גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין בטלפון/מחשב (כגון אייפון, HD2, Nexus One) בסביבות המחירים של הטלפונים הנ"ל. פחות מעניין אותי המחיר של המכשיר, יותר מעניין אותי שיהיו חבילות אינטרנט כמה שיותר משתלמות מסלקום/אורנג'. לידיעתכם, אני אקנה אותו בחו"ל. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אח שלי נמצא בתאילנד והוא קנה שם גלקסי 2 עם גירסה Gingerbread.xwkh8 מה הוא צריך לעשות בשביל לשנות את זה לעברית? זה דחוף ממש ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש עבור PC שאלייה אפשר לעשות screen mirror מהאנדרואיד ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד במוקד. ויש לי "מדונה" שזה כמובן אוזניה עם מיקרופון, חיבור RJ של טלפון אמריקאי.. הייתי מעוניין להפוך אותה לאלחוטית או לרכוש אפילו אחת שהיא אלחוטית....היש מתאם כזה או אוזניה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את הטאבלט ההיברידי של Lenovo כדי לראות האם מסך FullHD בשילוב מעבד אטום ומחיר תחרותי יספיקו על מנת להקנות חווית חלונות ראויה לכתבה: http://hwzone.co.il/lenovo-miix-2-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כלומר אם אני שם עליו שירים עם שמות בעברית אני אראה ג'יבריש?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי אני נמצא בשלבי פיתוח ראשוניים של תכנה שיודעת לשנות שמות של קבצי MP3/WMA וכו' מעברית לאנגלית תוך שימוש במנוע התרגום של גוגל. באופן זה, כל מערכת אודיו שלא יודעת להציג עברית, מציגה את שמות השירים וניתן להתמצא בתיקיות. דבר זה רלוונטי במיוחד במערכות לרכב, משום שרובן כיום לא מציגות עברית (אני לא ראיתי מערכת לרכב שמציגה עברית אף פעם) כמובן שישנן טעויות בתרגום, אך באחוז גבוהה מאוד מהמקרים מבינים מיידית את שם השיר. גוגל מתרגמת באופן יוצא דופן ואפילו בצורה שאינה ברורה לי מזהה את שם האומן ולרוב מתרגמת אותו באופן מדויק, לדוגמא: Shlomo Artzi Yoni Bloch Ehud Banai Shlomi Shabat Dana Berger (האותיות הרישיות במקור) אני אציין שכל התרגום מתבצע אוטומתית כמובן, כל שיש לעשות הוא לבחור תיק…
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
מידע חדש העולה מאתר קמעונאות בריטי מציג לנו את הדור הבא של מכשירי הביניים של מוטורולה, הכוללים מפרטים מעודכנים, אנדרואיד 5.0 ותג מחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-moto-g-%d7%95%d7%94-moto-e-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הN900 הישן שלי כנראה הלך לעולמו אחרי שחיברתי אותו למטען של 12V, בלי שום קשר חשבתי להשתדרג, אני מחפש פלאפון בטווח מחירים של 800-3000 ש"ח (כמובן שכמה שיותר זול עדיף), חשוב לי בעיקר מעבד חזק וצריכת חשמל נמוכה (קיימת חיה כזאת?) יש העדפות למקלדת מלאה למרות שאני יסתדר גם עם טאצ' שטח אחסון - לפחות 16G או 8G+אפשרות הרחבה סוללה - מה שיש אני יסתדר.. אבל שתספיק ל4-5 שעות עבודה עמוסות. יש לי אפשרות להביא מחו"ל.. אחי חוזר מארה"ב עוד שבועיים. הבנתי שהגלקסי 3 יהיה עם 4 ליבות ואמור לצאת בקרוב.. שווה לחכות? יש הצעות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קודם כל, למישהו יש את המכשיר? מישהו יכול לחוות עליו דעה? דבר שני, כשיציא WP8 האם אני יוכל לעדכן או שזה יהיה בלאגן\בלתי אפשרי? 3. למישהו יש מושג אם כאשר יצאו מקשים בעברית אני יוכל להתקין אותם? ראיתי את המכשיר פה בכמה מקומות בקצת מעל 300 אירו והוא ניראה ממש נחמד ולא יקר, די בא לי עליו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IPOD 30 גיגה ואני רוצה להעביר סרטים מהמחשב לאייפוד אבל לא מצליח עם הITUNES , מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד מעבירים סרטים תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו מכיר אפליקציה משיבון פנימי חינם לאייפון 4S? אני לא רוצה לשימוע הודעות קוליות דרך בזק *151 בתשלום. אני רוצה רק שאנשים ישמעו הודעה קולית שלי וישאירו לי הודעות באייפון שלי.ואח"כ אני אשמע הודעות פנימי באייפון שלי.מבינים? מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון פשוט בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה בנסיעות לעבודה אני גם שוקל להזמין דרך EBAY התקציב +/- 1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החומרה הבסיסית לא תפיל אף אחד מהכיסא, אך סוללה בקיבולת נאה ומחיר נמוך במיוחד הופכים את ה-Leagoo Lead 7 למכשיר שעשוי לעניין אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-סביר-עם-סוללה-גדולה-ב-325-שקלים-י/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של Alcatel מציע עיצוב בלתי רגיל ומפרט ביניים מכובד בפחות מ-250 דולר. לא תקחו? לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-idol-3c-הוא-סמארטפון-ססגוני-ומשתלם-ויש-לו-א/
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
ברצוני לספר על חוויית השירות הנוראית שהיתה לי עם החנות גיים אנד מובייל. לפני כשנה קניתי מהם נקסוס 4. נסעתי עד לראשון (מנתניה) כי לא היה את המכשיר בהרבה חנויות וחשבתי שמבין אלה שיש – זו חנות בסדר. כבר בשבוע הראשון הייתי צריך להחליף את המכשיר פעמיים. בשני המכשירים הראשונים היו בעיות. אחרי כמה חודשים התחילה בעיה של טעינה. הסוללה היתה נגמרת מהר ובמצב של חצי טעינה הטלפון היה מפסיק לתפקד. פעם ראשונה החליפו סוללה. פעם שניה החליפו גרסה. פעם שלישית החליפו סוללה נוספת. שום דבר לא עזר. בשלב מסוים עירבתי את המנהל. הוא טען שהבאתי את המכשיר רק פעמיים. התיקון של הגרסה בכלל לא הופיע אצלם. הוא לא היה מוכן להחליף לי את המכשיר. אמר שהוא לא מכיר תקלה כזאת ואם החלפת הסוללה לא תעזור – הוא ישלח…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך MP3 פשוט רק לחדר כושר, כך שאני מחפש מכשיר מחברה טובה במחיר זול. המכשיר שציינתי בכותרת עולה רק 100 שקלים, השאלה היא אם הוא מכשיר טוב או אחד שעושה בעיות? בנוסף אני קונה לו את האוזניות CX-300 של סנהייזר.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי נגן MP4 ושהוספתי שירים בפעם הראשונה הכל היה בסדר, אבל שרציתי להחליף שירים אז זה לא נתן לי ושניסיתי במחשב אחר זה הוסיף בעיקרון אבל בנגן עצמו כאשר אני רוצה לשמוע אז זה כותה לי בכל השירים Bad track .. (גם סרטים לא הצלחתי להכניס.. [רק תמונות הצלחתי להכניס]) הפורמט של השירים שאני מנסה להכניס הוא mp3. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בבקשה זה דחוף!! תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שיתוף פעולה בין מדליף נודע ואתר בשם uswitch יצר לנו הדמיות של ה-Galaxy Note 7 העתידי, בהתבסס על השמועות והדיווחים אודותיו נכון לעכשיו - עם חיבור USB Type C לראשונה במכשיר של סמסונג, מסך Super AMOLED קמור משני צדדיו שיהיה זמין בכל הדגמים ולא רק בגירסה ייעודית ויקרה יותר, מעטפת מתכתית שתהיה צרה במקצת מזו של ה-Galaxy Note 5, סורק לרשתית העין וכמובן גם עט מגע בלעדי שיושב בגוף המכשיר. ההשקה? כנראה כבר באוגוסט או בספטמבר הקרובים. https://goo.gl/F2cbpO
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב האנדרואיד העדכני של חברת Beelink מוצע למכירה בעלות שווה לשקול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-