עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נקסוס 7 וכמובן שיהיה מערכת הפעלה עדכנית ואני מדבר על אנדרואיד

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  2. מישיוכל לענות תודה רבה מראש מסך מולטי טאצ' 7 "1280x800 HD תצוגה (216 ppi) תצוגת שב"ס תאורה אחורית עמיד בפני סריטות קורנינג ® זכוכית מצלמת 1.2MP חזית פונה, ואחורית 8 MP גודל 198.5 x 120 x 10.45mmמקסימום משקל עד 340g ללא התחנת עגינה רשתסמארטפון GSM / UMTS / HSPA + GSM / EDGE / GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz) 3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz) HSPA + 21 WIRELESS WiFi 802.11 b / g / n Bluetooth NFC (אנדרואיד Beam) זיכרון אחסון 32 GB הפנימי (קיבולת מעוצבת בפועל יהיה פחות) 1 GB זכרון RAM מייקרו USB סוללה4325 mAh (עד 8 שעות של שימוש הפעיל) OS אנדרואיד 4.1 (Jelly Bean) מעבד NVIDIA ® Tegra ® 3 בעל ארבע ליבות מיקרופון NFC (אנדרואיד Beam) GPS מגנטומטר ג'ירוסקופ + תמיכה·בהרחבת זיכר…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

שלום, אני מחפש מכשיר שמקליט את האות שהוא מקבל ושומר על אחסון USB (מחשב, קשיח חיצוני, DOK.. לא משנה איך). חיבורי RCA רגילים (כמובן עדיף סטריאו ולא מונו..) = (אין צורך באיכות HD, אלא אם יש בהפרש קטן ואז בכיף.) חיפשתי קצת באיביי אבל הרוב עלה בסביבות ה75$ (לHD).. מישהו מכיר משהו פשוט וזול? אפשר מהאינטרנט (מאתרים אמינים כמובן). תקציב - הכי זול שתמצאו אני מניח.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. השאלה בכותרת מאז שהתקנתי את המקלדת החדשה הנ"ל אני מבסוט ראיתי שיש גירסא בתשלום של כ 7.5 ש"ח אבל לא הבנתי מה אני אקבל יותר בגירסא שבתשלום?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by idan oren,

אני טס עוד שבועיים לארה"ב ואני רוצה שתביא לי HTC ONE X משם אני הולך לבקר שם קרובי משפחה אז ככה שאפשר לקנות במשלוח השאלה שלי היא איפה הכי זול יש שמה התקציב הוא עד 500$ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אתר Android Police אסף כמות נאה של אפליקציות שעכשיו יש עליהן הנחות בפליי סטור, לכבוד חג המולד כמובן. קנייה מהנה! http://www.androidpolice.com/2012/12/23/our-enormous-list-of-holiday-sales-from-the-play-store-updating/ אם יש לכם עוד אפליקציות במבצע, או אולי אפילו מבצעים למערכות אחרות, פרסמו פה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מצאתי את הסלולרי הזה http://www.everbuying.com/product234501.html רק רציתי לדעת אם הוא יפעל בארץ. תודה. עריכה: באורנג' או גולן טלקום.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום (שוב). אני חושב שההודעה הראשונה שלי נמחקה (על אף שהיא נכתבה על פי חוקי הפורום). אני מחפש המלצה לסמארטפון שיתאים לאבא שלי, השימוש שלו יהיה כמעט בלעדית למשחק פוקר באינטרנט. דרישות: 1. מסך ברור גדול ככל האפשר אבל שעדיין יהיה ניתן להכניס את הפלאפון לכיס (לא משהו מפלצתי). 2. מצלמה טובה, וידאו לא קריטי. 3. אפשרות להעביר את הסמארטפון לעברית. תקציב עד 600$ אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול. המכשיר ירכש בסין או בפיליפינים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. Started by tal100,

אהלן חפשתי באינטרנט כבר הרבה זמן טאבלט לאבא שלי עד 1000 ש'ח אבל הלכתי לאיבוד אני רוצה שהטאבלט יהיה לפחות מסך 7, GPS ושיהיה אפשר להכניס כרטיס 3G בשבילך לגלוש הטאבלט יהיה בעיקר למשחקים לא משהו כבד ביותר ואינטרנט. ראיתי את הפאלדין מה אתם אומרים עליו? האם יש לו חיבור ל 3G עם כרטיס או שזה חיבור עם מודם ? http://android-sale.com/ainol-novo-7-paladin-7-inch-android-4-0-tablet.html ראיתי גם FREELANDER אבל אני לא יודע אם יש לו חיבור ל GPS ו 3G http://www.pandawill.com/freelander-pd70-dual-core-version-tablet-pc-android-40-97-inch-ips-screen-16gb-ultra-thin-hdmi-camera-p64363.html תמליצו לי על משהו עד 1000 ש'ח בבקשה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אני היום בגולן טלקום בתוכנית הבסיסית (10₪ לחודש, 60 דקות, 60 SMS, ו10MB גלישה, עם עלות 0.09 ש"ח למגה נוסף) אני צריך את התוכנית בעיקר בשביל גלישה- בסביבות ה~200-300 מגה בחודש מה ששיוצא חשבון של כ-30 ש"ח. הגעתי למסקנה ש012mobile מעט יותר משתלמים, יש להם תוכנית של 28 ש"ח לחודש (9 בסיס+19גלישה) גם כן עם 60,60 אבל 1GB גלישה. (ומעבר ל1GB האטת גלישה ל-128kbps) יצא לי קצת יותר זול, ואני אוכל להיות יותר חופשי בגלישה כי בכל מקרה יהיה לי 1GB לנצל. עכשיו השאלה - האם השימוש ב012 איכותי לפחות באותה מידה כמו בגולן? קודם כל - האם אני מקבל בדיוק אותה איכות שימוש (מבחינת קליטה/מהירות גלישה וכדומה) ב-012 כמו באורנג' או שיש תיעדוף? (אם זה זהה, אז מה בעצם ההבדל - אך ורק מרכז השירות שמטפל בי ב…

• 31 תגובות
    • 11.4k צפיות
  11. Started by נעמה וילדו,

היי, אני רוצה לקנות DVD נייד מתנה לאחיינים שלי. הוא נועד רק לצפייה בסרטים מצוירים בזמן נסיעות ארוכות ברכב, בטיסות וכו', ואך ורק לשימושם של הילדים. מצאתי אחד של Apex שמתאים במחיר ונראה לי בסדר, למישהו יש ניסיון עם החברה מבחינת אחריות וכו' שיכול להגיד לי אם זה בסדר לקנות? תודה

12. אהלן, עד לא מזמן היתי משתמש בנוזל למסכי מחשב וכדומה...מתאימים למכשיר אבל הקטע הוא שהטבעיות אצבעות חוזרות לאחר רגע. אני רואה הרבה אנשים שמשתמשים במיקרופייבר, הבעיה שקניתי כמה של סנו אבל הן משאירות לכלוך בדומה לפסים של רטיבות, למרות שהן חדשות לגמרי. אני שואל, איזה מגבת מיקרופייבר למכשיר מומלצת? איזה נוזל ווקס וכדומה או שטות אחרת שאפשר לנקות איתו את המסך מומלץ? עד לא מזמן השתמשתי בחומר שניסיתי שנקרא CRYSTALUSION שאמור "לצפות" את המסך ב 0.001 חומר מיוחד המגן משריטות וכו'. הוא דוחה מים ושמן וזה באמת עבד לתקופה של חודש חודשיים בלבד (למרות שעל המוצר אומרים שנה לפחות - אין סיכוי) אז ניסיתי והווכחתי שהנושא עובד אבל לתקופה קצרה מדי ולא שווה את המחיר שלו כולל המשלוח (15 דולר). …

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  13. המלצות לפלאפון עד 1000 שקל,ומה אתם אומרים על קנייה בEBAY?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by tal t,

.......

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by smoke_man,

מתלבט בקניית אחד משני המכשירים האלה, שניהם נראים מעניינים תודה והמשך שבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט סיני איכותי (עד כמה שטאבלט סיני יכול להיות איכותי...). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, קריאת ספרים וקצת משחקים. אני גם רוצה שיתמוך ב-bluetooth ושיהיה בעל מסך IPS. נראה לי שהטאבלטים הגדולים (9-10 אינטש) קצת גדולים וכבדים מדי, ומצד שני אלו בגודל 7 אינטש נראו לי קטנים מדי, כמו טלפון מגודל. לכן חשבתי ללכת על 8 אינטש. זה נראה לי הטוב שבכל העולמות. גם לא גדול וכבד וגם גודל מסך סביר (וגם מסך 3:4 שאני יותר אוהב). אלא שלאחר מחקר יותר מעמיק, יש בעיה של זמינות. יש יחסית מעט דגמים של 8 אינטש ואם מסננים את הגרועים שביניהם אז נשארים ממש מעט. בסוף נשארתי עם שני דגמים אופציונאליים: Hyundai rock X ו- Ployer momo8 IPS. לאחר קריאת ביקורות הבנתי שלכל אח…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן, יש לי אייפון שנקנה בVMOBILE, והם לא מספקים אחריות, אז בעיקרון המכשיר אמריקאי. שמעתי מכמה מקורות שחלק מחברות הסלולר מספקות אחריות יצרן לאייפונים, גם לאייפונים שלא נקנו מהן, בתנאי שאתה לקוח שלהן. האם מישהו קיבל אחריות יצרן מאחת החברות? (בחינם) תודה :-)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני חושב למכור את שלי, אבל בכמה כדאי לתמחר אותו לדעתכם? שימו לב שזה 32GB...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by UltraTouch,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי את המכשיר Samsung Galaxy Nexus i9250 בקיצור חיי הסוללה שלו כפי שבטח חלק ממכם יודעים הם חיים קצרים מאוד מאוד ...אז הציעו לי לקנות סוללה מורחבת .. אמרתי וואלה למה לא.. וגם זה בא עם חלק אחורי מורחב שזה סוגר את הפינה הזאת שהמכשיר לא צריך ליהיות חשוף.. רק אמרו לי להזהר עם חברות לא טובות של סוללות כדי שלא יעביר לי מטח אחר משהו כזה (אני לא מבין גדול בחשמל) ושלא יהרוס לי את הפלאפון... הציעו לי ללכת על חברת Hyperion אך בדקתי שוב ושוב ולרוע המזל כל המוצרים שלה לא מגיעים לישראל אבל ראיתי את הסוללה הזו http://www.ebay.com/itm/Trexcell-Samsung-Galaxy-Nexus-3800mAh-Extended-Battery-with-NFC-FOR-VERIZON-/271125015601?pt=PDA_Accessories&hash=item3f204f6c…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by CodeNinja,

היי אנשים, כחלק מאפליקציה שאני עובד עליה עכשיו אני צריך ליצור טיימר פשוט. ניסיתי לעשות זאת כך: private void starTimer() { // TODO Auto-generated method stub new AsyncTask<Integer, Void, Boolean>() { @Override protected Boolean doInBackground(Integer... params) { try { Thread.sleep(params[0]); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } return true; } @Override protected void onPostExecute(Boolean result) { while(true) { sec++; showTime(); if(sec==60) { min++; sec=0; showTime()…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by swisaman,

ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  22. מישהו מכיר סוללות של e cell שיש להזמנה ב ebay? http://www.ebay.com/itm/190759359279?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 אני רוצה כזו לxperia sola השאלה אם הם טובות ואמינות והקיבולת שלהם אמיתית?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  23. ישמש לרוב לצפיה בסרטים בנסיעות רבות ועוד קצת אינטרנט איזה דגם מומלץ לקנות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by alone66,

איזה פלא כדאי לקנות במחיר של עד 1200 ש"ח שימושים עיקריים זה דיבור תוכנת ניווט waze משחקים לא מעניין אותי ורצוי שלא יהיה גדול מדי חשבתי על Xtreamer Mobile Aiki 5 רק הגדול שלו קצת מפריע לי תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים