גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלעשות רוט לסמסונג גלאקסי אס3, מכיוון שלא הצלחתי (או שאולי אני לא יודע איך לעשות את זה) עם SuperOneClick. המכשיר שברשותי הוא סמסומג גלאקסי אס3 (gt-i9300), עם רום מקורי של סמסונג בגרסה 4.1.1 (XXDLID). מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מפרוייקט הגמר באוניברסיטה אני צריכה לבנות אפליקציית אנדרואיד מבוססת GPS התוצר אמור להיות מפה עליה מסומנים מסלולים בהם אנשים הלכו עם ניתוח כלשהו של הנתונים. כיוון שזו ההתנסות הראשונה שלי בפיתוח אפליקציות אני צריכה קצת ייעוץ, איך ניתן ליצור תיעוד על גבי מפה של מסלולים בהם הלך מישהו? אם יש בזה צורך, יש לי אישור מWAZE להשתמש בAPI שלהם. תודה גלית
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לאחר הסאגה שהיה לנו עם עסקת הטלפונים של הקיבוץ (פרסמתי על זה פוסט בעבר) החלטנו לעבור למסלול הזול יותר של הקיבוץ (5 שח לחודש) ולקנות סים של YOUPHONE. כדי לא לאבד את האנשים שמתקשרים לסים הישן אני ראיתי שיש מכשירים שאפשר להכניס להם שני סים (של שני קווים שונים), הדבר היחידי שחשוב לי בנוסף זה מצלמה כמו שתהיה כמה שיותר סבירה (אני מניח שמלצמה טובה יהיה קשה למצוא) מערכת אנדרואיד ושלא יהיה מאוד יקר אם יש דברים כאלה אשמח לקבל עליהם המלצה תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו ) בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב) ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס תודה.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי. כרגע אני משלם 240 שקל לאורנג' (חבילה שמהווה שריד לתקופה שלפני "המהפכה") ומקבל אינטרנט במהירות מגוכחת של מקסימום 1.5 מגה, העלאה של 0.3 מגה, ופינג באזור ה 150. זאת ועוד, לעיתים הוא מחליט להתנתק למספר שניות. בכל מקרה, שמעתי שלפלאפון יש את האינטרנט המהיר ביותר. האם יש דברים בגו? ומה לגבי יציבותו? בנוסף, יהיה נחמד אם תהיה אפשרות ל personal hotspot מבלי לעקוף את המגבלה (הלא חוקית) של המפעילה בדרכים עקלקלות. אני אציין שאני לא בדיוק נמשך למפעילות הקטנות והחדשות, אני מעדיף לחשוב שבמקרים של תקלות או בעיות כלשהן - יש עם מי לדבר. תודה.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט טוב וזול שיש לו אפשרות להכניס סים לרשת ואפשרות והוסיף זיכרון נייד ומצלמה קדמית, לא מדנה לי החברה ומאיפה העיקר שיהיה אמין והכי חשוב זול שיהיה שימושי בעיקר לסרטים מסמכים ומשחקים פשוטים. תודה!
-
- 24 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אני נתקל לאחרונה די הרבה בebay בטלפונים במחירים לא-רעים בכלל, רק שהם "נעולים" לרשתות מסויימות(AT&T, Verizon וכד'). האם יש דרך "לפרוץ" אותם ולאפשר להם לעבוד עם הרשתות הסלולריות פה בארץ?
-
- 28 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אז ככה, לפני זמן מה עשיתי הזמנה מוקדמת של ה aiki5 מבאג. ואז התחלתי כמו תמיד לחפש משהו טוב יותר. מצאתי את הדבר המושלם: XIAOMI M2 Quad core http://www.aliexpress.com/item/XIAOMI-M2-Quad-core-Android-4-1-MIUI-1-5G-CPU-4-3-IPS-1280-x720/674349160.html הוא חזק יותר יפה יותר מעניין יותר וכו, ממה שמצאתי באינטרנט מחיר שלו היה אמור להיות 350 דולר פלוס מינוס, בפועל לא מצאתי מי שמוחר ב 450 (כולל משלוח) שתכלס לא כל כך רע. אז להלן כמה שאלות, 1) מאיפה אני יכול לקנות את הxiaomi בפחות מ400 דולר אם יש מקום כזה בכלל ? 2) שווה לי בכלל לקנות אותו ב450 ולא את הaiki ? יש משהו שאני לא יודע על המכשיר? 3) אותה שאלה לגבי ה aiki, הוא לא מכשיר מושלם, אבל הוא זול יחסית, שורה תחתונה מה עדיף? . תודה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 tl;dr : האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר? נ.ב שי, לא ראיתי שהת'רד הועבר אז העתקתי אותו מפורום התייעצות.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי נוסע לניו יורק בסוף החודש וחשבתי לבקש להביא Galaxy 3 אבל מבדיקה קטנה באינטרנט עולה שהמחיר בארה"ב זהה ובחלק מהמקרים יקר יותר מהמחיר בישראל. כמו לדוגמא http://www.jr.com/samsung/pe/SAM_I930032BL/ או כאן http://www.walmart.com/ip/Samsung-Galaxy-S-lll-I9300-GSM-Phone-Pebble-Blue-Unlocked/21281013 כלומר בסביבות 2800 שקל (700$) כאשר ב ZAP המחיר מתחיל מ 2600 שקל. כל העסק נראה מאוד מוזר בהתייחס שכל הזמן אני שומע כמה יקר לקנות סלולר בישראל ושבארה"ב המחירים הזולים ביותר בעולם. אז מה דעתכם אולי אני מחפש במקומות הלא נכונים או שאולי המחירים בארץ מצוינים ובכלל לא שווה לקנות בחו"ל ? שאלה נוספת, האם כבר ניתן להשיג את ה נקסוס 4 בחנויות בניו יורק?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
נניח שאני מזמין טאבלט (או כל מוצר אחר) דרך אתר אינטרנט מחו"ל 1) מה גובה הסכום שממנו והלאה צריך לשלם מס? 2) מה גובה המס? 3) איך יודעים במכס כמה עלה לי המוצר בכדי לדעת אם לחייב אותי במס או לא? 4)האם יש הגבלה על מספר המוצרים שאני יכול להזמין ביום/בשבוע/בחודש/בשנה? הרי אם נניח הסכום שממנו צריך לשלם מס הוא 100 דולר לא הגיוני שאני אוכל להזמין כל יום מוצר ב-100 דולר ועדיין לא אשלם מס
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני שוקל לרכוש נייד מארה"ב (במשלוח ישיר או דרך מכר). עוד לא נסגרתי על הכיוון (אנדרואיד או RIM)... בגלל שההבנה שלי בסלולר די מוגבלת, רציתי לשאול האם יש דברים כלליים שצריך לבדוק/לחפש? - מבחינת שטויות של תדרים, סים וכו' (כרגע באורנג'..). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, כמי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הסמארטפונים (בעליו הגאה של מכשיר נוקיה 3100) אני מעוניין לרכוש עבורי ועבור אשתי שני מכשירים בתחום המחירים 1000 עד 1300 ש"ח. סדרת ה Xperia מסתמנת כאופציה מועדפת לאור חוות דעת שהתקבלו כאן ובאתרים נוספים. הדרישות הינן: 1. מכשיר 1 - מצלמה ראשית סבירה. מצלמה קדמית נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). 2. מכשיר 2 - מצלמה ראשית - לא משמעותי. מצלמה קדמית לא נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). לאור ריבוי המוצרים מסדרת ה Xperia בתחום המחירים שציינתי אבקש לקבל: 1. הסבר בסיסי לגבי פרמטרים נוספים שעלי לשקול לדעתכם בעת הרכישה לאור הדרישות שציינתי 2. הסבר בסיסי לגבי פערי המחירים (למשל, למה ה GO יקר מן ה U למרות נחיתות מבח…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לאחר חשיבה ארוכה וממושכת החלטתי להזמין לעצמי גלקסי נוט 2. מאחר ואני הולך להזמין אותו מ handtech.co.uk ואני יודע שזמן ההגעה שלו יכול לקחת הרבה זמן, החלטתי לא להסתכן ולרכוש לפניו או בצמוד עליו כיסוי. אני עובד בתעשיה ויש לי שתי ידיים (די) שמאליות, מה שגרם לכך שהגלקסי S שלי חטף על ימין ועל שמאל (ונגמר במסך סדוק שאני הולך להחליף בעצמי בימים הקרובים). אני לא רוצה להתפשר על ההגנה של המכשיר (לא, הוא לא הולך לצלול או להרטב בכלל) גם על חשבון הגודל- רק לא להגזים ולהמליץ לי לבנת סיליקון. באתחלה הייתי סגור על otterbox defender (עם הקליפס), אבל עכשיו קיבלתי שמועות שהסיליקון שלו מתרחב יותר מידי, והקליפס הוא סתם משהו שנשבר כמו כלום. לא רוצה המלצות על כיסויי "ספר" שמיוצרים מעור (הייתי מחל…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני ממש מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפש כבר הרבה זמן סטיק אנדרואיד שיעשה עבודה אצלי בסלון. הבנתי שלדור הראשון של המכשירים האלו היו הרבה בעיות (הMK802 וחבריו). אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות סטרימינג עם XBMC בעזרת WIFI ושאני אוכל לחבר אליו בנוסף לעכבר אוויר/מקלדת גם הארדיסק נייד של 500GB.ברוב המכשירים שראיתי יש רק חיבור USB אחד, כלומר שאם אני רוצה שלט והארדיסק אני צריך לקנות מפצל. אבל בUG007 יש גם בלוטות מובנה. השאלה היא אם אפשר להשתמש בו בכדי לעבוד עם עכבר+מקלדת ואז יש עוד USB פנוי להארדיסק נייד?למישהו יש את הUG007? הוא אמין? מריץ XBMC? קליטת הWIFI שלו טובה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אני מעוניין לקנות מכשיר מאתר מסויים ששולח רק באמצעות חברות שילוח כגון DHL . אם אשלח ישירות משם לארץ, אז 100 אחוז זה יעצר במכס. על מנת להימנע, יש לי אפשרות לשלוח את החבילה לאר"הב ניו- יורק ומשם חבר יביא את זה לארץ יחד עימו. השאלה האם אצטרך לשלם מס מסויים שם בארה"ב או שלא? אשמח לדעת ! תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר גרסת וואסטאפ שעובדת על ווינדוס? גוגל לא תורם הפעם. תודה מראש, Zinger777.
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
סמסונג שחררו עדכון 4.1.2 עם הרבה פיצ'רים מגניבים. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_gets_android_412_update-news-5188.php כשאני מסכרן את הנוט עם Kies, התוכנה אומרת שיש לי את הגרסה החדשה ביותר. מה אני עושה לא נכון? כיצד מעדכנים? יש לי גרסה בינלאומית פתוחה שנרכשה מ-Handtec.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי עם הנקסוס 7. אני קניתי את המכשיר ביום שישי בחנות KSP כשאני אמור לטוס לחצי שנה ביום שני עם המוצר. בכל מקרה, הגעתי הביתה שמתי את המכשיר בטעינה לכ10 שעות טעינה. לאחר מכן הפעלתי אותו וגילתי שהטעינה שלו עומדת על 0% בהתחלה חשבתי שאולי הוא מזייף אך כשהוצאתי את המטען מהחשמל המכשיר נכבה במקום. נבהלתי מאוד, סרקתי את גוגל וקיבלתי המון תוצאות על כך שיש פאק בהרבה מאוד מכשירים כאלו בקשר לטעינה והם פשוט לא נטענים. עד שמצאתי תגובה אחת שהצילה לי את הלייפ..! ה"כבל שמחבר בין הסוללה לבין הלוח אם של המכשיר לא מחובר בחלק מהמכשירים או מחובר חלקית" אני פתחתי את המכסה של המכשיר עם הציפורן ואכן כך! הכבל של הסוללה לא היה מחובר לתקע עד הסוף! כמוב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התוכנה לא מצלמת לי שאני שם עם פלאש... זה פעל בגירסא הקודמת ופתאום זה הפסיק לעבוד לעוד מישהו זה עושה בעיות?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
גרסאת ה16GB בכ485 דולר וגרסאת ה32GB בכ580 דולר. כמה המכשיר באמת שווה את זה? נראה מסך מצוין, ומעבד חזק ובכל זאת לא מצאתי בנצ'מארקים עליו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-