עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by atomic rooster,

שלום חברים. ככתוב בהודעה, מחפש לאישתי xiaomi (כיום יש לה רדמי נוט 5, מאוד מרוצה, חוץ מהמצלמה). הדגש היחידי הוא על מצלמה טובה. לא צריך שהתמונות יהיו ברמה של sports illustrated, אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by AmitMa,

לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?

5. חשבתי שזה יעניין אנשים פה בפורום כי הרבה קונים סמארטפונים מסין קישור לכתבה http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3669507,00.html?dcRef=ynetCube לפי הכתבה המכשירים נימכרו ע"י KSP ונרכשו ביבוא מקביל מ Mobile BD מה שמטריד פה חוץ מהמקרה הספציפי הוא שיבואן טוען שזאת בעיה נפוצה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אתר מאוד מומלץ עם סרטונים והדרכות http://channel9.msdn.com/Series/Windows-Phone-7-Development-for-Absolute-Beginners

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by אבירן,

אהלן חברים, אחרי שראיתי המון סקירות ביוטיוב וביקורת, אני חושב ברצינות ללכת על הp10 החדש של וואווי. הוא אמנם לא הכי טוב בשוק אבל פשוט הכי נכון לי, מתאים לכל הדרישות שלי לכאורה: מסך 5.1 כמו כפפה ליד (דגם הפלוס לא רלוונטי לי), מצלמה נהדרת עושה רושם, חיבור טייפ סי, רזולוציה שלא זוללת סוללה, חיישן טביעת אצבע מוצלח מאוד כמו שוואווי יודעת, צילום מסך נוח וקל שלא כמו במכשירים אחרים שבדקתי ותג מחיר מפתה של 2150 באילת. מה שכן, עדיין לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הסוללה מספיקה ליום שלם מהבוקר עד הלילה, בשימוש ממוצע פלוס: וואטסאפ, פייסבוק, קצת שיחות, קצת מצלמה, מוסיקה ומיילים. לא משחק בכלל ויוטיוב פה ושם או איזה סדרה לפעמים. האלטרנטיבה השנייה מבחינתי הוא הS7 של סמסונג שמציע מפ…

8. Started by עוד מישהו,

ברשותי יש את הנגן X5 של IAUDIO ויש פה בעיה שכבר פעם שנייה חוזרת שפשוט החיבור של האוזנייה במכשיר דיי דפוק ותיקון של זה ועוד בלי אחריות זה, איזה 400 ש"ח בכל מקרה אני חשבתי לקנות את המכשיר D2 עכשיו השאלה היא אם יש הבדל משמעותי בין ה HDD של IAUDIO לבין נגן הפלאש? כאילו איך מתבצעת העברת השירים? כי לדוגמא יש את הITUNS של אפל ואני ממש לא התלהבתי שאני צריך להתקין תוכנה צד שלישי ולהעביר שירים. ועוד משהו בעתיד אתם חושבים שיצאו ;16 ג"גה זיכרון פלאש? ואם זה יתמוך בנגן הנ"ל תודה מראש לעונים

9. אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Dean7,

שלום לכולם.. אני מחפש MP4 נחמד שיש לי כמה דרישות ממנו: -לא עולה על 1000 שקלים -אני לפעמים ארוץ איתו, אז הוא לא יכול להיות גדול מידיי. אבל לא מהקטנים מאוד. -8gb -אני צריך ממנו שיפעיל שירים,רדיו. כל השאר לא משנה במיוחד -זמן סוללה ארוך -שתהייה אופציה להרחבת זיכרון תודה לעונים (:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by roeesnir,

אני מחפש אוזניה נוחה. קניתי בeBay את ה-Motorola HK-100. שומעים מעולה, אבל היא לא נוחה בטירוף. אחרי כמה דקות מחילה לכאוב באוזן. מה אתם אומרים על אלה? : http://www.ebay.com/itm/Plantronics-Explorer-390-Universal-Wireless-Bluetooth-Headset-/251181309010?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a7b929c52 http://www.ebay.com/itm/Refurbished-Plantronics-Explorer-330-Bluetooth-Headset-/290823761773?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item43b6726f6d בכלל, החברה הזו טובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benor,

לפני כחצי שנה הזמנתי את ה- ZTE |V970 הסיני ואני ממש לא מרוצה. הסוללה שלו נגמרת בטיל, הרמקול חלש ה- GPS עושה בעיות יש לו ניתוקים והממשק משתמש מעצבן. רפרפתי קצת בפורום והבנתי שניתן לקנות את ה- MOTO G בסביבות ה- 1000 ש"ח. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? הפעם מעדיף לקנות מכשיר שהוא לא סיני. עדיפות למכשיר חדש, אבל אני לא שולל יד שנייה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by -OmeR-,

המשפחה שלי לקוחות עיסקיים בפלאפון כרגע יש לי את ה-LG שוקולד (לא מרוצה ממש) כבר כמעט שנתיים. אין מצב שאנחנו עוברים חברה ואני מת להחליף את הפלאפון כבר. אז האם "פלאפון" אכן עוברים ל-GSM? כי אני שמעתי שכן וזה אמור להיות בקרוב! אם מישהו יודע תאריך אז תגידו. והאם אחרי שהם יעברו ל-GSM הם יביאו את כל המכשירים של Nokia למיניהם? תודה.

14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%96%d7%99%d7%9b/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ברשת מתרבים הדיווחים אודות מכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית, אשר עשוי להיות אחד ממכשיר ה-Snapdragon 820 הזולים ביותר בשוק כולו רק לאחרונה התחלנו לשמוע ליחשושים ראשוניים אודות הסמארטפון המרכזי הבא של OnePlus, והנה נראה שהשמועות וההצהרות האלו מתגברות עם כל יום שעובר, ומעידות על כך שההשקה עשויה להגיע בקרוב. האם הטכנולוגיה הזו תהיה האס של ה-OnePlus החדש אל מול מתחריו הרבים? להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-oneplus-3-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%91%D7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eranratzon,

בארץ הם חדשים מוכרים בבאג דגם בגודל 4.3 דגם 215W ב 749 ש"ח המפות של חברת מפה מומלץ? איך התוכנה והמפות של מפה? , החומרה בטח טובה, איך התוכנה? ערן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.theverge.com/2015/1/2/7479907/alcatels-pixi-smartphone-runs-windows-android-or-firefox-os זה מגמה נחמדה, הייתי שמח אם היה את אותו מכשיר טלפון שניתן לרכוש במספר וריאציות של גודל מסך.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. טוב, יש לי iRiver H10 כבר כמה זמן. בדרך כלל, כשאני עושה pause למוסיקה ולוחץ ארוך על לחצן הכיבוי, הוא נכבה, ואז כשאני מדליק לוקח לו איזה חצי שנייה לחזור לשיר שניגנתי מקודם, באותו התקדמות בשיר רק על פאוס, והבטרייה נגמרה קצת. כאילו רק כיביתי את המסך אבל המשיך לעבוד. אבל מידי פעם כשאני מדליק לוקח לו איזה 10-15 שניות, כמו שצריך, בלי שום שיר והבטריה נשארה אותו דבר. איך אני שולט על זה? כלומר כל פעם שאני מכבה אני רוצה שיתכבה לגמרי, כי הבטריה נגמרת די מהר ככה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שבבי ה-64 ביט בין הטרנדים האחרונים באנדרואיד. מעבדים אלו מאפשרים תמיכה רחבה יותר בזיכרון, כח עיבוד עילאי וכל זאת בצריכת חשמל נמוכה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/64-%d7%91%d7%99%d7%98-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%96%d7%94-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bomba90,

יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב). ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$. ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח. מה הייתם עושים במקומי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לאחר מחקר קצר שעשיתי באינטרנט ראיתי שחברת ברנס אנד נובל חברו לחברת סמסונג והוציאו יחד את הטאבלט Samsung Galaxy Tab 4 NOOK Edition. רציתי לדעת האם ניתן לקנות את הטאבלט הזה בארץ ? והאם עצם זה שמדובר בטאבלט בגרסת ה- NOOK הוא פועל בשיטת הדיו האלקטרונית e-link ? אני ממש מתלבטת איזה קורא ספרים אלקטרוני לקנות, ויתרתי על הקינדל של אמאזון כי לאחר בדיקה מעמיקה בשוק הישראלי אין הרבה ספרים המתאימים לקינדל ולכן החלטתי ללכת על קורא אלקטרוני אחר. אתם ממליצים על הבחירה שלי Samsung Galaxy Tab 4 NOOK או ממליצים על מוצר אחר ? אני תולעת ספרים אמיתית ולקרוא ספרים דרך אפליקציות בטאבלט רגיל ממש מאמץ את העיניים. אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הבנתי שניתן לרכוש מכשירי SIM FREE בלי בעיה ושאפשר לקבל החזר VAT מה שהופך את העסק לעוד יותר משתלם. אני מכוון כרגע ל-G2. יש מקומות מומלצים לרכישה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ipad 4 128 gb + 3g רכשתי אותו בערך לפני חצי שנה האם כדאי לי לשדרג ל- ipad air ואם כן האם יש הבדל משמעותי ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם אני מתלבטת בין 2 דגמי טאבלט אסוס - ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1B051A Asus VivoTab RT 64GB TF600T-1B134R בבקשה תנו לי את היחסרונות של כל מכשיר אני הולכת להוציא סכום לא מבוטל... ובבקשה אם אפשר להגיב לי כמה שיותר מהר...אני רוצה לקנות היום! מודה מראש וחג שמח!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shmenton,

היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (ראיתי שהיו פה הודעות בנושא זה בעבר). אני רוצה לקנות מחשב כף יד, שיכיל: 1. GPS מובנה 2. תמיכה ב-Wi-Fi 3. מתאים לשימוש כקורא ספרים (מסך גדול וחד). 4. יאפשר התקנת תוכנות כמו Skype, דפדפנים, נגני מדיה וכו'. 5. עמיד, לא מועד לתקלות ורצוי עם חיי סוללה ארוכים. הייתי רוצה לקבל המלצות למכשירים מתאימים. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.