גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש את האייפוד החדש. אני רק לא מוצא שום חנות חוץ משל אפל, והם רוצים שישלמו להם עם כרטיס של ארה"ב שאין לי. כבר התפשרתי על להשתמש בMUSTOP למשלוח אפילו. כל מחיר עד ה500$ כולל מיסים מתקבל. אני פשוט רוצה לקנות אותו לפני שמתחיל לי הקד"צ ב18 ואני רוצה לקבל אותו כמה שיותר מוקדם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שכדאי את הN93 אבל עכשיו כשחשבתי על זה הN93 הוא בעצם טלפון צדפה בלי יותר מידי פיצ'רים יותר מהN93 (למשל אוטופוקוס שלא כ"כ איכפת לי) בN95 אני לא הולך להשקיע מן הסתם.... (יקר מידי ) את הדגמים החדשים של NOKIA שפורסמו כאן איפה שהוא בפורום כאן לא אהבתי וחסר פיצ'רים.... אני לא כ"כ מת על SAMSUNG אבל יש לי 855 שלהם שיש לו בטריה בסדר גמור אבל חסר הרבה פיצ'רים ועכשיו כשחשבתי על זה הסימביאן לא עד כדי כך חשוב (מומלץ אך לא חייב) ולK800 יש מצלמה טובה במיוחד (אני יודע שלא בוידאו) יש לו את הWALKMAN שיט הזה שהם שמו בטלפונים שלהם רק חסר את הMEGABASS שיש בW850 יש לו TRACKID לפי מה שהבנתי וזמן בטריה לא ידוע.... איך הפלאפון? יש לו TRACKID? כמה זמן בטריה יש לו (כמה ימים הוא מחזיק…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כף יד מסוג ASUS . הכתב בתוכנת ההפעלה "חלונות" בעברית ובאנגלית מופיע הפוך - כתב מראה. אשמח לקבלת עזרה. תודה בנצי
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
לאחרונה אבא שלי התחיל להתעניין בנגנים כי יוצא לו לנסוע הרבה. ואני יודע שאם אני לא אקנה לו משהו נורמלי אז הוא יקנה את הנגן הזול הראשון שיראה ויהיה אסון... אני חיפשתי נגן של עד 300 ש"ח עם כמה נתונים ולא ממש הצלחתי למצוא, לדוגמה: טעינה מ-USB, רדיו פנימי ושהוא לא דורש להתקין תוכנה משלו בשביל להעביר את הקבצי המוזיקה... נחמד גם אם הוא מגיע עם מסך שאפשר יהיה להציג בו תמונות או אפילו סרטוני Mp4 אשמח גם לקבל שמות של נגנים מהם כדאי להתרחק... עריכה: קיבולת של 512-1024 מגבייט, קצב העברה לא כל כך חשוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, החלטתי שאני רוצה לקנות SGS לאחר הרבה מחשבה, אני יודע שאפשר להזמין באינטרנט (וזה מה שאני בד"כ עושה) והמשלוח מהיר, אבל חשבתי מה יקרה אם אצטרך לממש אחריות? לא ריאלי לנסוע מהשפלה לתל אביב (ששם רוב החנויות שבזאפ יושבות) בישביל לממש אחריות. אז, איפה יש חנות שמוכרת טלפונים באזור בילו סנטר? (רחובות-גדרה-אשדוד).
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם לא, מהיכן מומלץ לייבא אותו?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, איך אני מבטל את הרטט בהקשה? בטלתי דרך ההגדרות וזה באמת הפסיק אבל משום מה בוואטסאפ הרטט עדיין עובד... אופיר
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
צמד מכשירי הביניים החדשים והמבטיחים מבית Xiaomi חוזרים לשימוש בשבביה של קוואלקום, לאחר רומן קצרצר עם המתחרה מהמזרח Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! אני מחפש תוכנה שאפשר לסנכרן בין GPS למחשב ולהכניס קובץ מפות של אירופה אני לא מצליח לסנכרן בין המחשב לGPS אני מחפש תוכנת סנכרון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות'.. הדרישות הן סטנדרטיות - איכות שמע וזמן סוללה טובים ביחד למחיר. התקציב הוא 250 ש"ח (למעשה אני מעוניין לקנות 2 אוזניות והתקציב לכל אחת הוא 250. המכשירים הם אייפון ונקסוס). אשמח להוציא פחות מ250 (לכיוון ה180), אבל אם צריך אני מוכן להוציא גם 300 לכ"א כדי לא לקנות משהו שיזרק אחרי מספר חודשים.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מיתלבט ביין כמה פלאפונים... N73 W850 K610 6288 אני אישית מחפש שהפלא לא יעשה יותר מדי בעיות תוכנה שהרמקול יהיה איכותי והMP3 יהיה נוח להפעלה ואייכותי גם כן. תודה!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש כיסוי מגן ל Ipod Nano החדש שלי, ראיתי בכמה אתרים עטיפת סיליקון ב 40 שקל של סילבר ליין :-\ יש למישהו המלצות למשהו קצת יותר אמין מבזה? למישהו יש את המגן Isee ? בסך הכל 20 דולר..
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שמתי לב שהחבילת גלישה DATA יותר יקרה מהחבילה הרגילה גלישה / שיחות / SMS , שאני מבצע הורדות עם החבילה הרגילה למשל גיגה / שניים הספק סלולר ישר מוריד את המהירות מ 20 ל 2 מגה מסרס את המהירות למרות שהחבילה שלי גדולה , ראיתי שיש חבילת DATA שהיא יותר יקרה והיא רק אינטרנט שם האינטרנט מיועד להורדות יותר ? והאינטרנט לא מסורס כמו ברגיל ? או שזה אותו דבר ? חבילה 1000 גיגה DATA בלבד (אינטרנט) בפלאפון עולה 100 שקל וחבילה 1000 גיגה / שיחות / SMS משולב עולה 70 שקל
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נגן mp3, בנפח של לפחות 8 ג'יגה, עם מסך (יכול להיות גם מסך קטן - העיקר שניתן יהיה לראות את פרטי השירים, ולדפדפף בינהם), רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפונטים בעברית, לא חובה וידאו רצוי רדיו (לא חובה) לא משנה לי אם הנגן יעלה 200 ש"ח, או 1,000 ש"ח, העיקר שהוא עונה על הצרכים שהגדרתי. (כמובן שעדיף זול יותר). חשבתי על iPod קלאסיק החדש, בנפח 80 ג'יגה, אבל שמעתי מכמה חברים שעדיף לקנות נגנים אחרים, ולא אייפוד, אלא iAudio, Creative וכו', אין לי מושג מדוע. לאור הנתונים הנ"ל, אשמח לקבל המלצה לנגן MP3. (אגב, יש לי אפשרות לרכוש את הנגן בארה"ב, אם זה משנה משהו). תודה !
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אפל היו מהירים יותר להציג את הטכנולוגיה שלה, אבל עכשיו גם מיקרוסופט הצטרפה למסיבה עם TellMe - מקור http://pocketnow.com/windows-phone/future-of-microsoft-tellme-on-windows-phone עכשיו נראה מה לגוגל יש לומר בנושא...
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי ה"טירוף" של ה-SMS, מסך צבעוני, מצלמה, MP3 וכו וכו וכו וכו וכו.... הטרנד הבא יהיה כנראה מקרן בתוך הסלולרים. צולם ממעריב של היום (6.2.2007). מה השלב הבא? מדפסת בתוך סלולרי? מה אתם עוד צופים שיגיע לסלולרים? כנראה שבתחום הזה המציאות באמת עולה על כל דימיון.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Panasonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הביניים המסקרן של סמסונג, עם שבב Exynos חדש, הצליח להפתיע אותנו בהופעה קצרה בחנות מקוונת מקומית כמה ימים לפני אירוע ההכרזה המיועד שלו ושל חבריו לסדרת ה-Galaxy Aלכתבה
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
- 1 follower
-
-
הכשיר בזמן האחרון מתחיל לעלות לי על העצבים!! 1.אני לא יכול להעביר אליו שירים-המחשב כל פעם נתקע(וניסיתי על חמישה מחשבים שונים) 2.גם את השירים שכבר הכנסתי ישנם שירים שאם אני בוחר אותם המכשיר פשוט נתקע הערה: המכשיר הוא אמריקאי תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נשמע קצת פטתי אולי, אבל אני לא יודע איל מחברים/מסנכרנים... ??? האוזנייה היא OMITZ 2234 ויש לי נוקיה 6280 תודה לעוזרים! בין שורה סינית לשנייה הצלחתי לזהות סוף סוף כמה הוראות באנגלית...ואני עוד קורא לעצמי technology savvy
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ההחלטה לשלב את שבב הדגל החדש מסדרת Snapdragon בצמד דגמים מעניקה ליצרנית הטאיוואנית את פסגת הביצועים של שוק האנדרואיד, לפחות באופן זמנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 330 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות - תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת - יחסית קטן, מיועד לריצות - מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב) - שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב) - איכות סאונד טובה מאוד - רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל - בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-