גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את ה- HTC Mozart? האתר היחיד שמצאתי זה amazon.de http://www.amazon.de/HTC-Mozart-Smartphone-Touchscreen-Megapixel/dp/B0046Z7R6U/ref=pd_sim_ce_5 אבל הם לא מוכנים לשלוח לכתובת שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע בלבד לאחר ההשקה של מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact בארצנו הקטנה, נחשפים (לכאורה) פרטים ראשונים על מכשיר הדגל הבא של סוני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ביקשו ממני להמליץ על טלפון עסקי, לאדם מבוגר, רצוי אמין ככל האפשר. חשוב להדגיש - ללא מסך מגע או מקלדת qwerty המחיר לא קריטי (ינתן בכל מקרה זיכוי מלא על ידי חברת הסלולר, עקב חשבונות גבוהים) הדרישות הן - זמן עבודה סביר (יומיים של עבודה ללא טעינה יהיה אידאלי, אבל גם יום אחד יהיה סביר) בניה איכותית ותוכנה קלה לשימוש (אין דגש על מכשיר חכם) Wifi - יתרון GPS - יתרון ראיתי כרגע 3 מכשירים אפשריים, אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות. מדובר על ה-BlackBerry Pearl 9105, ועל הנוקיות E52 ו-C5 (לאחרון אין wifi) המלצות? דעות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלום, אני עומד לרכוש פלאפון חדש, על מה אתם ממליצים? התקציב: כ-1000 שקל (אפשר לחרוג קצת אם באמת שווה את זה). תודה רבה, מיכאל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב). ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$. ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח. מה הייתם עושים במקומי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סטרימר HD שאני יוכל לראות את התכנים שיש לי במחשב נייד ובסמארטפון שלי ישירות לטלויזיה באיכות HD טובה אשמח לקבל הצעות לסטרימר טוב ואיכותי. חשוב שיהיה זול וטוב. מכשיר נייד : NEXUS5 תקציב: אני לא כל כך יודע מה המחיר פחות או יותר לכן אני מבקש שתציעו לי משהו זול וטוב. ראיתי כל כך הרבה סוגים באינטרנט ואני כבר מבולבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי קלאודי 2.0 ובהתחלה היה לי KNOCK ON .. (היו 2 קרנלים במדריך שהתקנתי דרך הריקברי). פתאום ה KNOCK ON הפסיק לפעול.. אין לי מושג למה.. 2 הדברים האחרונים שעשיתי היו - FASTER GPS ששם שיניתי לאסיה וישראל. והדבר האחר הוא ששיניתי את ה-COM ל IL באפליקציה של ה PROP (כדי לקבל עברית בחייגן) לאחר שזה לא עבד לי אז החזרתי חזרה ל COM ועשיתי ריבוט.. לא נראה לי ששתי הדברים האלה פגעו ב KNOCK ON.. אז מה כן ? מה עושים? תודה לכולם עריכה: התקנתי מחדש ונפתרה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דוד שלי קנה לי את המכשיר מחול וכמובן המכשיר באנגלית. השאלה שלי האם יש דרך להוסיף עברית לאנדרואיד ב- samsung galaxy?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%95-oneplus-one-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%91%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות סוללה חדשה לאייפון 5. אני רואה בסין (גם דרך איביי וגם דרך אלי אקספרס) שיש סוללות שרשום עליהם 3.8V 5.45WH, יש כאלה של 3.8V 5.92WH ויש כאלה בכלל עם 3.7V. לפי מה שהבנתי מוויקיפדיה ה3.8V 5.45WH הוא הנכון. אבל השאלה שלי היא מה ההבדל? מה זה נותן שיש יותר וואט-שעה?? זה יכול לפגוע בטלפון או ברכיבים שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבעליו של המכשיר סרקתי את הרשת ולא מצאתי שום זכר לעברית. האם יש כאן מישהו שהצליח לגייר את המכשיר? שתי הבעיות העיקריות שלי עם המכשיר זה שאי אפשר להשתמש ב-GPS כי אין תוכנה תומכת לארץ(וגם מפות) ובעית העברית בינתיים. (מבחינת תמיכת המכשיר בעברית כרגע, אנשי הקשר מופיעים הפוך משמאל לימין, SMS אני מקבל גם הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכי חשוב לי שיהיו לו רמקולים חזקים (כמה שיותר יותר טוב.. ) ובכללי שיהיה טוב...(אני לא רוצה "נעל" אם רמקולים חזקים חחח ;D ) אני לא מבין בפלאפונים ובנתונים שלהם אז סליחה אם זו שאלה טיפשית.... :-\ תודה מראש למגיבים....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב שמישהו התקין את זה, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין בנגן עם איכות חומרים\הרכבה טובה, שלא יהיה עדין מידי. וגם לא קטן מידי, שיהיה נוח לאחיזה, איכות שמע מעולה. סוללה פנימית נטענת. מגע לא מגע, לא משנה לי. עד 700 800 ש''ח. חשבתי על נגן של סמסונג SAMSUNG MP4 8GB YP-P3 שווה את ההשקעה? אם יש אלטרנטיבה טובה ממנו, אשמח אם תאמרו לי. בתודה מראש, ובברכת כל טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר הקודם שלי שבק חיים ואני מעוניין במכשיר חדש שימושים: שיחות ורדיו מצלמה סבירה+ יהיה נחמד WAZE אינטרנט במהירות סבירה וגם כאופציה של נקודת גישה אני לא שולל ייבוא מחו"ל וכן סינים טובים, הכל תלוי בהמלצות וכמובן ככל שזול יותר טוב יותר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש פלאפון עם זמן בטרייה טוב (כמה ימים טובים) ובלי מצלמה, או במילים אחרות feature phone, האם עדיין נמכר כזה דבר בארץ ? עדיפות לדברים מחברות לא סיניות.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר׳ה אני מתכנן לקנות את הxperia z2 החדש של סוני ויש לי כמה שאלות: 1. מתי הוא מתוכנן להגיע לארץ? 2. מה אתם חושבים באופן כללי על המכשיר? התלבטתי הרבה בינו לבין הs5. 3. שאלה שלא קשורה כל כך - החלטתי לעבור לאנדוראיד אחרי כמה שנים של שימוש באייפונים. מעניין אותי לשמוע למה האנדרואיד טובה יותר ? (כמובן מאנשי האנדרואיד)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ההכרזה הראשונית לפני מספר חודשים, נחשף הסמארטפון הראשון של היצרנית שמתיימרת לקרוא תיגר על OnePlus. האם יש לה סיכוי? אתם מוזמנים להיכנס ולהביע את דעתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zuk-z1-האלטרנטיבה-המוזלת-ל-oneplus-2-מבית/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני לא ממש מרוצה מהממש הדיי איטי ולא זורם והמשחקים בכלל על הפנים... יש סיכוי שיהיו עוד עידכוניי קושחה שיתנו למכשיר קצת יותר מהירות? ואולי מסך בית כמו בN97? ואגב למי יותר מעבד וראם? אייפון או 5800?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2014/10/16/6990525/the-sim-card-is-about-to-die מסתבר שבאייפד החדש יש סים שאפשר בלי להחליף אותו לשנות את המפעילה שאתה משתמש במכשיר. בשילוב דילים של בלי חוזה, מדובר על עתיד אוטופי שפשוט אפשר לשנות מתי שרוצים את המנוי הסלולארי לפי המבצע הכי זול. חבל כמובן שלא נראה לי שזה יהיה בעתיד הקרוב פה (כרגע רק בארה"ב / אנגליה, ואולי רק ל DATA ONLY). זה לא טכנולוגיה חדשה, אבל זה כן פעם ראשונה שרואים את זה במוצר פופלארי מובנה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-