nano מהדור הרביעי. לא נגעתי בו כמה זמן אז החלטתי לטעון ולפרוק אותו. שמתי על איזה שיר (שאורכו במקרה 4:02) REPEAT. האיכות היא 128 KB/S VBR בפורמט AAC שקודד דרך iTunes. הווליום הוא על האמצע. לפי מה שהבנתי ככה פחות או יותר הם קובעים את חיי הסוללה. פשוט לשים שיר על REPEAT לא לגעת, באיכות "רגילה" ולתת למכשיר להתנגן עד שהסוללה תתרוקן (בלי "התעסקויות" באמצע). אני התחלתי את ה"מבחן" על האייפוד שלי בסביבות 4 אחה"צ אתמול. מה שאומר שעברו 25 שעות. מהאתר של אפל: http://support.apple.com/kb/SP497 כמו שאתם רואים בתמונה-- WTF??????? למה הסוללה על פחות או יותר חצי (45% בערך?) אחרי שהוא כבר היה צריך להתרוקן לפני שעה? ותכל'ס אפילו פחות משעה, כי שעה זה אם הסוללה של המכשי…

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  14. אני מחפש את העבה כדי שאוכל לחבר אלייו דיסק קשיח...לקחת לבסיס. איפה אני יכול למצוא כזה? הרוב היום הם הדקים האלו שאי אפשר לחבר אליהם (ככה הבנתי)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אפליקציית המסרים המידיים שלה יותר ממיליארד משתמשים עשויה להציג בקרוב עדכון שיאפשר לכם סוף כל סוף למחוק הודעות לאחר שהן נשלחו לכתבה

16. במקום לפתח ולשדרג את האפליקציה המרכזית של המדיה החברתית, השיקה Facebook אפליקציה המבוססת רשת השוקלת רק כ-252 קילו-בייט למדינות עם שווקים מתעוררים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%a1%d7%95%d7%9d-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-facebook-lite-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%90%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Yakim Peled,

ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  18. צמד דגמים בלבד שנותרו עבור נגן המוזיקה המצליח בכל הזמנים עשויים להוות את העדכון האחרון בהחלט שנראה במותג לכתבה

19. הפרוייקט השאפתני של גוגל לשליטה על-קולית במכשירים חכמים עדיין לא נראה באופק, אך יש מי שהצליחו ליצור לו מתחרה כבר עכשיו, באמצעות שעון חכם סטנדרטי לכתבה

20. מכשיר הביניים החכם היוקרתי ביותר של החברה נחשף פעם נוספת בעיצוב שונה - אך עדיין עם מנגנון מכאני אשר יהפוך את המצלמה הראשית גם למצלמת סלפי כשצריך לכתבה

21. שני המכשירים הראשונים עם שבב Exynos 1080 לא מגיעים אלינו סמסונג עצמה, למרבה הפלא - אבל עוזרים לנו להבין מה ניתן יהיה לקבל בשוק בפחות מ-2,000 שקלים בשנה שלפנינולכתבה

22. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913045 מעניין. (אני מניח שמדובר לא רק בגלקסי והמדיניות הנ"ל משפיעה על כל המכשירים של סמסונג)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מכשיר הדגל החדש של Meizu ינחת רשמית ברשת חנויות באג בעוד פחות משבועיים, עם תג מחיר שהצליח להפתיע אותנו לכתבה: http://hwzone.co.il/הסיני-הטוב-מכולם-סמארטפון-ה-meizu-pro-5-האימתני/

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by yonatan.mendelson,

מתרבים הדיווחים אודות ה-Meizu 16, מכשיר הדגל השאפתני החדש של היצרנית עם הנוכחות המשמעותית בשוק הישראלי לכתבה

25. כיצד מתכנן מוצר הדגל הראשון של היצרנית הסינית לשנה החדשה להפתיע אותנו? ברשת מציעים מספר תשובות שונות כבר עכשיו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.