גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
"עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון דור 3 משומש לזמן קצר (עד שיצא הגלאקסי S2) וחושב לקנות מ-ebay. האם צפויה בעיה בהפעלת טלפון פתוח (unlocked) מארה"ב בישראל? מישהו יודע מתי לעזאזל מגיע כבר ה-S2 הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא הטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=830744
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדוכן של Ling Technology מציג את החזון לחינוך של "דור האלפא": רובוט אינטראקטיבי שלא רק מקריא ספרים אלא מנהל שיחה ערה עם הילדים, ומכשיר לביש זעיר שהופך כל יציאה לפארק לשיעור מדעים מרתק עם ספיידרמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי נמצא בחול וביקשתי ממנו שיקנה לי נוט4 ויש שם את הדגם SM-N910H זה יעבוד בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעונין בנגן בשביל לראות סרטים עם תרגום מוזיקה פחות חשוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לתת חוות דעת? קניתי פשוט דיבורית T305 שהתקלקלה ובחנות אמרו שיכולים להחליף לי ל505... אודה מאד לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק מאוד לנ"ל, בלי החלפת רום ורצוי בלי להנדס את ה MIUI, אלא באפליקציית הקלטה חינמית שעבדה לך סביר על מכשיר שיאומי באנדרואיד 11
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי המלצה לשעון טלפון בחיוג ישיר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, קניתי טלפון חדש (LG-L70), כשבדקתי את המפרט טרם הקנייה ראיתי שכתוב שנפח האחסון הוא 4GB( מספיק לצרכי), אך לאחר הקניה ראיתי שיש לי נפח פנוי של 1.5GB . האם זה תקין? האם ה 4GB שכתוב במפרטים זה ברוטו , כלומר לפני התקנת מערכת הפעלה ודברים אחרים, או שהייתי אמור לקבל נפח אחסון פנוי של 4GB כפי שכתוב בכל אתר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הIPOD החדש של ה30GB ב250 יורו בברלין השבוע. יש נגן יותר טוב ממנו במחיר כזה? ניגון סרטים זה MUST, ולכן גם מסך סביר, הנפח פחות חשוב לי. אבל ב250 יורו זה נראה אחלה נגן. נ.ב. אם זה חשוב אז אני מתכוןן לחבר אליו CX300. הצעות? סיבות לא לקנות IPOD?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי HTC ONE X חדש וחביב -- ומשום מה כשאני הולך ל: Settings > About אין שום אופציה של "Check for updates" (וראיתי בכמה מקומות שהיא אמורה להופיע מעל אופציית ה-"דיווח על תקלה") יש לי כרגע גרסת אנדרואיד של 4.0.4 מישהו יודע אולי: [list type=decimal] [*]מדוע האופציה הנ"ל לא מופיעה? מישהו מכיר תופעה כזו? [*]האם יצאה כבר גרסה חדשה יותר של אנדרואיד למכשיר? [*]אם כן, כיצד אני יכול להתקין אותה, בהתחשב בכך שאין את האופציה? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה הבאתי מכשיר של חברת סמסונג מדגם: I8510 המוכר גם כ-INNOV8. המכשיר מגיע עם מערכת הפעלה: Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 את המכשיר רכשתי בחו"ל ולכן היבואנית הרישמית של סמסונג אינה מוכנה להתקין עיברית במכשיר, וגם חנויות אשר מוכרות את המכשיר לא מוכנות לעזור בנושא (אפילו כשהדגשתי כי אני מוכן לשלם על כך). חשוב לי לציין שאין לי בעיה עם אנגלית, אבל אני מחפש דרך לכתוב בעיברית במכשיר (זה קצת מעצבן לכתוב SMS באנגלית לאנשים שלא יודעים אנגלית). אם מישהו יודע איך אני יכול לגרום למכשיר לתמוך בכתיבה של עיברית, אודה לו מאוד. חשוב לציין כי המכשיר תומך בקריאה של עיברית (אני מקבל הודעות SMS וכל אנשי הקשר שהיו לי בכרטיס SIM מופיעים בעיברית רגילה). בתודה מראש ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון בסיסי לווטצאפ, WAZE, מצלמה סבירה+ עם מערכת הפעלה ANDROID בסביבות ה1000 ש"ח לגיסי. בינתיים ראיתי את הLG G4C ב950 ש"ח, לדעתי נראה מעולה, מה אתם חושבים? יש חלופה יותר טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל להזמין אחד כזה. למישהו יש ניסיון עם טעינה אלחוטית? (נקסוס 4 אם זה רלבנטי) ועוד שאלה בנושא - האם יש משמעות לאיכות המוצר? (סיני פשוט מול אחד יקר)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט שישמש לי כמחברת ולפעמים גם כספר בשביל הלימודים. אני צריך זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך טוב עדיף עם IPS, ולפחות 32GB זיכרון פנימי כי סביר להניח שהוא ישמש אותי גם לנסיעות. תקציב שלי הוא בסביבות ה4000 אני מעדיף טאבלטים בסגונון הטארנספורמר עם המקלדת הנשלפת (כמו בכל הסדרה). הנטייה שלי היא בכיוון ה transformer tf 201 אבל הבנתי שיש לו בעיות קליטה ולכן אני מעדיף את ה tf700 למישהו יש את אחד הטאבלטים הללו? יש המלצה לטאבלט אחר שמתאים לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למעט המחיר והגודל. היתרונות של SGS2 רבים וברורים. השאלה אם הם שווים לי את תוספת הגודל/מחיר* פלוס שאר חסרונות (אם קיימים). *לא מדבר מספיק בשביל החזר. השאלה במיוחד לבעלי נסיון אישי עם שני המכשירים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני ואבא שלי רוצים לקנות טלפון בתקציב של עד 1800 ש"ח ושהמכשיר ישלח לארה"ב ולא לישראל. חשוב מצלמה טובה, מהיר וכ'ו. חשבתי על lg g4 אבל הבנתי שהסירו את העברית למי שקונה ביבוא מקביל ולא מרונלייט. אשמח לשמוע המלצות וגם מאיפה לקנות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפאבלט של מוטורולה וגוגל זמין לרכישה בהנחה של 150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחדשים ת'מלאי וגם מה יהיו המחירים פחות או יותר אז???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי לאחותי מכשיר נחמד וזול שיריץ ווצאפ וכל מיני שטויות אחרות, וראיתי את ה X10 של סוני במחיר שנראה שווה לכל נפש.. http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=58756 מישהו התנשא במכשיר הזה? יש חוות דעת מיוחדות? ואם יש לכם עצות אחרות למכשיר טוב במחיר סביר אשמח לקבל.. תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-