גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי... אני מנסה ליצור תקשורת בין שרת שיושב ב PC לבין קליינט באנדרואיד. המצב כרגע שיש לי את השרת ב PC וגם את הקליינט ב PC ואני מנסה להעביר את הקליינט לאנדרואיד אך ללא הצלחה... משום מה אני לא מצליח לפתוח סוקט כמו שצריך מול השרת... כשהקליינט ב PC הסוקט נפתח בלי בעיה... ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט אך לא ממש הצלחתי... try { socket = new Socket(serverIp,7000); tv.setText("I'm at " + socket.getLocalAddress() + ":" + socket.getLocalPort()); inputStream = new DataInputStream(socket.getInputStream()); outputStream = new PrintStream(socket.getOutputStream()); userInput = new DataInputStream(System.in); isConnected = true; …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי טלפון חדש (LG-L70), כשבדקתי את המפרט טרם הקנייה ראיתי שכתוב שנפח האחסון הוא 4GB( מספיק לצרכי), אך לאחר הקניה ראיתי שיש לי נפח פנוי של 1.5GB . האם זה תקין? האם ה 4GB שכתוב במפרטים זה ברוטו , כלומר לפני התקנת מערכת הפעלה ודברים אחרים, או שהייתי אמור לקבל נפח אחסון פנוי של 4GB כפי שכתוב בכל אתר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את Cube U30GT Tablet PC האם יש טאבלט יותר טוב ממנו או איכותי יותר ממנו ב 220 דולר עם בלוטות כרגע הוא אזל המלאי יתחדש ב20 לאוגוסט ומשלוח בין 10-30 יום מישהוא מכיר זמנים יותר מהירים נא תשובתכם המהירה http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי לאחותי מכשיר נחמד וזול שיריץ ווצאפ וכל מיני שטויות אחרות, וראיתי את ה X10 של סוני במחיר שנראה שווה לכל נפש.. http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=58756 מישהו התנשא במכשיר הזה? יש חוות דעת מיוחדות? ואם יש לכם עצות אחרות למכשיר טוב במחיר סביר אשמח לקבל.. תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני ואבא שלי רוצים לקנות טלפון בתקציב של עד 1800 ש"ח ושהמכשיר ישלח לארה"ב ולא לישראל. חשוב מצלמה טובה, מהיר וכ'ו. חשבתי על lg g4 אבל הבנתי שהסירו את העברית למי שקונה ביבוא מקביל ולא מרונלייט. אשמח לשמוע המלצות וגם מאיפה לקנות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (LG G5 לצורך העניין). בגלל שבארץ המחיר די יקר והמודול שמקבלים איתו די מעפן- החלטתי להזמין אותו מחו"ל. ראיתי שכשמזמינים אותו מחו"ל מקבלים את המודול של המוזיקה שזה בדיוק מה שרציתי. הבעיה היא- בחיים לא הזמנתי פלאפון באינטרנט. מאיזה אתרים בטוח להזמין? מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין? איך זה עובד לגבי אחריות? אני אשמח אם תוכלו לתת לי מידע בנושא או להפנות אותי לאיזשהו מדריך. (בתקווה שזה הפורום המתאים) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה הבאתי מכשיר של חברת סמסונג מדגם: I8510 המוכר גם כ-INNOV8. המכשיר מגיע עם מערכת הפעלה: Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 את המכשיר רכשתי בחו"ל ולכן היבואנית הרישמית של סמסונג אינה מוכנה להתקין עיברית במכשיר, וגם חנויות אשר מוכרות את המכשיר לא מוכנות לעזור בנושא (אפילו כשהדגשתי כי אני מוכן לשלם על כך). חשוב לי לציין שאין לי בעיה עם אנגלית, אבל אני מחפש דרך לכתוב בעיברית במכשיר (זה קצת מעצבן לכתוב SMS באנגלית לאנשים שלא יודעים אנגלית). אם מישהו יודע איך אני יכול לגרום למכשיר לתמוך בכתיבה של עיברית, אודה לו מאוד. חשוב לציין כי המכשיר תומך בקריאה של עיברית (אני מקבל הודעות SMS וכל אנשי הקשר שהיו לי בכרטיס SIM מופיעים בעיברית רגילה). בתודה מראש ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר ההכרזה הראשונית לפני מספר חודשים, נחשף הסמארטפון הראשון של היצרנית שמתיימרת לקרוא תיגר על OnePlus. האם יש לה סיכוי? אתם מוזמנים להיכנס ולהביע את דעתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zuk-z1-האלטרנטיבה-המוזלת-ל-oneplus-2-מבית/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל להזמין אחד כזה. למישהו יש ניסיון עם טעינה אלחוטית? (נקסוס 4 אם זה רלבנטי) ועוד שאלה בנושא - האם יש משמעות לאיכות המוצר? (סיני פשוט מול אחד יקר)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo10-hero-dual-core-tablet-pc-10-1-inch-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html עד לפני כמה ימים הוא נמכר ב-209$...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-Ulefone Be Touch 2 מתיימר להיות טוב לא פחות מהסמארטפון הטוב ביותר של אפל, וזמין עתה בכרבע ממחירו ההתחלתי לכתבה: http://hwzone.co.il/התאום-הסיני-של-האייפון-6-זמין-במחיר-תחרו/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר רום ICS לGalaxy S שעובד [כמעט] חלק (=GPS, Bluetooth וכו' שפשוט עובדים), אני שונא להרגיש חלק מפרויקט פיתוח. אם אין כזה דבר היום, יש למישהו הערכה תוך כמה זמן זה יקרה? עד כמה בGalaxy S יש הבדל בשדרוג לICS (לא בהשוואה לרום מלוכלך של מפעילה כלשהי)? אה, שכחתי, עברית בתפריטים ושיריץ VoodooSound... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיסני נכנסת להילוך גבוה עם קו צעצועים רשמי נרחב שמושק לקראת בואו של הסרט החדש בסדרת מלחמת הכוכבים, כאשר גבוה מעל כולם ניצבת היצירה המדליקה של חברת Sphero לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רובוט-ה-bb-8-הוא-הצעצוע-המושלם-עבור-כל-ח/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הגרסא של הN73 שלי דרך האתר של נוקיה, זה יעשה לי בעיות עם האחריות או משהו כזה (לקוח אורנג')? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב שמישהו התקין את זה, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק מאוד לנ"ל, בלי החלפת רום ורצוי בלי להנדס את ה MIUI, אלא באפליקציית הקלטה חינמית שעבדה לך סביר על מכשיר שיאומי באנדרואיד 11
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט שישמש לי כמחברת ולפעמים גם כספר בשביל הלימודים. אני צריך זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך טוב עדיף עם IPS, ולפחות 32GB זיכרון פנימי כי סביר להניח שהוא ישמש אותי גם לנסיעות. תקציב שלי הוא בסביבות ה4000 אני מעדיף טאבלטים בסגונון הטארנספורמר עם המקלדת הנשלפת (כמו בכל הסדרה). הנטייה שלי היא בכיוון ה transformer tf 201 אבל הבנתי שיש לו בעיות קליטה ולכן אני מעדיף את ה tf700 למישהו יש את אחד הטאבלטים הללו? יש המלצה לטאבלט אחר שמתאים לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי ולחבר יש ויכוח: בעוד הוא טוען שמגן מסך הוא מיותר על סמארטפונים עם מסך גורילה 3, וזאת משום שלטענתו מסך גורילה עמיד מפני שריטות ומגן מסך הוא מאין חוצץ שמפריע לחווית השימוש. אני לעומת זאת טוען שגם מסך הגורילה הוא פגיע, ומגן מסך זכוכית עשוי רק להועיל ולהגן על מסך המכשיר מפני פגיעות.. מה דעתכם בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקיבלתי את כל האביזרים למכשיר הN93i שקניתי, והדפסתי עליו עברית (בצבע כחול אגב) התיישבתי על עניין המשחקים לסלולרי. כידוע לכם, הסלולרי הנ"ל היה אמור לתמוך בN-Gage 2.0 על ידי נוקיה אבל בסוף הם וויתרו כי הם היו עצלנים. בכל זאת בדרך מסויימת ניתן להתקין את אותה תוכנה. הנה סרטון שהכנתי המדגים את אותם דברים שנוקיה לא שחררה לסלולרי הN93i: תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפאבלט של מוטורולה וגוגל זמין לרכישה בהנחה של 150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-