עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו קנה את המכשיר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? חושב לקנות אותו לחברה בתור אנדרואיד ראשון, הוא זול ודי בסיסי, אבל אמור להספיק לה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי סמסונג גלאקסי טאב ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב הביתי, האם יש אפשרות כזאת? חשוב להדגיש שאין לי אינטרנט אלחוטי אלא חיבור רגיל עם מודם השאלה האם יש אפשרות להתחבר למודם עם גלאקסי דרך המחשב הביתי? בנוסף יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא את הטאבלט. כשאני מחבר את המכשיר למחשב נשמע צליל חיבור ובטאבלט מופיעה הודעה שהמכשיר מחובר דרך USB וגם מופיע איקס אדום על הסימן של הסוללה, אבל המחשב עצמו לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת להעביר את כל התמונות והקבצים שיש על הטאבלט למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SeeYouInHell,

אני צריך שמישהו יעזור לי לבצע ROOT למכשיר וכן אני יודע טוב מאוד לרשום את זה בגוגל אבל מכיוון וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה אני קצת חושש להפוך אותו ללבנה מישהו עם ניסיון וידע יכול לעזור לי בכל דרך שהיא? החל ממדריך מובן ובטוח ועד מה שתחשבו שיתרום?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. חבר נוסע לארה"ב בעוד שבועיים ואני שוקל להביא משם את דגם של ה8 גיגה..(זה מה שיש בחנות) השאלה שלי למבינים פה האם ניתן לפרוץ לסלקום? עם עברית מלאה? מספיקה לי עברית לאינטרנט וSMS יוצא ונכנס, זה אומר מקלדת עברית. האם יש חסרונות ממש קריטיים שאני אמור לדעת עליהם? מה לגבי עידכונים עתידיים? חסימות פירמוור.. אשמח לעזרה\ הפנייה למי שמבין. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, אני מתלבטת בין להשתמש בטאבלט עם חבילת גלישה סלולרית או להסתפק בלהתחבר עם הטבלט לנקודת גלישה אישית ממכשיר הטלפון שלי. בעיקרון הצרכים שלי שלי יהיו מאוד מצומצמים- אני לא צריכה לגלוש באינטרנט אלא רק להשתמש באפליקציית הכתבה (של דרגון,למי שמכיר), שדורשת חיבור לאינטרנט. אני לא כל כך מבינה בזה ולא יודעת אם נקודת גלישה אישית מספיקה כדי לתמוך בתפקוד של האפליקציה. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שאלה בכותרת: כמה המקסימום זיכרון שאפשר להרחיב ל- D2 של Cowon כזה לדוגמא אפשר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3366&CatCode=321

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. התחדשתי לי ב- Sony Xperia S אחרי שנים עם טלפון גרוטאה. מכשיר נחמד, אבל לא רואה wireless בערוצים 12-13. כשהנתב שלי בערוץ נמוך יותץר, הטלפון מתחבר מיד, כשהוא בערוץ 13, היחיד בלי הפרעות נוראיות מהשכנים, הטלפון לא רואה את הנתב. מחשב הנייד של העבודה מתחבר בלי בעיה, ה- HTPC בסלון מתחבר בלי בעיה, כך שזו לא בעיה בנתב אלא בטלפון. ניסיתי Wifi Analyzer והוא לא רואה שום דבר בערוצים שמעל 11. חפירה בגוגל העלתה שזו בעיה מוכרת של דגמים שונים מחברות שונות: יש מדינות בהן חלק מהערוצים שמעל 11 אסורים בשימוש ולכן הטלפון צריך לזהות את המדינה כדי לאפשר אותם. אם אין זיהוי מדינה או שיש זיהוי של מדינה בה הערוצים הגבוהים אסורים, הם לא יקלטו. אבל המכשיר שלי ארופאי לפי היבואן, ה- SIM ישראלי (של הוט) …

8. חברת החומרה מעוניינת להתחרות במשפחת ה-Alienware עם תת-מותג ה-Aorus שלה, ודגם חדש בשם X9 לכתבה

9. Started by gal555,

מאז שהחלפתי לרום של של PILTOX 4.0 ברגע שאני מנתק את המטען הסוללה יורדת ל98% וכול כמה דקות יורד אחוז מהסוללה וזה ממש מעצבן כי הסוללה נגמרת מאוד מהר. יש דרך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה לקנות נגן MP3 או MP4 עד 350 גג 400 שקל המטרה היא שיהיה כמה שיותר מקום, לא אכפת לי להסתפק בנגן אמ.פי 3 אבל שיהיה כמה שיותר מקום בו. למשל נגן MP3 2GB בפחות מ-300 שקל ולציין איפה אפשר לקנות אותו, עדיף חנות ולא דרך האינטרנט. יש לציין שאני גר בחיפה. מישהו יודע על איזה מוצרים כאלו שאוכל לרכוש ? להתחשב בתנאים: נגן עד 350 שקל עם כמה שיותר GB

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by udi,

הכותרת אומרת הכל אני מתלבט בין שני דגמי הנוקיה חשוב לי מאוד הסנכרון מול הOUTLOOK והיומן פגישות ושניהם עונים לי על הדרישות מה עדיף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by curdi1,

שלום לכולם ! אני מתכוון בעזרת ה' לשדרג את האייפון 4 - או לאייפון 5S או לגלקסי S4. האם ניתן במעבר לגלקסי (אנדרואיד) להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? האם ניתן במעבר לאייפון 5s להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? אם כן. כיצד ? תודה רבה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אחרי דרישה גורפת להפסיק שימוש במוצרי היצרנית הסינית בקרב גורמי ממשל בארצות הברית ואפילו אצל בעלות בריתה השונות - אחת מהדמויות החזקות בחברה נעצרה בקנדה בחשד להפרת הסנקציות שהוטלו על איראן לכתבה

14. Started by meni123,

אני מעוניין לרכוש http://www.ibuygou.com/category/xiaomi- ... 7-473.html האם הגרסא הזו עובדת בארץ ללא תקלות (עם hot mobile)? מה לגבי GPS? כמו כן, באיזה אופן כדאי לשלוח על מנת להמנע ממכס? מה הסיכוי שיתפסו במכס, ובמידה וכן כמה זה אמור לעלות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Rockaved,

שלום לכם ברוב טיפשותי שמתי את הפלאפון בכיס האחורי וכך המסך קיבל מכה קטנה שבלבלה את כל הצבעים במסך של הפלאפון מדובר בדגם הW760i של סוני אריקסון מאיפה אני יכול להזמין מסך מחו"ל או מהארץ וכמה יעלה? לא רק מאייבי תנו לי עוד חנויות תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב, אני מנוי ותיק של פלאפון, והגעתי למצב שעליי להחליף מכשיר, כי שלי גוסס כבר מספר חודשים. קיבלתי מפלאפון הצעה אטרקטיבית במיוחד, שלא סלקום ולא אורנג' לא הצליחו להשוות או אפילו להתקרב, ולכן כנראה אשאר עימם למרות ניידות המספרים. הבעיה היחידה הוא שבמקום העבודה שלי יש בעיות קליטה הנובעות מהחומרים שמהם עשוי הבניין. זה לא שמדובר במקלט או מבנה תת-קרקעי עם 0 קליטה, אבל ביא משמעותית חלשה מאשר במקום נורמלי. אם מישהו מכיר, מתוך כל המכשירים שפלאפון משווקת, אחד שידוע בכך שיש לו קליטה טובה, אשמח להמלצות. אין לי צורך במכשיר מתקדם. לא מעניין אותי לא דור שלישי ולא מצלמה ולא MP3, למרות שאין לי התנגדות עקרונית לקיום פיצ'רים אלה, אם עלות המכשיר לא תהיה גבוהה מידי (נגיד מכשירים שהרשת משוו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-5-%d7%95%d7%aa%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ag80,

שלום לכולם, יש לי נוקייה 6680 שנקנה בשנת 2005 מרשת אורנג, הפאלפון היגיע פתוח רק לחברת אורנג,סים של חברות אחרות הוא לא מקבל- מבקש קוד. שאלתי היא כזאת:האם אני זכאי לקבל מחברת הסלולר(אורנג) שירות פתיחת המכשיר שלי לכל הרשתות ע"פ חוק בצורה חינמית?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

מתי הhtc diamond וה xpedia יוצאים לשיווק? האם ל XPEDIA יש OFFICE קל כלשהו? מה ההבדלים מלבד המקלדת? אני יודע שהמידע על השאלות מועט... אבל אני ישמח לתשובות... תודה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי... אני מנסה ליצור תקשורת בין שרת שיושב ב PC לבין קליינט באנדרואיד. המצב כרגע שיש לי את השרת ב PC וגם את הקליינט ב PC ואני מנסה להעביר את הקליינט לאנדרואיד אך ללא הצלחה... משום מה אני לא מצליח לפתוח סוקט כמו שצריך מול השרת... כשהקליינט ב PC הסוקט נפתח בלי בעיה... ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט אך לא ממש הצלחתי... try { socket = new Socket(serverIp,7000); tv.setText("I'm at " + socket.getLocalAddress() + ":" + socket.getLocalPort()); inputStream = new DataInputStream(socket.getInputStream()); outputStream = new PrintStream(socket.getOutputStream()); userInput = new DataInputStream(System.in); isConnected = true; …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ניווט מהיר בין אפליקציות, שעון מעורר, עריכת תמונות ייחודית ועורך טקסט - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-35-2/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את Cube U30GT Tablet PC האם יש טאבלט יותר טוב ממנו או איכותי יותר ממנו ב 220 דולר עם בלוטות כרגע הוא אזל המלאי יתחדש ב20 לאוגוסט ומשלוח בין 10-30 יום מישהוא מכיר זמנים יותר מהירים נא תשובתכם המהירה http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן, ההורים שלי הלכו שבוע שעבר כדי לשקול ניוד מאורנג' להוט. נאמר להם שכל המכשירים שלהם תומכים. היום אני הלכתי, והבנתי מהנציג שהמכשירים לא יתמכו. אז החלטתי לבדוק - לפני שפתחתי את הפוסט כמובן שהסתכלתי בת'רד של המידע על המפעילות והבנתי שהוט תומכים ב850 + 2100. מדובר במכשירים הבאים: http://www.gsmarena.com/nokia_n76-1822.php http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php http://www.gsmarena.com/samsung_c5130-2994.php http://www.gsmarena.com/nokia_e63-2599.php גלקסי 2 שלדעתי תומך בוודאות. וגלקסי 3 שאני קונה תוך שבוע ולדעתי ברור שתומך בהכל. מישהו יכול לעשות לי סדר ולהגיד לי איזה מכשירים כן יתמכו ואילו לא? שאלתי אותם גם לגבי שילוב של מיקרו סים וסים רגיל, כמו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי Nokia E71, והתקנתי עליו Google Maps שגם יודע למצוא אותי, מה שנחמד. יש בעיה קצת מעצבנת עם זה שהעברית הפוכה, אבל לא נורא. בשביל התמצאות כללית זה עדיין כלי לא רע בכלל. השאלה היא - איך הוא יודע איפה אני? כל אפשרויות הGPS במכשיר שלי מבוטלות, וWAZE למשל לא מצליח למצוא אותי, אז השאלה פשוטה: איך גוגל מפס יודע?!#

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים