עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שבוע בלבד לאחר ההשקה של מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact בארצנו הקטנה, נחשפים (לכאורה) פרטים ראשונים על מכשיר הדגל הבא של סוני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Jeka90,

אם רוצים לקנות מכשיר דור שלישי, חייבים לקחת תוכנית גלישה חודשית שבאורנג' עולה 15 ש"ח בחודש ובסלקום 20 ש"ח. בלתי אפשרי לבטל את התוכנית הזאת. שמעתי לפני כמה זמן שהגישו לבג"ץ על זה שזה לא חוקי, לא פייר וצריך לבטל את זה. מישהו יכול לעדכן אותי לגבי זה? מתי יהיה אפשר לא לקחת את התוכנית הזאת ובכל זאת לקנות דור 3? עכשיו יש גם את המבצע הזה בסלקום שאם קונים 2 מכשירים בדור 3 הראשון ב- 25% הנחה והשני ב- 75% הנחה. אני רוצה לקחת את המבצע הזה אבל אני לא רוצה לשלם סתם 40 ש"ח כל חודש...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי טלפון עם Android v8.0. קימפלתי תוכנית קטנה בשפת C, ותוצאת הקימפול היא קובץ בינארי, שמיועד להרצה ב-command line. פתחתי חלון Terminal, ואני אכן רואה את הקובץ כשאני עושה ls -al, וחסרה לו הרשאת הרצה. כשאני מנסה לעשות chmod +x או chmod 777 על הקובץ, כלום לא קורה. אפילו לא הודעת שגיאה, אלא פשוט אני מקבל שורה חדשה של ה-command prompt. אין לי root על המכשיר, האם יש דרך שאוכל לגרום לקובץ הבינארי הזה להיות עם ההרשאה המתאימה, כדי שאוכל להריץ אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dans41,

שלום, אני מחפש מקלדת לכתיבה ממושכת בנקסוס 7 החדש (מיועד לאופיס ואימיילים). אני מעדיף כמה שיותר שקטה ושתהיה קטנה (בלי numlock וכל התוספות הללו). יש משהו בשבילי? אין בעיה עם מקלדת bluetooth רק שיהיה לה זמן סוללה ארוך של לפחות 10 שעות עבודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. היי. יש בעיה בסוללה של הi9100 - לעיתים לפתע היא מתפרקת מהר מאוד וגורמת לכיבוי הטלפון מה שמצריך הטענה של הטלפון מחדש כדי להדליק אותו. בעיה מוכרת? שאלה נוספת, האם מומלץ לקנות סוללות מebay? האם ישנה בעיה לקנות 2450mAh, האם זה משפיע על גודל הסוללה? למשל: 2x Gold 2450mAh High Capacity Battery + Charger for SamSung Galaxy S2 II I9100 שבת שלום ותודה, אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Royh,

גלקסי טאב 3 זה המכשיר שיש לי הוא לא מקבל עידכון לקיט קאט . שזה מבאס המכשיר חדש והוא איטי אני הוספתי לו כרטיס זיכרון של 16 גיגה אך הכל נשמר על ה8 גיגה הפנימי מה ניתן להעביר על מנת שהוא יעבוד יותר חלק ? אין עליו משחקים או תמונות רק אפליקציות של מסמכים לא יודע מה ניתן לעשות

9. מותג ה-Honor של Huawei שובר שיא נוסף במימדים של המכשירים החכמים המיועדים להיכנס אל תוך הכיס שלנו לכתבה

10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%95-oneplus-one-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%91%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94/

11. דיסני נכנסת להילוך גבוה עם קו צעצועים רשמי נרחב שמושק לקראת בואו של הסרט החדש בסדרת מלחמת הכוכבים, כאשר גבוה מעל כולם ניצבת היצירה המדליקה של חברת Sphero לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רובוט-ה-bb-8-הוא-הצעצוע-המושלם-עבור-כל-ח/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. ראיתי מדריך באתר(לא יודע אם מותר להזכיר את שמו....) אשר מראה כיצד ניתן להחליף או להאריך את אנטנת ה GPS למכשיר N95. כמובן שזה מסיר אחריות וכו'. האיש אומר שהGPS לאחר המוד שהוא עשה, קולט אפילו בתוך הכיסים,בתוך הרכב, בתוך מאפרת הרכב ובבית. בקיצור, זה שיפור עצבני ביותר לאיכות הקליטה של אנטנת ה GPS. לשימושכך (אם אתם מעיזים!): 1. מסירים את האנטנה המקורית, וגם את 3 הפינים שמחברים אותה ללוח. (אני בטוח שתמצאו היכן נמצאת האנטנה לפי התמונות). 2. מלחימים לשם חוט דיי עבה(הבחור אומר 3" אני חושב שכדאי יותר דק ויותר ארוך). 3. לאחר המוד הזה, מקבלים FIX ללווינים תוך 5-10 שניות! וזה בתוך הבית ביום מעונן! 4.בבדיקה שהבחור עשה, יש קליטה של 50% מתחת ל 2 גגות, ו4 קירות. שזה מעולה! …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. טוב, יש לי iRiver H10 כבר כמה זמן. בדרך כלל, כשאני עושה pause למוסיקה ולוחץ ארוך על לחצן הכיבוי, הוא נכבה, ואז כשאני מדליק לוקח לו איזה חצי שנייה לחזור לשיר שניגנתי מקודם, באותו התקדמות בשיר רק על פאוס, והבטרייה נגמרה קצת. כאילו רק כיביתי את המסך אבל המשיך לעבוד. אבל מידי פעם כשאני מדליק לוקח לו איזה 10-15 שניות, כמו שצריך, בלי שום שיר והבטריה נשארה אותו דבר. איך אני שולט על זה? כלומר כל פעם שאני מכבה אני רוצה שיתכבה לגמרי, כי הבטריה נגמרת די מהר ככה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by taltarablus,

היצרנית הקוריאנית מציגה מסך בגודל 5.3\" שמיועד לסמארטפונים ומגיע עם מעטפת בדקיקות שוברת שיאים של 0.7 מילימטרים, תודות לטכנולוגיה חדשה בשם \"Neo Edge\" לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%98%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ליבות עיבוד חדישות, ליבה גראפית מעודכנת, זכרונות LPDDR5, מודם 5G עם מהירויות שיא ועוד מצפים לנו בסמארטפונים הבאים מבית היצרנית הקוריאנית לכתבה

16. Started by LRa,

אהלן, לפני כמה ימים נשברה לי הזכוכית של האייפד מיני. המכשיר עובד מצויין, רק שעל המסך יש סדקים. כמה יעלה לי להחליף את הזכוכית בארץ? האם עדיף להזמין מחו״ל ולעשות זאת לבד?(ראיתי שבאיביי זה נע בין עשרים לשישים דולר, מה ההבדל?) תודה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liiight,

Dell הציגה טאבלט חדש אשר קוטף את התואר \"הטאבלט הדק בעולם\", ומכיל מספר תכונות מעניינות ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%9c/

18. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by bati6,

קראתי כתבה באתר שיהיו כרטיסי זיכרון חדשים עם מהירות גבוהה יותר ואפשרות לשמור שם אפליקציות, רק לא ככ הבנתי במה הם יהיו שונים חוץ ממה שהזכרתי מכרטיסי ההרחבה שיש היום, והאם אפשר לשים אותם בכל מכשיר או רק במכשירים שיצאו בעתיד?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז אני לא ממש מרוצה מהממש הדיי איטי ולא זורם והמשחקים בכלל על הפנים... יש סיכוי שיהיו עוד עידכוניי קושחה שיתנו למכשיר קצת יותר מהירות? ואולי מסך בית כמו בN97? ואגב למי יותר מעבד וראם? אייפון או 5800?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by com,

שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by matan13,

שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המצלמה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.ainol-novo.com/ainol-novo10-hero-dual-core-tablet-pc-10-1-inch-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html עד לפני כמה ימים הוא נמכר ב-209$...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים