גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי - LG כבר התחילו להפיץ את עדכון המרשמלו בפולין ותמשיך הלאה לארצות אחרות. לא שחסר לי משהו בטלפון כרגע שאני חייב מרשמלו- אני סתם מעוניין לדעת איך אני יכול לגלות מול מי הטלפון שלי מתעדכן? קניתי אותו מחנות ביהוד והם לא ידעו לומר לי... הדגם שלי הוא H815
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה HTC הוא הכי חדש יש כמה מכשירים איזה מהם הכי טוב? ובאיזה רשת הוא נתמך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
jחברי בפורום אני מאד מתעניין ברכש הסוללארי מסוג Mouse over image to zoom …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי גלקסי 3 חדש שיש לי עליו מערכת הפעלה של Vodafone הגרמנית. השפה והכל פועל בסדר, רק שמפריע לי שהכל צבוע בצבע האדום של החברה וכל האייקונים והפרסומות שלהם שקופצות לי כל פעולה שאני עושה (מזכיר לי טלפונים של סלקום ואורנג)... *אני היתי רוצה להתקין רום חדש ונקי, הבעיה היא שאין לי שום חבר שמבין או עשה משהו כזה איי פעם. אני מאוד אשמח אם מישהו כאן מכיר איזה מדריך טוב בעיברית עם כל השלבים מההתחלה(כולל גיבואים אם צריך) ורשימת כל התוכנות שאני אצטרך על מנת להתקין רום נקי. *האם אחרי התקנת רום חדש אני עדיין יוכל לעשות את כל העידכונים וכל זה כרגיל ? זה לא נחשב לפריצה או משהו כזה, נכון ? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו סוללה חזקה, איכות קול מעולה(יש לי כבר אוזניות רציניות) וכמובן אמינות, אני לא צריך מסך גדול או כל מיני גאדג'טים מיותרים במכשיר. אני מעוניין לקבל המלצות לנגנים של 8 ו16 ג'יגה. תודה רבה ויום עצמאות שמח לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים מתחילים לפרסם ברחבי האינטרנט את הגעתם הקרובה מאוד של 2 המכשירים הנ"ל, ויש לי התלבטות בין השניים, מבחינת ביצועים, צילום ואיכות סאונד, איזה מהם היה עדיף לי לקנות? לדעתכם. חשוב לציין כי ההבדל במחיר בין השניים הוא לא פונקצייה לבחירת המכשיר, אני מחליף מכשיר אחת לשנתיים-שנתיים וחצי כך שלא משנה לי הפער במחיר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לסמארטפון המרשים והמשתלם של אסוס יש גירסה נוספת ומתקדמת עוד יותר, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/zenfone-2-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-128-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את Cube U30GT Tablet PC האם יש טאבלט יותר טוב ממנו או איכותי יותר ממנו ב 220 דולר עם בלוטות כרגע הוא אזל המלאי יתחדש ב20 לאוגוסט ומשלוח בין 10-30 יום מישהוא מכיר זמנים יותר מהירים נא תשובתכם המהירה http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Nokia E71, והתקנתי עליו Google Maps שגם יודע למצוא אותי, מה שנחמד. יש בעיה קצת מעצבנת עם זה שהעברית הפוכה, אבל לא נורא. בשביל התמצאות כללית זה עדיין כלי לא רע בכלל. השאלה היא - איך הוא יודע איפה אני? כל אפשרויות הGPS במכשיר שלי מבוטלות, וWAZE למשל לא מצליח למצוא אותי, אז השאלה פשוטה: איך גוגל מפס יודע?!#
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המיזם היוקרתי של יוצר מערכת האנדרואיד אשר הוליד את טרנד המגרעות במסך עשוי לעבור לבעלות חדשה, ובמקביל לא ממש ברור מתי והאם נזכה לראות סמארטפון חדש מתוצרתו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מאז הפיקסון 12 של סמסונג חיכיתי ליורש הבא שלהם. כבר שבוע אני מתהלך עם המכשיר הזה וכמו שהוא "בולקי" הוא גם מרשים מכל בחינה. ביקורות והשוואות על המכשיר יש מספיק ברשת לכן לא אפרט בעניין, אאסוף מספיק תמונות כדי לשתף אתכם באיכות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון בסיסי לווטצאפ, WAZE, מצלמה סבירה+ עם מערכת הפעלה ANDROID בסביבות ה1000 ש"ח לגיסי. בינתיים ראיתי את הLG G4C ב950 ש"ח, לדעתי נראה מעולה, מה אתם חושבים? יש חלופה יותר טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נשבר לי המסך והפאנל של ה-C902 שלי, בארץ לא משתלם לתקן את המכשיר. האם משתלם להזמין חלקים למכשיר מחו"ל? במידה וכן, האם יש חנות מהימנה שניתן לסמוך עליה? במידה ולא שווה להשקיע בתיקון המכשיר, אני מעוניין להשקיע בסביבות ה1500 +- במכשיר חדש, האמת שדיי התרשמתי לטובה מה-W995 של סוני אריקסון.. אני לא כ"כ בקיא במכשירים היום, תוכלו להמליץ לי על מכשירים טובים +- בתקציב? (האם תהיה ירידה במחיר של הW995 בתחילת 2011?) קראתי גם שיוצא בתחילת 2011 ה-M9/8 של Meizo שיכנס בתקציב, האם שווה לחכות עוד קצת לM9/8? (או לפלא' אחר) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Ulefone Be Touch 2 מתיימר להיות טוב לא פחות מהסמארטפון הטוב ביותר של אפל, וזמין עתה בכרבע ממחירו ההתחלתי לכתבה: http://hwzone.co.il/התאום-הסיני-של-האייפון-6-זמין-במחיר-תחרו/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ניווט מהיר בין אפליקציות, שעון מעורר, עריכת תמונות ייחודית ועורך טקסט - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-35-2/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-5-%d7%95%d7%aa%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים הילדים שיחקו עם הטלפון, סידרו נעילה עם קוד, שכחו את הקוד ניסו וניסו ובסוף הטלפון ננעל במענה של סלקום אמרו שחייבים להגיע למרכז שירות יש דרך אחרת לאיפוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני משלם לסלקום 153 ש"ח, יש לי חבילה של 300 דקות, 100 SMS, וחבילת גלישה בנפח של 512 מגה. יש לי מכשיר HTC Legend שאני משלם עליו 69 ש"ח לחודש אבל כל חודש מקבל זיכוי כי אני מגיע ל-150 ש"ח בסכום של החשבון. יש לי אפשרות לעבור לחבילה של דקות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה עד 1 ג'יגה של סלקום שתעלה לי 119 ש"ח, אבל פה לא יהיה לי החזר על המכשיר אז בסך הכל זה יצא 188 ש"ח. אם אני עובר להוט מובייל אז זה 89 ש"ח על חבילה ללא הגבלה, ועוד 69 ש"ח על המכשיר לסלקום וזה יוצא ביחד 158 ש"ח. כמובן שמבחינתי זה מצוין להוסיף 5 שקלים לעומת מה שאני משלם עכשיו ולקבל הכל ללא הגבלה. אבל השאלה היא עד כמה אני יכול לעשות את זה בראש שקט. אין לי מושג לגבי איכות הקליטה של הוט מובייל, מהירות הג…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! בדיוק פרסמתי משחק חנות לחנות של גוגל בשם Attack Force - Modern Arcade Shooter! Attack Force - Google play זה בעצם משחק ארקייד שבו שולטים במטוס, מכונית משוריינת וספינת קרב ונלחמים בצבא האויב. הייחודיות במשחק זה שיש 3 מצבי לחימה באוויר יבשה ובים סרטון משחק שווה לנסות!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-