גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מדובר במכשיר CDMA מארה"ב, המשווק על ידי Sprint. מישהו מכיר מכשירים נוספים מאותה הסדרה? האם מכשיר כלשהו מהסדרה שלו שווק פעם בארץ?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים עברתי לפלאפון במסגרת מסלול חיילים שדרך אגב יוצא לי מאוד זול. עברתי לשם ולא קניתי שום מכשיר, פשוט שמתי את ה SIM בנוקיה N95 שלי. מאז היו לי בעיות קליטה שפשוט בהמון מקומות או שיש לי קליטה חלשה או שאין קליטה ולשאר החברים שלי יש קליטה עם פלאפונים ממש ישנים. עכשיו נדפק לי ה N95 אז קיבלתי מחבר N86 שגם לו יש אחד כזה, עכשיו שלו הוא קיבל מפלאפון ושלי הוא רכש אז מאורנג'. אני בודק לידו במקומות שאין לי קליטה ולו יש קליטה מלאה, וזה אותו מכשיר בדיוק, אותה גרסא עם אותו עדכון ואותה חברת סלולר (פלאפון) ומשום מה לו יש קליטה ולי אין. הלכתי לפלאפון ואמרו לי שאני צריך לפתוח את המכשיר לתדרים גבוהים, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בכלל נכון.. אז אני מבקש בבקשה עזרה לפתור את …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
If you have accidentally felt that you may be riding the tech wave with your super latest high tech gadget, Nokia might just be able to prove you wrong. Nokia Research Center and the University of Cambridge (UK) have put a lot of effort into creating the Morph. The Morph is mobile handset indeed, but there's more to it. It's a nanotechnology-driven concept device, which is on display at the New York Museum of Modern Art for a taster of the time when today's super gadgets will be museum exhibits of prehistoric knowledge. The Morph is a concept that shows what nanotechnology can bring to mobile devices: flexible materials, transparent electronics and self-cleaning surfa…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הIpod Touch 2g יכול לקרוא PDF EBOOKS בצורה נוחה לעין, ומסודרת כמו FOXIT או ACROBAT ? האם שווה להשקיע את ה1000 שקל בPDF READER בלבד, או שעדיף כבר להסתפק בIPOD ? האם יש מכשיר אחר, באותו מחיר או יותר זול (נגן MP3, מחשב כף יד, משהו עם מסך גדול) שיודע לקרוא PDF יפה ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, רציתי לאחרונה להביא N95 מאוסטרליה ומצאתי כבר ב3000 שקל אבל בסוף וויתרתי כי יקר לי מדי.. חשבתי אח"כ איזה מכשירים אפשר להביא (זה מישהו שחוזר עוד כמה ימים..) והם לא יהיו יקרים כמו הN95.. כמה לדעתכם אפשר להשיג N93I? יש לכם הצעות למכשירים אחרים טובים ולא יקרים מדי? חשוב המצלמה,חברה מוכרת ועדיף כמה שיותר פונקציות כמו WIFI או מסך טוב או אני לא יודע מה.. יש לכם הצעות? ד"א בכמה אפשר להשיג בחו"ל N73 או K800 או אחרים שנמכרים באורנג' וסלקום והם טובים? נ.ב - מישהו מכיר מכשירים טובים ולא יקרים מדי של O2 ושל VODAPHONE?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שוב, כמו בדיון הקודם- זה בטח שלא מבחן מדעי וממש לא ינבא בצורה מדויקת את התוצאה אם כל אחד מאיתנו יפיל את המכשיר, אבל אני חייב להגיד, התרשמתי. מדובר במכשיר גדול וכבד שצובר הרבה אנרגיה בנפילה, ציפיתי ליותר נזק, האמת. הייתי שמח לראות את המכשיר בעצמי ולוודא אם הסברה שלי שהמסגרת ב S3 דקה מדי ופה עבה בהרבה נכונה... בכל מקרה, בתור מישהו שמתכנן לקנות את המכשיר, נחמד לראות שהוא -כנראה- עמיד יותר מהמצופה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אז אפל הכריזה והציגה את iOS7. עיקרי הדברים: * עיצוב חזותי חדש, "שטוח" יותר. בדומה לאנדרואיד - מעט הצללות. * שיפור במנגנון ריבוי המשימות (מולטיטאסקינג). אפליקציות ברקע יוכלו להתעדכן בצורה חכמה יותר, בהתאם לצורת השימוש של המשתמש בהן. כמו כן, עושה רושם שתצוגת היישומים הפתוחים שופרה ועכשיו היא נורמלית למדי. (ולא סתם קטנה מדי ומסורבלת מדי) * סירי... בלה בלה בלה. * שיפור מנגנון ההתרעות (notification center). מידע על מה קורה היום (ימי הולדת, אירועים מן היומן וכדומה). יהיה סנכרון בין מכשירים - אם התרעה הוסרה במכשיר אחד, היא לא תופיע שוב במכשיר אחר. * מנגנון בשם "Toggles" . סוויפ מלמטה למעלה יפתח חלון שמאפשר לשלוט על הגדרות המכשיר, מוזיקה, Air Play וכל שאר ה Air-ים של אפל.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן ,לא כ"כ משנה לי אם הוא מנגן ווידאו ומציג תמונות. חשוב שיהיה לו לפחות 8 ג'יגה (אם יש אפשרות להרחבה זה מעולה) וממשק פשוט,שיהיה קל וקטן ועדיפות גבוהה למבוסס על פלאש ולא על HD. חשבתי על הסנסה E280 אבל אחרי חיפוש בפורום המון אמרו שאין לו איכות שמע טובה יחסית לנגנים אחרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אם יש לי אינטרנט חופשי במכשיר.. אני יכול להיכנס לאופציה הזאת מתי שאני רק רוצה בחינם? ובעצם הוא משמש כסוג של GPS?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
צהריים טובים אתמול בחגיגות הסילבסטר שלפו לחבר שלי את האייפון מהכיס - ממש כייסו אותו, הוא מעוניין במכשיר חדש, איפה ניתן להשיג מכשיר חדש במחיר הכי זול שיש . תודה
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק את כל ההיסטוריה, היא נמחקת, אבל שאני שם אות אחת בשורת חיפוש (איפה שמקלידים את האתר) האתר שוב מופיע. זה נראה שצריך למחוק את ההיסטוריה משם באופן אחרי מ"מחק היסטוריה" רגיל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הביאו לי אוזניית bluetooth אבל היא לא עובדת. אני רואה שיש בה יציאת usb. יש לה כבל מיוחד שמטעין אותה? או אולי כבל אחר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש טאבלט + מקלדת. הכי קורץ לי בינתיים זה הASUS EEE PAD TRANSFORMER - אבל עד עכשיו לא ברור לי איך האופיס שלו בעברית....ובכלל הבנתי שאין לHONEYCOMB בכלל אפליקציות ומשחקים :'( :'( :'( העניין הוא - לי הכי חשוב האופיס , שאני אוכל להקליד בו בעברית כמו במחשב , המטרה שלי להיעזר בו כמו לאפטופ ללימודים , אני לא רוצה מחברת אני רוצה להקליד...זה יותר מהר ! אז השאלה הנשאלת - האם יש תוכנת אופיס לטאבלטים שעובדת בעברית בצורה חלקה - אם זה לאייפד או לXOOM או לכל דבר אחר ?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן מוזיקה חדש בנפח 30 עד 40 G. אני צריך את הנגן רק כדי לשמוע מוזיקה לא חובה שיראה סרטים אבל הבנתי שרוב הנגנים החדשים בנפח הזה כן מראים סרטים. בכל מקרה אני לא זקוק לזה. מה שאני כן חייב זה שני דברים עיקריים: 1. איכות שמע הכי טובה שאפשר למצוא! 2. בטריה איכותית עם הרבה שעות עבודה! תודה מראש. אשמח לקבל המלצות לדגמים ומקורות מידע נוספים!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למישהו יש מושג, למה המחיר עלה בשבועות האחרונים בשלוש מאות שח ראיתי שגם באמזון המחיר עלה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,הצלחתי לארגן קבוצת רכישה לגלאקסי 3 במחיר הנמוך בארץ 2600 ש"ח ל 10 אנשים ראשונים, אם כמות האנשים תגדל ,המחיר ירד בהתאם. תפיצו לכל מי שאתם מכירים !! http://www.facebook.com/groups/154024131407983/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם טאבלט המאפשר גם נתוני 3G וגם WiFi, כמו ה Note 8 3G, יאפשר גם לעבוד מבלי להכניס אליו סים בכלל (כלומר, בחיבור WiFi בלבד)? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_8_0_n5100-5252.php תודה, זאביק
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדליף הנודע העונה לכינוי evleaks מפרסם תמונה רשמית ראשונה, לכאורה, של מכשיר הנקסוס 6 המדובר של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במכשיר אמפי3 שקניתי. המכשיר הגיע אליי אחרי שהזמנתי אותו מאייבי. זה מכשיר שדומה לאייפוד נאנו דור 3 מי שמכיר.... בכל מקרה העברתי אליו 2 שירים ואז רציתי לעשות עידכון לגרסת תוכנה אז ביצעתי את זה אבל לםני שהוא סיים לעדכן את הגרסת תוכה ניתקתי את הכבל כי חשבתי שהוא סיים לעדכן. עכשיו שאני מדליק את הנגן לא מופיע לי כלום רק מסך לבן שמופיע כל 10 שניות לשנייה בערך וככה זה ממשיך. המחשב לא מזהה את הנגן אפילו כי אני רוצה לפרמט אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אני אשמח. תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://itunes.apple.com/us/app/smartsync-facebook-sync/id340787494?mt=8 זו האפליקציה. ממה שראיתי אין כזו לאנדואיד (מקווה שיהיה) אבל האם מישהו מכיר משהו באמת טוב שעושה פעולה דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכוונתי להזמין את המתאם הבא למחשב: http://cgi.ebay.com/Edimax-Bluetooth-V2-0-Class-1-USB-Adaptor_W0QQitemZ270435828799QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Networking_SM?hash=item3ef73b443f&_trksid=p3286.m63.l1177 מחפש אוזנייה המקיימת: ניתנת לסנכרון בו זמני עם 2 מכשירים לפחות עוצמת ווליום חזקה יחסית קומפקטית ובעלת יכולת לשרוד בכיס מכנסי ג'ינס זמן סוללה ארוך מוכן לחרוג בתקציב אם יש צורך/משתלם תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-