עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קיבלתי היום במתנה טאבלט Teac Classic 101. כמובן שמיד נכנסתי ל-APKMANIA אך לא הצלחתי להפעיל שני משחקים שהורדתי משם (כן עובדים על ה-SGS2 של אמי). מה עליי לעשות? על הטאבלט מותקן ICS.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by wantootree,

שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, אני רוצה לשתף אותכם באפליקציה שאני מפתח עם חברים, ולקבל חוות דעת ממשתמשים מקצועיים יותר כמוכם. אשמח לקבל הצעות לשיפור ואולי אפילו תוכלו לתת לי רעיונות לפתרונות של חלק מהבעיות בהן אנו נתקלים. אז האפליקציה שלנו נקראת Shoppy ואפשר להוריד אותה בחינם מה- Google Play. כיום ניתן לראות דרכה את כל החנויות ואת המפה של הקניון בקניונים איילון, מלחה, עזריאלי תל-אביב, ואת וגרנד קניון בחיפה אך ללא מפה. אפשר לחפש חנויות לפי סוג ולפי שם, וניתן לקבל אינפורמציה על כל חנות שנמצאת במפה. יש לנו גם תמיכה בהצגת מבצעים לפי חנויות או לפי סוג, אבל כרגע עדיין אין מבצעים באפליקציה וזה עניין שנמצא בתהליכים. אני אשמח לקבל חוות דעת מכם בעיקר בנושאים הבאים (אבל לא רק! תרגישו חופשי לתת את דע…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by gado2,

היי, מישהו יודע אם הנוקיות החדשים נתמכים ברשת החדשה של אורנג' ? בביקורות בעולם כתוב שהם תומכים בHD VOICE רוצה לוודא שזה תקף גם כאן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Salwaby,

בגדול זה לשימושים ביתיים, לילד קטן (משחקים, תוכנות העשרה ..). אין זיקה לאפל, אני מחפש את הטאבלט הכי איכותי במחיר באזור 1500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי מכשיר אייפון 4 שנקנה ברשת סלקום שבה אני נמצא כרגע, אני מעוניין להתנייד ורציתי לוודא שאכן אוכל לעבור להוט בלי בעיות. משיטוט ברשת הבנתי שיש לא מעט בעיות: - הבנתי שלהרבה אנשים קיימת בעיית קליטה בהוט מובייל בעיקר בגלל חוסר תמיכה של המכשיר שלהם, מה לגבי המכשיר שלי? - בעייה של חיסול הבטרייה של המכשיר בשל roaming קבוע שהמכשיר עושה כאשר מדלג בין רשתות.. או משהו כזה, זה נכון? - אי תמיכה בIMESSAGE ושליחת mms ? בעיות אלו הן בעיות כתוצאה של חבלי לידה של החברה או שעדיין קיימות ? האם קיימות בעיות נוספות שכדאי לי להיות מודע אליהן? האם אכן אוכל לעשות מעבר חלק מסלקום להוט? בן.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אם אני עכשיו רוצה ללכת ללמוד שפת תוכנה Objective-C לא מצאתי הרבה מדריכים ללמידה של השפה הזאת אבל יש הרבה מאוד ברשת ללמוד c ... עכשיו הבנתי ששניהם זהים ומי שיודע c יודע גם Objective-C זה נכון? או ששני השפות הם שונות? אם אני רושם נגיד משהו בשפת C או c++ אני יוכל לתרגם אותה גם ל Objective-C ? ואם אין לי אנגלית אבל אני ממש רוצה להיכנס לתחום וללמוד שפה אפשרי ללמוד? או שבלי אנגלית אין מצב בעולם? אני רוצה ללמוד לפתח אפליקציות של אפל זאת המטרה תודה .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by swisaman,

ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by taz24,

הי אני מחפש נייד עם מקום לשני סימים ומלצמה כמה שיותר אכותית, מעדיף שלא יהיה יקר מדי אני נוסע שבוע הבא לארהב לאזור יוסטון ככה שאשמח לקבל המלצה למכשיר שניתן למצוא באזור הזה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קניתי בחו"ל מכשיר galaxy s3 הדגם הוא GT19300 אנדרוייד 4.0.4 לפני יום עשיתי עדכון תוכנה מאז קופץ לי בכל פעם (למעלה ליד השעון והבטריה) מכין כרטיס SD.. / כרטיס SD הוסר במפתיע / כרטיס SD פגום לפני העדכון זה לא היה כלל האם כדאי והאם אפשר לבטל את העדכון האחרון? או שיש אופציה אחרת?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by LoopXXX,

לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by IG,

שלום, יש לי את המכשיר, ומסיבה כלשהי אני לא מצליח למצוא בו את העברית... התקנתי לפני כמה חודשים מקלדת בעברית וזה לא מפריע לי, אבל המקלדת המובנת נראת לי ממש נוחה אז עכשו בא לי עברית הבעיה שגם בהגדרות מערכת אין לי עברית, וגם לא בהגדרות מקלדת... אבל ש את כל מגוון השפות המזרח אירופאיות... יש למישהו רעיון איך להחזיר את העברית? המכשיר לא פרוץ (ולא מתכוון לפרוץ), וללא שיוך לחברה כלשהי (גרסה אירופאית נקייה) תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. היי חברים. אשמח לדעת אם הטאבלט הבא שווה את המחיר שלו : לא מצאתי אותו בגוגל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aviadfa,

שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by galitha18,

??? היי לכולם המקצוענים, אני צריכה המלצה על סוג, מותג של טאבלט בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד' נראה לי גודל 10 יתאים מאד... חשוב לי ממשק משתמש נוח, מהירות תגובה, חדות מסך, סאונד אשמח מאד להמלצותיכם גלי

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם האם מישהו שמע על האתר www.goldexphone.co.il הם מוכרים 2 איפונים 5 ב 5000 שקל האם זה הגיוני? האם מישהו קנה מהם אשמח לתגובות / המלצות מעוניין לקנות איפון 5 תודה שגב

• 122 תגובות
    • 32.1k צפיות
  18. שלום רב, לפני הכל - אני כרגע משתמש בגירסת 4.0.4 - האם גירסא זו "כבדה" על הפלאפון הזה? האם ניתן לשנמך (ואם כן איך ומה מומלץ)? לשדרג ? (אם בכלל יש גירסא יותר טובה לנייד הזה...) ולשאלתי - איזה ROM מומלץ לנייד הזה? איך ומה צריך לעשות בשביל להתקין ROM... אודה לקבלת הסבר בנושא בבקשה יחד עם הסבר במה מועיל הROM. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. קניתי כזה לפני זמן די רב. האם מישהו מכיר? האם ישנה דרך להעלות עליו אפליקציות? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by goldi19,

שלום לכם אני רוצה רוצה לקנות טבלט עד 150$ חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי את הטבלט הזה מהאתר הבא http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html יש הרבה תגובות טובות על האתר אבל יש בו בעיה שאני לא מצליח לשים משלוח מסינגפור שקראתי שזה מומלץ וגם אם אני יקנה במשלוח רגיל זה יגיע אחרי 45 ואני לא יוכל לפתוח פניה בPAYPAL ראיתי אותו גם בbuyincoins אבל זה יוצא יותר יקר ואני לא יודע איך הם בטבלטים בדר"כ יש להם משלוחים מהירים אני מזמין מהם הרבה דרך המשתמשי אייבי שלהם מה שאני מחפש בטבלט זה אופיס חיבור HDMI כדי שאני יוכל לחבר לטלויזיה ולראות סרטים תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בפורום מסוים ברשת המתמחה במוצרי אפל פרסם אחד המשתמשים כתבה על אל פרסום שקרי של KSP. מומלץ לקרוא. # "הפוסט נוצר בעקבות "חווית" קנייה אישית שלי ב-KSP. הפוסט נועד כדי להבהיר את תנאי הקנייה ב-KSP, כי KSP בהחלט מסתירים כמה פרטים, הפואנטה היא שהם בהחלט לא מוכרים מכשירים אירופאים כמו שהם מבטיחים. אז ככה, כמו שרובכם כבר יודעים יש מספר דגמים לאייפון 5.הקטע הוא האחריות בארץ, חברות הסלולר הם כביכול המפיץ המורשה של אייפון 5 בישראל מטעם אפל, מה שאומר שהן אמורות לתת אחריות מלאה לאייפון 5 מאותו דגם שהם מוכרים, בפועל האחריות הזו ניתנת רק למכשירים אירופאים מדגם a1429 GSM.מי שקונה מארה"ב חוסך למעשה יותר מ-1000 ש"ח, ולכן זה די משתלם לאבד את האחריות הזו בשביל 1000 ש"ח, לעומת זאת מי שקו…

• 102 תגובות
    • 15.1k צפיות
  23. אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני לא מחפש בהכרח סמארטפון, ולא ג'אנקפון, אשמח להמלצה טובה במחיר שפוי אם מישהו מכיר חניות במחירים טובים באיזור ירושלים, אפילו טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים