עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ORrrr,

מישהו שם לב שהוסיפו את הפונקציה הזאת? נראה לי נחמד אבל עד כמה זה יעיל?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ^pb^,

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by teh1archon,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש ומצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. מיועד לאשתי. סמארטפון בסיסי ולא יקר. ראיתי המלצותיכם על LUMIA 620 (עדיין לא נמכר בארץ) עם WP8. LENOVO A660 - מפרט נראה טוב וגם עמיד מאוד עם אנדרואיד 4.1. אני יודע שכולם כאן ממליצים על נקסוס 4 אבל מה המחיר שלו? צרכים: - טלפון ושמע טובים הן בדיבורית והן באזניה. לצורך הייחוס, לי יש SGS2 בסלקום ואני מאוד לא מרוצה מאיכות הרמקול על דיבורית. הקריין של WAZE נשמע היטב אבל האדם בצד השני הרבה פחות. - העלאת מוסיקה, תמונות וסרטונים קצרים (סינכרון חופשי). - אינטרנט לדברים בסיסיים ביותר: מיילים ובדיקה של זמני רכבות או אוטובוסים. - אפליקציות: לכל היותר תמיכה בפתיחה וצפייה של קבצי DOC, PDF ו אקסל. - זכרון פנימי + אופציית הרחבה = 10 ג"ב לפחות. - רשת בארץ - סלקום. - סוללה: 24…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שלומות , נחת עלי iPod Touch ישן (second generation) , ואני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם iTunes (לא אוהב את הגן הסגור של אפל) . אבל ... בגלל שמדובר בנגן כ"כ ישן (בארה"ב יצא בסביבות 2008-2009) אני מתקשה למצא דרך "חוקית" פלוס מינוס (וגם לא חוקית) כידי להפוך את המפלצת המרגיזה הזו לנגן שהמחשב מזהה ככונן חיצוני ושאוכל למלא אותו במוסיקה בדרך הרגילה (קופי / פייסט) . המלצות ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  6. יש לי באוטו חיבור AUX וחיבור USB. השאלה שלי היא האם יש נגני MP3 שבחיבור USB לאוטו ניתן יהיה לשלוט בהם דרך הרדיו של האוטו? הכוונה בעיקר להעברת שירים, כך שלא צריך להתעסק עם הנגן עצמו במהלך הנהיגה. אם כן, איך אפשר לדעת איזה נגנים תומכים באפשרות הזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by X-BLADE,

הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by omrij,

דלף הסרטון של הטאבלט החדש אהבתי מה שהם אומרים בדקה 1:42 "we declared war on lagginess" http://www.engadget.com/2012/06/27/googles-nexus-7-tablet-outed-before-i-o/

• 383 תגובות
    • 49.9k צפיות
  9. Started by Emms12,

היי אני מחפש לרכוש סמארטפון כמה שיותר מהר (ה-ACE שלי גוסס). התקציב 1700 שקל, ישמש לסמסים, WAZE, רפרנס (מחשבונים רפואיים, רשימת תרופות וכו', לא כבד אבל נורא מעצבן כשזה לאגי), ארגונית ומיילים בPUSH לאורך היום. עוד דבר שחשוב לי הוא סוללה חזקה, אני על הרגליים כל היום, אין לי זמן להטעין אותו. ראית את הGALAXY S3 MINI בתקציב, הביקורות נראות חיוביות אבל לא ראיתי שממליצים עליו יותר מידי כאן, יש משהו שפיספסתי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. נראה שאמזון שינו משהו באפליקציה שלהם, כל פעם שאני מנסה להוריד את האפליקציה החינמית של היום, אני מקבל פופאפ, שאמצעי התשלום שלי או הכתובת אינם עונים על הדרישות. למישהו יש פרטי כ. אשראי וכתובת בארה"ב רנדומליים שכן עובדים ויכול לשתף? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ghost93,

היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בתחילת חודש מאי אני מתעתד להגיע לכ-8 ימים בברצלונה (אהיה גם בטיול יומי לולנסיה) ורציתי לנצל את ההזדמנות ולקנות נקסוס 4. רציתי לדעת כמה עולה אחד כזה בספרד, האם נכונה השמועה שבולנסיה יש פטור ממע"מ כך שאולי זה יהיה יותר זול שם? מעבר לכך ואולי הכי חשוב - איפה קונים? האם יש חנויות פיזיות שמהן אפשר ללכת ולקנות ישירות? אשמח למידע מדויק ככל האפשר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את JIAYU G3 http://www.pandawill.com/jyg3-smart-phone-45-inch-ips-retina-screen-android-40-mtk6577-3g-gps-wifi-p66077.html האם יש למישהוא המלצןת עליו הוא בא עם אנדרואיד 4.0 אך העברית אינה כלולה בו האם התמיכה של אנדרואיד 4 בעברית תאפשר שליחת SMS בעברית ??? האם קימים לו רומים תומכי עברית אם כן אנא שלחו לי לינק האם ב 204 דולר יש משהו יותר טוב חוץ מאשר נקסוס 4 שניסיתי להשיג ישירות ולא הצלחתי תודה

• 33 תגובות
    • 8.6k צפיות
  14. Started by YogiBear,

הסוללה של ה-DHD שלי כבר מראה סימניי גסיסה וחוסר יציבות והגיעה שעתה להחליף אותה. הדילמה היא איזו סוללה לקחת מבין השתיים: http://www.ebay.com/itm/100-New-Battery-for-HTC-Desire-HD-G10-Inspire-4G-Ace-T9191-/190749697849?pt=PDA_Accessories&hash=item2c69916739 http://www.ebay.com/itm/New-High-Capacity-Gold-Battery-For-HTC-Desire-HD-G10-T8788-A9191-2450mAh-/150952111596?pt=PDA_Accessories&hash=item2325726dec או שמא עדיף לקנות סוללה מקורית ולא להתעסק עם הסיניות הללו? המוגדשת מאוד מעניינת אותי כי הסוללה המקורית, גם בימייה הטובים לא הייתה להיט, לכן אני נוטה לכיוונה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין לרכוש טאבלט שישמש אותי ללימודים ופנאי. השימושיים העיקרים שאני מייעד לו הם: 1. קריאת ספרים - בעיקר PDFים. 2. סרטוני וידאו - בעיקר חומרי לימוד מצולמים, אם הוא יוכל גם לנגן סרטי HD (נגיד 720p) זה nice-to-have אבל לא משהו מחייב. 3. גלישה באינטרנט. 4. אני עובד כמפתח Web, כמובן שאני לא מצפה לעבוד איתו כעל סביבה ראשית אבל יהיה לי מצויין אם אוכל להעזר בו לכל מיני תיקוני חירום ודברים קטנים כאלו ואחרים (לא דורש יותר מדי, בעיקר אפשרות להריץ עורך טקסט סטנדרטי ותוכנות כמו קליאנט של FTP, קליאנט SSH וכו'). חשוב לי שהוא יהיה נייד ונוח לנשיאה ולהחזקה, את רוב הזמן איתו אני הולך לבלות בנסיעה ברכבת ככה שאני לא רוצה להיתקע עם פלאזמה ביד, אין לי ממש ניסיון עם גדלי מסכים בטאבל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by id3232,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשתף ולהעלותאת ה)התקנה לחיי גן אנדרואיד סטוק 4.12/41.1 שיכול לעבוד על הnote2 שלי. החייגן של סמסונג פשוט איטי להחריד תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. אשמח לקבל המלצות לבחירת טאבלט פשוט לילד. 1) Archos 70b http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12017 2) Arnova 8 G3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13326 3) Archos 80 G9 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13929 כרגע ההעדפה היא לArchos 80 G9. תודה,

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אהלן, אז נמאס לי כבר מהתקלות האינסופיות שיש לי עם המקשים והסוללה ב-K800I שלי אז החלטתי לרכוש מכשיר חדש. אני מחפש משהו כמה שיותר זול, מעדיף לא להתקרב ל-2000 שקל שיוכל לספק לי את הדברים הבאים: אמינות גבוהה ומיעוט תקלות ותקעיות במכשיר. סוללה חזקה כמה שאפשר (למרות אני יודע שבסמרטפונים זאת נקודת תורפה). מפה עם GPS. כמה שיותר אמיד למכות/מים ובקיצור, שרידות גבוהה כמה שאפשר. ייעוד עיקרי: מוזיקה - זקוק להרבה מקום, 16GB מינימום עם עדיפות ל-32GB. אם המכשיר בא עם פחות, אז צריך לקחת בחשבון במחיר שאני הולך להוסיף לו כרטיס זכרון (במקרה ואפשר). ייעוד משנה: אפליקציות קטנות, בעיקר אפליקציות עם סרטוני סלסה למינהם. זהו, אשמח לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by wkz,

חברים שלום, דבר ראשון חיפשתי תת פורום X8 אבל לא מצעתי, אם כתבתי בפורום הלא נכון אני מתנצל! בכל מקרה, יש לי תקלה ב HTC X8 ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי בבקשה סנכרנתי את האנשי הקשר דרך יצוא אנשי הקשר של האוטלוק (האייפון) וייבאתי ל OUTLOOK.COM וזה סנכרן לי את האנשים, עכשיו שאני מחפש באנשי הקשר אני רואה את כולם טוב, אך שחלק מתקשרים אלי אני פתאום רואה את השיחה הנכנסת בג'יבריש (באנשי קשר אני רואה את השם טוב וכמו שצריך) כמו כן שאני נכנס ל WHATAPP באנשי קשר בתוך האפליקציה אני רואה את האנשי קשר מצויין אך שאני נכנס ל"מעודפים" באפליקציה -כל- האנשים בגיבריש וכך גם שרושמים לי הודעה ב WHATSAPP. מה שמוזר זה שאם רושמים לי הודעה ב WHATS APP והטלפון שלי במצב LOCKSCREEN אני רואה NOTIFICAT…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by dovik,

צריך עזרה בבחירת סלולרי חדש. הדרישה העיקרית- סוללה חזקה ככל האפשר, נוכח הדרישות הבאות: *מסך מגע * גלישה ברשת * שליחת הרבה SMS * אפשרות להתקין סקייפ * תמיכה ב-WI-FI * תמיכה ב-java (קבצי jar.*) עלות-צריך לראות בכלל מה תווך המחירים ואז אולי אוריד מהדרישות.. תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by MoSQuiTo,

מישהו יודע איך עובד הרעיון של שני SIM במכשיר אחד? יש סיבה שלא יעבוד עליו SIM של סלקום עם SIM נוסף של גולן/HOT? ד"א ניתן להשיג אותו פה ב300$ בערך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by haime23,

אני מנסה להגדיר צילצול לקבוצה ב"אנשי קשר" ושומר את בחירתי אולם הצלצול או השיר אינו משתנה ומופיע כל הזמן ב "ברירת מחדל".מה עושים?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by FME,

היי, חבר צריך עזרה בבחירת פלאפון חדש (אנדרואיד) עם דרישות של צפייה בסרטים, סדרות וגלישה רוב הזמן. הוא חשב על זה: http://dx.com/p/x12-android-4-0-wcdma-3g-smartphone-w-4-0-capacitive-screen-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-151858 לא ידעתי מה להגיד לו כי לא רציתי להטעות אותו ולכן אני שואל פה את דעתכם. דבר ראשון - האם יתמוך פה ברשתות בארץ? אם כן איזה? דבר שני - בכללי הוא נחשב מוכר או שלא להתקרב? דרישות : מסך 4" (לא יותר לא פחות אלא אם הגודל לא יהיה מפלצתי - הוא לא אוהב פלאפונים גדולים לא נוח לו), תמיכה בארץ ברשתות, WIFI, משחקים בסיסיים לא יותר (נגיד עד רמה של אנגרי בירדס..), סרטים וסדרות הוא צופה המון. האם המכשיר שהוא הציע, יתן לו מענה לדרישותיו או שיש לכם הצעות עדיפות יותר בער…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by 00Amir,

יש לי טבלט TEAC TC-8030 , שהוא בגרסה 2.3.1 , גם אחרי שנכנסתי לכל תפריט בטבלט לא מצאתי שום אפשרות לעידכון.. רציתי לשאול אם יש דרך להוריד גרסה מהאינטרנט ידני ולהתקין על המכשיר בכוח?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  25. היי, אז כמו שכתבתי, אני מחפש טאבלט בסכום של עד 400$ (לפי המחירים בארה"ב) שיענה על הדרישות הבאות: גודל מסך סביב ה-10' שימושים עיקריים: אינטרנט, צפיה בתכני וידיאו אני שוקל לרכוש את הנקסוס 10 אך הייתי מעדיף להתייעץ איתכם, האם קיימות אופציות נוספות סביב המחיר הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים