גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
פשוט לא ייאמן.... התקשרו אלי מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ואני צריך לשלם 360 ש"ח עמלת שחרור מהמכס. וכשהזמנתי את הטלפון באתר לחצתי בפירוש Royal mail וגם שלחתי להם אימייל אחרי שביצעתי את ההזמנה בשביל לוודא שהחבילה לא תשלח בדואר שליחים. יש טעם בכלל לפנות אליהם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לאחרונה קניתי נגן COWON D2 8GB מאוד התרשמתי ממנו ובמבט ראשון אני מאוד מרוצה קניתי גם כיסוי פלסטיק על מנת להגן עליו, אולם חיפשתי קצת באינטרנט וקיבלתי את הרושם שכדאי לקנות גם מגם למסך עצמו כיוון שזה מסך מגע אז הלכתי לבאג וקניתי מגן מסך, הורדתי את המגן שבא יחד עם המכשיר, ושמתי אותו - הבעיה שהוא מושך הרבה אבק ועושה בועות ופשוט מעצבן ולא נוח התמונה לא נקייה איתו מה עושים במקרה הזה? אפשרי ללכת פשוט בלי מגן מסך, זה לא יגרום לחיים קצרים יותר של המסך? אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתר מאוד מומלץ עם סרטונים והדרכות http://channel9.msdn.com/Series/Windows-Phone-7-Development-for-Absolute-Beginners
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ותודה על הקליק על השאלה אני עם S3. עשיתי ROOT למכשיר בעזרת המדריך הנפלא הזה: http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root אתמול הגיעה לי לטלפון הודעה על עדכון תוכנה של סמסונג. לאחר עדכון התוכנה (ב-KIES) נעלם ה-ROOT. והמכשיר הוא UNROOTED שוב. האם אפשר לבצע בדיוק את אותו מדריך שוב? האם הקבצים שונים? האם זה לא יפגע לי במכשיר? תודה רבה למומחים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור ובתור שורה תחתונה - הדבר הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה. חשוב לציין,אני רחוק מלהיות אאדיופיל ואני לא מחפש משהו שאיכות השמע היא הדבר הכי חשוב בו. אז לא להציע לי איפודים או לא יודע מה. אני מצד שני לא מעוניין בנגננים הסיניים הג'נריים הללו שמוכרים בוואלה שופס וכו'.. 1GB מספיק לי כעיקרון אבל אם התקציב שלי מספיק לנגן שעונה על הדרישות והוא עם 2GB אז מילא,אבל באמת שאין צורך ביותר מ-1GB וגם זה מעל ומעבר בישבילי. הנגן כעיקרון מיועד כדי להעביר את הזמן בנסיעות מהבית לבסיס (בערך שעתיים נסיעה) וכדי לרוץ איתו במד"סים ושאר דברים בסגנון. כמובן מומלץ ואף רצוי שיגיע עם אוזניות נורמאליות (שוב,לא להשתגע,עד כה היתי מרוצה מאוזניות שעלו כ-40 ש"ח). הימצאות רדיו יכולה להיות בהחלט יתרון לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב). ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$. ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח. מה הייתם עושים במקומי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94-need-speed-%d7%94%d7%91%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לכם העדפות או המלצות על משהו איכותי???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל דבר שיש באייפון כלומר תוכנות, משחקים ודברים חדשים שיוצאים לאייפון שמראים בטלוויזיה יש גם ל Samsung Galaxy S ולמכשירים מתקדמים כמוהו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בארץ הם חדשים מוכרים בבאג דגם בגודל 4.3 דגם 215W ב 749 ש"ח המפות של חברת מפה מומלץ? איך התוכנה והמפות של מפה? , החומרה בטח טובה, איך התוכנה? ערן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מנוי ותיק של פלאפון, והגעתי למצב שעליי להחליף מכשיר, כי שלי גוסס כבר מספר חודשים. קיבלתי מפלאפון הצעה אטרקטיבית במיוחד, שלא סלקום ולא אורנג' לא הצליחו להשוות או אפילו להתקרב, ולכן כנראה אשאר עימם למרות ניידות המספרים. הבעיה היחידה הוא שבמקום העבודה שלי יש בעיות קליטה הנובעות מהחומרים שמהם עשוי הבניין. זה לא שמדובר במקלט או מבנה תת-קרקעי עם 0 קליטה, אבל ביא משמעותית חלשה מאשר במקום נורמלי. אם מישהו מכיר, מתוך כל המכשירים שפלאפון משווקת, אחד שידוע בכך שיש לו קליטה טובה, אשמח להמלצות. אין לי צורך במכשיר מתקדם. לא מעניין אותי לא דור שלישי ולא מצלמה ולא MP3, למרות שאין לי התנגדות עקרונית לקיום פיצ'רים אלה, אם עלות המכשיר לא תהיה גבוהה מידי (נגיד מכשירים שהרשת משוו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר מחקר קצר שעשיתי באינטרנט ראיתי שחברת ברנס אנד נובל חברו לחברת סמסונג והוציאו יחד את הטאבלט Samsung Galaxy Tab 4 NOOK Edition. רציתי לדעת האם ניתן לקנות את הטאבלט הזה בארץ ? והאם עצם זה שמדובר בטאבלט בגרסת ה- NOOK הוא פועל בשיטת הדיו האלקטרונית e-link ? אני ממש מתלבטת איזה קורא ספרים אלקטרוני לקנות, ויתרתי על הקינדל של אמאזון כי לאחר בדיקה מעמיקה בשוק הישראלי אין הרבה ספרים המתאימים לקינדל ולכן החלטתי ללכת על קורא אלקטרוני אחר. אתם ממליצים על הבחירה שלי Samsung Galaxy Tab 4 NOOK או ממליצים על מוצר אחר ? אני תולעת ספרים אמיתית ולקרוא ספרים דרך אפליקציות בטאבלט רגיל ממש מאמץ את העיניים. אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי טלפון אלחוטי dect 6.0 ועכשיו התקשרו אליי מ- buy2 ומסרו לי שאני צריך למלא טופס ייבוא למשרד התקשורת ... באופן עקרוני כל הסיפור הזה נראלי מסריח למדי לא מבין מה הקשר של הטופס הזה עכשיו... למישהו יש ניסיון במצב כזה? אני גם לא ממש יודע מה למלא בסעיפים השונים שמופיעים בטופס: http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d1_tikshoret.pdf ממש אודה לעזרתכם אני אבוד עצות... הטלפון שקניתי מופיע בקישור: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D250889636254%26ssPageName%3DADME%253AL%253AOC%253AUS%253A3160&h=lAQHlPFNv המון המון תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש MP4 נחמד שיש לי כמה דרישות ממנו: -לא עולה על 1000 שקלים -אני לפעמים ארוץ איתו, אז הוא לא יכול להיות גדול מידיי. אבל לא מהקטנים מאוד. -8gb -אני צריך ממנו שיפעיל שירים,רדיו. כל השאר לא משנה במיוחד -זמן סוללה ארוך -שתהייה אופציה להרחבת זיכרון תודה לעונים (:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוצר קטן ומדליק שעונה לשם Bixi רוצה לקבל את הכסף שלכם במימון המונים, ולהפוך למעין קינקט עבור המכשירים החכמים שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! עוד מעט אני אהיהי רכוש צה"ל ואני חייב להשיג נגן טוב לנסיעות הקשות שצפויות לי. אני רוצה נגן טוב, איכותי ואמין בלי כל הפונקציות. שיהייה מסודר לפי התיקיות, שלא יתקע, לא אכפת לי שיהיה בלי מצלמה או ווידאו, רק שיהייה טא'ץ שהתיקיות יהיו מסודרות טוב ויהיה נוח לשימוש. הדבר הכי חשוב זה הבטרייה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: 300-500 ש"ח תודה מראש,אלמוג
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. חשובה לי איכות הסאונד, אני לא אודיאופיל או משהו בסגנון אבל רוצה לשמוע באיכות טובה. חשוב לי מסך גדול שניתן לצפות בו בסרט או סדרה לפעמים. כמו כן גם זמן הסוללה חשוב. אני לא מתכוון לשחק במשחקים למרות שאפליקציות כמו מייל או מפה מאוד נחמדות. אני מאוד מתלבט בין השניים, הרבה המליצו לי על האייפוד אבל יש לו לא מעט חסרונות (שימוש באייטוניס, איכות סאונד פחות טובה, המרת סרטים לפני צפייה וכו) ולכן חשבתי כבר לקנות את S9. נכנסתי היום לסניף באג על מנת לראות איך הוא נראה במציאות. המוכר ירד עליו מאוד, ואמר שגם הוא חיכה לדבר טוב אך התאכזב (לא יודע אם זאת טכניקת מכירה כלשהי ) ומאוד לא ממליץ עליו. מה אתם ממליצים לקנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי כתבה באתר שיהיו כרטיסי זיכרון חדשים עם מהירות גבוהה יותר ואפשרות לשמור שם אפליקציות, רק לא ככ הבנתי במה הם יהיו שונים חוץ ממה שהזכרתי מכרטיסי ההרחבה שיש היום, והאם אפשר לשים אותם בכל מכשיר או רק במכשירים שיצאו בעתיד?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, יש לי iRiver H10 כבר כמה זמן. בדרך כלל, כשאני עושה pause למוסיקה ולוחץ ארוך על לחצן הכיבוי, הוא נכבה, ואז כשאני מדליק לוקח לו איזה חצי שנייה לחזור לשיר שניגנתי מקודם, באותו התקדמות בשיר רק על פאוס, והבטרייה נגמרה קצת. כאילו רק כיביתי את המסך אבל המשיך לעבוד. אבל מידי פעם כשאני מדליק לוקח לו איזה 10-15 שניות, כמו שצריך, בלי שום שיר והבטריה נשארה אותו דבר. איך אני שולט על זה? כלומר כל פעם שאני מכבה אני רוצה שיתכבה לגמרי, כי הבטריה נגמרת די מהר ככה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההורים עשו לי מתנה! וקנו לי MOTO K1M ;D עכשיו רציתי לדעת איך אני יכל להעביר מהמחשב שירים תמונות.... לפלאפון? יש לי כבל שמתאים בחיבור (מהמצלמה)אבל המחשב אומר לי "התקן לא זוהה" מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש בעיה בסוללה של הi9100 - לעיתים לפתע היא מתפרקת מהר מאוד וגורמת לכיבוי הטלפון מה שמצריך הטענה של הטלפון מחדש כדי להדליק אותו. בעיה מוכרת? שאלה נוספת, האם מומלץ לקנות סוללות מebay? האם ישנה בעיה לקנות 2450mAh, האם זה משפיע על גודל הסוללה? למשל: 2x Gold 2450mAh High Capacity Battery + Charger for SamSung Galaxy S2 II I9100 שבת שלום ותודה, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקבל מכשיר מעבודה. מה שיש כרגע במלאי זה S2, באיזשהו שלב צריך להגיע S3, רק בינתיים לא ברור עם זה עניין של שבוע/שבועיים או מס' חודשים. עד עכשיו לא היה לי סמארטפון ובעיקרון אני יכול לחכות, השאלה עם זה שווה... נק' התלבטות עיקרית היא גודל המכשיר, S2 עצמו מכשיר לא קטן בלשון המעטה, השאלה איך S3 מבחינת צורה ונוחות של השימוש. חוץ מזה אשמח לשמוע ממי שהתנסה מהם יתרונות עיקריים S3. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-