גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בקיץ אני ואחותי קנינו 2 מכשירי סמסונג 900 (D500) במסגרת מבצע ה 1+1. ביום שישי אחד הפלאפון של אחותי נגנב. לא משתלם לי לקנות חדש בסלקום (1700 ש"ח רק לפלאפון והתחייבות לביטוח למשך שנה), אז חיפשתי בזאפ וראיתי שמחירו בחנויות נע בסביבות 1200-1300 ש"ח. אבל ראיתי שבערך באותו מחיר בערך יש את הנוקיה 6230i (שיש לאבא שלי והוא מאוד מרוצה ממנו) ואת המוטורולה V3I. השאלה שלי היא במחיר הזה איזה מן המכשירים עדיף (או שאולי מכשיר אחר מומלץ)? זה הסכום המקסימלי שאנחנו מוכנים להשקיע (הרי אנחנו נמשיך לשלם גם על המכשיר שנגנב). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניינים בדגם ה-Nokia 6 העדכני ביותר של היצרנית המתקאמבקת? עכשיו יש לכם הזדמנות נוחה יותר להשיג אותו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך). שימושים: - שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS - צילום אקראי - שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות) ציפיות: - זמן סוללה סביר (מן הסתם) - רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם) - חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות - מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש - לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע. אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2014/10/16/6990525/the-sim-card-is-about-to-die מסתבר שבאייפד החדש יש סים שאפשר בלי להחליף אותו לשנות את המפעילה שאתה משתמש במכשיר. בשילוב דילים של בלי חוזה, מדובר על עתיד אוטופי שפשוט אפשר לשנות מתי שרוצים את המנוי הסלולארי לפי המבצע הכי זול. חבל כמובן שלא נראה לי שזה יהיה בעתיד הקרוב פה (כרגע רק בארה"ב / אנגליה, ואולי רק ל DATA ONLY). זה לא טכנולוגיה חדשה, אבל זה כן פעם ראשונה שרואים את זה במוצר פופלארי מובנה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמכיר א…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי קלאודי 2.0 ובהתחלה היה לי KNOCK ON .. (היו 2 קרנלים במדריך שהתקנתי דרך הריקברי). פתאום ה KNOCK ON הפסיק לפעול.. אין לי מושג למה.. 2 הדברים האחרונים שעשיתי היו - FASTER GPS ששם שיניתי לאסיה וישראל. והדבר האחר הוא ששיניתי את ה-COM ל IL באפליקציה של ה PROP (כדי לקבל עברית בחייגן) לאחר שזה לא עבד לי אז החזרתי חזרה ל COM ועשיתי ריבוט.. לא נראה לי ששתי הדברים האלה פגעו ב KNOCK ON.. אז מה כן ? מה עושים? תודה לכולם עריכה: התקנתי מחדש ונפתרה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש טלפון דור 3 משומש לזמן קצר (עד שיצא הגלאקסי S2) וחושב לקנות מ-ebay. האם צפויה בעיה בהפעלת טלפון פתוח (unlocked) מארה"ב בישראל? מישהו יודע מתי לעזאזל מגיע כבר ה-S2 הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי לאחותי מכשיר נחמד וזול שיריץ ווצאפ וכל מיני שטויות אחרות, וראיתי את ה X10 של סוני במחיר שנראה שווה לכל נפש.. http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=58756 מישהו התנשא במכשיר הזה? יש חוות דעת מיוחדות? ואם יש לכם עצות אחרות למכשיר טוב במחיר סביר אשמח לקבל.. תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפאבלט של מוטורולה וגוגל זמין לרכישה בהנחה של 150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות סוללה חדשה לאייפון 5. אני רואה בסין (גם דרך איביי וגם דרך אלי אקספרס) שיש סוללות שרשום עליהם 3.8V 5.45WH, יש כאלה של 3.8V 5.92WH ויש כאלה בכלל עם 3.7V. לפי מה שהבנתי מוויקיפדיה ה3.8V 5.45WH הוא הנכון. אבל השאלה שלי היא מה ההבדל? מה זה נותן שיש יותר וואט-שעה?? זה יכול לפגוע בטלפון או ברכיבים שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי עם הנקסוס 7. אני קניתי את המכשיר ביום שישי בחנות KSP כשאני אמור לטוס לחצי שנה ביום שני עם המוצר. בכל מקרה, הגעתי הביתה שמתי את המכשיר בטעינה לכ10 שעות טעינה. לאחר מכן הפעלתי אותו וגילתי שהטעינה שלו עומדת על 0% בהתחלה חשבתי שאולי הוא מזייף אך כשהוצאתי את המטען מהחשמל המכשיר נכבה במקום. נבהלתי מאוד, סרקתי את גוגל וקיבלתי המון תוצאות על כך שיש פאק בהרבה מאוד מכשירים כאלו בקשר לטעינה והם פשוט לא נטענים. עד שמצאתי תגובה אחת שהצילה לי את הלייפ..! ה"כבל שמחבר בין הסוללה לבין הלוח אם של המכשיר לא מחובר בחלק מהמכשירים או מחובר חלקית" אני פתחתי את המכסה של המכשיר עם הציפורן ואכן כך! הכבל של הסוללה לא היה מחובר לתקע עד הסוף! כמוב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה היה רק עניין של זמן: חברת ההזנק שהשיקה מצלמה חדשנית עם 19 חיישני תמונה פועלת להביא את הטכנולוגיה שלה גם למכשירי הכיס החכמים שלנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שלי מחפש פלאפון עם זמן בטרייה טוב (כמה ימים טובים) ובלי מצלמה, או במילים אחרות feature phone, האם עדיין נמכר כזה דבר בארץ ? עדיפות לדברים מחברות לא סיניות.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי מחפש טאבלט שיהיה עם מצלמה טובה, הוא נגר והוא עושה מטבחים וזה אז הוא רוצה בעקרון לצלם ולשמור הכל, שיהיה טוב ולא יקר מידי....... אין לי מושג בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאלום, אני עומד לרכוש פלאפון חדש, על מה אתם ממליצים? התקציב: כ-1000 שקל (אפשר לחרוג קצת אם באמת שווה את זה). תודה רבה, מיכאל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש יום הולדת חודש הבא והחלטתי לפנק אותו במשהו שהוא כבר רוצה הרבה זמן-קורא ספרים אלקטרוני. היחידי שאני מכיר הוא ה-KINDLE שגם מבחינת תקציב הוא מתאים לי הבעייה זה רק האחריות. רציתי לדעת העם יש עוד מכשירים כאלו מומלצים שגם אפשר לקנות אותם בארץ? התקציב שלי עומד על ~800ש"ח וחשוב שתהיה לו גם תמיכה בשפה הרוסית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שראיתי המון סקירות ביוטיוב וביקורת, אני חושב ברצינות ללכת על הp10 החדש של וואווי. הוא אמנם לא הכי טוב בשוק אבל פשוט הכי נכון לי, מתאים לכל הדרישות שלי לכאורה: מסך 5.1 כמו כפפה ליד (דגם הפלוס לא רלוונטי לי), מצלמה נהדרת עושה רושם, חיבור טייפ סי, רזולוציה שלא זוללת סוללה, חיישן טביעת אצבע מוצלח מאוד כמו שוואווי יודעת, צילום מסך נוח וקל שלא כמו במכשירים אחרים שבדקתי ותג מחיר מפתה של 2150 באילת. מה שכן, עדיין לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הסוללה מספיקה ליום שלם מהבוקר עד הלילה, בשימוש ממוצע פלוס: וואטסאפ, פייסבוק, קצת שיחות, קצת מצלמה, מוסיקה ומיילים. לא משחק בכלל ויוטיוב פה ושם או איזה סדרה לפעמים. האלטרנטיבה השנייה מבחינתי הוא הS7 של סמסונג שמציע מפ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ומרוב מגוון לא מצאתי את מה שאני מחפש. אני רוצה רום מבוסס גרסה אחרונה של אנדרואיד, שימלא בצורה המוצלחת ביותר את הדרישות הבאות, לפי סדר: -יציבות -ביצועים (סוללה, וניהול נכון של חומרת המכשיר) זהו. עברית בתפריטים לא חשוב (כשפת כתיבה כן), לא מעניין אותי עיצוב או חייגן או מקלדת או כל דבר אחר בסגנון (בכל מקרה אתקין את האפליקציות שאני משתמש בהן כרגע, אליהן התרגלתי). בתודה מראש, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על שני הקוראים האלו? מי מהם יותר עדיף? ומי מהם יותר מתאים לקורא הישראלי? מהתרשמות שלי נראה שהסוני יותר טוב. אבל לא מצאתי על T1 מידע בקשר לחווית המשתמש ה"ישראלי". כך שאם למישהו יש את המכשיר שיספר לנו מה הוא חושב עליו (כדאי להוסיף גם סרטון הדגמה). תרגישו חופשי להשמיע את דעתכם... (גם הצעות לקוראי ספרים אחרים יתקבלו בברכה) מחכה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי קנה לי את המכשיר מחול וכמובן המכשיר באנגלית. השאלה שלי האם יש דרך להוסיף עברית לאנדרואיד ב- samsung galaxy?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-